• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اما بعد از شکست تحقیرآمیز شش بر یک مقابل بولیوی، خولیو گروندونا رییس اتحادیه فوتبال آرژانتین خواسته مشکل این دو نفر حل شود

کلآ مارادونا رو خیلی به حساب نمیارن مسئولای فوتبال آرژانتین . من تعجبم از اینه که بازیکنی به اون بزرگی چرا خودش رو اینقدر کوچیک میکنه . سر انتخاب دستیارها هم ظاهرا بهش اختیار تام نداده بودن

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
43503_news.jpg

مارادونا فوئرتس را به تیم ملی دعوت کرد

مربی آبی آسمانی پوشان اعلام کرده مهاجم کولون جایی در تیم ملی خواهد داشت.

سایت گل: دیه گو مارادونا مربی تیم ملی آرژانتین استبان فوئرتس از تیم کولون دسانتا فه را به تیم ملی دعوت کرده است. او قرار است جانشین میلتون کارالیو شود. آرژانتین به زودی با پاناما بازی خواهد داشت. فوئرتس در آخرین لحظات به تیم ملی دعوت شده است. مارادونا 26 بازیکن به تیم ملی دعوت کرده و چهار بازیکن را از کولون فراخوانده است.

فوئرتس این هفته دو گل برای تیمش زد و با همان نمایش بود که توانست جای کارالیو را بگیرد که مصدوم شده است. فوئرتس 26 ساله این فصل فوق العاده بوده و از ارکان مدعی قهرمانی بودن تیمش بوده. مارادونا از دیدار دوستانه با پاناما استفاده می کند تا چند بازیکن را تست کند تا از آنها در دیدار مقابل اکوادور در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی استفاده نماید.

او از تکرار شکست شش بر یک مقابل بولیوی هراسان است. مارادونا قصد دارد در دیدار مقابل کلمبیا از فوق ستاره ها استفاده کند و بعد در دیدار آتی مقابل اکوادور بازیکنان لیگ آرژانتین را به کار گیرد.

منبع

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
39042_news.jpg

مارادونا:همه شانس دارند

در آُستانه دیدار دوستانه تیم ملی آرژانتین مقابل پاناما، مربی آسمانی ها تاکید کرده که هر بازیکنی شانس حضور در تیمش را دارد.

سایت گل: دیه گو آرماندو مارادونا به تمام گمانه زنی ها پایان داد و لیست یازده بازیکن منتخبش برای حضور در ترکیب اصلی این تیم در دیدار دوستانه تیمش مقابل پاناما را اعلام نمود. این لیست عبارت است از : دیه گو پوسو، ماتیاس کاروسو، نیکولاس اوتامندی، الکسیس فررور، ادواردو سالیو، ارنان برناردیو، فابیان رینائودو، ماتیاس دفدریکو، دانیل مونته نگرو ،خوسه سند و گونسالو برگسیو.

مارادونا در کنفرانسی خبری گفت:« هر کس شانس خود را دارد هیچ کس برای تفریح و استراحت به تیم ما نمی آید. البته بسیاری چیزها پس از این دیدار دوستانه مشخص می شود که آیا من این بازیکنان را برای دیدارهای مرحله مقدماتی جام جهانی دعوت کنم یا خیر.»

مارادونا در ادامه در مورد حضور اسکار روگری در جلسه تمرینی روز دوشنبه که به منزله یک سورپرایز بزرگ بود، گفت:« هیچ یک از ما توقع حضور او را نداشتیم. او به تمرین تیم آمد و من به سان یک دوست با او سلام و احوالپرسی کردم ولی اکنون زمان مناسبی برای صحبت در این رابطه نیست. ولی من هنوز او را دوست دارم.»

مارادونا ادامه داد:« بعد از دیدار مقابل بولیوی که آرژانتین با نتیجه 1-6 مغلوب شد، کادرفنی تیم شرایط را مورد آنالیز قرار داد و دیگر اجازه نمی دهیم که چنین اتفاقی مجددارخ دهد.»

