MDpC
Registered User
درودآخه این چه حرفیه بزرگوار عزیز دل
باز کن ... ببند... زنگ بزن... ببین ...
به هیچ وجه نباید بهش دست بزنه..
وقتی فروشنده میاد کالایی رو با مشخصات معینی میفروشه و خریدار سؤالات مدنظرش رو هم می پرسه و جواب های واضح و صریح از فروشنده دریافت می کنه
سپس کالا ارسال شده و بعد از تست مشخص شده که مطابق توضیحات و مشخصات نبوده یقینا حق با خریدار نه فروشنده
چرا سعی می کنید موضوع رو تغییر بدید
مستندات خریدار رو ببینید یه سری مسائل عیان میشه که قابل بازگو نیست
اگر گارانتي هم داشته باشه باید فروشنده پیگیر گارانتیش باشه نه خریدار
مورد طبیعی و غیر طبیعی نداره
خریدار سؤال کرده هاله داره فروشنده هم گفته نه
خواهشا خودتون رو بگذارید جای خریدار
آقای فروشنده محترم بهتر یه تجدید نظری داشته باشن یا ادلهی محکمه پسندی بیارن
شاید این من باشم که اشتباه می کنم و قضاوت عجولانه دارم!
نگفتم حتما بازش کنن که، فقط خواستم کمکی کنم که مطمئن بشن این مورد طبیعیه یا نه، که گفتم با رهاشدن السیدی از قاب، این مورد میتونه حل بشه.
راه منطقی ای که من میگم:
گارانتی ها که خودتون در جریانید، دنبال کوچکترین مورد برای مغلطه و طبیعی جلوه دادن هستن، من گفتم تحت عنوان فرد دیگری، مورد این کالا رو به عنوان اینکه گارانتی هم داره، به گوش گرین برسونن، اینجا چون عنوان شده کالا گارانتی داره، گرین باید برای رفع عیب از جیب خودش پول بذاره، اگر گرین همچنان بگه مانیتور مشکل داره و باید تعویض شه، پس یعنی طبیعی نیست و فروشنده عیب کالا رو مطرح نکرده، پس در قبالش مسئوله، اگر گرین بگه که نه، این مشکل طبیعیه و بخواد طفره بره، پس نمیشه این مورد رو عیب گذاشت.
پس اگر گرین با این شرایط بگه طبیعیه، خریدار باید سطح توقعشون رو پایین بیارن و این مورد رو بپذیرن. ولی اگر گرین بگه مشکل داره، فروشنده باید پاسخگو باشن و بابت کالای معیوب فروخته شدهف مسئولیت پذیر باشن.
اینها پروتکل های قانون تجارت الکترونیک هست که لزومی نداره کسی قبولش کنه و تحت اونا فعالیت کنه، ولی مثلا یه فروشگاه اینترنتی، برای ادامه ی فعالیتش نیاز به اینماد داره که شرط داشتن اینماد، پذیرش قانون تجارت الکترونیک هست. خرید و فروش های این چنین شامل این قوانین نمیشه. این رو هم نمیدونم اصلاح شده یا از جایی برداشتید، ولی اصلش اینه که یه زمان مرجوعی باید تعیین بشه و لزوما 7 روز نیست، اما طبق عرف شده 7 روز و همه به 7 روز عمل میکنن. ولی حتی همینش رو هم خیلی فروشگاه ها عمل نمیکنن و کالایی که حتی پلمپ هست رو مرجوع نمیکنن.با درود
---------
طبق ماده 37 قانون تجارت الکترونیکی در هر معامله ای که به صورت آنلاین و اینترنتی انجام میشود، خریدار حق انصراف بدون قید و شرط و بدون دلیل از انجام معامله دارد، در واقع حق فسخ یک طرفه از سوی مشتری فرض شده که بدون هیچ اقدام خاصی میتواند آن را اعمال کند !
متن ماده 37 به شرح ذیل است :
«در هر معامله از راه دور مصرف کننده باید حداقل هفت روز کاری، وقتبرای انصراف (حق انصراف) از قبول خود بدون تحمل جریمه و یا ارائه دلیل داشته باشد.تنها هزینه تحمیلی بر مصرفکننده هزینه بازپس فرستادن کالا خواهد بود.»
---------
شما در مورد هاله داشتن پرسیدید و از فروشنده جواب گرفتید نداره . دیگه بقیش مغلطه است
طبق همین قانون شما دوست عزیز میتونید شکایت و پیگیری کنید
نیازی نیست اینجا وقتتون رو هدر بدید