• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ورون هنوز بازی می کنه؟!!!!نمی دونستم!

چرا یه دروازه بان معروف نداره؟!!حالا اینا چه طورن؟
درسته دروازه باناش معروف نیستن ولی امیدوارم رومرو روی فرم باشه مثل بازی آخر مقدماتی که دروازه رو بسته نگه داشت

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
مارادونا يك خبرنگار را زير گرفت

فارس: سرمربي تيم فوتبال آرژانتين با اتومبيل خود از روي پاي يك خبرنگار عبور كرد.

به گزارش لارازون چاپ بوينس آيرس، ديه‌گو آرماندو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين و سرمربي تيم ملي فوتبال اين كشور روز گذشته در هنگام ورود به كمپ تمرين تيم خود با انبوهي از خبرنگاران مواجه شد.

وي كه نمي‌خواست مصاحبه كند تصميم گرفت به سرعت از ميان آنها رد شود و در اين لحظه با خبرنگار شبكه ملي آرژانتين برخورد كرد.

خبرنگار مصدوم كه دو پايش بين لاستيك جلوي اتومبيل و سپر آن مانده بود فرياد مي‌زد و از مارادونا مي‌خواست اتومبيل خود را نگه دارد و جالب اينجاست كه مارادونا در چند ثانيه ابتدايي كوچكترين توجهي به فرياد وي نداشت تا اينكه در نهايت به اصرار ساير خبرنگاران ترمز كرد و اتومبيل خود را تا يك متر عقب كشيد.

پس از آن ماموران اورژانس موفق شدند اين خبرنگار را از زير اتومبيل مارادونا بيرون بكشند و به سرعت به كلينيك مركزي پايتخت منتقل كنند.

ديه‌گو مارادونا روز گذشته فهرست بازيكنان تيم ملي را آرژانتين را نيز منتشر كرد كه به جز چند نشانه كوچك از جوانگرايي تفاوت زيادي با فهرست قبلي نداشت.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اي بابا،اخبار گفت مسي تو تمرينات مصدوم شده

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي بابا،اخبار گفت مسي تو تمرينات مصدوم شده
آره ولی هنوز معلوم نیست در چه حده
از اونی که میترسیدیم به سرمون اومد
فکر کنم با این بدشانسی که داریم اگر به حضور فیزیکی مارادونا هم نیاز میشد اونم مصدوم میکردن بی انصافا !
نه حالا خدا کنه چیز خاصی نباشه من خوشبینیم به این خبر .. به هرحال مسی همیشه خوش شانس بوده این جوون دوست داشتنی از مرگم جلو زد چه برسه به این مصدومیتا ... خوب میشه

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
امیدوارم خبر مصدومیت لیو یک جنگ روانی باشه وگرنه بازم امسال آمار سکته و خودکشی میره بالا...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بابا اعلام شد که مصدومیتش جدی نبوده !

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم میگم اینا باورشون نمیشه
...
یه خبر مهم
فردا راس ساعت 12 شب به وقت تهران بازی دوستانه آرژانتین و کانادا

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
خب منم که گفتم امیدوارم برای تضعیف روحیه رقبا باشه این خبر...

ولی دیگه واقعا این چند سال دور دوره آرژانتینیاس... مسی هیگواین توز اینتریها...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

دست روی دلم نذار که دیشب بدجوری بازی زانتی رو با "حسرت" نگاه میکردم !

پسر بین این همه ابرستاره اینتر، عجب بازیکنی هست و عجب شخصیت بزرگی برای کاپیتانی داره. خداییش لیاقت بازوبند آرژانتین در حال حاضر رو فقط زانتی داره. چی دیده این دیگو تو اون ماسچرانو واقعا علامت سوالی هست برای خودش !

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دست روی دلم نذار که دیشب بدجوری بازی زانتی رو با "حسرت" نگاه میکردم !

پسر بین این همه ابرستاره اینتر، عجب بازیکنی هست و عجب شخصیت بزرگی برای کاپیتانی داره. خداییش لیاقت بازوبند آرژانتین در حال حاضر رو فقط زانتی داره. چی دیده این دیگو تو اون ماسچرانو واقعا علامت سوالی هست برای خودش !
البته نمیدونم ولی شاید چون زانتی طاقت بازیای فشرده جام جهانیو نداره سنش بالاس به هرحال
جوونگرایی به هرحال توی این تیم ملی موج میزنه از جونگرایی نه خوشم میاد نه بدم میاد من فقط امیدوارم نتیجه لازمو بگیرن

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
مارادونا و درخواست توالت‌هاي لوكس براي جام جهاني

گل ـ‌ ديه‌گو مارادونا از مسئولين خدمات آفريقاي جنوبي درخواست كرد كه در محل تمرين اين تيم در آفريقاي جنوبي سيستم دستشويي و حمام را به سليقه وي تغيير دهند.

افراد مسئول در پي خواست مارادونا درصدد تغيير مدل حمام و دستشويي مخصوصي در سطح استاندارد بالا براي وي شدند تا نظر او را برآورده كنند.

مدير اجرايي اين مركز در پرتوريا، كالين استر تصميم به عملي كردن درخواست مارادونا گرفته است و دو حمام ـ دستشويي كاملاً‌ تغيير يافته براي او در نظر گرفت.

