• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
دلم برای لیو کباب شد:( یعنی میشه بازی با یونان مثل بازی دور قبل با صربستان 6 تایی کنیم و لیو 2-3 تا گل بزنه؟! بنده خدا گفته کاش مثل وقتی تو بارسلونه تیم ملی هم دوستش داشتند:(

فکر کنم بهتر باشه با اروگوئه بازی کنیم چون لااقل بازیشون حساب کتاب داره و میشه کنترلشون کرد...دور قبل یادمه بازی با مکزیک حسابی حرص خوردم...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تو خود فایلش نوشته دیگه !

کد:
Password : www.topgoal.ir

دور قبل یادمه بازی با مکزیک حسابی حرص خوردم...

حرص خوردیم ؟! دهنمون رسما سرویس شد سر اون بازی ! :D ولی آخرش ماکسی اون گل رو زد کمی به حالت نورمال برگشتیم !

کاش فرانسه تیم دوم از اون ور بیاد بالا یکم در مرحله بعد تفریح کنیم ! :lol:

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو خود فایلش نوشته دیگه !

کد:
Password : www.topgoal.ir

حرص خوردیم ؟! دهنمون رسما سرویس شد سر اون بازی ! :D ولی آخرش ماکسی اون گل رو زد کمی به حالت نورمال برگشتیم !

کاش فرانسه تیم دوم از اون ور بیاد بالا یکم در مرحله بعد تفریح کنیم ! :lol:

اتفاقاً تیمای اسمی خطر شون بیشتره نمیگم دعا کنیم حذف بشن چون اونطوریم تیمای شگفتی ساز خطرای خودشونو دارن!! ولی به هرحال دوست دارم اینطوری بشه => مرحله 1/8 مکزیک یا به هرحال همون اوروگوئه از فرانسه و آفریقای جنوبی خیلی بهترن دوتاشون مرحله بعدم از اونور ممکنه آلمان باشه ممکنه انگلیس باشه یا امریکا بهترینشون آمریکاس که هم تیمیه که به همون 1/4 قانعه هم همه زورشونو تو بازی 1/8 که احتمالاً با آلمان بوده زدنو خستنتو نیمه نهایی یکی از تیمهای اسپانیا پرتغال برزیل ایتالیا پاراگوئه ساحل عاج یا سوئیس یا شیلی ممکنه بیان بالا واقعاً وضعیت بدی شده چون تیمای اسمی ممکنه تو گروهشون دومم بشن و تو مسیر ما باشن خیلی خوب میشه اگر برزیل تو گروهش اول بشه و ساحل عاج که دوم شده تو یک هشتم اسپانیا یا تیم اول گروهشو شکست بده بعد توی مرحله بعد ایتالیا یا پارگوئه رو شکست بده و ما با ساحل غعاج بیفتیم بهترین مسیر اینه بعدش هم فیناله دیگه :D

دلم برای لیو کباب شد:( یعنی میشه بازی با یونان مثل بازی دور قبل با صربستان 6 تایی کنیم و لیو 2-3 تا گل بزنه؟! بنده خدا گفته کاش مثل وقتی تو بارسلونه تیم ملی هم دوستش داشتند:(

فکر کنم بهتر باشه با اروگوئه بازی کنیم چون لااقل بازیشون حساب کتاب داره و میشه کنترلشون کرد...دور قبل یادمه بازی با مکزیک حسابی حرص خوردم...

بچه ها نباید اول شدنو تو گروهمون از دست بدیم این حرفا دلیل نمیشه ... از اون گروه باید دید چه تیمی چندم میشه و آرژانتین باید کار خودشو بکنه اگر جلوی یونان عقب بکشن بسیار تیم خطرناکی میشه مخصوصاً اگر یه گل عقب بیفتیم

من پیش بینی کرده بود م بازی آخرم خطرناک میشه خیلی نیجریه کفرمو بالا آورد دیروز هم خودشونو بدبخت کردن هم هنوز ممکنه آرژانتین نیاد بالا که فاجعه ای میشه اونوقت ... البته صعود میکنن ولی همونطور که دیدیم توی این بازی کلی خسارت خوردن گوتیرز دواخطاره ساموئل مصدوم کاپیتان و هاینزه اخطاری شدن ... ارزششو نداره جلوی یونان این همه خسارت دوباره بخورن نگرانم که درآینده اگر ماسکرانو دواخطاره بشه خیلی ناجور میشه
راستی یه سوال مهم از مصدومیت ورون چه خبر؟؟ کی میرسه این مهره ارزشمند ؟؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
1/4 بخوریم به آمریکا ؟! لول !

