• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
بابا برو اول یه تاپیک بزن برای خودتون بعد بیا کل کل کن اینجا !:lol:

مسی + هیگوآین خودشون 3 تا میزنن فقط !

حالا مثلا توز هم نیمه دوم میاد تو بازی 2 تا میزنه، این شد 5 تا !

یکی هم حالا این وسط یه کله ای چیزی میزنه 6 تاتون جور میشه !
f_2jqrhtt0m_75af7fd.gif

حالا شماها تورس که ندارید ! ولی بگیریم ویا مثلا یکی بزنه بشه 6-1 ! :دی

یعنی قرار ه مسی + هیگواین + توز + یه کله ای که اون وسط قرار ه یکی بزنه که در کل بشه 6 تا .. گل به خودی شاهد باشیم ؟!
312jtp0.gif
312jtp0.gif

حالا درست ه این بازیکن هایی که اسم بردی ، بازیکن درست حسابی نیستن ولی قرار نیست که این همه گل به خودی توی یه بازی بزنن!
crazy.gif

تازه ما یه تیم هستیم! بدون تورس و با تورس کار خودمون رو میکنیم!http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بابا برو اول یه تاپیک بزن برای خودتون بعد بیا کل کل کن اینجا !:lol:

مسی + هیگوآین خودشون 3 تا میزنن فقط !

حالا مثلا توز هم نیمه دوم میاد تو بازی 2 تا میزنه، این شد 5 تا !

یکی هم حالا این وسط یه کله ای چیزی میزنه 6 تاتون جور میشه !
f_2jqrhtt0m_75af7fd.gif

حالا شماها تورس که ندارید ! ولی بگیریم ویا مثلا یکی بزنه بشه 6-1 ! :دی

حالا وقتی لوله شدین بهت سلام میکنم
N_aggressive%20%2833%29.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یعنی قرار ه مسی + هیگواین + توز + یه کله ای که اون وسط قرار ه یکی بزنه که در کل بشه 6 تا .. گل به خودی شاهد باشیم ؟!
312jtp0.gif
312jtp0.gif

حالا درست ه این بازیکن هایی که اسم بردی ، بازیکن درست حسابی نیستن ولی قرار نیست که این همه گل به خودی توی یه بازی بزنن!
crazy.gif

تازه ما یه تیم هستیم! بدون تورس و با تورس کار خودمون رو میکنیم!http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif

ببین عزیز دل برادر ! :rolleyes:

امشب وقتی با چشمهای گریون اومدی تو این تاپیک و معذرت خواهی کردی متوجه میشی مسی + هیگوآین + توز + اون یک کله یعنی چی ! :rolleyes:

حالا وقتی لوله شدین بهت سلام میکنم
N_aggressive%20%2833%29.gif

همون جمله آخر بالا ! :rolleyes:

////

بازی دوستانه هست !

ولی وقتی بردیم من امشب میترکونم این تاپیک رو !!!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
ببین عزیز دل برادر ! :rolleyes:

امشب وقتی با چشمهای گریون اومدی تو این تاپیک و معذرت خواهی کردی متوجه میشی مسی + هیگوآین + توز + اون یک کله یعنی چی ! :rolleyes:

Spain 2-1 Argentina

آخه من چی بهت بگم ؟!
crazy.gif
آخه وقتی یه تیم درست حسابی ندارین چرا کل کل میکنی ؟!
crazy.gif

برو! برو پسر جان!
crazy.gif

توی لیگ فانتزی منتظر یه شکست بدتر از این باش!
crazy.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کسی بازی رو دید؟

مسی باز هم در لباس آرژانتین محو بود؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
Spain 2-1 Argentina

آخه من چی بهت بگم ؟!
crazy.gif
آخه وقتی یه تیم درست حسابی ندارین چرا کل کل میکنی ؟!
crazy.gif

برو! برو پسر جان!
crazy.gif

توی لیگ فانتزی منتظر یه شکست بدتر از این باش!
crazy.gif

بازی رو تلویزیون نشون نداد ! قبول نیست !!
312jtp0.gif

اونور که سوکسی بابا ! :happy:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب میتونی هایلایت های بازی رو ببینی!

