• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
اول از همه تبریک بابت 3 امتیاز اول...
بنظرم یکجورایی آرژانتین نیجریه رو پخت واسه دو تا بازیه بعدش که بیفته به جون اونا...:D
مسی هم فقط همون خطا بگیره برای کل تیم کافیه هر چند از 50% تواناییش هم استفاده نکرد تو این بازی...!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
بچه ها اواتارا رو یکی کنید دیگه
الان اون پرچم کار رو خراب کرده

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
همه مردان مارادونا

100612.jpg

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
آخرش مسی پیراهنش رو به داوره داد؟!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
100593_news.jpg

طوفان مارادونا درکنفرانس مطبوعاتی:از په له و پلاتيني مي خواهم که بروند وبا جابولانی بازي کنند

ما مي خواهيم شاهد تماشاي هنرنمايي بازيکناني چون مسي و کاکا باشيم . داورها بايد دقيق و با نظم باشند و در موقع لزوم کارت زد نشان بدهند و ما هم بايد مراقب باشيم . ما مي خواهيم بازي جوانمردانه اي داشته باشيم و از خشونت استفاده نکنيم . نمي خواهيم زندگي کسي به خطر بيفتند و پاي کسي بشکند

سایت گل - دیه گو مارادونا در آستانه دومين بازي تيمش در گروه ب برابر کره جنوبي در روز پنجشنبه در مصاحبه مطبوعاتي با خبرنگاران شرکت کرد،

اما در اين مصاحبه وي بيش از آن که نگران پارک جي سونگ و تيم کره جنوبي باشد در مورد په له و ميشل پلاتيني صحبت کرد.

چند روز پيش مطبوعات برزيل از قول په له نوشتند: قرارداد تيم ملي آرژانتين با مارادونا يک اشتباه بوده، چرا که اين فوق ستاره سابق فوتبال فقط به خاطر پول اين شغل را پذيرفته است.

مارادونا در اين مصاحبه مطبوعاتي در مورد په له گفت: از حرفهاي په له تعجب نمي کنم او را بايد در موزه گذاشت.
مارادونا همچنين در مورد ميشل پلاتيني ستاره سابق تيم ملي فرانسه که چند ماه پيش گفته بود: "مارادونا يک بازيکن بزرگ بود اما، يک مربي بزرگ نيست " اظهار داشت : از حرفهاي پلاتيني دلخور نيستم ما با هم سلام و عليک داريم . پلاتيني يک فرانسوي است و فرانسوي ها دوست دارند خود را بهتر از ديگران بدانند.

مارادونا در جواب خبرنگاران در مورد هيجان اندک و گلهاي کم اين دوره جام جهاني گفت: من شخصا اوقات عالي را مي گذرانم، جام جهاني رويداد خيره کننده اي است و من نگراني در مورد کمبود گل ندارم.

وي متذکر شد: در ديدارهاي اول بازيکنان محتاط تر هستند و شايد به اين خاطر است که گلهاي کمتري رد و بدل مي شود.

تيم ها مشغول بررسي و تجزيه و تحليل همديگر هستند و به اين خاطر ما شاهد به ثمر رسيدن گل هاي زيادي نيستيم.

مارادونا افزود: مساله ديگر تاثير گذار درمورد کمبود گل، " جابولاني " توپ رسمي اين دوره از بازي هاست که چون خيلي در موردش صحبت شده من نمي خواهم چيزي در باره اش بگويم .

وي تصريح کرد: فقط اين را مي گويم که توپ اين دوره مساله مهمي است و نقش تعيين کننده اي در نحوه بازي دارد و من از په له و پلاتيني مي خواهم که بروند و با اين توپ بازي کنند و نگاهي به آن بيندازند و ديگر در مورد من صحبت نکنند.

مارادونا در ادامه در مورد ديدار روز پنجشنبه تيمش برابر کره جنوبي اين که خطري از طرف اين تيم که يونان را دو بر صفر شکست داده، متوجه ارژانتين باشد، رد کرد.

