پس بگو یهو ج* خونه وا کردی. بگیریدش این عامل فسادوخلاف شرع ):
پس بگو یهو ج* خونه وا کردی. بگیریدش این عامل فسادوخلاف شرع ):
تقصیره من نیست.گویا برنامه آینده شوک در مورد منو بع بعیامهپس بگو یهو ج* خونه وا کردی. بگیریدش این عامل فسادو
ايضا..با تمام وجود متنفرم از بوی گندش.
این سیرابی دقیقا چیه ؟
میشه اساتید توضیح بدن !!!!
هیشکی حدقه چشم رو نمیخوره. گوشت اطرافشه. پیشنهاد میشه چشمتون رو ببندید و قورتش بدید.میگم کجای چشمو میخورن؟؟؟دقیق خوده چشمو؟؟
حالا مگه قراره هر روز بخوری؟من سال 87 که زانوم رو عمل کردم پزشک ارتوپدم توصیه کرد که از پاچه (پا) گوسفند استفاده کنم... منم توی یک ماه روزی 2-3 تا خوردم... البته خیلی با اکراه... یه چیزی بود شبیه پای مرغ که همش غضروف بود... زانوم که خوب شد ولی دیگه هیچوقت نخوردم چون مجبور نیستم... کله پاچه چربی های مضر زیادی داره که در رگ ها رسوب میکنه و باعث ایجاد تسلب شراین میشه که منجر به سکته قبلی میشه
معده... البته بحث بر سر کله پاچه هست نه سیرابی شیردوناین سیرابی دقیقا چیه ؟
میشه اساتید توضیح بدن !!!!
بو گند؟ بوی سیرابی زننده هست ولی کلهپاچه اصلاً و ابداً!uke:با با چیه این میخورید بوی خیلی گندی میده به خدا!uke:.....ضررم داره! مزشم گنده!:thumbsdow
خوب چی هستن ؟سیراب با شیردون میاد به هم ربط دارن
یعنی همون مخملیه ؟معده... البته بحث بر سر کله پاچه هست نه سیرابی شیردون
من گوشت قرمز نمی خورم ولی کله پاجه زیاد می خورماز جلوی کله پزی که رد میشم بوش بهم میخوره گریم میگیره... اه اه اه... کله و دل و روده و امعاء و احشای گوسفند رو میخورید... اه اه... حالم بهم میخوره... من گوشت هم نمیخورم چه برسه به این اشغالا!
میگن تخم گوسفندو بمالی به صورتت ریشات در میاددوستان تخم گوسفند رو از دست ندید....سیخ بکشید بخورید...البته من از مزش خوشم نیومد
ولی چرا اینقدر بزرگه !
میگن تخم گوسفندو بمالی به صورتت ریشات در میاد
آخ آره.مخصوصا بگی تو آب مغز هم بزنه عجب چیزی میشهبسیار دوست میداریم زبان و مغز و پاچه را ، بسی همی لذیذ است.
مخصوصا وقتی آب لیمو میزنی تو اون آب چربش :thumbsup:
برادر در روسیه هم کلهپزی هست یا نه؟خوشمزه ترین غذای روی زمین !
چشم و مغز و زبون و بناگوش با پیاز و آب لیمو!
برادر در روسیه هم کلهپزی هست یا نه؟