آلمان تا 4/1 نیاد بالا و تو اون مرحله ما با آلمان بازی نکنیم این جام جهانی، جام جهانی نمیشه برای من یکی ! دقیقا باید تو همون مرحله حذفشون کنیم. 4 سالی هست این داغش هنوز روی دل من یکی مونده :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مسی باید تو بازی بعدی گل بزنه و گرنه روحیه ش خراب می شه و این اصلا خوب نیست!
خدایی خیلی خوب بازی می کنه!بر عکس ستاره هایی که فقط اسمشون هست مسی این طور نیست
کاملا در خدمت تیمه!نقریبا توی 4 تا گل نقش داشت
ادم زورش میاد هیگوایین 3 تا گل زده ولی مسی نه:دی

پ.ن:یه جمله عادل گفت که اعتبار زیادی واسه خودش اورد:دی
گفت:
اگه مورینیو اقای خاصه مارادونا خاص تره
و میشه مورینیو رو دوست نداشت ولی ماردونا رو نمیشه:دی

خدایی این بشر حیفه تیمش قهرمان نشه

حسام@
یه جا دیگه دیگه اپ می کنی؟!لطفا:blush:

عکس هم باشه من راضیم:rolleyes:

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1/4 بخوریم به آمریکا ؟! لول !

آلمان تا 4/1 نیاد بالا و تو اون مرحله ما با آلمان بازی نکنیم این جام جهانی، جام جهانی نمیشه برای من یکی ! دقیقا باید تو همون مرحله حذفشون کنیم. 4 سالی هست این داغش هنوز روی دل من یکی مونده :دی
میدونم چی میگی ولی داری اشتباه بزرگی میکنی ما برای قهرمانیمون باید ببینیم چه کاری بهتره و اون انتقام واقعیه ببین اینجارو :
ما توی دوره های گذشته انتقامای سختی از تیمای دشمنمون گرفتیم اما بعدش با مشکل روبرو شدیم ببین جام 98 از انگلیس جام 90 از اکثر تیما ولی چرا اونجا نتیجه نگرفتیم ؟ من میگم به خاطر فشاری که به تیم توی بازی های حیثیتی وارد شد و هم مصدوم زیاد بود هم محروم سال 90 کانی گیا اخراج شد سال 98 ارتگا و خلاصه بازیهای سخت اگرم موفق بشیم بعدش هم انگیزه کم میشه هم تیم دیگه نمیکشه بهتره منطقی فکر کرد و راحت ترین راهو رفت تو ببین همین الانم ورون و ساموئل خدابیامرزن فعلاً راستی از مصدوما چه خبر داره خون خونمو میخوره الانه که زنگ بزنم فدراسیون آرژانتین از خودشون بپرسم :D

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
مسی باید تو بازی بعدی گل بزنه و گرنه روحیه ش خراب می شه و این اصلا خوب نیست!
خدایی خیلی خوب بازی می کنه!بر عکس ستاره هایی که فقط اسمشون هست مسی این طور نیست
کاملا در خدمت تیمه!نقریبا توی 4 تا گل نقش داشت
ادم زورش میاد هیگوایین 3 تا گل زده ولی مسی نه:دی

پ.ن:یه جمله عادل گفت که اعتبار زیادی واسه خودش اورد:دی
گفت:
اگه مورینیو اقای خاصه مارادونا خاص تره
و میشه مورینیو رو دوست نداشت ولی ماردونا رو نمیشه:دی

خدایی این بشر حیفه تیمش قهرمان نشه

حسام@
یه جا دیگه دیگه اپ می کنی؟!لطفا:blush:

عکس هم باشه من راضیم:rolleyes:
اگه مثل بارسلونا مهاجم راست بود تا حالا 3- 4 تايي زده بود،ولي الان ارژانتين توپ پخش كن درست حسابي نداره،من دقت كردم بارها ميومد وسط زمين توپ ميگرفت و به سمت دروازه ي حريف حمله ميكرد،بنده خدا خيلي دويد،اينشالا بازيه بعدي گل ميزنه
پ.ن:توز چه شوطي زد

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
تا حالا که قهرمانی حق آرژانتین هست به نظر من! البته نصف دوره های جام جهانی حق به حق دار نرسیده:D تا این بار چه شود...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
این آلمانی که من این مدت دیدم حتی با اینکه بازیهای دوستانه قبل جام جهانی رو میبازه ولی بازم یجوری میشه دردسر میشه برامون...