او مي‌گويد: «فراهم كردن چيزي كه آرژانتيني‌ها خواستند دشوار بود، اما در نهايت ما مشكل را مديريت كرديم تا مشكل دستشويي‌ها برطرف شود.»

او ادامه مي‌دهد:«البته ما خوشحاليم از اينكه اين كار را انجام داديم، چرا كه باعث مي‌شود مارادونا در حين مسابقات احساس راحتي بيشتري بكند. اگر او چيز بيشتري هم از ما مي‌خواست برايش تلاش مي‌كرد.»

به هر حال اين تنها درخواست آرژانتيني‌ها براي كمپشان نيست، آنها درخواست 6 پلي‌استيشن همراه با اتاق‌هايي كاملا سفيدرنگ داده‌اند.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی آرژانتین کانادا رو امشب به صورت آنلاین میتونید توی این سایت ببینید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ديه‌گو مارادونا سرمربي تيم ملي آرژانتين عقيده دارد، ليونل مسي ستاره آرژانتيني فوتبال جهان بهتر از او حتي بهتر از زماني كه او در جام 1986 با بازي فوق‌العاده‌اش به تنهايي آرژانتين را قهرمان جهان كرد است.

مارادونا مي‌گويد:«مسي بهتر از ديه‌گو مارادوناي سال 1986 است، او بهترين بازيكن جهان و با فاصله بسيار از بقيه قرار دارد در سال 1986 در مكزيك من كارهايي را با توپ انجام مي‌دادم و باعث رشد هم‌تيمي‌هايم شدم و حالا من همان تشابه را براي ليو در جام جهاني پيش‌بيني مي‌كنم.»

مارادونا كه با روزنامه اسپورت مصاحبه مي‌كرد:«ليو در آرژانتين به دنيا آمد و من او را تمرين مي‌دهم. هر كس نخواهد اين موضوع را درك كند اين مشكل خودش است. مسي خودش هم مي‌داند كه همكارانش او را به عنوان خامه روي كيك قبول دارند، او **** تيم ماست و ما نياز داريم كه او بازيكنان را در زمين هدايت كند.

مارادونا ادامه می دهد:لئو توپ پخش کن اصلی تیم ارژانتین است اما وقتی توپ به او نمی رسد همه چیز تغییر می کندو به ضرر ما می شود. من باید این مشکل را حل کنم اگرچه کار راحتی نیست.

سایت گل

=============

هیــــــچ جور نمیشه غیبت زانتی رو هضم کرد :f34r:

.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
هر چند خيلي كله شقه ولي هميشه دوسش دارم،
در مورد مسي هم بازيكن رودستش نيومده ولي مارادونا هميشه مارادوناست!

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مارادونا تو ورزش مثل چارلی چاپلین توی عالم سینماس دیروز با یکی بحثم شده بود سر اینکه آیا بهتر از چاپلین توی عالم هنر نیست ؟ بله هست ولی چرا اینقدر قداست داره و حتی بعضیا از جمله خودم با دیدن فیلمهاش به جای اینکه بخندیم اشک فقدان مثل اونو میریزیم ...
این دو هردوشون برای من مقدسن اما خب این قداست رو یه جور به دست نیوردن ولی هردو از متن جامعه مستضعفو مردمی بلند شدن و تا آخر عمر هم با سختی و مشکلاتی که براشون درست شد به کارشون ادامه دادن
من به این نتیجه رسیدم که رمز قداست این افراد فقط موفقیت در حرفه شون نیست زندگیشونه که خیلیهارو شیفته خودش میکنه
پس تا ابد خواهم گفت: زنده باد مارادونا

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
مارادونا: قهرمان شویم؛ برهنه می دوم

مهر: سرمربی تیم فوتبال آرژانتین قول داد چنانچه تیم ملی آرژانتdن در رقابت های جام جهانی 2010 به عنوان قهرمانی برسد، برهنه در مرکز بوئنس آیرس خواهد دوید.

مارادونا در گفتگو با ایستگاه رادیویی اف ام مترو، اظهار داشت: اگر جام جهانی را ببریم، برهنه دور "ال اوبلیسکو" در مرکز بوئنس آیرس می دوم.

رسانه های آرژانتینی بر این باورند که مارادونا به قول خودش عمل خواهد کرد چرا که او پیش از این عکس برهنه خود را در مجله "ال گرافیکو" به چاپ رسانده است.

آرژانتین در گروه B رقابت های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی با تیم های یونان، نیجریه و کره جنوبی همگروه است.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
چرا تاپیک خوابیده؟!!
حالا قهرمان نشه دوم که میشه.

پ.ن:واقعا میخواید برهنه بدوه؟
چه شود!! :دی
فک کنم به خاطر همین حرفی که زده خودشو قهرمان نکنه :دی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
قهرمان بشیم مهم نیست چطوری بدوه !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
قهرمان بشیم مهم نیست چطوری بدوه !

از الان تو فکر بازی 4/1 با آلمان هستم، چه جوری به خاک و خون بکشونیمشون !

من بر خلاف خیلی ها به این تیم امید دارم. ستاره هایی داریم که میتونن کلا عوض کنند نتیجه بازی رو !

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
فقط آرژانتین ..... ARGENTINA

چه خط حمله ای بشه خط حمله ی آرژانتین :cool:

بالا