• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
از الان تو فکر بازی 4/1 با آلمان هستم، چه جوری به خاک و خون بکشونیمشون !

من بر خلاف خیلی ها به این تیم امید دارم. ستاره هایی داریم که میتونن کلا عوض کنند نتیجه بازی رو !
واقعا اگه بخوریم به المان و ببریمشون حسابی دلم خنک میشه !
خدایی دیگه امسال حق ارژانتین هست که جام رو بالای سر ببره
فقط خدا کنه ستاره ها تو زمین واقعا همونی باشن که همیشه هستن
ارژانتین بازی ترکیبی رو خیلی خوب انجام میده

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
مصدومیت میلیتو شایعه هست یا واقعیه ؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
آواتار برای هواداران آرژانتین:

Maradona.jpg

پ.ن: آرژانتین همیشه یکی از تیمهای محبوبم بوده:D حالا با مارادونا چه شود!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب در تمرینات ظاهرا مارادونا خط حمله سه نفره رو تست کرده بعد از مدت ها !

بهترین ترکیب ممکن هست به نظر من. خودش هم گفته نقطه قوت ما خط حمله هست و باید نهایت استفاده رو ببریم. ظاهرا مسی - هیگوان و توز رو تست کرده در این ترکیب.

میشه به نظر من هیگوان رو در ترکیب اصلی نذاشت اصلا ! بجاش آگوئرو یا میلیتو رو گذاشت. ولی خب همین که اگر تیم با 3 مهاجم بازی کنه خودش کلی خوب هست !!

وسط هم دی ماریا و ماسچرانو و ماکسی رو بذاره، من شخصا ممنونش میشم !

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Maradona.jpg

ممنون رفیق
انصافاً آواتار قشنگیه میگذارمش برای آی دی تاپ گلم ! :D

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
یعنی تو تمرین مصدوم شده ؟
بابا خیلی حیفه همچین مهاجمی نباشه

خب در تمرینات ظاهرا مارادونا خط حمله سه نفره رو تست کرده بعد از مدت ها !

بهترین ترکیب ممکن هست به نظر من. خودش هم گفته نقطه قوت ما خط حمله هست و باید نهایت استفاده رو ببریم. ظاهرا مسی - هیگوان و توز رو تست کرده در این ترکیب.

میشه به نظر من هیگوان رو در ترکیب اصلی نذاشت اصلا ! بجاش آگوئرو یا میلیتو رو گذاشت. ولی خب همین که اگر تیم با 3 مهاجم بازی کنه خودش کلی خوب هست !!

به نظر من هم اگرو خیلی بهتر از هیگوان هست ! اگه میلیتون مصدومیتش برطرف بشه اونم میتونه باشه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

Maradona.jpg

من اواتار رو نمی بینم !

من میگم تا اخرین جام جهانی همه بچه های ارژانتینی از اواتار مشترک استفاده کنیم

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
من اواتار رو نمی بینم !

من میگم تا اخرین جام جهانی همه بچه های ارژانتینی از اواتار مشترک استفاده کنیم

زنده باد آرژانتین ...من هم آواتارمو عوض کردم ....

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
خدا بعد از این همه سال به تماشای‌ترین شکل ممکن آرژانتین را قهرمان جهان خواهد کرد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مرسی آواتورها !

امشب میریم برای اولین بازی. باید له کنیم نیجریه رو در قاره خودشون !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دم همگی گرم ! خیلی خوبه که متحد شدیم از نظر اواتار !
به امید پیروزی امروز
نیجریه رو قبلا تو جام های قبلی شکست دادیم !
اخرین بار سال 2002 با تگ گل زیبای باتی گل بود
امیدوارم مهاجم های جدید جای خالی باتی رو پر کنن!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

تیم دوم من آرژانتینه :happy:

امیدوارم امروز شروع کوبنده ای داشته باشه ، ببینیم این دی ماریا چه میکنه ..

