• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خیلی جو ورزشگاه بده!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
آرژانتین دوستان گرامی, مباااااااارکه:D
جام جهانی بدون آرژانتین دو زار ارزش نداشت:happy:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بزن کف قشنگرو :D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک

ماردونا رو دیدید؟:rolleyes::blush:
حسااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییک:happy:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
واووووو
تبریک
خیلی حالم گرفته می شد اگه آرژانتین صعود نمی کرد.

fatima z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از حذف ناگهاني مارادونا در 94 اين يه عقده براي طرفداري مارادونا و آرژانتين شده بود حالا حضور آرژانتين با مارادونا و يك فرصت ديگه براي مارادونا ، اين خيلي جالبه حالا كه تيم ملي خودمون نيست با تمام وجود منتظر آرژانتين تو جام جهانيم اونم با مارادونه:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
خداييش آرژانتين شانس آورد

داشت حال نصف دنيا رو ميگرفت

ولي ميدونيد با چي خيلي حال كردم ، با اينكه اونا مارادونا رو تا آخرين لحظه نگه داشتن و حتي توي اون اوضاع بحراني بيرونش نكردن و نتيجه اش رو هم گرفتن

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب بالاخره صعود کردیم و این داستانها هم تموم شد
f_2jqrhtt0m_75af7fd.gif

الان فقط میمونه مساله مارادونا، یعنی بودن یا نبودن !

اگر بخوایم احساسی قضاوت کنیم باید بگیم 100% مارادونا باید بمونه، ولی من نگران هستم !

وقتی اینجوری جلوی پرو و اروگوئه کارمون گره میخوره، جلوی اسپانیا و ایتالیا و هلند و آلمان و ... چه خواهیم کرد ؟!

در هر صورت. تیم کلی وقت داره برای اینکه خودش رو آماده کنه !

به نظرم اگر میخوان مربی رو عوض کنن همین الان وقتش هست نه 1-2 ماه دیگه !

اگر نه، به همین مارادونا فرصت بدن !

اون هم باید تمرکزش رو کامل بیاره روی تیم ! بیخیال این مسائل احساسی و اینا بشه که خدا در زمین با ما بود و ... !

کلا ولی :
f_2jqrhtt0m_75af7fd.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
یادم رفته بود اینجا هم شادی کنم :دی
بزنید اون دست قشنگرو ....

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرمربي پرحاشيه تيم ملي فوتبال آرژانتين به احتمال فراوان از سوي فيفا براي حداقل ۵ بازي محروم مي‌شود.

ديه‌گو آرماندو مارادونا كه به خاطر خوشحالي‌هاي نامتعارف و به دور از شان يك مربي به شدت زير تيغ انتقاد روزنامه هاي آرژانتيني است پس از صعود تيمش به عنوان چهارمين تيم آمريكاي جنوبي خطاب به خبرنگاران آنها را عده‌اي بي سواد و فضول ناميد.

مارادونا در بخشي از سخنان خود نيز به خبرنگاران زن توهين كرد طوري كه يكي از خبرنگاران خانم از شدت ناراحتي سالن را ترك كرد.

فيفا بي ترديد مارادونا را با جريمه اي سنگين مواجه مي‌كند چرا كه طبق قانون مصوب فيفا توهين به خبرنگاران در رده جرم هاي درجه يك مربيان قرار دارد. گفته مي شود احتمال حداقل ۵ جلسه محروميت براي اين مربي وجود دارد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تبریک به دوستان طرفدار آرژانتین و تبریک ویژه به حسام :D
به عنوان یک طرفدار آلمان از اینکه رقیب همیشگی به جام جهانی صعود کرد بسیار خوشحالم. :)

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسی کم کار و بی تفاوت در لباس ارزانتین
مهاجم آرژانتيني بارسلونا به دليل كم‌كاري‌هاي در چند بازي اخير با لباس تيم ملي به شدت تحت فشار است.

"آرژانتين مسي " كه اسپورت كاتالونيا از آن ياد مي كرد در طول بازي با پرو، تيم قعرنشين جدول گروهي، ۱۴ پاس سالم، ۸ موقعيت از دست رفته، ۱۸ پاس ناسالم و ۵ اشتباه تاكتيكي در پست تخصصي خود از ليونل مسي را ثبت كرد و اين همه چيزي بود كه يگانه بازيكن بزرگ بارسلونا در لباس آرژانتين از خود به نمايش گذاشت. در بازي دوم آرژانتين برابر اروگوئه نيز آمار مسي بهتر از اين نبود.