گل اول اسپانیا، کار تیمی و پاسهای تک ضرب شون، جوری که انگار بازی تمرینی ئه، جدا world class بود.
پنالتی ای که ژابی زد هم واقعا قشنگ بود. زد کنج ِ کنج!

اینجور که تو سایت های خبری و ... خوندم حسابی اسپانیا سر تر بوده. واقعا این نسل شاید بهترین نسل تاریخ فوتبال اسپانیا باشه. بی نظیر کتار میکنن و یه جورایی دارم fan شون میشم.

اگه طبق معمول تاریخ شون تو تورنمنت های بزرگ خراب نکنن (که با توجه به تجربه یورو 2008 بعید نیست) به نظرم شانس اول قهرمانی هستن. خیلی بیشتر از امثال هلند ایتالیا فرانسه آلمان و شاید حتی برزیل...

راستی، این دمیکلیس یه پنالتی داد در حد لیگ محلات! قابل وصف نیست باید ببینی. حتی خودش جلوی دهنش رو گرفت (دیدی کسی خرابکاری میکنه چجوری عکس الاعمل نشون میده؟ همون). با امثال این و هاینزه سخته قهرمان جهان شدن!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
بازی رو تلویزیون نشون نداد ! قبول نیست !!
312jtp0.gif

اونور که سوکسی بابا ! :happy:
:lol:
اعتماد به نفس بالایی داری!:lol:

اینجور که تو سایت های خبری و ... خوندم حسابی اسپانیا سر تر بوده. واقعا این نسل شاید بهترین نسل تاریخ فوتبال اسپانیا باشه. بی نظیر کتار میکنن و یه جورایی دارم fan شون میشم.

پسر خوب!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif
اسپانیا همیشه خوب بازی کرده ولی توی نتیجه گرفتن و تورنمنت های بزرگ مشکل داشته! مثل پرسپولیس زمان دنیزلی!
من اون پرسپولیس رو خیلی دوست داشتم و اسپانیا رو همیشه دوست داشتم! (حالا یکی نیست بگه بابا اسپانیا کجا ، پرسپولیس کجا ؟!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif)

اگه طبق معمول تاریخ شون تو تورنمنت های بزرگ خراب نکنن (که با توجه به تجربه یورو 2008 بعید نیست) به نظرم شانس اول قهرمانی هستن. خیلی بیشتر از امثال هلند ایتالیا فرانسه آلمان و شاید حتی برزیل...
یورو 2008 خوب بود که! تونستن نتیجه بگیرن.

راستی، این دمیکلیس یه پنالتی داد در حد لیگ محلات! قابل وصف نیست باید ببینی. حتی خودش جلوی دهنش رو گرفت (دیدی کسی خرابکاری میکنه چجوری عکس الاعمل نشون میده؟ همون). با امثال این و هاینزه سخته قهرمان جهان شدن!
اون صحنه رو که دیدم دلم براش سوخت! یه جورایی کپ کرد! :دی

حالا باز دمیکلیس نسبت به هاینزه بهتر ه فکر کنم. هاینزه واقعا داغون ه! :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
پسر خوب!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif
اسپانیا همیشه خوب بازی کرده ولی توی نتیجه گرفتن و تورنمنت های بزرگ مشکل داشته! مثل پرسپولیس زمان دنیزلی!
من اون پرسپولیس رو خیلی دوست داشتم و اسپانیا رو همیشه دوست داشتم! (حالا یکی نیست بگه بابا اسپانیا کجا ، پرسپولیس کجا ؟!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif)
نه مثلا یادم نمیاد تو همین جام جهانی 2006 "انقدر" خوب بودن. الان واقعا همه شون در اوجن. این نسل حال حاضر اسپانیا میتونه چند سال تو فوتبال جهانی آقایی کنه. البته یه نقاط ضعفی هم دارنا... مثلا تو بازی هوایی خصوصا در حمله حرف زیادی برای گفتن ندارن. بیشتر شون ریزه میزه هستن و دریبل زن.

یورو 2008 خوب بود که! تونستن نتیجه بگیرن.
خب منم همین رو گفتم، پسر خوب!

