• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
صاب خونهاینجا رو چک کن . خوشحالم که قبل از جام جهانی با آرژانتین بازی میکنیم تا ببینیم این همه کری که می خوندی چقدر پایه و اساس داره . اینجا اسامی دعوت شدگان آرژانتین رو نوشته . باید بازی خوبی بشه هر چند فرانسه توی این چند سال گرفتار بلای دومنک شده و معمولا بازی خوبی از تیمش شاهد نیستیم اما امیدوارم این دفعه بازی خوبی ببینیم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من قبلا خبرش رو تو فارس خونده بودم که مارادونا گفته سه تا بازیکن اصلیه فرانسه رو محار کنیم حله
crazy.gif

در مورد لیست هم غیبت ریکلمه جالبه و حضور ورون بعد از این همه مدت !

مسی هم که هست ! ما بردیم، شک نکن !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
2-0

خب فرانسه رو بردیم ! تو پاریس هم بود بازی فکر کنم !

متاسفانه بازی رو که نشون ندادن، ولی همین برد هم نتیجه خوبیه. فعلا که مارادونا ظاهرا داره خوب کار میکنه. همچنان برای جام جهانی امیدواریم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
2 تا برای فرانسه کم بود
ولی بازم خوبه !
:D

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کلاً اين ارژانتين يه تيم فوقولعادست...ولی هميشه تو جامهای جهانی ميبينيم با کمال بد شانسی از مسابقات بيرون ميره که اصلاً حقش اين نبوده.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
گل مسی هم 1 گل مارادونایی بودا:cool:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
کلاً اين ارژانتين يه تيم فوقولعادست...ولی هميشه تو جامهای جهانی ميبينيم با کمال بد شانسی از مسابقات بيرون ميره که اصلاً حقش اين نبوده.
دست رو دلم نزار که خونه!
ارژانتین هر وقت که احساسی بازی میکنه بازیش خراب میشه!
نمونه اش تو جام جهانی این چند دوره ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب با چند روز تاخیر به دنیا آمدن نوه مارادونا رو هم تبریک میگیم
f_parvazm_6c83f5b.gif
!

آگوئرو گفته این بچه در آینده مارادونای 2 میشه ! ببینیم چه اتفاقی میفته.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پس از كناره گيري از تيم ملي آرژانتين
ريكلمه: حس مي كنم تصميم درستي گرفته ام

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خوان رومان ريكلمه چند روز پيش در پي اختلاف نظر با ديگو آرماندو مارادونا ‌اعلام كرد، تا زماني كه مارادونا برروي نيمكت مربي گري اين تيم مي نشيند،‌ حاضر نيست پيراهن تيم ملي كشورش را به تن كند. او كه پس از پيروزي 3 بر صفر بوكاجونيور برابر آرژانتينيوس جونيورز صحبت مي كرد، اعلام كرد، قصد ندارد درباره تصميمش توضيح بيشتري بدهد.

ريكلمه در گفت و گو با كانال 13 گفت:« هرگز نمي خواهم در رابطه با اين موضوع صحبتي بكنم. چهارشنبه گذشته كه چنين تصميمي را گرفتم، آن را قاطعانه اعلام كردم و هر چه بيشتر مي گذرد، حس مي كنم، تصميم درستي گرفته ام وبيش از پيش از تصميمم مطمئن مي شوم.»

ريكلمه يكي از كليدي ترين مهره هاي بوكا جونيورز در ديدار يكشنبه شب بود و در طول اين ديدارتمام توانايي هايش را به نمايش گذاشت.

با آن كه او در خدمت تيم ملي كشورش نخواهد بود، ولي براي مارادونا و شاگردانش آرزوي بهترين ها را كرد: « تيم ملي بدون ترديد موفق خواهد بود، چرا كه بازيكنان بسيار بزرگي را در اختيار دارد. هميشه براي اين تيم بهترين ها را آرزو مي كنم و اميدوارم، بتوانند، از مرحله ي مقدماتي به مرحله نهايي صعود كرده و در جام جهاني نيز موفق باشند.»

به نوشته‌ي پايگاه اينترنتي "گل"، ستاره ي پيشين ويارئال و بارسلونا معتقد است، اكنون مي تواند تمام نيرويش را براي "بوكا" صرف كند :« تنها چيزي كه اكنون به آن مي انديشم، اين است كه بازي خوبي براي تيم باشگاهي ام به نمايش بگذارم و در عين حال براي تيم ملي بهترين ها را آرزو مي كنم.»