اين كه چطور مسي ناگهان به يك چهره منفور تبديل مي شود و شايد چند روز بعد باز هم بت جوانان كشورش محسوب شود مسئله چندان عجيبي نيست چرا كه روزنامه هاي آرژانتيني همان نقشي را براي مردم كشورشان ايفا مي كنند كه غذاي روزانه آنها ايفا مي كند.
به هر حال اين روزها مسي در نوشته هاي نويسندگان آرژانتيني چهره اي منفور بوده و هرگز مارادوناي دوم لقب نمي گيرد.

وقتي لارازون روزنامه ملي و البته مردم پسند آرژانتين نه در صفحه ورزشي بلكه در صفحه اصلي خود با انتخاب تيتر "از هيگواين ياد بگير " مارادوناي دوم را تخريب مي‌كند معلوم است كه ساير روزنامه هاي دنباله‌رو آرژانتيني در اين باره چه خواهند نوشت.

لارازون در تخريب مسي تنها نبود و آس و ماركا اسپانيا، گاردين لندن و بيلد آلمان نيز در تخريب مسي هر يك به اندازه اعتبار خود سهمي داشتند.
به عنوان مثال ماركا در تحليل خود از عملكرد مسي در چند بازي اخير تيم ملي فوتبال آرژانتين نوشت: اگر مسي تنها به اندازه ۱۰ درصد از توان تكنيكي و تاكتيك پذيري را كه در لباس بارسلونا نشان مي دهد در تيم ملي خرج مي كرد آرژانتين براي صعود به جام جهاني مترصد دو پيروزي نفس گير نبود.

آس اسپانيا نيز در تحليلي به قلم مانوئل استبان ضمن اشاره به توانايي هاي غير قابل انكار ليونل مسي در دنياي فوتبال حرفه‌اي آورده است: مسي حداقل ۸ موقعيت مسلم گلزني را از دست داد و در مدت زمان ۹۰ دقيقه برابر تيم ملي پرو تنها ۵ پاس منجر به خلق موقعيت گلزني داد. آيا اگر مسي چنين آماري را از خود در لباس بارسلونا بر جاي مي گذاشت، هواداران بارسلونا او را بازخواست نمي كردند و از او دليل چنين كم كاري بي سابقه اي را جويا نمي شدند؟

به راستي پاسخ مسي به مردم آرژانتين پس از درخشش هيگواين در اولين بازي او چيست؟ آيا قيمت پاهاي هيگواين تا اين حد پايين تر از پاهاي مسي است كه به خاطرش خطر مصدوميت را به جان خريده و سريع‌ترين بازيكن ميدان لقب بگيرد؟
يكي از دلايل كمرنگ جلوه كردن مسي در تيم ملي آرژانتين تفاوت‌هاي بسيار آشكار تاكتيكي ميان بارسلونا و آرژانتين است. اين كه جوزپه گوارديولا مي داند چگونه از مسي بازي بگيرد اما مارادونا اين را نمي داند هم از آن حرف‌ها است چرا كه قطعا مارادونا مسي را بهتر از گوارديولا مي شناسد و نمي شود تاكتيك به كار رفته در تيم ملي آرژانتين را توجيه مناسبي براي عدم درخشش مسي در تركيب آرژانتين دانست.
از طرفي توقع مردم از بازيكنان بزرگ بالا است و اگر قرار باشد تلاش زياد يك بازيكن را نشانه خوب بودن او بدانيم ديگر فرقي بين مسي و ساير بازيكنان تيم ملي آرژانتين وجود نخواهد داشت.

روزهاي سخت براي فوتبال آرژانتين تمام شد و مسي و دوستانش بالاخره راهي جام جهاني ۲۰۱۰ آفريقاي جنوبي شدند و صد البته باز هم مسي خواهد درخشيد

