مارادونا:همه شانس دارند
در آُستانه دیدار دوستانه تیم ملی آرژانتین مقابل پاناما، مربی آسمانی ها تاکید کرده که هر بازیکنی شانس حضور در تیمش را دارد.
سایت گل: دیه گو آرماندو مارادونا به تمام گمانه زنی ها پایان داد و لیست یازده بازیکن منتخبش برای حضور در ترکیب اصلی این تیم در دیدار دوستانه تیمش مقابل پاناما را اعلام نمود. این لیست عبارت است از : دیه گو پوسو، ماتیاس کاروسو، نیکولاس اوتامندی، الکسیس فررور، ادواردو سالیو، ارنان برناردیو، فابیان رینائودو، ماتیاس دفدریکو، دانیل مونته نگرو ،خوسه سند و گونسالو برگسیو.
مارادونا در کنفرانسی خبری گفت:« هر کس شانس خود را دارد هیچ کس برای تفریح و استراحت به تیم ما نمی آید. البته بسیاری چیزها پس از این دیدار دوستانه مشخص می شود که آیا من این بازیکنان را برای دیدارهای مرحله مقدماتی جام جهانی دعوت کنم یا خیر.»
مارادونا در ادامه در مورد حضور اسکار روگری در جلسه تمرینی روز دوشنبه که به منزله یک سورپرایز بزرگ بود، گفت:« هیچ یک از ما توقع حضور او را نداشتیم. او به تمرین تیم آمد و من به سان یک دوست با او سلام و احوالپرسی کردم ولی اکنون زمان مناسبی برای صحبت در این رابطه نیست. ولی من هنوز او را دوست دارم.»
مارادونا ادامه داد:« بعد از دیدار مقابل بولیوی که آرژانتین با نتیجه 1-6 مغلوب شد، کادرفنی تیم شرایط را مورد آنالیز قرار داد و دیگر اجازه نمی دهیم که چنین اتفاقی مجددارخ دهد.»
مارادونا در مورد دلیل انتخاب پاناما به عنوان حریف آرژانتین در این دیدار تدارکاتی گفت:« هیچ تیم دیگری در حال حاضر آماده برگزاری این دیدار دوستانه نبود و حتی اگر برزیل هم می خواست بازی دوستانه بگذارد، من آماده بود. مسئولان فدراسیون، دیدار دوستانه مقابل پاناما را تدارک دیدند و من قبول کردم. من هیچ مشکلی ندارم، چرا که مهمترین نکته این است که بازیکنان توانایی هایشان را نشان دهند و حس تعلق خاطر به پیراهن آرژانتین داشته باشند. می خواهم بازیکنان این پیراهن را برتن کرده، آنها را حس کنند و دوست داشته باشند.»
منبع