منبع

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شرایط برای تیم بسیار خوب هست. بازی قبل که 4تا زدیم، این هفته هم با بولیوی بازی داریم که اون رو هم میبریم. مارادونا فعلا خیلی خوب نتیجه گرفته. از پیروزی برابر اسکاتلند و فرانسه و پیروزی خوب در مقدماتی جام جهانی. مسی هم که در غیاب ریکلمه شماره 10 رو گرفت. این شماره 10 تیم ملی آرژانتین واقعا خیلی با ارزش هست !

38244_news.jpg

مصدوم های اردوی آرژانتین
ستاره های دو تیم جنوا و ناپولی در جریان تمرینات تیم ملی آرژانتین دچار مصدومیت شدند.

سایت گل:دیه گو آرماندو مارادونا، سرمربی تیم ملی آرژانتین برای دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل بولیوی، دو مصدوم خواهد داشت. دیه گو میلیتو که در جریان دیدار شنبه شب این تیم مقابل ونزوئلا، پانزده دقیقه به میدان مسابقه رفت، با مصدومیتی نسبتا جدی مواجه شده است. او در دیدار شنبه شب آرژانتین به جای سرخیو آگوئرو، ستاره باشگاه اتلتیکو مادرید به زمین مسابقه رفت وبا مصدومیت عضلانی پای راستش شانس حضور در دیدار مقابل بولیوی را از دست خواهد داد

وب سایت رسمی باشگاه جنوا در این باره اعلام کرد که دکتر بیاجو کستانتیو، پزشک باشگاه ایتالیایی در جریان جزئیات این مصدومیت قرار گرفته و با مسئولان فدراسیون فوتبال آرژانتین در تماس است تا در صورت نیاز میلیتو به سرعت به ایتالیا بازگردانده شود تا مراحل پزشکی لازم را طی کند.

اسکیل لاوسی نیز دچارمصدومیت عضلانی شده و دیدار مقابل بولیوی را از روی نیمکت دنبال خواهد کرد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یکی از بدترین نتایج چندوقت اخیر یا بهتر بگم چندسال اخیر و یا کلی تر بگم از وقتی که من بجه بودم و طرفدار آرژانتین بود ندیدم همچین چیزی رو، رقم خورد !

بولیوی 6-1 آرژاننتین
1zg4yo9.jpg

اول دیدم فکر کردم اشتباهی شده ! باورم نمیشه اصلا همچین نتیجه ای ! مارادونایی که فرانسه رو تو زمین خودش برد حالا از بولیوی 6 تا خورد ! گرچه بازی تو زمین بولیوی بود ولی کلا هیچ رقمه نمیشه قبول کرد این نتیجه رو
1zg4yo9.jpg

فعلا هنگم !
1zg4yo9.jpg

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
قابل باور نیست
1zg4yo9.jpg

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تو رو خدا!!!!!!!
مگه میشه؟ 6 تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیا تو ترکیب بودن
ضمنا عرض کنم منم طرفدار آرژانتین هستم

اونایی که باید میبودن، بودن ! یه ریکلمه نبود، و اون دوتا مصدومی که بالا گفته بودم !

قابل باور نیست
1zg4yo9.jpg

واقعا نیست ! من هنوز هم باورم نشده :blink:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ماردونا رو خیلی دوست دارم ولی گند زد رسما!!!!!!!!1:eek:
آرژانتین همیشه تو رده ی بالا قرار می گیره ولی الان :eek::eek::eek:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
46183_news.jpg

مسی:ماموریت غیرممکن در لاپاس

ستاره تیم ملی آرژانتین معتقد است که بازی کردن در لاپاس غیرممکن است .

سایت گل: لیونل مسی، ستاره جوان باشگاه بارسلونا و تیم ملی آرژانتین اعلام کرده که بازی مقابل بولیوی، با توجه به شرایط جوی لاپاس غیرممکن بود ولی این بهانه خوبی برای شکست 6 بر یک آنها مقابل این تیم نیست.

آرژانتین در جریان دیدار چهارشنبه شبش مقابل بولیوی، کاملا عاجز بود و در کمال ناباوری مغلوب حریف نه چندان مطرح خود شد. مسی در این رابطه گفت:« من شخصا فکر می کنم که بازی کردن در لاپاس، امری غیرممکن است، حتی با وجودی که بازیکنانی در آنجا به بازی فوتبال مشغولند. البته این نباید بهانه ای برای شکست ما مقابل این تیم باشد. ما اصلا توقع نداشتیم که بدین ترتیب مغلوب تیم حریف شویم. بازی در لاپاس برای ما واقعا سخت بود ولی آنها به این شرایط عادت داشتند. ما اکنون از این شکست بسیار رنجیده خاطریم ولی باید به روند رو به جلوی خود ادامه دهیم و اشتباهاتمان را اصلاح کرده و بازیهای خوبی را به نمایش بگذاریم.»

