سوء قصد به جان "ديگو مارادونا"
مرد انگليسي دستگير شد
ديگو مارادونا از خطر قتل جان سالم به در برد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، رسانه هاي آرژانتين گزارش دادند که يک مرد انگليسي در جريان ديدار آرژانتين برابر اسکاتلند، قصد به قتل رساندن مارادونا را داشته است.
اين مرد 43 ساله که يان ولوورت نام دارد، در حالي كه بيرون از ورزشگاه همپدون پارک چاقو به دست بود، دستگير شد.
گفته شده است که ولوورت قصد داشته اين كار را براي انتقام از گل مارادونا كه با دست در جام جهاني 1986 به انگليس زده شد، انجام دهد. ولوورت که در شهر ميدلزبورو سکونت دارد در آن زمان بر روي بازي دو تيم شرط بندي کرده بود و براي اين کار مقداري پول قرض گرفته بود اما درپي نتيجه بازي همه چيز از جمله همسر خود را از دست داده بود.
مبلغ مذکور 600 يورو بوده است اما اگر انگليس قهرمان جام جهاني مي شد، ولوورت مي توانست 5 برابر اين مبلغ را به جيب بزند. وي دراين باره گفت: «من 500 پوند برسر قهرماني انگليس در جام جهاني مکزيک شرط بندي کرده بودم و اگر اين اتفاق رخ مي داد مي توانستم 5 برابر اين مبلغ را به جيب بزنم.»
وي افزود: «من اين مقدار پول را قرض کرده بودم و در نهايت بايد 125 هزار پوند (148 هزار يورو) پس مي دادم.»
ولوورت همچنين گفت که قصد داشته سر کوچک مارادونا را از تن جدا کرده و او را مجبور به پرداخت اين مبلغ کند. وي همچنين مارادونا را يک فريب کار آرژانتيني توصيف کرد.
به گزارش هاي رسيده فرد دستگير شده درحال حاضر بيکار است و از مشکل هاي رواني رنج مي برد. در حالي که رسانه هاي بريتانيا هنوز خبري دراين باره منتشر نکرده اند، گفته مي شود که ولوورت به 5 سال زندان محکوم خواهد شد.