• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به نظر من باید پکرمن رو دوباره بیارن ! تو جام جهانی قبلی خوب کار کرد قبلش هم با اقتدار صعود کردند
نباید استعفا میداد
اگه ارژانتین نره جام جهانی من می دونم و مارادونا
bawling.gif

نه ! به نظر من پکرمن مربی خیلی خوبی هم نبود !

شک نکن اگر یک مربی خوب داشتیم جام جهانی قبل قهرمان شده بودیم ! اون اشتباه عجیبش مقابل آلمان کمر تیم رو شکست ! دیوانه برداشت تیم رو تا جایی که میتونست دفاعی کرد ! یادمه ریکلمه رو هم کشید بیرون یک هافبک دفاعی آورد ! ولش کن حالا !

راستی خدا کنه الان ریکلمه راضی بشه و برگرده به تیم. مسی هم که ظاهرا تو تیم ملی کار خاصی نمیتونه بکنه ! البته اینجا ژاوی و اینیستا رو پشتش نداره ولی خب بالاخره تو بارسا، یک نفره هم کارهایی میکرد !

من واقعا نگران این تیم شدم ! ما رویای قهرمانی جهان رو داشتیم با مارادونا ! الان ببینید کار به کجا کشیده !!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
:( سه تا خورد:(
مارادونا:(
کاش بره کنار:(
وای نه جام جهانی بدون ارژانتین اخه یعنی چی؟:(
چندتا بازی دیگه داره؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
:( سه تا خورد:(
مارادونا:(
کاش بره کنار:(
وای نه جام جهانی بدون ارژانتین اخه یعنی چی؟:(
چندتا بازی دیگه داره؟

سه بازی دیگه مونده !

اگر هر سه رو ببره 100% میریم ! اگر نبره باید منتظر بقیه نتایج موند !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
3 تا بازی اینده تون هم خیلی اسون نیست.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
نه ! به نظر من پکرمن مربی خیلی خوبی هم نبود !

شک نکن اگر یک مربی خوب داشتیم جام جهانی قبل قهرمان شده بودیم ! اون اشتباه عجیبش مقابل آلمان کمر تیم رو شکست ! دیوانه برداشت تیم رو تا جایی که میتونست دفاعی کرد ! یادمه ریکلمه رو هم کشید بیرون یک هافبک دفاعی آورد ! ولش کن حالا !

راستی خدا کنه الان ریکلمه راضی بشه و برگرده به تیم. مسی هم که ظاهرا تو تیم ملی کار خاصی نمیتونه بکنه ! البته اینجا ژاوی و اینیستا رو پشتش نداره ولی خب بالاخره تو بارسا، یک نفره هم کارهایی میکرد !

من واقعا نگران این تیم شدم ! ما رویای قهرمانی جهان رو داشتیم با مارادونا ! الان ببینید کار به کجا کشیده !!!
اره قبول دارم اشتباه کرد اما اون بازی هم بازی اسونی نبود! اگه یادت باشه ابوندانزیری هم مصدوم شد دروازه بان دوم که هیچ
به نظر من چپ های ارژانتین اصلا نباید پنالتی بزنن! (دلم پره دیگه چه کنم)
بدبختی اینه که سه بازی دیگه داریم اما این تیم از بولیوی 6 تا خورد از برزیل سه تا اصلا روش نمیشه حساب کرد!
برزیلی ها رو منطق بازی میکنن ارژانتینی ها احساسی !
جام قبلی که حسرت قهرمانی به دلمون موند این جام هم که چشم اب نمیخوره...
باتی کجایی
اینم جدول

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
مارادونا: صعود سخت شد
مربی آرژانتین اکنون دریافته است که تیمش ممکن است نتواند در رقابتهای جام جهانی آفریقای جنوبی حاضر باشد.

Diego-Maradona.jpg

سایت گل:دیه گو آرماندو مارادونا سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین اعلام کرده که راه صعود تیم ملی آرژانتین به رقابتهای جام جهانی پس از شکست مقابل برزیل "سخت تر و پیچیده تر " شده است.

