اتفاقا علی، به نظرم جام جهانی قبل این مشکل رو نداشتیم اصلا. یعنی همه داشتن سر جای خودشون بازی میکردن.
مشکل اگر یادت باشه 2002 بود که سیستم جوری بود که یا باید باتی گل بازی میکرد یا کرسپو که طبعا نوبت به باتی میرسید. جدا بیشتر از عمر مفید این کرسپو بنده خدا در تیم ملی آرژانتین با نیمکت نشینی گذشت !!
امسال ولی جدا مشکل داریم. الان دفاع مرکزی ها باز خوب هستن. ولی چپ و راست کلا تعطیل هست. اگر این فرض رو بگیریم که دمیکلیس و بوردیسو رو بذاره مرکز، چپ و راست رسما یک مشت تعطیل بازی خواهند کرد !
اگر قرار باشه با 4 هافبک بازی کنه، چپ که 100% دی ماریا هست. راست هم احتمالا میمونه برای ماکسی. هافبک دفاعی ماسکرانو هست و پشت مهاجمان هم ورون خواهد بود ! (حیف واقعا، جای ریکلمه خالی). حالا میرسیم به بزرگترین مشکل یعنی خط حمله ! مثلا فکر کن مسی و هیگوان رو بذاره تو زمین. بعد توز و آگوئرو و میلیتو مثلا روی نیمکت هستن !!
End ه خط حمله خفن هست خداییش این تیم ما ! ولی حیف پشتشون 2 تا بازیکن درست و حسابی که بتونه خوب ساپورتشون کنه نیست !
اره حسام جان موافقم ! تو جام قبل مشکلی از این لحاظ نبود
اما اگه یادت باشه تو جام قبل بوردیسو دفاع راست بود و هاینزه هم دفاع چپ بود ! فکر می کنم تو این جام هم همین طور باشه
در مورد کرسپو هم موافقم ! تو همون جام 2002 مارچلو بیلسا اعتقادی به دو مهاجم نداشت و باتیو کرسپو به جای هم تعویض میشدن و
عملا حمله ارژانتین تعطیل بود ! (یادش بخیر چه گلی زد باتی به نیجریه) امسالم برای چندمین بار با هم همگروه شدند
حیف واقعا حیف که ریکلمه نیست! خلا یک بازیکن بازی ساز تو تیم ارژآنتین به وضوح به چشم میاد !
بین میلیتو و اگرو توز احتمالا یکیشون بازی میکنه و فکر می کنم مسی و هیگوان از ابتدا تو زمین باشن
البته فکر میکنم باز هم اینها در اخر بازی با هم تعویض میشن !