مارادونا در مورد دلیل انتخاب پاناما به عنوان حریف آرژانتین در این دیدار تدارکاتی گفت:« هیچ تیم دیگری در حال حاضر آماده برگزاری این دیدار دوستانه نبود و حتی اگر برزیل هم می خواست بازی دوستانه بگذارد، من آماده بود. مسئولان فدراسیون، دیدار دوستانه مقابل پاناما را تدارک دیدند و من قبول کردم. من هیچ مشکلی ندارم، چرا که مهمترین نکته این است که بازیکنان توانایی هایشان را نشان دهند و حس تعلق خاطر به پیراهن آرژانتین داشته باشند. می خواهم بازیکنان این پیراهن را برتن کرده، آنها را حس کنند و دوست داشته باشند.»

منبع

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آرژانتین - کلمبیا

خب میریم که شروع مجدد بازیهای مقدماتی جام جهانی رو داشته باشیم ! امشب با کلمبیا بازی داریم که شبکه 3 خودمون هم در ساعت 1:30 بامداد فردا به صورت مستقیم نشونش میده !

تا اینجا جدول منطقه آمریکای جنوبی به این شکل هست :

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب 1-0 کلمبیا رو بردیم !

دیاز در دقیقه 56 گل رو زده. الان با این برد 22 امتیازی شدیم و همچنان در رده چهارم !

برزیل 24 امتیازی شد. شیلی هم با برد پاراگوئه همون سوم موند ولی به یک امتیازی پاراگوئه رسید. پس الان اختلاف ما با رده اول 2 امتیاز هست.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اکوادور 2-0 آرژانتین

مارادونا داره چیکار میکنه، من نمیدونم !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب خوبه که اونور کری می خونی اینور اینجوری :دی . وضعیت جدول؟ خب یه عکس وردار بذار که هوادار مجبور نشه بره اون صفحه ی فوق سنگین FIFA رو باز کنه دیگه ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب خوبه که اونور کری می خونی اینور اینجوری :دی . وضعیت جدول؟ خب یه عکس وردار بذار که هوادار مجبور نشه بره اون صفحه ی فوق سنگین FIFA رو باز کنه دیگه ...

عکس بالا رو یه تحلیل میزدی، حساب و کتابش دستت میومد :دی

کری هم میخونیم. آرژانتین قهرمان جام جهانی میشه. شک نکن :cool:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
چه باخت بدی اورد!

attachment.php

فایل های ضمیمه

• mine.JPG
    mine.JPG
    28.3 KB · نمایش ها: 27

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
برزیل > آرژانتین :D

همونطور که انتظار داشتم این مارادونا فعلا که گند زده به آرژانتین! از اون انتخاب های احساسی ای که نتیجه ی عکس میده بود واقعا.

باخت 1-6 از بولیوی و 0-2 از اکوادور و برد خفیف 0-1 جلوی کلمبیا... یکسال تا جام جهانی مونده و تیم های مدعی از حالا باید چهره شون رو نشون بدن!

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تخریب کن آقا :D

این موقتیه :دی درست میشه :دی

ولی جدی این نتایج کلا غیر قابل قبول هست. حالا سرمربی میخواد مارادونا بهترین فوتبالیست تاریخ باشه، یا میخواد علی دایی باشه !

واقعا باید خودش رو نشون بده. اینجوری حداکثر 2 بازی دیگه مهمان نیمکت هست. بعد از بردن اسکاتلند و فرانسه در زمین حریف امیدوار بودم به تیم که اینجوری شد !

برزیل رو باید ببریم !

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
به دليل بي‌توجهي در رانندگي
مارادونا به سه سال زندان تهديد شد

به گزارش دروغگزاري فارس سايت اخبار فوتبال جهان خبر داد ديگو مارادونا سه سال قبل در حين رانندگي مرتكب خطا شد و با خودرو دو شهروند بوئنوس‌آيرسي تصادف كرد و باعث مصدوميت اين دو آنان شد.
اين دو شاكي در دادگاه عليه مارادونا شكايت و عنوان كردند وي در اوايل سال 2006 بدون توجه به مقررات رانندگي با خودروش با يك باجه تلفن تصادف كرد و باعث صدمه به آنها و خودروهايشان شد. سپس مربي 48 ساله بي توجه به اين مسئله از محل تصادف گريخت.
با توجه به اين جرم، مطبوعات آرژانتين عنوان كردند در صورتي كه مارادونا در دادگاه نتواند دليل و مدرك قانع كننده‌اي در اين ارتباط مطرح كند، احتمال داد تا سه سال به زندان بيفتد.
ديگو مارادونا از سال 2008 سمت سرمربي تيم ملي كشورش را بر عهده دارد. وي در گذشته نيز مرتكب خطاهاي زيادي هنگام رانندگي شد كه يكي از بحث‌انگيزترين آن به زمان برپايي مسابقات جام جهاني آلمان مربوط مي شود كه وي در جاده مرزي با سرعتي بالاتر از حد تعيين شده رانندگي كرد و حتي با پليس اتوبان درگير شد​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
46183_news.jpg