ولی خدایی خیلی ضایع میشه تیمهایی مثل اسپانیا و آلمان قهرمان بشن ولی باخت داده باشن:D

Mr.Pooya

Registered User
لایک‌ها
5
با بازی خوب مسی و کلاً تیم آرژانتین آرژانتین یکی از مدافعان سر سخت عنوان قهرمانی است.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آلمانی که من این مدت دیدم حتی با اینکه بازیهای دوستانه قبل جام جهانی رو میبازه ولی بازم یجوری میشه دردسر میشه برامون...

ولی خدایی خیلی ضایع میشه تیمهایی مثل اسپانیا و آلمان قهرمان بشن ولی باخت داده باشن:D
عزیز چرا خودتو میبازی ؟! نه به تیمت افتخار کن ! الان ما تنها تیم هستیم که دو بازیمونو بردیم و توی تیمهای مدعی همه یه باخت دادن حتی توی کل کل هم طرفداراشون شرمندمون میشن شک نکنید الان دیگه روی کاغذ فقط آرژانتینه که یه تیم کاملاً برتره با توجه به این دوبازی از لحاظ نتیجه و حسابگریم کارشون خیلی خوب بوده مگر یه چیز : مگر یه چیز مزاحم ما بشه که خیلی از جامهای دیگه هم اشک مارو درآورد خدا کنه بعد از سالها این بارم بدشانسی نیاریم و اونم مصدومیتو محرومیتو حاشیه زیاده همین ولی بعید میدونم حتی خدا بیاد و این کارو بکنه ! چون حقیه که سالها ازمون ضایع شده پس
هورا آرژانتین قهرمان

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
حسام جان دستت درد نکنه
خیر از جوونیت بببینی پسرم:دی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خوب برای بازی با یونان باید با تمام قوا بریم جلو چون یونان میاد که ما رو ببره
الان گوتیرس رو نداریم - ساموئل معلوم نیست میرسه یا نه !
در خط دفاع واقعا مشکل هست بوردیسو در گوش راست فکر کنم بتونه
جای گوتیرس رو پر کنه
مارادونا می تونه به میلیتو و اگرو بازی بده و هیگوان رو بزاره روی نیمکت!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
جای گوتیرس رو پر کنه

با این 3 گلی که زد فعلا بیخ ریشمونه:wacko:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
جای گوتیرس رو پر کنه

نه دیگه با اون سه تا گلی که زد اگر قرار باشه ترکیب اصلی بره تو، فیکسه !

من امیدوارم تیم اصلی رو نفرسته ! یعنی تیم رو نصف و نیمه بفرسته تو. شخصا به یک مساوی هم راضی هستم ! نباید خیلی انرژی رو مصرف کنیم ! فشار مسابقات زیاد هست آقا !

Mr.Pooya

Registered User
لایک‌ها
5
دیگه آرژانتین اگه نتونه با نیمکت نشین ها یونان را ببره ........... من که واقعاً ازش نا امید میشم.

i30urlone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیگه آرژانتین اگه نتونه با نیمکت نشین ها یونان را ببره ........... من که واقعاً ازش نا امید میشم.
یونان قویه ها با یه باخت به کره فکر کردی تیم کمیه ؟! یه جوری میگی انگار تیم درجه 3 هست !! تازه اگرم ضعیف باشه بازی اونقدر مهمه که باید نهایت تلاشو بکنن وحریفو دست کم نگیرن

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

یونان قویه ها با یه باخت به کره فکر کردی تیم کمیه ؟! یه جوری میگی انگار تیم درجه 3 هست !! تازه اگرم ضعیف باشه بازی اونقدر مهمه که باید نهایت تلاشو بکنن وحریفو دست کم نگیرن

دوست عزیز
فعالیت با دو آی دی مختلف در پرشین تولز ممنوع است . همچنین استفاده از آی دی های دیگر در زمانی که یوزری بن شده است مخالف قوانین می باشد. لطفا از ساختن آی دی دیگر خودداری نمایید . با تشکر

بالا