وي در جواب خبرنگار کره اي در مورد اين که در تيم کره چه کسي با ( ليونل ) مسي برابري مي کند گفت: با همه احترامي که براي شما قائلم بايد بگويم شما مثل او را در تيم تان نداريد.

مارادونا در ادامه گفت: کره جنوبي تيم سريع، قوي، عالي و قابل احترامي است اما، ما تصميم قاطع داريم که بازي را ببريم.

با اينحال وي نگراني اش در مورد احتمال برخورد بدني در بازي با کره را پنهان نکرد، دلواپسي که با انتخاب والتر ساموئل و نيکولاس بورديسو دو بازيکن عضلاني تيم به عنوان دفاع عقب شايد کمي طعنه آميز به نظر بيايد.

وي افزود: اگر بازيکنان کره روي مسي يا کارلوس ته وز خطايي انجام دهند اخطار خواهند گرفت و مسلما دفعه دوم نيز توسط داور اخراج خواهند شد.

مارادونا خاطرنشان کرد: ما براي تماشاي يک فوتبال عالي به اينجا آمده ايم و آنهايي که نمي خواهند چنين بازي را ببينند، بايد به خانه هايشان باز گردند. ما مي خواهيم شاهد تماشاي هنرنمايي بازيکناني چون مسي و کاکا باشيم . داورها بايد دقيق و با نظم باشند و در موقع لزوم کارت زد نشان بدهند و ما هم بايد مراقب باشيم . ما مي خواهيم بازي جوانمردانه اي داشته باشيم و از خشونت استفاده نکنيم . نمي خواهيم زندگي کسي به خطر بيفتند و پاي کسي بشکند.

او همچنين گفت که در اين ديدار به جاي خوان سباستين ورون که از ناحيه ران آسيب ديده ماکسي رودريگوئز بازي خواهد کرد.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ممنون حسام برای مصاحبه که گذاشتی
خب خدا رو شکر ورون دیگه نیست !
خط حمله چی اگرو رو نمی خواد بیاره تو زمین ؟ نکنه میترسه بگن چرا به دامادت بازی دادی!
من تحمل بازی مسخره هیگوان رو ندارم
این گوتیرس هم با بوردیسو عوض بشه خیلی خوب میشه

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد ورون موافقم گرچه از مصدومیتش ناراحتم و مهرهامون توی خط هافبک بیش از حد کم شد
در مورد هیگو مخالفم ! درسته بازی اولو بد بود اما درکل بازیکن شیشدنگیه و تو تیم جا افتاده بهتره بازی اول بدشو به حساب استرس بالایی بگذاریم که اکثر مهاجمارو ناکام گذاشت مثل رونی و بقیه مهاجمای بزرگ جام ...
گوتیرز اصلاً در کل باهات مخالفم این بازیکن خستگی ناپذیر و دونده و جنگندس یه تنه کل وظایف یه جناحو انجام میده نمیدونم چه بدی کرد ه بعضیا بدشون میاد اینم مثل ماسکرانو شده ...

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
من واقعا تعجب میکنم چطور هیگواین به میلیتو ترجیح داده میشه؟

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میلیتو کارنامه موفق داره ولی برای باشگاهش
هیگو هم توی رئال عالی بازی میکرد هم مدتهاست توی تیم ملی با مسی زوج هماهنگی شده

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
گوئیترز بازی اول خیلی استرس داشت خدا بخیر کنه دفاع امروز رو...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
امروز میریم که قهرمان واقعی بودن رو به تمامی قهرمانان پوشالی جام (زرد پوشان - قرمز پوشان - سفید پوشان و لاجوردی پوشان) یاد بدیم !