اون صحنه رو که دیدم دلم براش سوخت! یه جورایی کپ کرد! :دی

حالا باز دمیکلیس نسبت به هاینزه بهتر ه فکر کنم. هاینزه واقعا داغون ه! :دی
نه دمیکلیس مدافع خوبی هست ولی نه در حد بهترین ها. کلا خط دفاع آرژانتین چندان چنگی به دل نمیزنه. کولوچینی و هاینزه و دمیکلیس و ... هیچکدوم مدافع بزرگی نیستن. دمی و کولو خوبن، هاینزه ضعیفه. برای قهرمان شدن در جام جهانی واقعا خط دفاع قوی لازمه و من فکر نمیکنم دفاع آرژانتین در اون حد و اندازه ها باشه.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
نه مثلا یادم نمیاد تو همین جام جهانی 2006 "انقدر" خوب بودن. الان واقعا همه شون در اوجن. این نسل حال حاضر اسپانیا میتونه چند سال تو فوتبال جهانی آقایی کنه. البته یه نقاط ضعفی هم دارنا... مثلا تو بازی هوایی خصوصا در حمله حرف زیادی برای گفتن ندارن. بیشتر شون ریزه میزه هستن و دریبل زن.

آره ، کاملا قبول دارم .. یه نقطه ضعف دیگه هم داره! بازیکنی به اسم کاپدویا (کاپدویلا) ! آخر اسمش رو نفهمیدم! :دی

کلا بازیش به سبک بازی تیم نمیخوره یه جورایی!

خب منم همین رو گفتم، پسر خوب!

جمله ت مشکل داره!:D

یه بار بهش نگاه کن .. ابهام داره.

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
۲ ماه محروميت براي مارادونا !​
دادگاه عالي زوريخ حكم محروميت سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين را صادر كرد.

ديه گو آرماندو مارادونا به خاطر ارتكاب به جرم هاي متعدد تحت تعقيب پليس بود و با توجه به خروج از خاك آرژانتين توسط پليس بين الملل بازداشت و مستقيما راهي دادگاه عالي زوريخ در محل استقرار رسمي فيفا شد.

دادگاه زوريخ متشكل از وكلاي ارشد فيفا، مامور ارشد مالياتي ايتاليا و يك قاضي معتمد از كشور آرژانتين با كاهش وعده داده شده در حكم مارادونا جريمه وي را دو ماه محروميت از حضور در كليه اماكن ورزشي اعلام كرد.

به اين ترتيب مارادونا در بديهي ترين حالت از محروميت خود در بازي هاي ملي آرژانتين حق نشستن روي نيمكت مربيگري را نداشته و حتي در تمرينات تيم خود نيز حق ورود به زمين تمرين را ندارد.

بازرسان فيفا وي را در مورد عمل نكردن به حكم صادر شده توجيه كرده و نسبت به بي قانوني در اين زمينه به وي هشدار داده اند.

كميته انضباطي فيفا نيز ضمن صحه گذاشتن بر تصميم منطقي و تخفيف داده شده دادگاه عالي زوريخ اين حكم را لازم الاجرا دانسته است.

اين در حالي است كه مارادونا به پرداخت ۲۵ هزار فرانك سوئيس نيز محكوم شد و آزادي مشروط وي به واريز مستقيم اين مبلغ به حساب فيفا عنوان شده است.

توهين وي به خبرنگاران بالاترين جرم عنوان شده و حتي ميزان سنگيني اين جرم از ديد قاضي سوئيسي بالاتر و بيشتر از عدم پرداخت ماليات يا قاچاق مواد مخدر بوده است.

محروميت مارادونا از حضور در اماكن ورزشي طبق ماده ۵۷ اساسنامه فيفا قابليت تشديد دارد.

دادگاه مارادونا بيشتر از ۴۵ دقيقه طول نكشيد و سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين بلافاصله پس از شنيدن حكم خود از زبان قاضي محل را ترك كرد اما توسط پليس بازداشت شد تا مبلغ عنوان شده را جهت ترخيص از دادگاه پرداخت كند

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آره ، کاملا قبول دارم .. یه نقطه ضعف دیگه هم داره! بازیکنی به اسم کاپدویا (کاپدویلا) ! آخر اسمش رو نفهمیدم! :دی

کلا بازیش به سبک بازی تیم نمیخوره یه جورایی!
خیلی روی بازی اش دقیق نشدم... از چه نظر؟ تکنیکش پایینه؟ هوشش کمه؟
-
"کاپدویلا" ست، طبق تلفظ گزارشگر اسپانیایی کانال ESPN (شاید هم اسپانیا ی امریکای لاتین بود).
جالبه خیلی از اسامی رو ما اشتباه تلفظ میکنیم. مثلا دل بوسکه درستش دل بوکه هست.
یا سرجیو بوسکت -> سرجیو بوکت.
کاسیاس رو یه چیز عجیب غریبی تلفظ کرد. نمیشه دقیق به فارسی نوشتش. ولی قطعا "س" تهش رو تلفظ نکرد.

