• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد به دلار از پاپ آپ سایت با اثبات پرداخت

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
روزانه چند IP و چقدر بازدید روزانه دارید؟ گوگل آنالیز اگر دارید اسکرین شات برام بفرستید تا قیمت بگم
همون که توی تلگرام فرستادم و خوندین و جواب ندادین.

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
من سال ها پیش شاید حدود 5 سال پیش با این سایت چند ماه کار کردم و چند هزار دلار اون موقع هم به وب مانی درآمد داشتم اما مشکلاتی که بود یکی گاهی صفحات آلوده به ویروس باز میشد یکی صفحات غیر اخلاقی بود که با اینکه من تیک عدم نمایش تبلیغات بالای 18 سال رو زده بودم آخر اخطار گرفتم از فیل***ترینگ ایران و حذفش کردم
حالا با دیدن این تاپیک رفتم اکانتم رو چک کنم ببینم بعد از چند سال اوضاع چجوره میزنه اکانت شما بلاک شده است دلیلی هم نمیگه برای چی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
من سال ها پیش شاید حدود 5 سال پیش با این سایت چند ماه کار کردم و چند هزار دلار اون موقع هم به وب مانی درآمد داشتم اما مشکلاتی که بود یکی گاهی صفحات آلوده به ویروس باز میشد یکی صفحات غیر اخلاقی بود که با اینکه من تیک عدم نمایش تبلیغات بالای 18 سال رو زده بودم آخر اخطار گرفتم از فیل***ترینگ ایران و حذفش کردم
حالا با دیدن این تاپیک رفتم اکانتم رو چک کنم ببینم بعد از چند سال اوضاع چجوره میزنه اکانت شما بلاک شده است دلیلی هم نمیگه برای چی
معمولا اکانت رو می بندن یا سایت رو بلاک میکنن؟
چون ممکنه سایت مدیریت و صاحبش عوض شه

m.ghadiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
معمولا اکانت رو می بندن یا سایت رو بلاک میکنن؟
چون ممکنه سایت مدیریت و صاحبش عوض شه
الان صفحات ویروسی و صفحات مبتذل خیلی کمتری داره و بعضی از آگهی هاش هم ایرانیه مثل افزایش قد و چا قی و این چیزها

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
چندین بار تست کردم اما برای من نمیشماره . نمیدونم چرا .

بالا