پیش بینی من نتیجه 2-0 هست. ابتدا یک گل میزنیم. بعد مثل بازی قبل میریم برای کنترل بازی و در ادامه، هیگوان یکی از اون تک به تک ها رو گل میکنه بالاخره !! :D

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موافقم 2 تا گل به بالا خواهیم زد و شک ندارم این آرژانتین میخواد امسال از جون مایه بگذاره و برای "اولین بار" میبنیم کره ای ها در راه شگفتی ساز شدن به خودشون میر...ن :D
100% آرژنتینا
:cigar::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فقط مشکل اینجاست که من امروز از ساعت 15:45 تا 17:15 کلاس دارم و نمیتونم بازی رو ببینم !!

تــــــــف !

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
3-1 ميشه به نظر من.

من ميليتو رو بيشتر از هيگواين دوست دارم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اقا من بازم میگم میلیتو یا اگرو بهتر از هیگوان هستند
هیگوان مهاجم 100 درصد نیست ! از هر 6 تا موقعیت یکی رو میتونه گل کنه بر عکس میلیتو
واقعا شش دانگ هست
بازی ساعت 4 شروع میشه ؟
باید جلوی مهاجمهای سرعتی کره رو بگیریم بعد دقیقه 60 به بعد پنجر میشن !
خدا کنه اگرو بیاد تو زمین ! برعکس مارادونا من به این بازیکن خیلی اعتقاد دارم :happy:
فقط مشکل اینجاست که من امروز از ساعت 15:45 تا 17:15 کلاس دارم و نمیتونم بازی رو ببینم !!

تــــــــف !

بابا این چه کلاسیه که به بازی ارژانتین ترجیحش میدی:D

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من بازم میگم میلیتو یا اگرو بهتر از هیگوان هستند
هیگوان مهاجم 100 درصد نیست ! از هر 6 تا موقعیت یکی رو میتونه گل کنه بر عکس میلیتو
واقعا شش دانگ هست
بازی ساعت 4 شروع میشه ؟
باید جلوی مهاجمهای سرعتی کره رو بگیریم بعد دقیقه 60 به بعد پنجر میشن !
خدا کنه اگرو بیاد تو زمین ! برعکس مارادونا من به این بازیکن خیلی اعتقاد دارم :happy:

بابا این چه کلاسیه که به بازی ارژانتین ترجیحش میدی:D
شایدم حق باتوه ولی یادمون نره بازی اول هنوز میلیتو کامل خوب نشده بود مصدومیتش

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
شایدم حق باتوه ولی یادمون نره بازی اول هنوز میلیتو کامل خوب نشده بود مصدومیتش
مهم اینه که نتیجه بگیریم ! واقعا تو بازی اول هافبک ها نتونستند خط حمله رو تغذیه کنن
به نظر من یه بازیکم خوش تکنیک مثل اگرو میتونه گره خط حمله و هافبک رو باز کنه و
راحت ارژانتین به گل برسه

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولش فکر کردم جاودانی اشتباه میکنه ولی ...
وای چیزی به بازی نمونده بازی ساعت 4 شروع میشه بریم خودمونو گرم کنیم :D

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهم اینه که نتیجه بگیریم ! واقعا تو بازی اول هافبک ها نتونستند خط حمله رو تغذیه کنن
به نظر من یه بازیکم خوش تکنیک مثل اگرو میتونه گره خط حمله و هافبک رو باز کنه و
راحت ارژانتین به گل برسه
من پیش بینی هاتو مثبت میبینم چون بازی قبلم اونایی که گفتی بد بازی میکنن دیگو عوضشون کرد فکر کنم میخواد آگرو رو نیمه دوم بیاره این بازیکن کلیدیه یادته بازی کانادا تا اومد گل زد

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بچه ها با 1 بازي نميشه قضاوت كرد،من بازي هاي هيگواين رو توي رئال اگه ديده باشين اتفاقا مهاجمه 6 دانگي هست
منتها 1 بازي ادم رو فرم نيست،به اميد اينكه كره سوراخ سوراخ بشه حال كنيم

بالا