iran-online
Registered User
حین خدمت هم میشه بری بسیج فعال و برگ سبز بگیری که بتونی کسری بگیری ؟
نه عزیز امکانش نیست . قبل از اعزام به خدمت باید برگ سبز رو گرفته باشی .
حین خدمت هم میشه بری بسیج فعال و برگ سبز بگیری که بتونی کسری بگیری ؟
نه عزیز امکانش نیست . قبل از اعزام به خدمت باید برگ سبز رو گرفته باشی .
کسری که میشه گرفت؟نه عزیز امکانش نیست . قبل از اعزام به خدمت باید برگ سبز رو گرفته باشی .
کسری که میشه گرفت؟
اقا یه سوال.پلیس +10 برگه سبز کسری بسیج میده؟یعنی اون برگت میاد پلیس +10 بعد ما باید بریم بگیریم؟
یکی هست میگه من برات از طریق برگ سبز 6 ماه کسری میگیرم برگ سبزتم میاد پلیس +10 دو به شکم چیکار کنم.نظرتون چیه؟
سلام
پس در صورت گذروندن دوره تکمیل:
- اگه توی ارتش و وزارت دفاع و نیروی انتظامی بیافتیم؛ فقط 2 ماه از خدمت یگان کم میشه.
- اگه توی **** بیافتیم؛ 2 ماه آموزشی و 2 ماه از خدمت یگان کم میشه.
درسته؟
درضمن، دوره تکمیلی رو یک کم توصیف کنید. چه کارهایی انجام میدن. چند روز اردو و پادگان و... رفتن داره؟
صحبت های ایشون تایید میشه.اگه توی **** بیافتی فقط 2 ماه اموزشی کم میشه نه 4 ماه . دوره تکمیلی یه دورس مثل اموزشی ولی راحتتر . حدود 35-40 روز توی یه مدرسه یا حوزه بسیج براتون کلاس تئوری و نظامی میزارند کلاسا که تموم شد یه امتحان ساده و بعدشم حدود 1 هفته اموزش عملی دارید . با اسلحه و ... که توی یکی از پادگانها برگزار میشه
دوست عزیز شما باید برید واحد نیروی انسانی **** استان و بپرسید که کی جذب دارن ( زمان های خاصی نیروی کفالتی می گیرن که بهتون میگن ). بعد با توجه به تاریخ های جذبی که بهوتن اعلام می کنن باید اعزامتون رو تنظیم کنید و مدارکتون رو برای تشکیل پرونده و جذب شدن تحویل نیروی انسانی **** استان بدید.دوستان با بسیج فعال و کارت سبز میشه رفت **** محل و برگه سبز و برد و اونجا خدمت کرد؟
دوستان هرکی از کسری بسیج اطلاع داره یه توضیحی بده . چطوری میشه بدون داشتن برگ سبز 5 یا 6 ماه کسری گرفت؟؟؟!!
سینا هی تبلیغ سایتت رو نکنکسری بسیج رو کنار این بزارید حالشو ببرید:
اینم یه خبر خوب :
ستادکل نیروهای مسلح با کاهش یک تا ۳ماهه خدمت متاهلان و افزایش حقوق آنها موافقت کرد
بدوید زن بگیرید :دی
برای کسری بسیج حتما باید دوره تکمیلی رفته باشید. در غیر اینصورت فقط میتونید از امتیاز سوابق جبهه و ایثارگری پدر استفاده کرد. ( البته ظاهرا این مورد هم تغییر و تحولاتی کرده که من در جریان جزییاتش نیستم )
واضح تر بگو .البته بسیج محلات ربطی به دانشجویی ندارهآقا کسی میدونه در صورتی که بسیج فعال باشی بری دانشگاه ( داخل استان) دانشگاه بسیج نشی میتونی از سابقه بسیج محله استفاده کنی ؟
یا اینکه از کجا میتونم اطلاع پیدا کنم که میشه یا نه ؟
ممنون ؟
اصولا یک شخص فقط میتونه در یک پایگاه سابقه بسیج داشته باشه و فعالیت کنه، غیر از این باشه تخلف محسوب میشه.آقا کسی میدونه در صورتی که بسیج فعال باشی بری دانشگاه ( داخل استان) دانشگاه بسیج نشی میتونی از سابقه بسیج محله استفاده کنی ؟
یا اینکه از کجا میتونم اطلاع پیدا کنم که میشه یا نه ؟
ممنون ؟