• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

mohmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دوستان اینجا تاپیک اسپانیا نیست که یه صفحشو اینجوری حروم کنید البته ببخشیدا کوچیک همتونم!!
...

مگه مارادونا چه هیزم تری به خبرنگارا فروخته که یه همچین مجازاتی در حد مواد مخدر!!! براش قائل شدن؟؟؟واقعاً توهینش مگه چی بوده؟؟؟

این مارادونا هم خدا وکیلی گندشو درآورده! اون از وضع صعود آرژانتین، اینم از محرومیته دو ماهش. خدا وکیلی اون خبرنگارهای آرژانتینی خیلی آدم های صبور و متینی بودن که واکنش فیزیکی نشون ندادن.

پ. ن. حالم از گوشواره هاش به هم میخوره !

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مارادونا هم خدا وکیلی گندشو درآورده! اون از وضع صعود آرژانتین، اینم از محرومیته دو ماهش. خدا وکیلی اون خبرنگارهای آرژانتینی خیلی آدم های صبور و متینی بودن که واکنش فیزیکی نشون ندادن.

پ. ن. حالم از گوشواره هاش به هم میخوره !
بیخودی شلوغش نکن :eek:
مگه حالا تو اوج استرس مسابقه به این مهمی چی گفته فوقش فحش بهشون داده
ولی نگو صبورن!! اونا از اولشم میخواستن دوباره مثل گذشته سر مارادونارو ببرن مثل خیانتای گذشتشون اما حالا اونجاشون سوخته اینا دشمن قسم خوردشن تو میگی صبورن؟!! :blink::blink::blink::blink:
خداییش پله هم از این اشتباهات تو این زندگی طولو درازش کرده ولی همه حمایتش کردن تا بشه بهترین اما به چه قیمت؟؟؟
مارادونا تو آرژانتین برای مردمش خداس این خبرنگارا زورشون اومده تو این پست حساس سربلند بیرون اومد دارن روی توهینش مانور میدن
پ.ن: حتماً فیلم مارادونا ساخته امیرکاستاریکارو ببین تا گوشه ای از قداست این اسطوره رو درک کنی

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خیلی دوست دارم مسی تو جام جهانی واقعا بدرخشه.اونطوری خیلی جام جذاب میشه.توپ طلا رو هم که گرفت

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آرژانتین
نیجریه
کره جنوبی
یونان

خب ! بعد از دو دوره که گروههای عجیب و غریب بهمون میخورد، امسال تقریبا گروه خوبی بهمون خورد !

گرچه ترجیح میدادم کلا با تیمی از آفریقا رو به رو نشیم ! ولی بهرحال همین که با تیم خوبی از اروپا همگروه نشدیم هم جای شکر داره !

اگر بخوایم مساله جا افتادن تیم در بازیها رو در نظر بگیریم، این گروه یک فرصت عالی هست برای تیم که خودش رو برای دور حذفی و نبرد با مدعیان آماده کنه.

من خیلی امیدی به قهرمانی جهان ندارم حقیقتا ! ولی خب تیم ما در هر شرایطی باشه آرژانتین هست !

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آرژانتین
نیجریه
کره جنوبی
یونان

خب ! بعد از دو دوره که گروههای عجیب و غریب بهمون میخورد، امسال تقریبا گروه خوبی بهمون خورد !

گرچه ترجیح میدادم کلا با تیمی از آفریقا رو به رو نشیم ! ولی بهرحال همین که با تیم خوبی از اروپا همگروه نشدیم هم جای شکر داره !

اگر بخوایم مساله جا افتادن تیم در بازیها رو در نظر بگیریم، این گروه یک فرصت عالی هست برای تیم که خودش رو برای دور حذفی و نبرد با مدعیان آماده کنه.

