بخاطر اینه، آبش تمییز نمیکنندسلام رفقای کله پاچ خور
از اونجایی که کله پاچه طالب زیاد داره و تو این فصل هم میطلبه دوستان تجربیات خودشون رو از یه کله پاچه خونگی بگن یعنی چیا بهش بزنی طعم و مزه خوب میگیره لامصب نمیدونم بیرون چی داخلش میزنن که خیلی خاص و متفاوت نسبت به اونی که توی خونه درست میکنی میشه. دوستان اگر ترکیب و مواد خاصی رو میدونن بگن دوستان کله پاخور نیز بهر ببرند من اله توفیق
تاپیک ادغام شدسلام رفقای کله پاچ خور
از اونجایی که کله پاچه طالب زیاد داره و تو این فصل هم میطلبه دوستان تجربیات خودشون رو از یه کله پاچه خونگی بگن یعنی چیا بهش بزنی طعم و مزه خوب میگیره لامصب نمیدونم بیرون چی داخلش میزنن که خیلی خاص و متفاوت نسبت به اونی که توی خونه درست میکنی میشه. دوستان اگر ترکیب و مواد خاصی رو میدونن بگن دوستان کله پاخور نیز بهر ببرند من اله توفیق
یک دست کامل 150 تومانبا این وضعیت گرونی زیاد سمتش نمیشه رفت
ولی بیرون یک مزه دیگه ای دارهیک دست کامل 150 تومان
بیرون نمیشه سمتش رفت
بیرون به خاطر این هست که تعداد کله پاچه ها زیاد هست من شنیدم روغن حیوونی هم داخلش میزنن البته اون دوستمون هم درست میگه من شنیدم قلم گاو و یا گردن گوسفند هم بهش میزنن ولی مطمئنا یه ادویه خاص هم غیر اینها دارم از چند تاشون هم سوال کنی میگن متاسفانه نمیتونیم بگیم خخخولی بیرون یک مزه دیگه ای داره
با نون سنگک داغ
جدا ؟ یعنی تست کردید ؟ من تا الان نشنیده بودم!!!!زعفرون و دارچین خوشمزه ش میکنه
دارچین زعفرون، زردچوبه هم میریزن یادم نبود. دارچین خوش طعمش میکنه البته سلیقه ایه منتها مادرم همیشه میریزه خوش مزه میشهجدا ؟ یعنی تست کردید ؟ من تا الان نشنیده بودم!!!!