• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
واقعا فوتبال ارژآنتین خیلی شبیه ایران هست نه از نظر بازی از نظر احساسات و بی منطق بودن !
مارادونا اعتبار ارژانتین رو اورد به مسخره گرفته !
این چه وضعشه ! با این وضعیت حتی اگه به جام جهانی هم بره جلوی تیمهای کوچیکم به مشکل میخوره!

arash_13

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با این وضعیت برد پرو خیلی راحت هم شاید نباشه البته تا یه ماه دیگه خیلی اتفاقا ممکنه بیفته
بازی آخرش با اروگوئه هم خیلی سخت و تعیین کننده میتونه باشه تو زمین حریف
من شاید زیاد از آرژانتین و مخصوصا مارادونا خوشم نیاد ولی حیفه این تیم نیاد. بدون آرژانتین جام جهانی یه چیزی کم داره

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان آرژانتینی
امروز صبح از خبر رادیو پیام شنیدم کارلوس بیلاردو موقتا سرمربی تیم ملی آرژانتین شد.
بعد از سرچ در نت تنها یک خبر از یک سایت ایرانی با این مضمون پیدا کردم که اشاره داشت منبع خبر دویچه وله هست ولی من که چیزی در دویچه وله ندیدم . به هر حال این مضمون خبر هست:

بيلاردو سرمربي موقت تيم ملي فوتبال آرژانتين شد

کارلوس بيلاردو به طور موقت سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين شد.
به گزارش شبکه تلويزيوني دويچه وله،به دنبال سفر ديه گو مارادونا براي انجام معالجات پزشکي به ايتاليا کارلوس بيلاردو سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال آرژانتين در رقابتهاي جام جهاني هزار و نهصد و هشتاد و شش مکزيک به طور موقت سرمربيگري اين تيم را برعهده گرفت.
مارادونا به خاطر کسب نتايج ضعيف در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني فوتبال در منطقه آمريکاي جنوبي به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.
گفته مي شود که مارادونا قرار است در سفر خود به اروپا با تعدادي از بازيکنان آرژانتيني شاغل در ليگ هاي اروپايي نظير ماکسي رودريگوئز،هاينزه،ميليتو و لوپز ديدار کند و از آنها براي حضور در تيم ملي آرژانتين دعوت کند.
باخت آرژانتين در برابر برزيل و پاراگوئه سبب شده تا بسياري از کارشناسان ورزش فوتبال بازي پلي اف را تنها شانس رسيدن اين تيم براي رقابت هاي جام جهاني دو هزار و ده آفريقاي جنوبي بدانند.

منبع

اگر این خبر واقعیت داشته باشه معنیش اینه که فدراسیون فوتبال آرژانتین از عملکرد مارادونا نا امید شده و خطر رو کاملا احساس کرده . به هر حال امیدوارم آرژانتین موفق به صعود به جام جهانی بشه. شاد و پیروز باشید

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
43503_news.jpg

ایگواین در تیم مارادونا

بالاخره سرمربی تیم ملی آرژانتین تصمیم گرفت تا گونسالو ایگواین و پابلو آیمار را برای دیدار تیمش مقابل پرو و اروگوئه در رقابتهای مرجله گروهی جام جهانی به تیم ملی این کشور دعوت کند.

سایت گل: دیه گو آرماندو مارادونا،سرمربی تیم ملی آرژانتین نام 18 بازیکن آرژانتینی شاغل در اروپا را که به ترکیب تیم ملی این کشور دعوت شده اند اعلام نمود.

پس از ماهها انتظار نام گونسالو ایگواین ، ستاره جوان رئال مادرید نیز در این لیست که برای دو دیدار حساس مقابل پرو و اروگوئه اعلام شده نیز دیده می شود. علاوه بر او، دعوت از پابلو آیمار (بازیکن بنفیکا) و پابلو زابالتا( بازیکن سیتی) نیز از سورپرایزهای دیگر لیست جدید مارادونا می باشند.

همان طور که انتظار می رفت، لیونل مسی، خاویر ماسچرانو و کارلوس تبس نیز در این تیم حاضر هستند.پیش از آنکه نام بازیکنان فراخوانده شده به صورت رسمی اعلام شود، انتظار می رفت که نامی از آگوئرو در این فهرست دیده نشود که در نهایت این طور نبود ولی اسم تعدادی از بازیکنان مطرح تیم ملی آرژانتین از جمله فرناندو گاگو، خاویر زانتی، لیساندرو لوپس و ماکسیمیلیانو رودریگس از ترکی این تیم خط خورده و البته در نهایت تعجب نام گابریل هاینتزه که مارادونا اخیرا از دست او به شدت عصبانی شده بود، در این لیست دیده می شود.

