**پ.ن: شوی اسمکداون به صورت زنده نیست هیچوقت و با دو روز اختلاف پخش میشه
چرا پاسنه ی پاش شکسته ؟؟
یعنی منظورت اینکه 4 شنبه شب ها برگذار می شه ؟؟؟
**پ.ن: شوی اسمکداون به صورت زنده نیست هیچوقت و با دو روز اختلاف پخش میشه
پس فکر کنم شما اون خفن هاش رو ندیدین.باور کنین خون از سر و صورتشون میریخت رو تشک.یارو همچین با صندلی کوبوند تو سر اونیکی که یارو چسبید به زمین.:wacko: :blink:
خب امروز هم استارت مسابقه رسلمنیا 26 زده می شه !! من که بی صبرانه منتظرم ! :happy:
مسابقه ی رسل منیا از اون ترنمنت هایی که همیشه 70-80 هزار نفری برای دیدنش به ورزشگاه می رن !( جهت اطلاع )
بیست بار گفتم بازم میگم از 2004 به اینور کشتی کج چیزی برای عرضه نداشتهفقط امیدوارم مثل پارسال بچه بازی در نیارن . وقتی که سانینو مارللا خودشو شکل زنا در اورده بود و قهرمان ویمن چمپین شیپ شد . واقعآ اون موقع اعصابم خرد شد . واقعآ مسخره کاری بود . اگه امسال هم اینجور کارهای احمقانه انجام بدن من کلآ بی خیال کشتی کج می شم !
اوه پسر چه اتفاقاتی افتاده این چند وقته که من پی گیر نبودماین شون مایکل طفلی بعد 25 سال خداحافظی کرد!! چه دورانی داشتیم با این دوره از کشتی گیرا!! under taker اومد بهش ادای احترام کرد. چقدر از Bret Heart تشکر کرد. چقدر طفلی اشک ریخت . دلم سوخت که رفت. یاد فیلم wrestler افتادم!
بیست بار گفتم بازم میگم از 2004 به اینور کشتی کج چیزی برای عرضه نداشته
دقیقآ به همین خاطر هست که دیگه پیگیرش نیستم . هر از گاهی که حوصله داشته باشیم مسابقات قدیمی رو می بینم . انگار قراره ما با نوستالژی هامون به سر کنیم . هاه(از عمق دل ) . دی
خوشم میاد میفهمی کج چیه
ای بابا :ی
نه اخه منم تقریبا همین حس و حال داشتم
باید با تمام وجودت لمسش کنی
تمام لحظاتش توی ذهنم میگذره یادم نمیره اون زمانی که براک به استیو استین اف پنج زد نرفتم مدرسه فکر کنم امتحان هم داشتم از بس که اعصابم خورد شد
باورت نمیشه اصلا حالم دگرگون شد
غم عالم نشست توی دلم
اولش می گفتن که خودکشی کرده . بعد یکی از همسایه هاش گفت که چند نفر مسلح وارد خونش شده بودن و کشته بودنش .مگه کریس مرده؟؟ نگو........
2004مگه کریس مرده؟؟ نگو........
توی همون لاین استوری بود و لسنر و استیو استین درگیر شدنلول .
من نمی دونم دقیقآ کدوم رو می گی چون اون زمون امکاناتشو نداشتم که تمام مسابقات رو پی گیری کنم ولی یادمه تو یه مسابقه رسلمینیا مبارزه لزنر و گلدبرگ که استیو داور بود ، استیو زد دهن هر دو تاشون رو سرویس کرد . دی