مارادونا گفت که به حضورش برروی نیمکت مربی گری آرژانتین ادامه می دهد و چنین شکستی شاید دردناک باشد ولی او را ناامید نخواهد ساخت و به او انگیزه های بیشتری می دهد تا با شدت بیشتری به تلاش ادامه داده و آرژانتین را به جام جهانی برساند.

او در کنفرانس خبری در پایان این دیدار گفت:« شکست مقابل برزیل همیشه دردناک است . ما انگیزه های فراوانی داشتیم تا با پیروزی در این دیدار خود را به جام جهانی نزدیک کنیم ولی اکنون نمی توانیم رو به گذشته بنگریم، چرا که راه صعود برای ما بسیار سخت شده است. آرژانتین اکنون و با تقبل شکست مقابل برزیل باید خود را برای مصاف مقابل پاراگوئه آماده کند تا ببینیم می توانیم سه امتیاز آن بازی را مال خود کنیم. مسئولیت این ماجرا متوجه من است.من هیچ وقت به خاطر شکست تیم ، بازیکنی را روانه زندان نمی کنم.»

مارادونا که ناامیدی و ناراحتی در چهره اش موج می زد، از هیچ یک از سوالات خبرنگاران ناراحت نمی شد و حتی با شنیدن این سوال که آینده اش برروی نیمکت مربی گری تیم ملی آرژانتین چه خواهد بود گفت:« من با خولیو گروندونا و کارلوس بیلاردو صحبت کردم و باید با دخترهایم نیز صحبت کنم.کار بسیار سختی خواهدبود که البته مرا از پای در نخواهد آورد. شکست دردناک مقابل برزیل کار را برای ما سخت کرد، چرا که آنها بازیکنان بسیار خوبی را در اختیار داشتند. البته من از بازیکنانم نمی نالم.متاسفانه نتوانستیم روند بازی را مطابق میلمان پیش ببریم. ما در نیمه اول توسط ماکسی رودریگس و تبس فرصتهایی داشتیم که به گل تبدیل نشد. نباید سر پیکان انتقادات را به سمت مسی بگیریم، چرا که او تنها بازیکن حاضر در زمین نبود.»

مارادونا در پایان گفت:« من ناراحت نیستم. پس از شکست 1-6 مقابل بولیوی بسیار ناراحت شدم. اکنون با توجه به بازیکنانی که در اختیار دارم، آرام هستم. این واقعیت را که برزیلی ها در هر یک از حمله هایشان برروی دروازه تیم ما، به گل می رسیدند، دوست نداشتم . ما باید به تلاش خود ادامه دهیم و به امید کسب 3 امتیاز دیدار مقابل پاراگوئه راهی این کشور شویم.»

مارادونا در نهایت ابراز امیدواری کرد که ای کاش می توانست در ورزشگاه روساریو برای تیم ملی آرژانتین به میدان رفته و از حمایت هواداران تشکر کرد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
mehrdad201

3 تا بازی اینده تون هم خیلی اسون نیست.

شک نکن ! اگه آسون بود که الان آرزوی صعود نمیکردیم ! :(

اره قبول دارم اشتباه کرد اما اون بازی هم بازی اسونی نبود! اگه یادت باشه ابوندانزیری هم مصدوم شد دروازه بان دوم که هیچ
به نظر من چپ های ارژانتین اصلا نباید پنالتی بزنن! (دلم پره دیگه چه کنم)
بدبختی اینه که سه بازی دیگه داریم اما این تیم از بولیوی 6 تا خورد از برزیل سه تا اصلا روش نمیشه حساب کرد!
برزیلی ها رو منطق بازی میکنن ارژانتینی ها احساسی !
جام قبلی که حسرت قهرمانی به دلمون موند این جام هم که چشم اب نمیخوره...
باتی کجایی
اینم جدول

آره !

مصدومیت اون رو هم یادمه ! کلا اون بازی یادمه ! چه هدی زد آیالا
f_34rik07yl69m_8897203.gif

واقعا هم نمیشه رو این تیم حساب باز کرد ! مساله اینجاست وقتی مربی احساسی هست، چه توقعی از تیم میشه داشت !

