• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کله پاچه

کله پاچه میخوری ؟

• بــــــــــله با ولـــــــــــــــع تمامـــــــــــم میخورم...

Votes: 54 64.3%
  • فقط آبو و نخودشو میخورم...

Votes: 6 7.1%
  • پیف دوست ندارم و نمیخورم ....

Votes: 24 28.6%

• Total voters
    84

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
از پاچه نفرت دارم .مغز با نمک و سیرابی و آبش و نخود عشقه به عمرم کله پزی بیرون کله پاچه نخوردم چون حالم به هم میخوره .تو خونه میخرم تمیز دندوناشو با انبر دست در میارم بعد هم میپرونم و........تو رگ

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
فردا صبح میخوام برم بخرم :eek:

abbas1999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیف دوست ندارم و نمیخورم ....

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
من از بچگی تا حالا کله پاچه نخوردم همش مامانم می گه چربه رگ قلبت می گیره خلاصه ما یه بار قاچاقی تهران رفتیم پنج صبح جایی باز نبود رفتیم فک کنم سر دست بود چی بود مضخرف هم بود خردیم نفهمیدیم داستان چیه :|

abbas1999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از بچگی تا حالا کله پاچه نخوردم همش مامانم می گه چربه رگ قلبت می گیره خلاصه ما یه بار قاچاقی تهران رفتیم پنج صبح جایی باز نبود رفتیم فک کنم سر دست بود چی بود مضخرف هم بود خردیم نفهمیدیم داستان چیه :|

عمو مایکل نیمه شبه مغزت کاراییشو از دست داده انگاری

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عمو مایکل نیمه شبه مغزت کاراییشو از دست داده انگاری
نه این تازه به کار افتادشه ... من کلا کاریی مغزم مدت هاست تعطیل شده ... بعضی وقتا نصفه شبا یه تک استارتی می خوره چند تا پست می دیم بعد یهو خفه می کنه کلا مخم می گوزه اقدام به خوابیدن می کنم :lol:

abbas1999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه این تازه به کار افتادشه ... من کلا کاریی مغزم مدت هاست تعطیل شده ... بعضی وقتا نصفه شبا یه تک استارتی می خوره چند تا پست می دیم بعد یهو خفه می کنه کلا مخم می گوزه اقدام به خوابیدن می کنم :lol:

:lol::lol:
پ.ن. سولفاته کرده شاید:eek:

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
چه خبره!!!! رفتم کله پاچه بخرم میگه دست کاملش 26000 تومن :eek::eek:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
کله پاچه نخود داره توش ؟؟؟

-----------
سالی یه بار میزنم

از اونجایی که زیادی چربه و ات و اشغال زیادی توش داره دلم نیمخواد زیاد بخورم اما واقعا مزه میده ( با نمک زیاد و لیمو ترش کم و اب پاچه اساسی )

یه جایی خونده بودم چربی مغز 250 برابر کره هست ( نمیدونم دیگه 250 برابر کره چی میشه ! )

امسال گرون شده کلا

من عاشق جغور بغور یا همون واویشکا هستم

حالا طرف بگه این بدترین قسمت گوسفند هست :دی من با ولع خاصی میخورم ( یه روز بخورم یه هفته باید بدوووم که جبران جذب چربیش بشه :دی )

بعضی عادت ها و غذا ها هرچندقدیمی و جا افتاده اما شاید لازم باشه که کم کم حذف بشه

بعضی ها مسخره میکنن پیتزا و چیزای دیگه رو در برابر کلپچ من فکر نمیکنم مقایسه درستی باشه که اگه پیتزا هم جایگزینش کنیم باز هم بهتر از اون همه چربی و الودگی های زمان طبخ و پاک نشدن احتمالی کله هست

/ حجت

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
من که خیلی دوست دارم و خیلی خوشمزه مقوی هست

تو جاده جالوس یه رستوران هست فقط خوراکش همینه بچه من صبح زود با فامیل ها میرفتیم یه سر رفیتم زدیم تو رگ هوام هم سرد حسابی چسبید

ولی در کل من بیشتر از غذاهای دیگه ترجیح میدم

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من که خیلی دوست دارم و خیلی خوشمزه مقوی هست

تو جاده جالوس یه رستوران هست فقط خوراکش همینه بچه من صبح زود با فامیل ها میرفتیم یه سر رفیتم زدیم تو رگ هوام هم سرد حسابی چسبید

ولی در کل من بیشتر از غذاهای دیگه ترجیح میدم

باعث مسدود شدن رگ های قلب میشه

پ.ن: بالاخره جردن یا دیباجی؟

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
یه سوال فنی
این پاچه همه قسمتاش رو باید خورد ؟

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
خور
استخوان رو که نمیشه خورد... فقط بافت نرم و لیگامنت ها و مینیسک ها (غضروف) خورده میشه
استخون رو که میدونم:D .. منظورم باقی قسمتا بود که اینطور که میگید همه رو میشه خورد

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
نه برای من که ورزش و فعالیت هام زیاده

پ.ن: جفتش:)) نامه چی شد؟

به! نامه ایرانسل؟ :eek: مال شما بود؟ پس چرا خبری ازت نشد... من رفتم صحبت کردم گفت بگو یا خودش بیاد یا کپی شناسنامه کارت ملی بگیر بیار براش بزنم... دیگه پ.خ ندادی منم گمت کردم

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
به! نامه ایرانسل؟ :eek: مال شما بود؟ پس چرا خبری ازت نشد... من رفتم صحبت کردم گفت بگو یا خودش بیاد یا کپی شناسنامه کارت ملی بگیر بیار براش بزنم... دیگه پ.خ ندادی منم گمت کردم

اره عزیز من بهت زدم گفتی مسیرم خورد منم دیگه مزاحم نشدم اوکی بقیه رو پم میکنم

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
سلام رفقای کله پاچ خور ;)
از اونجایی که کله پاچه طالب زیاد داره و تو این فصل هم میطلبه دوستان تجربیات خودشون رو از یه کله پاچه خونگی بگن یعنی چیا بهش بزنی طعم و مزه خوب میگیره لامصب نمیدونم بیرون چی داخلش میزنن که خیلی خاص و متفاوت نسبت به اونی که توی خونه درست میکنی میشه. دوستان اگر ترکیب و مواد خاصی رو میدونن بگن دوستان کله پاخور نیز بهر ببرند من اله توفیق

بالا