روز 5شنبه مارادونا اعلام کرد که در پایان این ماه، تیمش در دیداری دوستانه به مصاف غنا خواهد رفت. البته انتظار می رود که آریل اورتگا و مارتین پالرمو نیز به تیم مارادونا دعوت شوند.

مارادونا در آستانه حذف از راه رسیدن به رقابتهای جام جهانی است و در صورتی که این اتفاق رخ دهد،برای اولین بار در 40 سال اخیر خواهد بود که تیم ملی آرژانتین در رقابتهای جام جهانی غایب می باشد.. اسامی بازیکنان شاغل در لیگهای اروپایی که به ترکیب تیم مارادونا دعوت شده اند، عبارتند از:

دروازه بانان: سرخیو رومرو (آ زد آلکمار)، ماریانو آندوخار (کاتانیا)

مدافعان: فابریسیو کولوچینی(نیوکاسل)، نیکولاس پارخا (اسپانیول)، امیلیانو اینسوا (لیورپول)، گابریل هاینتزه (المپیک مارسی)، پابلو زابالتا( منچستر سیتی)

خط میانی: ماسچرانو (لیورپول)،آنخل دی ماریا (بنفیکا)، خوناس گوتیرس(نیوکاسل)، لوئیس گونسالس( المپیک مارسی)، پابلو آیمار( بنفیکا)

مهاجمان: گونسالو ایگواین( رئال مادرید)، لیونل مسی(بارسلونا)، دیه گو میلیتو( اینتر) ،اسکیل لاوسی (ناپولی)، کارلوس تبس (سیتی) و سرخیو آگوئرو( اتلتیکو)

منبع

///

اگر اورتگا هم دعوت شه کلا عجیب میشه ... !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دیشب خواب دیدم آرژانتین باخت و نتونست بره جام جهانی!

عجیبه همچین خوابی از من، چرا که کلا خواب فوتبال خیلی کم میبینم و اگه باشه هم میلان هست! دوم اینکه آرژانتین تیم مورد علاقه ی من نیست و بهش کلا فکر نمیکنم. حالا اینکه چرا خوابش رو دیدم... فکر کنم امشب بخشی اش تعبیر شه!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
عجب بازی بود هوا چقدر خراب شد ! هیچی دیده نمیشد!
گل دوم ارژآنتین چیزی در حد معجزه بود!
واقعا شانس امشب با آرژانتین یار بود از همه طرف!
فعلا چهارم هست
توز و اگرو هم که بهشون بازی نداد گل ایگوئن هم قشنگ بود

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب 2-1 بردیم، از اونور هم اروگوئه اکوادور رو زد تا ما بیایم رده چهارم !

بازی بسیار عجیبی بود ! با همین تیم دور رفت 1-1 کرده بودیم ولی خب اینجا در ثانیه های آخر بردیم !! :rolleyes:

برزیل - پاراگوئه و شیلی که صعودشون قطعی شد.

الان برای چهارمین سهمیه مستقیم آرژانتین - اروگوئه و اکوادور شانس دارند ! ما 25 امتیاز داریم، اروگوئه 24 و اکوادور 23 امتیاز.

در دور آخر ما میهمان اروگوئه هستیم. بازی رفت رو 2-1 بردیم، امیدوارم این بازی رو هم ببریم !

از اونور اکوادور با شیلی بازی داره ! از اونجایی که شیلی قطعی شده صعودش میشه این بازی رو یک بازی آسان برای اکوادور دونست !

پس مساوی هم جلوی اروگوئه خطرناک هست !

بریم ببینیم چی میشه ... !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خب خیلی خوشحالم آرژانتین برد . ولی به نظرم این آرژانتین خیلی غیر قابل پیش بینی هست و امکان داره هم اروگوئه رو در خانش بزنه هم ممکنه بخوره از اروگوئه و حتی پنجم هم نشه توی آمریکای جنوبی . شخصا از مساوی در بازی آخر استقبال می کنم با این وضعیت :f34r:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
همیشه آرژانتین پیش از حضور در جام جهانی چنان مقتدر می بود که کارشناسا جزو 3 بخت مسلم قهرمانی محسوب می کردنش و البته هربار هم توی خوده جام به دلایلی موفق نمی شد حتی تا رده های بالا بیاد
اما اینبار به لطف دیگو دقیقا درحد ایران نزول کرده و طبق روال تیم ملی ما در روز آخر ، اگر این اونو ببره ، اون به این یکی مساوی کنه و اونیکی هم انصراف بده :happy: آرژانتین میره جام جهانی !!