چه دلیل منطقی میشه برای کاپیتان بودن ماسچرانو پیدا کرد ! چه دلیل منطقی برای کنار گذاشتن ریکلمه و بازگشت ورون هست !!!

من شخصا امیدم به بازیکنها بود که اونا هم مثل تیم باشگاهیشون نیستن اینجا ! خدایی کم بازیکن نداریم !

من نمیفهمم چرا یه مربی درست و حسابی انتخاب نمیکنن برای این تیم !

یه مربی خوب از اروپا بیارن (گرچه کلا این منطقه آمریکای جنوبی، مخصوصا آرژانتین و برزیل یه جورایی مربی اروپایی افت هست براشون !) خدایی همه رو میترکونیم !

جدا خدا کنه صعود کنیم فقط ! بعدش حالا یه اتفاقی میفته !!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
شک نکن ! اگه آسون بود که الان آرزوی صعود نمیکردیم ! :(

آره !

مصدومیت اون رو هم یادمه ! کلا اون بازی یادمه ! چه هدی زد آیالا
f_34rik07yl69m_8897203.gif

واقعا هم نمیشه رو این تیم حساب باز کرد ! مساله اینجاست وقتی مربی احساسی هست، چه توقعی از تیم میشه داشت !

چه دلیل منطقی میشه برای کاپیتان بودن ماسچرانو پیدا کرد ! چه دلیل منطقی برای کنار گذاشتن ریکلمه و بازگشت ورون هست !!!

من شخصا امیدم به بازیکنها بود که اونا هم مثل تیم باشگاهیشون نیستن اینجا ! خدایی کم بازیکن نداریم !

من نمیفهمم چرا یه مربی درست و حسابی انتخاب نمیکنن برای این تیم !

یه مربی خوب از اروپا بیارن (گرچه کلا این منطقه آمریکای جنوبی، مخصوصا آرژانتین و برزیل یه جورایی مربی اروپایی افت هست براشون !) خدایی همه رو میترکونیم !

جدا خدا کنه صعود کنیم فقط ! بعدش حالا یه اتفاقی میفته !!!
انتقاد که مارادونا زیاد میشه گرفت ! هر چند من فکر می کنم کاپیتان گذاشتن یه بازیکن کلا سلیقه ای هست
اگر نه خاویار زانتی و ورون خیلی قدیمی تر هستند!
واقثعا جای ریکلمه خالیه ! با اینکه تو زمین خیلی کند حرکت میکنه ولی بازی سازیش حرف نداره!
ارژانتینی ها که خیلی تعصب دارن فقط میگن باید مربی ارژانتینی برای تیممون بزاریم !
امیدوارم بازیهای بعد رو ببریم
بازی بعدی کی هست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مثل علی دایی هست تو تیم ملی
آخرش هم به جام جهانی صعود نمی کنه

بعدش میگن زود بود تیم رو دادن به دیگو

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
وجهه ازدست رفته مارادونا

diego_maradona_1017539c.jpg

به نظر می رسد که دیه گو آرماندو مارادونا، تمام وجهه ورزشی اش را از دست داده. او در حال حاضر مشغول آماده سازی تیمش برای دیدار مقابل پاراگوئه است و تمام مردم آرژانتین این روزها در مورد این می گویند که اگر آرژانتین مقابل این تیم نیز مغلوب شود چه رخ خواهد داد.آنها معقتدند که در صورت شکست مقابل پاراگوئه ، مارادونا از سمت خود برکنار خواهد شد ولی کسی نمی داند که سرنوشت این اسطوره فوتبال آمریکای جنوبی چیست

سایت گل:مارادونا در تمام دوران زندگی اش فردی بی ثبات بوده ولی در زمین فوتبال با مهارتهای ویژه ای ظاهر می شد.او اکنون برای نظر دادن در مورد شرایط حاد بسیار خودش را محدود می کند. شخصیت ناامید مارادونا که یکی از نقاط ضعف شخصیتی اوست، اکنون اوضاع و احوال تیم ملی آرژانتین را به یکی از بحرانی ترین دورانش رسانده و همگان را به یاد روزهای بحرانی این تیم در سال 1969 و حذف شدن دردناک این تیم در بوکاجونیورس و در دیدار مقابل پرو می اندازد.