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آرژانتین قدرتمندترین فوتبال توی کشورای اسپانوله آرژانتین هنوزم داغ نایب قهرمانی و مفخوری آلمانیا تو جام نود روی دل همه هواداراش هست ولی برای من از همه مهمتر خود مارادوناس نمیدونید چقد نگران بودم که اگه صعود نکنن چه بلاها سر این الهه آرژانتینی نمیاد
خب هرچی بود گذشت ولی اگه الان قهرمان نشن دیگه کی؟ بهترین ستاره هارو دارن تازه دیگه دوره ستاره ها گذشته فقط انسجام مهمه و انگیزه انگیزه رو که دارن چجورشم دارن ولی مارادونا حقشه ازش حمایت بشه این اسطوره به اندازه کافی بدبختی داشته الان هیچی زیباتر از خنده مارادونا برام وجود نداره آره من توی فوتبال فقط یه قهرمان میشناسم نه پله با اون قیافه سیاه تکراریش نه اون ستاره های پوشالی اروپایی بلکه جادوگر جاودانه فوتبال مارادونا که هیچوقتم کم نیورد من کشته مرده همین مردونگیشم هیچوقت فکر نکرد خراب شده وا آخرش جنگیده البته اینو بدونید آرژانتینیا خودشون مارادونا رو میپرستن و ازش تا آخر حمایت میکنن اون حتی برای اونا از اسطوره هم بالاتره و حتی توی یه کلیسا مردم بجای کتاب مقدس کتاب خاطراتشو میخونن!
من امیدوارم از حاشیه فاصله بگیرن و با ***** قهرمانشون قهرمان جهان بشن

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
من تو این تاپیک رسما اعلام می کنم که از بچگی طرفدار تیم آرژانتین
argentina.gif
بوده و هستم ، ایران که نتونست بره جام جهانی ، اگه آرژانتین هم نمی رفت که دیگه دپرس می شدوم بدجور ، به امید اینکه آرژانتین در 2010 بتونه مقام شایسته ای رو کسب کنه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب میریم که بازی با اسپانیا رو داشته باشیم !

دو بازی دوستانه قبلی رو در اروپا برابر اسکاتلند و فرانسه بردیم، حالا این سومیش رو هم میبریم که در حال حاضر جزو پرمدعا ترین تیمهای جهان هست ! :D

خبری بود مبنی بر حضور مسی و هیگوان در خط حمله بصورت فیکس ! پس خبری از داماد مارادونا و توز نیست در ترکیب اصلی.

تو سایت گل هم نوشته بود بخاطر مصدومیت تورس اسپانیا شاید با یک مهاجم بازی کنه !

در هر صورت، امشب انگلیس و برزیل هم بازی دارند، پش شاهد نبرد آمریکای جنوبی و اروپا هستیم که باید ببینیم کدوم میبره !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خب میریم که بازی با اسپانیا رو داشته باشیم !

دو بازی دوستانه قبلی رو در اروپا برابر اسکاتلند و فرانسه بردیم، حالا این سومیش رو هم میبریم که در حال حاضر جزو پرمدعا ترین تیمهای جهان هست ! :D

خبری بود مبنی بر حضور مسی و هیگوان در خط حمله بصورت فیکس ! پس خبری از داماد مارادونا و توز نیست در ترکیب اصلی.

تو سایت گل هم نوشته بود بخاطر مصدومیت تورس اسپانیا شاید با یک مهاجم بازی کنه !

در هر صورت، امشب انگلیس و برزیل هم بازی دارند، پش شاهد نبرد آمریکای جنوبی و اروپا هستیم که باید ببینیم کدوم میبره !

دوماد مارادونا کیه؟

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
دوماد مارادونا کیه؟

سلام ت کو ؟!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

داماد مارادونا میشه سرخیو آگرو دیگه! مهاجم اتلتیکو مادرید ..

//

اسپانیا تاپیک اختصاصی نداره ولی همین جا اعلام میکنم .. کمتر از سه تا به آرژانتین نمیزنیم!!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gifhttp://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اسپانیا تاپیک اختصاصی نداره ولی همین جا اعلام میکنم .. کمتر از سه تا به آرژانتین نمیزنیم!!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gifhttp://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

بابا برو اول یه تاپیک بزن برای خودتون بعد بیا کل کل کن اینجا !:lol:

مسی + هیگوآین خودشون 3 تا میزنن فقط !

حالا مثلا توز هم نیمه دوم میاد تو بازی 2 تا میزنه، این شد 5 تا !

یکی هم حالا این وسط یه کله ای چیزی میزنه 6 تاتون جور میشه !
f_2jqrhtt0m_75af7fd.gif

حالا شماها تورس که ندارید ! ولی بگیریم ویا مثلا یکی بزنه بشه 6-1 ! :دی

بالا