"س" اسپانیا رو هم تلفظ نکرد.. اپانیا!

کلا این زبون اسپانیایی یه جوریه...

جمله ت مشکل داره!:D

یه بار بهش نگاه کن .. ابهام داره.
نمیدونم.. شاید :D
ولی طبیعتا منظورم همونی بود که باید باشه! که این اسپانیا شاید دیگه اون تیم به قول معروف underachiever همیشگی نباشه. البته جام ملت ها با جام جهانی قابل مقایسه نیست...

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
خیلی روی بازی اش دقیق نشدم... از چه نظر؟ تکنیکش پایینه؟ هوشش کمه؟

البته منم خیلی شناختی روش ندارم چون اکثر وقت ها موفق نمیشم بازی های اسپپانیا رو ببینم به خاطر کمبود امکانات!:D
ولی مثلا توی جام کنفدراسیون ها که دیدم .. کند بودنش بیشتر از هر چیزی به چشم میاد ، نسبت به بقیه بازیکن ها تکنیکش پایین ه. مثلا راموس با اینکه مدافع هست ولی تکنیک ش خیلی خوب و پا به توپ خوبی داره ولی کاپدویا اینطوری نیست. بازیکن خوبی ه ولی نسبت به سایر بازیکن های اسپانیا ضعیف تر ه.
بعد بازی با آرزانتین نمره خیلی خوبی هم نگرفته! 5-6 گرفته بود فکر کنم.

"کاپدویلا" ست، طبق تلفظ گزارشگر اسپانیایی کانال ESPN (شاید هم اسپانیا ی امریکای لاتین بود).
جالبه خیلی از اسامی رو ما اشتباه تلفظ میکنیم. مثلا دل بوسکه درستش دل بوکه هست.
یا سرجیو بوسکت -> سرجیو بوکت.
کاسیاس رو یه چیز عجیب غریبی تلفظ کرد. نمیشه دقیق به فارسی نوشتش. ولی قطعا "س" تهش رو تلفظ نکرد.

"س" اسپانیا رو هم تلفظ نکرد.. اپانیا!

کلا این زبون اسپانیایی یه جوریه...

جالب ه. نمیدونستم انقدر عجیب غریب ه.
گزارشگر هامون هم تازه دارن متوجه میشن که تلفظ صحیح اسم ها چیه ..

مثلا قبلا میگفتن سرجیو راموس ولی الان میگن سرخیو راموس ..

ولی طبیعتا منظورم همونی بود که باید باشه! که این اسپانیا شاید دیگه اون تیم به قول معروف underachiever همیشگی نباشه. البته جام ملت ها با جام جهانی قابل مقایسه نیست...

آره ، مسلما شرایط جام جهانی خیلی خیلی فرق داره .. مخصوصا حالا که اسپانیا اون سرمربی یورو 2008 رو نداره و معلوم نیست دل بوسکه هم بتونه مثل آراگونس در عین خوب بازی کردن نتیجه هم بگیره.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
البته منم خیلی شناختی روش ندارم چون اکثر وقت ها موفق نمیشم بازی های اسپپانیا رو ببینم به خاطر کمبود امکانات!:D
ولی مثلا توی جام کنفدراسیون ها که دیدم .. کند بودنش بیشتر از هر چیزی به چشم میاد ، نسبت به بقیه بازیکن ها تکنیکش پایین ه. مثلا راموس با اینکه مدافع هست ولی تکنیک ش خیلی خوب و پا به توپ خوبی داره ولی کاپدویا اینطوری نیست. بازیکن خوبی ه ولی نسبت به سایر بازیکن های اسپانیا ضعیف تر ه.
بعد بازی با آرزانتین نمره خیلی خوبی هم نگرفته! 5-6 گرفته بود فکر کنم.
دقیقا من هم به خاطر همون کمبود امکانات زیاد بازی کاپدویلا رو نمیشناسم. :D ولی خب اسپانیا انقدر بازیکن های خوب دیگه داره که متوسط بودن یکی دو نفر زیاد به چشم نمیاد.

