لامصب بازی اول رو نمیبینم!
باید برم بیرون!!
**
چند تا خبر داغ:
درخواست داور آرژانتين-نيجريه از مسي:پيراهنت را به من بده
اين داور آلماني در اين فکر است که در پايان ديدار امشب از ليونل مسي درخواست کند تا پيراهنش را به او بدهد.
اگر یک داور در دنیای فوتبال وجود داشته باشد که شیفته بازی لیونل مسی باشد، او ولفگانگ استارک، داور آلمانی است که دیدار امشب تیمهای آرژانتین و نیجریه را قضاوت می کند.
این داور آلمانی در این فکر است که در پایان دیدار امشب از لیونل مسی درخواست کند تا پیراهنش را به او بدهد.
استارک اخیرا در صحبتهایی گفته:«دوست دارم که مسی پیراهنش را به من بدهد. البته مطمئن باشید چنین اتفاقی در رختکن خواهد افتاد، چرا که اگر در زمین مسابقه بخواهد پیراهنش را در بیاورد، کارت زرد خواهد گرفت.»
استارک در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که مطمئن نیست که بتواند رویایش را محقق سازد یا خیر و گفت:« خیلی از بازیکنان تیم ملی نیجریه مثل من، آرزو دارند تا پیراهن مسی را داشته باشند و از همین رو نمی دانم که آیا درمحقق کردن خواسته ام موفق می شوم یا نه. مسی یکی از بهترین بازیکنان دنیاست وبازیکنان بسیار کمی مثل او هستند. این
افتخار بزرگی است که بازی کردن مسی را از نزدیک تماشا کرد.»
مارادونا: مسي ميتواند بخوبي من براي آرژانتين بازي كند
ديهگو مارادونا يک بار ديگر علاقه و ايمان خود را نسبت به ليونل مسي به زبان آورد.
يهگو، سرمربي تيم آرژانتين، که به عنوان يک بازيکن يک تنه آرژانتين را قهرمان جهان کرده، عقيده دارد مسي ميتواند به اندازه او آرژانتين را پيش ببرد:«من عاشق تماشاي بازي او هستم و شک ندارم که او همانطور که من در جام جهاني 86 بازي کردم خواهد درخشيد. اما به نظر من يک تيم پشت ليو خواهند بود تا او را پيش ببرند و ليو بتواند خامه روي کيک باشد.»
ديه گو ادامه داد:«وقتي به تيم سال 86 نگاه ميکنيد نميتوانيد اين تيم را فقط در مهاجمانش خلاصه کنيد و به نظر من آن جام هم حاصل يک کار جمعي بود.»
سرمربي تيم آرژانتين، درباره مسي ادامه ميدهد:«من از اعماق قلبم آرزو دارم مسي استعداد خود را نشان بدهد و بهترين نمايش تاريخ زندگياش را به نمايش بگذارد.» مارادونا همچنين فراموش نميکند که به طرفداران يادآوري کند که سطح توقعشان را خيلي بالا نبرند.
او ميگويد:«مسي در اين فصل 63 بار براي بارسلونا به ميدان رفته است، گوآرديولا حتي به بازيکناني مثل چابي استراحت داد اما مسي هميشه بازي کرد ...»
و اما جملات پاياني:«مسي بخوبي ميتواند که نتيجه بازي را تغيير دهد، او هميشه يک احتمال بزرگ گلزني است و اگر بازي خيلي سختي داشته باشيد او ميتواند هميشه همان فردي باشد که گل بعدي را ميزند. اما آن چيزي که من از جام جهاني ميدانم اين است که هيچ تضميني نيست که بازيکنان شما بتوانند دقيقاً بهترين فرم خود را به نمايش بگذارند.»
سرمربي تيم نيجريه: برنامه خاصي براي مهار مسي نداريم (نمیتونید هم داشته باشید :دی)
سرمربي تيم ملي فوتبال نيجريه قبل از ديدار با آرژانتين در جريان مسابقات جام جهاني 2010 اعلام کرد که برنامه خاصي براي مهار "ليونل مسي" ستاره اين تيم ندارد.
ارس لاگربک که قصد دارد با ارايه يک برنامه تاکتيکي، توانايي ستارگان آرژانتين را به حداقل برساند، گفت: ما با آرژانتين بازي مي کنيم نه مسي به همين دليل هيچ بازيکني را مأمور کنترل او نخواهيم کرد.
وي که در جام جهاني 2002 توانست سوئد را به تساوي 1 بر 1 مقابل آرژانتين برساند و مانع از صعود اين تيم به دور دوم شود، اکنون اميدوار است همين اتفاق را براي نيجرها تکرار کند.
سرمربي تيم ملي فوتبال نيجريه اظهار داشت: وقتي مقابل تيم هاي خوبي مثل آرژانتين با بازيکنان واقعي خوبي که دارد، بازي مي کنيد بايد عملکرد بي نقصي به نمايش بگذاريد حتي اگر پيروز نشويد.
وي گفت: از نظر من فوتبال ترکيبي بين مهارت هاي فردي و سازماندهي هر چه بهتر تيمي است و وقتي توپ به دست ما مي رسد سعي مي کنيم تا جايي که ممکن است البته با استفاده از مغزمان، حمله کنيم.
لاگربک افزود: وقتي توپ را نداريم بايد دفاع کنيم و وقتي حريف بهتر است، بايد بيشتر از حمله، به دفاع بپردازيم.
"اوبافمي مارتينز" مهاجم تيم ملي فوتبال نيجريه هم گفته است، با توجه به بازيکنان خوبي که آرژانتين دارد، توجه صرف به مسي، احمقانه خواهد بود.
وي به هم تيمي هايش هشدار دادکه مردم زياد در مورد مسي حرف مي زنند، اما يادشان رفته که تيم آرژانتين بازيکنان خوب ديگري هم مثل "کارلوس ته وس" و "ديه گو ميليتو" دارد.
وي تاکيد کرد: فوتبال يک بازي تيمي است.و ما هم ستارگان خودمان را داريم.