کسر بسیج جعلی یعنی چی؟ مگه کارت بسیج هم جعل میکنن؟رفقا دنبال کسر بسیج جعلی نباشید که لوث شده بگا می رید تو گردش کار و استعلام اونوقت دیگه هم زندانی داره هم جریمه اضاف ...
کسر بسیج جعلی یعنی چی؟ مگه کارت بسیج هم جعل میکنن؟
یه دوستی میگه باید حتما **** باشی. یه دوستی میگه اگر و تنها اگر فعال باشی... این دو صفحه رو خوندم. آخرش متوجه نشدم که بسیجی معمولی هم کسر سربازی داره یا نه!
معمولی نه، باید فعال باشید.
مرسی
الان من دانشجو هستم. اگر الان واسه بسیج اقدام کنم و عضو بشم، مثلا 3 سال دیگه که میخوام برم سربازی، از کجا بدونم تا اون موقع فعال خواهم شد یا نه؟
اصلا مراحلش چیه؟ بسیجی معمولی، چطوری فعال میشه؟
مرسی
الان من دانشجو هستم. اگر الان واسه بسیج اقدام کنم و عضو بشم، مثلا 3 سال دیگه که میخوام برم سربازی، از کجا بدونم تا اون موقع فعال خواهم شد یا نه؟
اصلا مراحلش چیه؟ بسیجی معمولی، چطوری فعال میشه؟
قبلا بعد از 6 ماه(از عضویت عادی) فعال میشدید ولی الان قانون جدید اومده و یه سری کلاس ها هست که باید برید شرکت کنید اگه اشتباه نکنم حداقل هفته ای 1 شب رو باید برید تو کلاس ها حضور داشته باشید به جز راهپیمایی و بقیه کارهایی که ممکنه بگن بیاید.
شما میری بسیج عادی میشی.
بستگی به فعالیت داره.خلاصه حداقل باید شش ماه از عضویت عادی بگذرهو
بعدش فرمانده یه فرم تبدیل وضعیت بهت میده و یک سری استعلان و ... میشی بسیج فعال.
باید فرمانده رو دریابی.
فعالیت داشته باشی و ...
ممنون از راهنمایی خوب و سریع
البته یکی از دوستام گفت یه روز هم میبرن اردو. مثل درس آمادگی دفاعی دبیرستان که یه روز میبردن اردو و کلاغ پر و تیراندازی و....
لطفا در مورد این دوره ها که باعث حذف آموزشی میشن توضیح بدید.
یعنی یه نفر که سابقه بسیج معمولی داره، باید چه دوره ای رو و چند وقت طی کنه تا دوره آموزشی خدمتش حذف بشه؟
باید اول فعال بشی بعد میتونی بری دوره تکمیلی (کارت سبز) ثبت نام کنی اونوقت یه مدت براتون کلاس تئوری میزارن و چند روز میبرن میدون تیر بعدش اگه خدمتت بیوفته **** 2 ماه آموزشی حذف میشه ولی اگه **** نیوفتی آموزشی رو باید بری ولی به جاش 2 ماه از دوره یگان کسر میشه.
سلام به دوستان عزیز
من 3 سال عضو بسیج فعال دبیرستان بودم ، الان کسری شاملم میشه یا نه؟! اگه آره باید چه کار کنم؟ باید برم از دبیرستان مدرکی بگیرم؟
(البته الان سربازم ، و آموزشی و دوره کدم تموم شده)