خب الان دیدم تو سایت گل یک مقاله هست که تیم برتر دهه اخیر رو معرفی کرده. بسیار لیست خوبی هست ولی حیف که خیلی هاشون به هم نخوردن و نتونستن در دوران اوج با هم بازی کنن !

فکر کنید در نوک حمله باتیستوتا، کرسپو (یا Teves) و مسی رو دارید ! بعد پشت اینها ماسچرانو، ریکلمه و ارتگا بازی میکنن !
154fs232528.gif
واقعا حیف
154fs232528.gif

این مقاله سایت گل :

تیم منتخب دهه اخیر آرژانتین
با نزدیک شدن به سال 2010، Goal.com تیم منتخب دهه اخیر آرژانتین را معرفی می کند

پ.ن : برزیل تیمت رو بردار و بیا !
154fs232528.gif

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
پله:نباید مارادونا را جدی گرفت
شاه فوتبال برزیل، سخنان تندی را خطاب به سرمربی تیم ملی آرژانتین به زبان آورده است.

سایت گل: اگر در دنیا 2 نفر باشند که هیچ وقت چشم دیدن هم را ندارند، این دو نفر کسانی به جز پله و مارادونا نیستند.دو فوتبالیست برتر آمریکای جنوبی که همیشه در حال بحث و جنجال آفرینی هستند. دیدار حساس تیمهای ملی برزیل و آرژانتین نیز این کنایه زنی ها را افزایش داده و هر دو طرف در طول هفته های اخیر در این رابطه صحبتهایی را به زبان آورده اند.

پس از صحبتهای اخیر مارادونا که اعلام کرده بود که "من فوتبالیست بهتری در مقایسه با پله هستم " و "آرژانتین بازیکنان بهتری در مقایسه با برزیل در اختیار دارد"، اکنون نوبت به پله رسیده تا در آستانه این دیدار حساس به اظهار نظر بپردازد. پله در این رابطه گفته:« من به تیم ملی برزیل اعتماد دارم. به ویژه که بخواهد مقابل تیمی به میدان برود که همیشه از آن برتر بوده؛ تیمی مثل آرژانتین.شکست دادن حریفهایی مثل آرژانتین حس دیگری به تیم القا می کند»

پله ادامه داد:« همه ما به خوبی می دانیم مارادونا کیست و صحبتهایی که او به زبان می آورد، ارزش آن را ندارد که بخواهیم آنها را جدی بگیریم.مارادونا همه امکانات لازم را برای آنکه مربی بزرگی بشود در اختیار دارد ولی خوشبختانه ،موفقیت او در دیدار مقابل برزیل استارت نخواهد خورد.» اکنون باید منتظر باشیم تا مارادونا با سخنان تندی پاسخگوی اظهارات پله شود. اتفاقی که قطعا در روزهای آتی رخ خواهد داد.

===========================

پالرمو: جام جهانی آخرین آرزوی من
ستاره آرژانتینی با سورپرایز جدیدی مواجه شده که آن هم دعوت شدنش به تیم ملی کشورش می باشد.