جالب ه. نمیدونستم انقدر عجیب غریب ه.
گزارشگر هامون هم تازه دارن متوجه میشن که تلفظ صحیح اسم ها چیه ..

مثلا قبلا میگفتن سرجیو راموس ولی الان میگن سرخیو راموس ..
یکی دو تا دیگه:
کاسیاس > کاسیشا/کاسیژا
ماسکرانو > ماچرانو :blink: (البته لزومی نداره همه ی اسامی آرژانتینی ها به زبون اسپانیایی تلفظ شه چون بیش از نیمی از آرژانتینی ها اصل و نسب ایتالیایی دارن - همون ماسکرانو درسته)

آره ، مسلما شرایط جام جهانی خیلی خیلی فرق داره .. مخصوصا حالا که اسپانیا اون سرمربی یورو 2008 رو نداره و معلوم نیست دل بوسکه هم بتونه مثل آراگونس در عین خوب بازی کردن نتیجه هم بگیره.
بعضی اوقات حس میکنم نقش مربی ها overrate شده ست. مورد اسپانیا هم یکی از اون هاست. دل بوسکه تغییر خاصی نه در تاکتیک داده و نه در بازیکن ها (داده؟). پس بیشترش برمیگرده به بازیکن ها و اینکه بتونن اون طلسم ناکامی هاشون رو در جام جهانی بشکنن.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
دقیقا من هم به خاطر همون کمبود امکانات زیاد بازی کاپدویلا رو نمیشناسم. :D ولی خب اسپانیا انقدر بازیکن های خوب دیگه داره که متوسط بودن یکی دو نفر زیاد به چشم نمیاد.

اینم هست .. ولی بیشتر منظور این بود که فقط همون یه دونه نقطه ضعف رو نداره! چند جای دیگه هم مشکل هست!;)

بعضی اوقات حس میکنم نقش مربی ها overrate شده ست. مورد اسپانیا هم یکی از اون هاست. دل بوسکه تغییر خاصی نه در تاکتیک داده و نه در بازیکن ها (داده؟). پس بیشترش برمیگرده به بازیکن ها و اینکه بتونن اون طلسم ناکامی هاشون رو در جام جهانی بشکنن.

Overrate ..؟! شاید ..

ولی خب سرمربی از لحاظ روحی خیلی میتونه به تیم کمک کنه وگرنه بازیکن ها که اکثرا همون بازیکن های 2006 هستن.

صحبت سرمربی شد بگم که خیلی دوست داشتم آراگونس میموند. مثلا ایتالیا .. بعد جام جهانی لیپی رفت ولی دوباره مجبور شدن دست به دامن همون لیپی بشن ... امیدوارم اسپانیا مثل ایتالیا نشه! البته دل بوسکه با دونادونی خیلی فرق داره و اسپانیا هم تا الان خوب بوده.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم هست .. ولی بیشتر منظور این بود که فقط همون یه دونه نقطه ضعف رو نداره! چند جای دیگه هم مشکل هست!;)

Overrate ..؟! شاید ..

ولی خب سرمربی از لحاظ روحی خیلی میتونه به تیم کمک کنه وگرنه بازیکن ها که اکثرا همون بازیکن های 2006 هستن.

صحبت سرمربی شد بگم که خیلی دوست داشتم آراگونس میموند. مثلا ایتالیا .. بعد جام جهانی لیپی رفت ولی دوباره مجبور شدن دست به دامن همون لیپی بشن ... امیدوارم اسپانیا مثل ایتالیا نشه! البته دل بوسکه با دونادونی خیلی فرق داره و اسپانیا هم تا الان خوب بوده.

سلام
دوستان اینجا تاپیک اسپانیا نیست که یه صفحشو اینجوری حروم کنید البته ببخشیدا کوچیک همتونم!!
...
۲ ماه محروميت براي مارادونا !​
دادگاه عالي زوريخ حكم محروميت سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين را صادر كرد.