من مارادونا رو خیلی دوست دارم و بنظرم بهترین بازیکن قرن گذشته قطعا خودشه اما این وضعیت تیم ملی ساختن نیست :(

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
خوب منم خوشحال شدم از برد چون هم آرژانتین رو دوست دارم هم دیگو !
انشالله صعود می کنند.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
این چه مدلشه دیگه با اینهمه بازیکن اگه بره جام جهانی هم باید 1 فکری برای سرمربی کنند 3 تا از بازیکنای این تیم رو توی تیم ایران هم بگذارند پرو رو میبره ولی آرژانتین به زور و معجزه دقیقه آخر...

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
دیشب خواب دیدم آرژانتین باخت و نتونست بره جام جهانی!

عجیبه همچین خوابی از من، چرا که کلا خواب فوتبال خیلی کم میبینم و اگه باشه هم میلان هست! دوم اینکه آرژانتین تیم مورد علاقه ی من نیست و بهش کلا فکر نمیکنم. حالا اینکه چرا خوابش رو دیدم... فکر کنم امشب بخشی اش تعبیر شه!

خب مشخص شد قبل از خواب شام سنگین خورده بودی!!
icon10.gif

این رو تو یوتیوب دیدم گفتم شما هم ببینید. شیرجه مارادونا بعد از زدن گل دوم ، با حال ه! :دی

.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
با این همه ستاره اگه این تیم نره جام جهانی یعنی افتضاح در افتضاح !
تو تمام دوره ها ارژانتین حضور داشته !
من نمی دونم این پالرمو رو مارادونا از کجا گیر اورده ! یکی نیست بگه مرد حسابی
توز و اگرو رو بازی ندادی ! مسی هم که هیچ کاری خاصی انجام نداد!
ریکلمه رو هم که دعوت نکردی ! خاویار زانتی و..
با این وضع صعود هم کنیم دور دوم نمی رسیم
بازی بعدی کیه ؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
با این همه ستاره اگه این تیم نره جام جهانی یعنی افتضاح در افتضاح !
تو تمام دوره ها ارژانتین حضور داشته !
من نمی دونم این پالرمو رو مارادونا از کجا گیر اورده ! یکی نیست بگه مرد حسابی
توز و اگرو رو بازی ندادی ! مسی هم که هیچ کاری خاصی انجام نداد!
ریکلمه رو هم که دعوت نکردی ! خاویار زانتی و..
با این وضع صعود هم کنیم دور دوم نمی رسیم
بازی بعدی کیه ؟

نگران نباش اگه خدا بخواد سعود کننین مارادونا میره .

fatima z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم طرفدار مارادونا و آرژانتين هستم.
ماردونا: به پالرمو گفتم برو توی زمین و همانگونه که همیشه گلزنی می کنی، کار را تمام کن. پس از آن پالرمو مقدس برای تیم ما معجزه کرد و اکنون از بخت مساعدتری برای صعود به رقابت های جام جهانی برخورداریم.

سرمربی آرژانتین در ادامه تصریح کرد: خداوند در زمان بازی در ورزشگاه ریور حضور داشت.
ميگم اي كاش مارادونا با اين سابقه اي كه داره يك كادر قوي فني و تمرين دهنده خوب به كار مي گرفت وصرفا از خودش خرج نمي كرد وتك روي نمي كرد چون حيفه مرد استثنايي فوتبال دنيا كه وقتي تو زمين بود از زمين تيم رو مثل يه مربي فرماندهي ميكرد رو نيمكت نا موفق بشه.

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
من موندم این مسی تو آرژانتین چرا اینقدر افت میکنه
اگه %30 مسی بارسلونا بود پرو لوله میشد

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
حیف آرژانتین اگه نتونه تو بازی آخر سعودش رو جشن بگیره.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خوب تا 45 دقیقه دیگه بازی با اروگوئه شروع میشه
امیدوارم اروگوئه له بشه :blink:

بالا