سایت گل: مارتین پالرمو، مهاجم باشگاه بوکاجونیورس برای اولین بار در ده سال اخیر به ترکیب تیم ملی کشورش دعوت شده و جانشین دیه گو میلیتوی مصدوم در ترکیب تیم ملی آرژانتین در دیدارهای مرحله مقدماتی این تیم مقابل برزیل و پاراگوئه خواهد بود.پالرمو در صحبتهایی در این رابطه گفت:« در حال بازگشت به خانه بودم که ناگهان دیه گو(مارادونا) به من زنگ زد.من در آن حال متوجه هیچ چیز نشدم. او به من به خاطر گلی که در دیدار مقابل لانوس به ثمر رسانده بودم تبریک گفت و اعلام کرد که فردا ساعت 4 در کمپ تمرینی تیم ملی منتظر من است. هیچ کلمه ای نمی توانستم بگویم و فقط می گفتم :مرسی، ممنون.فردا می بینمتان.»آخرین باری که پالرمو در ترکیب تیم ملی آرژانتین حاضر بود به سال 1999 و رقابتهای کوپا آمه ریکا باز می گردد.

او در ادامه صحبتهایش گفت:« من باید در مورد این امکانی که برایم فراهم شده فکر کنم و با تمام وجود بازی کرده و برای جایگاهم در ترکیب اصلی تیم بجنگم.همیشه همه شانسهای بیشتری می خواهند ولی حضور در جام جهانی رویای بزرگی است. البته این برای من به منزله یک انتقام نیست و اتفاقی است که از آن لذت خواهم برد.بازی کردن در جام جهانی مهم ترین اتفاقی است که می تواند برای یک فوتبالیست رخ دهد.»به دلیل مصدومیت ستاره های شماره یک تیم ملی آرژانتین، مارادونا علاوه بر پالرمو از خوان سباستین ورون ، سباستین باتاگلیا، رونالدو اسچیاوی و رودریگو برانا نیز برای حضور در تیم ملی آرژانتین دعوت کرده است.بدین ترتیب اسچیاوی با 36 سال سن، برای اولین بار پیراهن تیم ملی کشورش را برتن خواهد کرد و دعوت شدن به تیم ملی، برای او نیز امری باورنکردنی است. اسچیاوی در این رابطه گفت:« دیه گو عصر بامن تماس گرفت و من از او پرسیدم که برای حضور در برنامه ای تلویزیونی به من زنگ زده. او گفت ، نه..فردا ساعت 4 باید به اردوی تیم ملی بیایی و من هنوز نمی توانم آن را باور کنم.»

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
گفت‌وگو با ديه‌گو سيمئونه، كاپيتان سابق آرژانتين در آستانه بازي بزرگ با برزيل
جام‌جهاني بدون ما معني ندارد

sp3.jpg

تعهد، حرفه‌اي‌گري و استعداد بخشي از دوران درخشان بازي ديه‌گو پابلو سيمئونه بود. سيمئونه شروع موفقي در ولزسارسفيلد داشت و در باشگاه‌هاي سه‌ويا، اتلتيكو مادريد، اينتر و لاتزيو هم روزهاي خوبي را پشت‌سر گذاشت. او سپس پا به عرصه مربيگري گذاشت و هدايت آولاندا را برعهده گرفت. او كه توانست استوديانتس و ريورپلاته را قهرمان كند اكنون روي نيمكت مربيگري سن‌لورنزو نشسته است. گفت‌وگوي اين مربي 39 ساله با كاربران سايت فيفا را مي‌خوانيد.

*در اولين حضور رسمي‌تان در ميدان فوتبال چه احساسي داشتيد؟

هيجان‌زده و عصبي اما درحقيقت خوشحال بودم. در آن لحظه به هيچ‌وجه برايم مهم نبود 10هزار نفر بازي‌ام را تماشا مي‌كنند يا هزار نفر. فقط مي‌خواستم بازي خودم را به نمايش بگذارم. اگر اشتباه نكنم 13 سپتامبر 1987 بود كه ما بازي را 2 بر يك به حريف‌مان واگذار كرديم اما صادقانه مي‌گويم، من خيلي‌خوب بازي كردم.

* بزرگ‌ترين پشتوانه‌تان در طول دوران بازي‌تان چه بود؟

پشتكار و ثابت‌قدمي‌ام. من هميشه انتظارات فراواني از خودم داشتم. براي خودم اهدافي تعيين و سعي مي‌كردم با تلاش به آنها برسم. من يكي از مهم‌ترين خصوصياتي كه يك بازيكن فوتبال بايد داشته باشد را داشتم. نقاط قوت و ضعفم را به‌خوبي مي‌شناختم و هميشه سعي مي‌كردم نقاط ضعفم را برطرف كنم. براي مثال من در چرخش با توپ ضعيف بودم بنابراين سعي مي‌كردم زماني كه پشتم به دروازه است، توپ را نگيرم.