این روزها، همه راه ها به خودکشی دسته جمعی در تیم ملی آرژانتین ختم می شود.بحثی که در مورد خودشیفتگی برخی از افراد و قدرت طلبی به جای انجام وظیفه مطرح می شود، شاید در مورد شرایط کنونی تیم ملی آرژانتین صدق کند. تصمیم خولیو گروندونا و ویژگی شخصیتی او که معتقد است که غیرممکن ها برای زندگی انسانی است، دوره کاری او را مبدل به جهنمی ساخته است که در حقیقت مارادونا هم در همان جهنم اسیر شده است. واقعیت موجود در اردوی تیم ملی آرژانتین آنچنان دردناک و سنگین است که نمی توان آن را وصف کرد.

فدراسیون فوتبال این کشور تیمهای باشگاهی را به شدت ضعیف کرده است و مارادونا نیز همچنان به شکست در زندگی شخصی و ورزشی اش ادامه می دهد. آنچه در دیدار مقابل برزیل رخ داد را می توان این گونه توصیف کرد:« هاینتزه در این دیدار در حد یک بازیکن کاملا معمولی می نمود و رفتارش با دومینگس که اولین بازیهای ملی اش را انجام می داد کامل توهین آمیز بود. فریادهایی که ماسچرانو در رختکن برسر بازیکنان می کشید و دردی که در زانوی تبس احساس می شد، نیمکت نشینی سرخیو آگوئرو و حملات ناجوانمردانه برخی ها برای مسی، خستگی فراوان بوردیسو که در دیدار مقابل روسیه بازیکن ثابت تیم بود و شرایط این چنینی بر اردوی تیم ملی آرژانتین حاکم بود.» آیا از این اخبار متعجب شدید؟ اوضاع به مراتب از این هم بدتر بود ولی اکنون راهکارهایی وجود دارد که تیم ملی آرژانتین بتواند از دیدار مقابل پاراگوئه سرافراز خارج شود.

رولاندو که ازاو به عنوان گلادیاتور بوکا و استودیانتس یاد می شود، تمام شایستگی های لازم برای حضور در ترکیب اصلی تیم ملی آرژانتین را داراست و پالرمو نیز می تواند از ابتدا در ترکیب این تیم ظاهر شود. کسی در مورد شجاعت و توانایی های بازیکنان آرژانتینی شکی ندارد ولی اگر مسی نتواند به دلیل عدم انسجام در تیم نمایش خوبی را به اجرا بگذارد، چه توقعی بایداز سایرین داشت؟ از این دو بازیکنی که قطعا در حد و اندازه های مسی نیستند. و در پایان مارادونا نمی داند که چه باید بکند و چه چیزی می خواهد. او پیش از این فکر می کرد که دنیا در زیر پاهایش اوست. مارادونا همیشه اسطوره بود و همیشه غرق در ستایش و تمجید ولی هیچ وقت فکرش رانمی کرد و بهتر بگوئیم، هرگز نیاموخته بود که ممکن است چنین اتفاقی رخ دهد و هنگام مواجهه با چنین شرایطی چه واکنشی باید نشان دهد. این مشکل بزرگ مارادوناست.

================================

ورون:راهی به جز شکست پاراگوئه نداریم
ستاره تیم ملی آرژانتین به اهمیت پیروزی مقابل پاراگوئه و کسب سه امتیاز این دیدار واقف است.

veron22.jpg

سایت گل:خوان سباستین ورون ترجیح می دهد که هر چه سریعتر شکست تلخ شنبه شب مقابل برزیل را به دست فراموشی بسپارد و مطمئن است که تیم ملی آرژانتین در دیدار مقابل پاراگوئه، بازی زیبایی را به اجرا خواهد گذاشت و ایمان دارد که آنها به تلاش خود برای رسیدن به رقابتهای مرحله نهایی جام جهانی ادامه خواهند داد. ورون در این رابطه گفته:« ما هیچ راه دیگری به جز ارائه یک بازی خوب و تماشایی مقابل پاراگوئه نداریم. تنها پیغامی که برای هواداران تیممان داریم این است که آرامش خود را حفظ کنند، چرا که ما نهایت تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا به رقابتهای جام جهانی برسیم و هیچ چیز به اینجا ختم نخواهد شد.»