من خیلی امیدی به قهرمانی جهان ندارم حقیقتا ! ولی خب تیم ما در هر شرایطی باشه آرژانتین هست !
البته باید از هر سه شون ترسید نیجریه با اون هوادارای سیاه آفریقایی و اون آبوهوای آشنایی که هست حسابی میجنگن و باید آماده بود
شاید یونان به ظاهر آسون باشه ولی یادمون نره با اون دفاعای اعصاب خورد کنشون همه تیمارو از هم پاشوندن و چجوری 8 سال پیش قهرمان اروپا شدن
کره ای ها و کلاً این چشم ریزا خیلی فگورن و سرسختانه میجنگن حال تیمای بزرگو میگیرنو شگفتی ساز میشن البته بدون شک آرژانتین حسابی از حالا هدف بالاشو نشونه رفته اگه از گروهشون صعود کنن باقی کار استرتسشون کمتره اونا این دوره انگیزه بالایی برای جام دارن
پ.ن: اساتید طرفدار آرژانتین بیان تاپیکو گرم کنن بی دلیله اینقد خلوت شه

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
ما هنوز هم در گروه مرگ هستیم
ما هنوز هم چریک هستیم، بی‌قرار کوچه‌ها و خیابان‌ها
طرفِ ما تیم‌های نیجریه، یونان، کره جنوبی نیست
مارادونا آرژانتین ما این طرف، فیفا و مافیا آن طرف
شورشی‌ها چپ، مدرن‌ها راست
هنوز هم مثل لحظه‌ پارتیزانی ۸۶ مکزیک که ال دیه‌گو رفت از هاوه لانژ جام طلایی بگیرد
با او دست نداد، فیفا از ما متنفر است
و ما هیچ وقت حاضر نمی‌شویم با آنها صلح کنیم، این جنگ ما است
دیه‌گو بپیش
بیست و چهار سال انتظار دیگر بس است
ما با دستِ خدا پشت در بهشت هستیم
دیه‌گو در بزن

تهران، میدان آرژانتین، پنچ‌شنبه ۲۴ دی ۱۳۸۸

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تو فروم milanfan تو تاپیک بهترین گل ها یکی یه ویدئوی خیلی خوش کیفیت و کامل از گل تاریخی آرژانتین تو جام 06 مقابل صربستان گذاشته بود، گفتم بد نیست اینجا لینک بدم تجدید خاطره بشه!

http://64.15.120.236/watch?v=z0O7KkZn4rk&feature=related

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
کار خوبی کردی ردیو هد، این همان بازی بود که فیفا خیلی ترسید و فهمید آلبیسلسته هنوز بوی قهرمانی می‌دهد.

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آلمان - آرژانتین

خب میریم که امشب بازی با آلمان رو داشته باشیم ! گرچه بازی دوستانه هست، ولی برای من که فوق العاده حساس هست، باید بزنیم این آلمان ها رو !

2006 حق مسلم ما جام قهرمانی بود ولی به آلمان توی پنالتی باختیم !

باید تا ابد این آلمان رو ببریم ! ضمنا بردن تیمهای بزرگ قبل از جام جهانی خوب هست ! به اسپانیا که باختیم، ولی امیدوارم آلمان رو ببریم !

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
آلمان - آرژانتین

خب میریم که امشب بازی با آلمان رو داشته باشیم ! گرچه بازی دوستانه هست، ولی برای من که فوق العاده حساس هست، باید بزنیم این آلمان ها رو !

2006 حق مسلم ما جام قهرمانی بود ولی به آلمان توی پنالتی باختیم !

باید تا ابد این آلمان رو ببریم ! ضمنا بردن تیمهای بزرگ قبل از جام جهانی خوب هست ! به اسپانیا که باختیم، ولی امیدوارم آلمان رو ببریم !

منم امیدوارم که آلمانو ببریم.از تیم ملی آلمان هیچوقت خوشم نیومده،اگرچه تو این چند سال اخیر و با اومدن بازیکنای جدید خیلی قابل تحمل شدن.مخصوصا" مربیشون "یواخیم لو" که آدم باکلاسیه
ولی با این بازیکنایی که داریم واقعا" حیفه که نتونیم ببریم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازیه دوستانه ی بین آلمان-آرژانتین رو علاوه بر شبکه 3 ، توی هاتبرد ZDF هم نشون میده .