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
31028_news.jpg

ریکلمه خوش بین به صعود آسمانی ها

ستاره باشگاه بوکا جونیورس آرژانتین ایمان دارد تا تیم ملی کشورش در نهایت به رقابتهای مرحله نهایی جام جهانی 2010 راه خواهد یافت

سایت گل: در حالی که ریکلمه چندی پیش از حضور در ترکیب تیم ملی آرژانتین کناره گیری کرد، ولی اعتقاد دارد تا شاگردان مارادونا در نهایت به رقابتهای مرحله نهایی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی راه خواهند یافت.

این ستاره 30 ساله که به دلیل اختلاف نظر با مارادونا، اردوی تیم ملی کشورش را ترک کرد، برای تیم ملی کشورش آرزوی بهترین ها را دارد. او در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا در صورت تلاش مارادونا برای متقاعد کردن او برای بازگشت به تیم ملی آرژانتین، این کار را خواهد کرد یا خیر، گفت:« من گفته ام که دیگر در مورد تیم ملی صحبتی نمی کنم.» ستاره سالهای نه چندان دور بارسلونا و ویارئال در مورد شکست تحقیر آمیز تیم ملی کشورش مقابل بولیوی گفت:« بازی بسیار عجیبی بودو در نهایت چنین نتیجه ای رقم خورد.. شکست 6 بر یک مقابل بولیوی برای همه ما دردناک بود ولی باید دانست که در فوتبال هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.»

او در پایان صحبتهایش از هواداران باشگاه بوکاجونیورس که او را در رابطه با تصمیمش برای ترک تیم ملی آرژانتین مورد حمایت قراردادند، تشکر کرد:«من شک ندارم که بازیکنان تیم ملی آرژانتین موفق خواهد شد. کلمبیا نیز حریف سرسختی خواهد بود ولی بازیکنان تیم ملی آرژانتین توان شکست دادن آنها را دارند. در حال حاضر تنها نکته مهم برای تیم ملی آرژانتین رسیدن به پیروزی و صعود به رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی است.»

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بازي ريكلمه تو جام جهاني 2006 واقعا تاثيرگزار بود.تعداد پاس درست تو يه بازي بالاي 400 ركورد خوبي بود واقعا. حيف كه خوردن به آلمان

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بازي ريكلمه تو جام جهاني 2006 واقعا تاثيرگزار بود.تعداد پاس درست تو يه بازي بالاي 400 ركورد خوبي بود واقعا. حيف كه خوردن به آلمان

ریکلمه بازیکن فوق العاده خوبیه. شاید تنها عیبش اینه که خیلی کند هست. ولی وجود همچون بازیکنی در میانه میدان واقعا غنیمت هست برای هر تیمی. امیدوارم که برگرده.

در ضمن خاطره بدی رو یادآوری کردید :( اون بازی لعنتی و تعویض های احمقانه.... :hmm: حیف.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
44519_news.jpg

ریکلمه و بازگشت به تیم ملی آرژانتین

ستاره سابق بارسلونا و ویارئال می‌تواند به تیم ملی آرژانتین برگردد. او به خواست خود از تیم کنار رفته بود

سایت گل: خوان رومن ریکلمه می‌تواند بازگشتی غیرمنتظره به تیم ملی آرژانتین داشته باشد. این بازیکن 30 ساله با دیه‌گو مارادونا به مشکل برخورده بود و به همین دلیل از تیم ملی کناره گرفته بود. این دو نفر دعوایی علنی داشتند و در نتیجه ریکلمه تصمیم گرفت برای مدتی از تیم کناره بگیرد.

اما بعد از شکست تحقیرآمیز شش بر یک مقابل بولیوی، خولیو گروندونا رییس اتحادیه فوتبال آرژانتین خواسته مشکل این دو نفر حل شود. برای گروندونا احترام بسیاری قائلند و به همین دلیل ریکلمه می‌تواند به تیم آرژانتین بازگردد. این بازیکن سابق ویارئال با گروندونا جلساتی برگزار کرده و احتمالا دوباره پیراهن شماره 10 تیم ملی را خواهد پوشید.

مارادونا 48 ساله اعتقاد دارد ستاره بوکا جونیورز در فلسفه فوتبال او می‌گنجد و تیم تاثیر او را در مرکز زمین کم دارد. مباحثات هفته آینده ادامه خواهد داشت و اگر توافقی حاصل شود، ریکلمه می‌تواند برای بازی دوستانه مقابل اروگوئه در 20 می به تیم ملی برگردد. آرژانتین در حال حاضر در رده چهارم مرحله مقدماتی جام جهانی در منطقه آمریکای جنوبی قرار دارد. آنها از 12 بازی 19 امتیاز کسب کرده‌اند و بازی بعدی‌شان در ماه ژوئن مقابل کلمبیا برگزار می‌شود

بالا