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
لامصب بازی اول رو نمیبینم!:(
باید برم بیرون!!
**
چند تا خبر داغ:
درخواست داور آرژانتين-نيجريه از مسي:پيراهنت را به من بده
00009184.jpg

اين داور آلماني در اين فکر است که در پايان ديدار امشب از ليونل مسي درخواست کند تا پيراهنش را به او بدهد.

اگر یک داور در دنیای فوتبال وجود داشته باشد که شیفته بازی لیونل مسی باشد، او ولفگانگ استارک، داور آلمانی است که دیدار امشب تیمهای آرژانتین و نیجریه را قضاوت می کند.
این داور آلمانی در این فکر است که در پایان دیدار امشب از لیونل مسی درخواست کند تا پیراهنش را به او بدهد.
استارک اخیرا در صحبتهایی گفته:«دوست دارم که مسی پیراهنش را به من بدهد. البته مطمئن باشید چنین اتفاقی در رختکن خواهد افتاد، چرا که اگر در زمین مسابقه بخواهد پیراهنش را در بیاورد، کارت زرد خواهد گرفت.»
استارک در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که مطمئن نیست که بتواند رویایش را محقق سازد یا خیر و گفت:« خیلی از بازیکنان تیم ملی نیجریه مثل من، آرزو دارند تا پیراهن مسی را داشته باشند و از همین رو نمی دانم که آیا درمحقق کردن خواسته ام موفق می شوم یا نه. مسی یکی از بهترین بازیکنان دنیاست وبازیکنان بسیار کمی مثل او هستند. این افتخار بزرگی است که بازی کردن مسی را از نزدیک تماشا کرد.»

مارادونا: مسي مي‌تواند بخوبي من براي آرژانتين بازي كند
00008387.jpg

ديه‌گو مارادونا يک بار ديگر علاقه و ايمان خود را نسبت به ليونل مسي به زبان آورد.

يه‌گو، سرمربي تيم آرژانتين، که به عنوان يک بازيکن يک تنه آرژانتين را قهرمان جهان کرده، عقيده دارد مسي مي‌تواند به اندازه او آرژانتين را پيش ببرد:«من عاشق تماشاي بازي او هستم و شک ندارم که او همانطور که من در جام جهاني 86 بازي کردم خواهد درخشيد. اما به نظر من يک تيم پشت ليو خواهند بود تا او را پيش ببرند و ليو بتواند خامه روي کيک باشد.»
ديه گو ادامه داد:«وقتي به تيم سال 86 نگاه مي‌کنيد نمي‌توانيد اين تيم را فقط در مهاجمانش خلاصه کنيد و به نظر من آن جام هم حاصل يک کار جمعي بود.»
سرمربي تيم آرژانتين، درباره مسي ادامه مي‌دهد:«من از اعماق قلبم آرزو دارم مسي استعداد خود را نشان بدهد و بهترين نمايش تاريخ زندگي‌اش را به نمايش بگذارد.» مارادونا همچنين فراموش نمي‌کند که به طرفداران يادآوري کند که سطح توقعشان را خيلي بالا نبرند.
او مي‌گويد:«مسي در اين فصل 63 بار براي بارسلونا به ميدان رفته است، گوآرديولا حتي به بازيکناني مثل چابي استراحت داد اما مسي هميشه بازي کرد ...»
و اما جملات پاياني:«مسي بخوبي مي‌تواند که نتيجه بازي را تغيير دهد، او هميشه يک احتمال بزرگ گلزني است و اگر بازي خيلي سختي داشته باشيد او مي‌تواند هميشه همان فردي باشد که گل بعدي را مي‌زند. اما آن چيزي که من از جام جهاني مي‌دانم اين است که هيچ تضميني نيست که بازيکنان شما بتوانند دقيقاً بهترين فرم خود را به نمايش بگذارند.»