کیفیت بهتر + نداشتن سانسور مزیتشه ! ;)

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
چه حالی داد المان رو بردیم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من اصلا به سرمربی شدن ستاره ها اونم یه هویی اصلا اصلا اعتقاد ندارم . شاهدش هم همین صعود ناپلئونی آرژانتین هست .
توی جام جهانی هم برای این تیم خیلی شانسی قائل نیستم . با اینکه از آرژانتین و ستاره هاش خوشم میاد .... . مربی که اونهمه حاشیه های بی مورد درست میکنه ... مربی که در دعوت ایگوواین شک داره و ... نمیشه خیلی امید داشت . هر چند تیم جلوی آلمان فراتر از چیزی که فکر میکردم ظاهر شد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تیم بازی با آلمان خوب بازی کرد !

این آنخل دی ماریا بسیار بازیکن خوبی نشون داد ! من خیلی خوشحال شدم از اینکه این بازیکن در ترکیب تیممون خواهد بود و صد البته هم آرزو میکردم کاش ریکلمه و مارادونا به مشکل بر نمیخوردن ! چون میتونستیم شاهد حضور ریکلمه بجای ورون باشیم !

مسی اصلا خوب نبود ! نمیدونم مشکل کجاست که این بچه خوب بازی نمیکنه برای تیم ملیش !

این تیم یک کامبیاسو هم کم داشت انصافا ! کامبیاسو بیاد میتونه به وضعیت وسط زمین یک سر سامانی هم بده، گرچه انصافا در حفظ توپ، تیم خوب خودش رو نشون داد !

در کل این بازی من رو امیدوار کرد ! آلمان، آلمان بود بهرحال !

الان در بازی با تیمهای بزرگ اروپا، فرانسه و آلمان رو بردیم و به اسپانیا باختیم ! در هر سه دیدار هم میهمان بودیم !

تیم عجیبی هست کلا ! :دب

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیشب رئال و بارسلونا رو کاکل دوتا آرژانتینی واقعاً موفق چرخید البته مسی یه چیز دیگس نمیتونم دوستش نداشته باشم ولی تعجبم اینجاس این بازیکن خوش اخلاق و دوست داشتنی چرا با مارادونا کنار نمیاد ماردونا با ریکلمه هم همینطوری مشکل پیدا کرد خدا ختم به خیرش کنه فعلاً که به مارادونا حق میدم از هیگوآین متواضع که انصافاً هم غرور مسی رو نداره حمایت بیشتری کنه رئالی بودنم به کنار
من که با این بردا خیلی امیدورام چون ممکنه نظرا عوض بشه و آرژانتینیا هم اینقد مارادونا رو اذیت نکنن بگذارن کارشو بکنه
به شخصه هیچ نقدی از آرژانتین نمیکنم و همینطوری قبولشون دارم
ایشالا این جام مال ماس
با همه سختیاش

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ستاره جوان آرژانتینی خواسته تا او را با مارادونا مقایسه نکنند.او می خواهد داستان زندگی خودش را داشته باشد و او را به خاطر تواناییهای خودش بشناسند.
لیونل مسی، ستاره جوان آرژانتینی در صحبتهایی اعلام کرده که دیه گو آرماندو مارادونا ، بزرگترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال بوده و به نظر مسی، او از نظر مسائل فوتبالی، حتی در نزدیکی مارادونا نیست و می خواهد تاریخ و ماجرای فوتبالی خودش را داشته باشد
مسی در گفتگو با رادیو متروی بوئنوس آیرس گفت:« حتی با گذشت میلیون ها سال نیز من حتی به نزدیکی های مارادونا نیز نخواهم رسید و حتی نمی خواهم خود را به مارادونا نزدیک کنم. مارادونا بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال است.»

