ابتدا دنیل برایان داخل رینگ شد و به مردم گفت که ما با هم برادر هستیم او سپس گفت من باختی که در رسلمنیا داشتم را ای جی را مغصرش می دانم به خاطر اینکه او در اطراف رینگ بود و کاری کرد که من رکورد بدی در مسابقه هایم داشته باشم سپس قهرمان کمربند سنگین وزن جهان یعی شیمس وارد رینگ شد و گفت تو درهفته ی گذشته ی را به عنوان داور کاری کردی که من به مارک هنری ببازم شیمس در ادامه گفت تو سزای این کارت را در اسکتریم رولز خواهی دیدسپس دنیل برایان گفت اون صحنه ای که من بر روی تو یس لاک را اجرا می کنم صحنه ی واقعا زیبایی است و همان طوری که مارک هنری تو را شکست داد من هم تو را شکست داده و شروع به سر دادن یس یس می کنم.
در مسابقه ی اول بیگ شو در مقابل آلبرتو دل ریو قرار گرفت
که ابتدا بیگ شو چند بادی اسلم به دل ریو زد سپس دل ریو در خارج از رینگ چند ضربه ی پا به بیگ شو زد سپس بیگ شو پاسخ داد و بعد از چند ضربه آماده ی چکسلم شد اما کودی رودز وارد رینگ شد و یک ضربه به پای بیگ شو زد سپس دل ریو با یک ایزی گری بیگ شو را نقش زمین کرد و سپس کودی رودز چند ضربه به صورت بیگ شو وارد کرد و از رینگ خارج شد و بیگ شو برنده ی مسابقه شد.
مسابقه ی دوم آلیشا فاکس در مقابل نیکی بلا
آلیشا فاکس ابتدا حد لاک را اجرا کرد سپس نیکی بلا یک جابرکر را زد سپس نیکی موی آلیشا را گرفت و به زمین کوباند وسپس با یک فیس باستر برنده ی بازی شد.
ایزگل جکسون و یوشی تاتسو در مقابل دری یانگ و تایتیس اونیل در مسابقه ی سوم
ابتدا چند ضربه را یوشی به دری یانگ زد اما دری یانگ یک اسپاین باستر را اجرا کرد و با اونیل تگ کرد سپس اونیل چند بادی اسلم را اجرا کرد سپس یوشی با چند شولدر بلاک توانست مومنتوم را در دست بگیرد و چند بک هند چاپ را زد سپس دری یانگ به ایزگل جکسون حمله کرد و اونیل هم با یک پاور بامب پین کرد و برنده ی بازی شدند .
سپس در بکس تیج مایکل کول با رندی اورتن مصحبه ای را انجام داد که اورتن گفت درسته من از کین در رسلامنیا شکست خوردم اما این هیچ چیز را ثابت نمی کند چون من او را در اسمکدان شکست دادم پس دوباره هم می توانم این کار را انجام دهم او سپس گفت من این مسابقه را به خاطر پدرم انجام می دهم تا انتقام ضربه های او را به خانواده ام بیگرم .
چهارمین مسابقه بین تایسون کید و آنتونیکو سسارو بود
آنتونیا ابتدا چند ضربه به صورت تایسون کید زد و سپس یک گوترنچ سوپلکس را اجرا کرد و سپس پین کرد و برنده ی بازی شد، سپس تدی لانگ همراه ب آکسانا وراد رینگ شد و به آنتونیا گفت که از رینگ هر چه زود تر خارج شود .
در پنجمین مسابقه کودی رودز در مقابل گریت کالی بود
ابتدا کالی ممنتوم را در درست گرفت اما کودی دو دراپ کیک را وارد کرد اما کالی با چند چاپ بلاک و فیس لاک او را به زمین انداخت و رد آخر با پنچکل پلاگ تواسنت بازی را ببرد. .
شمشمین مسابقه کی رانس در مقابل ری بک بود
کی رانس ابتدا ممنتوم را در دست گرفت اما ری بک با یک ماسکل باستر توانست برنده ی بازی شود .
آخرین مسابقه بین شیمس در مقابل مارک هنری بود
ابتدا شیمس به هنری نگاه کرد سپس هنری چند ضربه به شیمس حمله کرد هنری سپس چند کلوزلاین وارد کرد سپس شیمس به چپس بلاک را وارد کرد وارد کرد سپس هنری چند بادی اسلم به شیمس وارد کرد شمیس در آخر یک دی دی تی را بر روی هنری وارد کرد و سپس با بروگ کیک توانست کار را تمام و برنده ی بازی شود