*اگر بازيكن فوتبال نمي‌شدي به‌دنبال چه كاري مي‌رفتيد؟

راهنمايي بودم كه معلم‌مان از ما پرسيد دوست داريد در آينده چه‌كاره شويد. يكي مي‌گفت وكيل، ديگري مي‌خواست دكتر بشود و افرادي هم مي‌خواستند معلم بشوند. زماني كه من گفتم دوست دارم بازيكن فوتبال شوم همه زدند زير خنده. اگر در فوتبال موفق نمي‌شدم مي‌خواستم در رشته تربيت‌بدني تحصيل كنم.

*بدترين لحظه در دوران بازيگري‌تان چه بود؟

زماني كه قبل از جام‌جهاني 2002 زانويم شكست من براي لاتزيو مقابل يك تيم هلندي در ليگ قهرمانان بازي مي‌كردم. براي گرفتن توپ به هوا پريدم، زماني كه پايم به زمين رسيد پاي چپم نتوانست وزنم را تحمل كند، همان موقع فهميدم اتفاق بدي برايم افتاده. دوران بهبودي‌ام هم بسيار سخت بود. براي دو ماه نمي‌توانستم راه بروم. پس از آن تمام زندگي‌ام، زانويم شده بود. تلاش مي‌كردم هرچه سريع‌تر به آمادگي برسم. تلاش‌هايم نتيجه داد و من توانستم در آن جام‌جهاني بازي كنم.

*آرژانتين 1994 پس از بزريل 1970 يكي از بهترين تيم‌هاي ملي بود. هنگام بازي كردن كنار مارادونا، ردوندو، باتيستوتا و كانيجيا چه احساسي داشتيد؟

به خودم افتخار مي‌كردم. من در سه دوره جام‌جهاني همراه با تيم ملي آرژانتين بودم و تيم ما در سال 1994 متشكل از نام‌هاي بسيار بزرگي بود. همه از ما به‌عنوان شانس اول قهرماني نام مي‌بردند، خصوصا پس از دو بازي اول. ما در نيمه راه كانيجيا و مارادونا را از دست داديم اما در مقابل روماني يكي از بهترين عملكردهاي‌مان را به نمايش گذاشتيم. ما بدون ديه‌گو و كانيجيا فرصت‌هاي بسياري مقابل روماني خلق كرديم اما تنها از دو فرصت‌مان استفاده كرديم ولي روماني سه موقعيت داشت و هر سه را تبديل به گل كرد و ما به اين ترتيب از آن جام حذف شديم.

*آيا فكر مي‌كنيد آرژانتين يك ديه‌گو مارادوناي ديگر را در فوتبال خود ببيند؟

بله. ليونل مسي بازيكن بسيار بزرگي است. هرچند به اعتقاد من نمي‌توانيم او را يك مارادوناي جديد بدانيم چرا كه هركس با ديگري فرق دارد. ما بايد صبر كنيم. مسي هنوز بسيار جوان است و زمان همه‌چيز را مشخص خواهد كرد.

*تحمل كدام‌يك از اين دو اتفاق براي‌تان سخت‌تر است؛ گل پيروزي ديرهنگام دنيس بركمپ در جام‌جهاني 1998 فرانسه يا حذف شدن در دور اول جام‌جهاني كره و ژاپن؟

گل دنيس بركمپ. ما در آستانه رسيدن به يك موفقيت بزرگ بوديم. ما يك يار اضافه نسبت به آنها داشتيم و فكر مي‌كرديم بازي به دقايق اضافه خواهد كشيد اما يك توپ بلند 50 متري به بركمپ رسيد و او يك گل بسيار زيبا را به‌ثمر رساند. در آن جام يوگسلاوي در اوايل رقابت‌ها چنين گلي به هلند زد و ما به خودمان مي‌گفتيم آنها چطور چنين گلي دريافت كردند كه در نهايت خودمان هم مثل آن گل را دريافت كرديم و از رقابت‌ها حذف شديم.