ستاره جوان آرژانتینی ادامه داد:« خودم را با مارادونا مقایسه می کنم، می خواهم داستان فوتبالی خودم را داشته باشم و با توانایی های فوتبالی خودم شناخته شوم.»

لیونل مسی در حالی این صحبتها را به زبان می آورد که با 22 سال سن، عناوین قهرمانی و جوایز فردی فراوانی را کسب کرده است.

مسی در ادامه صحبتهایش در مورد تفاوتهای عملکردش در ترکیب تیم ملی آرژانتین و تیم بارسلونا گفت:« بازی کردن در یک تیم، کاملا متفاوت با تیمی دیگر است. از من بارها سوال کرده اند و پاسخ من این است که بازی کردن در بارسلونا کاملا متفاوت با بازی کردن در تیم ملی آرژانتین است. نمی خواهم بگویم که بازیکنانی که در تیم ملی آرژانتین هستند، بازیکنان خوبی نیستند،اتفاقا برعکس، آنها بهترین بازیکنان دنیا هستند ولی ما زمان کافی برای کار کردن در کنار هم را نداریم. همه چیز به سرعت می گذرد. دو روز تمرین و بعد از آن بازی.»

صحبتهای پایانی مسی بدین ترتیب است:« زمانی که مجموعه تیم برای مدتی کنار هم باشیم،اوضاع می تواند تغییر کند. رویای بالای سر بردن جام جهانی در آفریقای جنوبی،در ذهن تمام ماست. نه فقط به این دلیل که مرا بزرگتر می کند، بلکه فکر می کنم که هیچ اتفاقی زیباتر از این اتفاق وجود ندارد. ما با آمادگی به جام جهانی می رویم ، بدون هیچ ادعایی و خودمان را مدعی قهرمانی نمی دانیم. این خوب است، چرا که می توانیم سورپرایز بزرگی را خلق کنیم.»

منبع :سایت گل

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سه آرژانتینی در فهرست 10 گلزن برتر قاره اروپا

-لوئيس سوارز - آژاكس آمستردام، اروگوئه‌اي،‌22 ساله، 32 گل زده در 29 بازي

2-ليونل مسي- بارسلونا اسپانيا، آرژانتيني، 22 ساله، 27 گل زده در 28 بازي

3-وين روني- منچستريونايتد، انگليسي، 24 ساله، 26 گل زده در 29 بازي

4-ديديه دروگبا- چلسي انگليس، ساحل‌عاجي، 31 ساله، 25 گل زده در 27 بازي

5-گونزالو هيگواين - رئال مادريد، آرژانتيني، 22 ساله،‌24 گل زده در 25 بازي

6-آنتونيو دي ناتالي - اودينزه ايتاليا،‌32 ساله، 23 گل زده در 30 بازي

7-بريان روييز- توانت انشده، كاستاريكايي، 24 ساله، 23 گل زده در 31 بازي

8-دارن بنت- ساندرلند انگليس، انگليسي، 25 ساله، 22 گل زده در 32 بازي

9-كريس بويد- گلاسكورنجرز اسكاتلند، اسكاتلندي، 26 ساله، 21 گل زده در 25 بازي

10-كارلوس ته‌وز - منچسترسيتي، آرژانتيني، 26 ساله، 21 گل زده در 30 بازي

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
"ليونل مسي" ستاره آرژانتيني تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا با به ثمر رساندن 2 گل ديگر در ديدار سه شنبه شب لاليگا، فاصله خود را با جايزه کفش طلاي اروپا کمتر کرد.

