m.ghadiri
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 32
- لایکها
- 8
روزانه چند IP و چقدر بازدید روزانه دارید؟ گوگل آنالیز اگر دارید اسکرین شات برام بفرستید تا قیمت بگمدر مورد اجاره به من هم پیشنهادتون رو بگید..
روزانه چند IP و چقدر بازدید روزانه دارید؟ گوگل آنالیز اگر دارید اسکرین شات برام بفرستید تا قیمت بگمدر مورد اجاره به من هم پیشنهادتون رو بگید..
همون که توی تلگرام فرستادم و خوندین و جواب ندادین.روزانه چند IP و چقدر بازدید روزانه دارید؟ گوگل آنالیز اگر دارید اسکرین شات برام بفرستید تا قیمت بگم
معمولا اکانت رو می بندن یا سایت رو بلاک میکنن؟من سال ها پیش شاید حدود 5 سال پیش با این سایت چند ماه کار کردم و چند هزار دلار اون موقع هم به وب مانی درآمد داشتم اما مشکلاتی که بود یکی گاهی صفحات آلوده به ویروس باز میشد یکی صفحات غیر اخلاقی بود که با اینکه من تیک عدم نمایش تبلیغات بالای 18 سال رو زده بودم آخر اخطار گرفتم از فیل***ترینگ ایران و حذفش کردم
حالا با دیدن این تاپیک رفتم اکانتم رو چک کنم ببینم بعد از چند سال اوضاع چجوره میزنه اکانت شما بلاک شده است دلیلی هم نمیگه برای چی
الان صفحات ویروسی و صفحات مبتذل خیلی کمتری داره و بعضی از آگهی هاش هم ایرانیه مثل افزایش قد و چا قی و این چیزهامعمولا اکانت رو می بندن یا سایت رو بلاک میکنن؟
چون ممکنه سایت مدیریت و صاحبش عوض شه