*سخت‌ترين بخش كاپيتان بودن در يك تيم ملي كه بازيكناني چون باتيستوتا، ورون و زانتي را در اختيار دارد، چيست؟

تصميم‌گيري سخت‌ترين كار يك كاپيتان است چرا كه هميشه با ريسك‌هاي فراواني همراه است اما من به اين پست عادت داشتم و هيچ‌وقت احساس فشار نمي‌كردم. هرچند بازيكنان بزرگ بسياري در تيم حضور داشتند اما من بدون هيچ مشكلي رودررو با آنها در مورد مسائل و مشكلات صحبت مي‌كردم.

*شما يكبار اعتراف كرديد كه در جام‌جهاني 1998 كه ديويد بكام در برخورد با شما با كارت قرمز جريمه شد او را تحريك كرديد. آيا اگر آن صحنه دوباره تكرار شود همان كار را خواهيد كرد؟

نه، اما تا آنجايي كه به ياد دارم آن كاري كه من كردم و واكنش بكام بخشي از فوتبال است.

*فكر مي‌كنيد آرژانتين به جام‌جهاني 2010 آفريقاي‌جنوبي راه پيدا كند؟

بله، اصلا مگر بدون آرژانتين هم جام‌جهاني برگزار مي‌شود؟ تيم ملي آرژانتين بازيكنان با استعدادي دارد و يك مربي كه مي‌داند چگونه بايد تيمش را به جام‌جهاني برساند.

*چه تغييراتي هنگامي كه وارد دنياي مربيگري شديد در خود داديد؟

اولين چيزي كه به خودم گفتم اين بود كه تو ديگر بازيكن نيستي و وظايف تو در رختكن با بازيكنان متفاوت است. خب، تصميم‌هايي كه اكنون بايد بگيرم با قبل متفاوت است. ساعات كاري من با بازيكنان نسبت به قبل فرق كرد. من عاشق مربيگري هستم. با آن احساس مي‌كنم كه زنده هستم.

*چه كسي در تركيب تيم شما قرار مي‌گيرد: ديه‌گو سيمئونه يا خاوير ماسكرانو؟

ماسكرانو، چون او بهتر است.

*آيا عنوان قهرماني‌اي وجود داشت كه آرزوي كسب آن را در دوران بازي‌تان داشتيد؟

شك نكنيد، دوست داشتم قهرمان جام‌جهاني شوم. به همين خاطر فكر مي‌كنم هنوز كار ناتمامي به‌عنوان يك بازيكن دارم. به‌عنوان يك مربي هم نمي‌دانم سرنوشت چه چيزي را سر راهم قرار خواهد داد.

*آيا فكر مي‌كنيد يك روز مربي تيم ملي آرژانتين شويد؟

جواب بله، آسان‌ترين جواب است اما حقيقت اين است كه نمي‌دانم. من هميشه به حال فكر كرده‌ام و حال من در سن‌لورنزو است. در فوتبال توقف معني دارد مثل مربيگري. شما بايد كارتان را در هر حال خوب انجام دهيد تا در آينده كار خوبي نصيب‌تان شود.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
باختیم خیلی بد باختیم
مارادونا داره ابروی ارژانتین رو میبره !
cry.gif
sad.gif
weep.gif
bawling.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آرژانتین 1-3 برزیل

خب تو خونه خودمون 3-1 باختیم و مهم تر اینکه در آستانه حذف هستیم !!!

شکست های پشت سر هم ! ماردونا در زمینه مربی گری بدتر از این نمیتونست استارت بزنه ! الان کم کم دارم به حرف رادیوهد میرسم !

من خیلی مارادونا رو دوست دارم ولی الان جدا دوست دارم بره از تیم ملی !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شده مثل علی دایی :))

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
خب چیز زیادی نمیشه گفت . هنوز امید هست برای آرژانتین . به لطف باخت اروگوئه و اکوادر مقام چهارمی هنوز در دسترسه . ولی اگر اینطوری تیم بخواد ادامه بده فاتحه جام جهانی خونده اس. امیدوارم وضعیت بهتر بشه .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
به نظر من باید پکرمن رو دوباره بیارن ! تو جام جهانی قبلی خوب کار کرد قبلش هم با اقتدار صعود کردند
نباید استعفا میداد
اگه ارژانتین نره جام جهانی من می دونم و مارادونا
bawling.gif

بالا