اين جايزه تنها عنواني است که مسي در کلکسيون افتخارات خود کم دارد.
او با 2 گلي که شب گذشته مقابل تنريف به ثمر رساند، در مسابقات فصل جاري لاليگا 31 گله شد و با 62 امتياز در فاصله دو بازي مانده به پايان فصل، همچنان در صدر جدول گلزنان اروپا باقي ماند.
در فهرست برترين گلزنان فصل جاري اروپا "آنتونيو دي ناتاله" از اودينزه، "ديديه دروگبا" از چلسي و "وين روني" از منچستريونايتد که همگي 26 گل و 52 امتياز دارند، با توجه به دو بازي باقيمانده در سري آ ايتاليا و يک ديدار در ليگ برتر انگليس، از شانس کمي براي پيشي گرفتن از مسي برخوردارند.
"گونزالو هيگواين" هم که 25 گل براي رئال مادريد به ثمر رسانده است با توجه به سه بازي ديگر اين تيم و يک بازي بيشتر نسبت به بارسلونا، 50 امتيازي است.
سرمربي تيم بارسلونا بعد از برد 4 بر 1 تيمش مقابل تنريف به تمجيد از مسي پرداخت که در مجموع 44 گل در تمامي رقابت هاي فصل جاري زده است و براي رسيدن به رکورد 34 گل "رونالدو" برزيلي در فصل 1996/97، فقط به سه گل ديگر نياز دارد.
"پپ گوارديولا" در اين باره گفت: او در لحظات پاياني نيمه دوم با همان اشتياقي بازي مي کرد که در اولين دقيقه داشت. او گلزن متولد شده است و استعداد زيادي در اين زمينه دارد.
بنابراين گزارش، در جدول برترين گلزنان اروپا، هر يک از گل هاي زده شده در ليگ هاي مطرح اين قاره مثل ليگ برتر، لاليگا، سري آ و بوندس ليگا 2 امتياز دارند و گل هاي ليگ هاي پايين تر 1/5 امتيازي محسوب مي شوند.
کفش طلاي مسابقات فصل گذشته به "ديه گو فورلان" مهاجم اروگوئه اي تيم اتلتيکو مادريد با 32 گل رسيد.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
به گزارش خبرگزاري فالس و به نقل از آس اسپانيا، ديه‌گو آرماندو مارادونا روز گذشته اسامي تيم ملي فوتبال آرژانتين را به شرح زير منتشر و بازيكناني نظير گاگو، كامبياسو و زانتي را از فهرست حذف كرد:

دروازه‌بانان:
سرخيو رومرو (آلكمار)، آندوخار (كاتانيا)، پوتزو (كولون ده سانتا)

مدافعين:
اوتامندي (ولز سارسفيلد)، دميكليس (بايرن مونيخ)، والتر ساموئل (اينترميلان)، گابريل هاينزه (المپيك مارسي)، بورديسو (رم)، رودريگس (استوديانتس)، خوان مانوئل (نيول اولد بويز)، آريل گارسه (كولون ده سانتا) و كولوكسيني (نيوكاسل).

هافبك‌ها:
گوتيرس (نيوكاسل)، ورون (استوديانتس)، ماسچه‌رانو (ليورپول)، دي ماريا (بنفيكا)، پاستوره (پالرمو)، بولاتي (فيورنتينا)، ساسا (استوديانتس)، بلانكو (لانوس)، داتولو (المپياكوس)، مارسير (آرخنتينوس جنيورز) و ماكسي رودريگس (ليورپول).

مهاجمين:
ليونل مسي (بارسلونا)، هيگواين (رئال مادريد)، ته‌وس (منچسترسيتي)، آخرو (اتلتيكو مادريد)، ميليتو (اينترميلان)، پالرمو (بوكاجونيورز)، لاوتزي (ناپولي)

نبود کامبیاسو برام خیلی عجیبه !!! خیلی !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نبود زانتی عجیب تره. باورم نمیشه.. چطور میشه این بازیکن رو کنار گذاشت؟

دو تا روانی افتادن به جون برزیل و آرژانتین! همه چیز داره دست به دست هم میده تا اسپانیا قهرمان شه.

بالا