سرمربي تيم نيجريه: برنامه خاصي براي مهار مسي نداريم (نمیتونید هم داشته باشید :دی)

سرمربي تيم ملي فوتبال نيجريه قبل از ديدار با آرژانتين در جريان مسابقات جام جهاني 2010 اعلام کرد که برنامه خاصي براي مهار "ليونل مسي" ستاره اين تيم ندارد.

00012528.jpg

ارس لاگربک که قصد دارد با ارايه يک برنامه تاکتيکي، توانايي ستارگان آرژانتين را به حداقل برساند، گفت: ما با آرژانتين بازي مي کنيم نه مسي به همين دليل هيچ بازيکني را مأمور کنترل او نخواهيم کرد.
وي که در جام جهاني 2002 توانست سوئد را به تساوي 1 بر 1 مقابل آرژانتين برساند و مانع از صعود اين تيم به دور دوم شود، اکنون اميدوار است همين اتفاق را براي نيجرها تکرار کند.
سرمربي تيم ملي فوتبال نيجريه اظهار داشت: وقتي مقابل تيم هاي خوبي مثل آرژانتين با بازيکنان واقعي خوبي که دارد، بازي مي کنيد بايد عملکرد بي نقصي به نمايش بگذاريد حتي اگر پيروز نشويد.
وي گفت: از نظر من فوتبال ترکيبي بين مهارت هاي فردي و سازماندهي هر چه بهتر تيمي است و وقتي توپ به دست ما مي رسد سعي مي کنيم تا جايي که ممکن است البته با استفاده از مغزمان، حمله کنيم.
لاگربک افزود: وقتي توپ را نداريم بايد دفاع کنيم و وقتي حريف بهتر است، بايد بيشتر از حمله، به دفاع بپردازيم.
"اوبافمي مارتينز" مهاجم تيم ملي فوتبال نيجريه هم گفته است، با توجه به بازيکنان خوبي که آرژانتين دارد، توجه صرف به مسي، احمقانه خواهد بود.
وي به هم تيمي هايش هشدار دادکه مردم زياد در مورد مسي حرف مي زنند، اما يادشان رفته که تيم آرژانتين بازيکنان خوب ديگري هم مثل "کارلوس ته وس" و "ديه گو ميليتو" دارد.
وي تاکيد کرد: فوتبال يک بازي تيمي است.و ما هم ستارگان خودمان را داريم.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دم همگی گرم ! خیلی خوبه که متحد شدیم از نظر اواتار !
به امید پیروزی امروز
نیجریه رو قبلا تو جام های قبلی شکست دادیم !
اخرین بار سال 2002 با تگ گل زیبای باتی گل بود
امیدوارم مهاجم های جدید جای خالی باتی رو پر کنن!
منم اضافه شدم
به قول معروف این تو بمیری تو بمیری نیست این بار حتی هوادارای آرژانتینم متحد شدن اولش فکر میکردم پی تی بازا زیاد فوتبالو جدی نمیگیرن اما دم همه آرژانتینیا گرم بچه ها ایشالا بازی اولو خوب و بدون بدشانسی شروع خواهیم کرد .. خیلیم مهمه این بازی ...
حالا اگرم چیزی شد نیایید بگید همه چی تموم شده ولی من کلاً اصلاً به چیزی جز برد فکر نمیکنم البته همون یک هیچ فکر کنم بشه ! :D

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
کمتر از 2 ساعت دیگه به شروع بازی مونده ! من دل تو دلم نیست
از طرف دیگه خوشبین هستم
راستی فکر می کنید بازی ور کی گزارش کنه گمونم بازی رو بدن به یوسفی گزارش کنه یا خیابانی
کاش عادل بود یا حداقل مزدک !
یادمه جاودانی هم طرفدار ارژانتین بود درست میگم ؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دلم براي بازي هاي مسي تنگ شده
اميدوارم نيجريه ابكش بشه و مسي هتريك كنه

بالا