ديه گو آرماندو مارادونا به خاطر ارتكاب به جرم هاي متعدد تحت تعقيب پليس بود و با توجه به خروج از خاك آرژانتين توسط پليس بين الملل بازداشت و مستقيما راهي دادگاه عالي زوريخ در محل استقرار رسمي فيفا شد.

دادگاه زوريخ متشكل از وكلاي ارشد فيفا، مامور ارشد مالياتي ايتاليا و يك قاضي معتمد از كشور آرژانتين با كاهش وعده داده شده در حكم مارادونا جريمه وي را دو ماه محروميت از حضور در كليه اماكن ورزشي اعلام كرد.

به اين ترتيب مارادونا در بديهي ترين حالت از محروميت خود در بازي هاي ملي آرژانتين حق نشستن روي نيمكت مربيگري را نداشته و حتي در تمرينات تيم خود نيز حق ورود به زمين تمرين را ندارد.

بازرسان فيفا وي را در مورد عمل نكردن به حكم صادر شده توجيه كرده و نسبت به بي قانوني در اين زمينه به وي هشدار داده اند.

كميته انضباطي فيفا نيز ضمن صحه گذاشتن بر تصميم منطقي و تخفيف داده شده دادگاه عالي زوريخ اين حكم را لازم الاجرا دانسته است.

اين در حالي است كه مارادونا به پرداخت ۲۵ هزار فرانك سوئيس نيز محكوم شد و آزادي مشروط وي به واريز مستقيم اين مبلغ به حساب فيفا عنوان شده است.

توهين وي به خبرنگاران بالاترين جرم عنوان شده و حتي ميزان سنگيني اين جرم از ديد قاضي سوئيسي بالاتر و بيشتر از عدم پرداخت ماليات يا قاچاق مواد مخدر بوده است.

محروميت مارادونا از حضور در اماكن ورزشي طبق ماده ۵۷ اساسنامه فيفا قابليت تشديد دارد.

دادگاه مارادونا بيشتر از ۴۵ دقيقه طول نكشيد و سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين بلافاصله پس از شنيدن حكم خود از زبان قاضي محل را ترك كرد اما توسط پليس بازداشت شد تا مبلغ عنوان شده را جهت ترخيص از دادگاه پرداخت كند

مگه مارادونا چه هیزم تری به خبرنگارا فروخته که یه همچین مجازاتی در حد مواد مخدر!!! براش قائل شدن؟؟؟واقعاً توهینش مگه چی بوده؟؟؟

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
سلام
دوستان اینجا تاپیک اسپانیا نیست که یه صفحشو اینجوری حروم کنید البته ببخشیدا کوچیک همتونم!!
...

سلام ...

تا اونجایی که یادم هست مدیر این بخش آقا ساسان هستن و همکارشون هم آقا فرزاد!

اگر مشکلی بود این دو حتما گوشزد میکردن. صاحب تاپیک هم که کلا بی خیالش! :دی :دی

در نتیجه به خودمون ربط داره کجا و چطور پست بدیم!!

البته ببخشیدا ، کوچیک همشون هستم!

پ.ن : بابت آف تاپیک شرمنده ..

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بابا ما و اسپانیا نداریم که ! :rolleyes: هم زبون هستیم :دی

بزار خوش باشه این امید ! طفلکی ها تاپیک ندارن که ! :دی

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...

تا اونجایی که یادم هست مدیر این بخش آقا ساسان هستن و همکارشون هم آقا فرزاد!

اگر مشکلی بود این دو حتما گوشزد میکردن. صاحب تاپیک هم که کلا بی خیالش! :دی :دی

در نتیجه به خودمون ربط داره کجا و چطور پست بدیم!!

البته ببخشیدا ، کوچیک همشون هستم!

پ.ن : بابت آف تاپیک شرمنده ..

آمیگوی عزیز یه نصیحت به عنوان کوچیک خودت بهت میکنم که به اندازه حرف نگاه کنی نه به گویندش تاپیکم متعلق به همس :rolleyes:

بابا ما و اسپانیا نداریم که ! :rolleyes: هم زبون هستیم :دی

بزار خوش باشه این امید ! طفلکی ها تاپیک ندارن که ! :دی

باشه گفتم که مثل خودشون کوچیکم! :lol:
اسپانیاییا هنوز مونده تا خشم آپاچیارو ببینن :f34r:

Last edited:
بالا