کاپیتان تیم استودیانتس آرژانتین از هوادارانی که روز شنبه برای دیدار تیم ملی این کشور مقابل برزیل برای تشویق شاگردان مارادونا به ورزشگاه روساریو آمده بودند تشکر کرد و گفت:« من باید از هوادارانی که برای تشویق تیم ما به ورزشگاه آمده بودند تشکر کنم ولی نباید شکست مقابل برزیل، برای آنها به منزله سرخوردگی و ناامیدی تلقی شود.نتیجه آن دیدار، مارا هم نگران ساخت ولی مهمترین نکته برای ما حفظ انسجام گروهی مان است و برایم زیاد مهم نیست که آیا خوب یا بد بازی کردم.ما در زمین مسابقه بازی خوبی را به اجرا گذاشتیم و هرگز در زمین بی هدف پرسه نمی زدیم.

در نهایت ورون اعلام کرد که بسیار خوشحال می شود که بازیهای خانگی بعدی آرژانتین در روساریو و یا سایر شهرهای مهم آرژانتین برگزار شود و گفت:« انجام این بازی در روساریو برای هواداران بسیار مهم بود و راستش را بخواهید نمی دانم که آیا به ما کمک کرد یا نه. برای من حتی اگر هواداران به زمین مسابقه نزدیک تر بودند هم فرقی نمی کرد. بسیار خوشحال می شوم که مردم شهرهای دیگر نیز این شانس را داشته باشندتا برای تماشای بازیهای تیم ملی کشورشان به ورزشگاه بیایند. نه تنها در روساریو، بلکه امیدوارم بازیهای تیم ما در شهرهای دیگر آرژانتین نیز برگزار شود.»

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من نمیفهمم این خوان سباستین ورون الان چی میگه تو تیم ملی آرژانتین !!
flat.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
پاراگوئه 1-0 آرژانتین

میگم یکی نیست این مارادونا رو شوت کنه بیرون تا اوضاع بحرانی تر از این نشده؟

اشتباه فدراسیون ارژانتین انتخاب مارادونا نیست. اشتباهش این بود که وقتی دیدن نمیتونه کار کنه به امید معجزه نشستن و همچنان هم انگار منتظر معجزه ان! فرق مربی بی تجربه و با تجربه در همینه. مربی با تجربه ممکن بود همین الان هم یکدفعه شرایط رو دگرگون کنه و باعث برد تیمش بشه، ولی مربی بی تجربه نمیتونه. عیار مربی بی تجربه همون چند بازی اول مشخص میشه. یا کارش میگیره - مثل گورادیولا - یا یا نمیگیره مثل ال دیه گو!

واقعا حیفه آرژانتین و اینهمه بازیکن خوبش نرن جام جهانی!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
احمقانه هست !

واقعا احمقانه هست این نتایج !!

ما الان رتبه 5 رو داریم و اکوادور رتبه 4 .

پاراگوئه با این برد صعود کرد ! شیلی سوم هست.

اکوادر یک امتیاز از ما بیشتر داره. اگه پنجم بشیم باید پلی آف با یه تیم از کنکاکاف بازی کنیم !

این همه بازیکن ! این همه بازیکن داره فوتبال آرژانتین !

بعد تو سال 2009 خوآن سباستین ورون باید فیکس تیم باشه تا دقیقه 54 از زمین اخراج بشه !!!

بازی بعدی با پرو هست 10 اکتبر. پرو رو دیگه میبریم همینجوری هم !!! ولی بازی بعدش با اروگوئه هست.

کلا خیلی سخت شد کار.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
رید تو هیکل تیم این مارادونا ! این همه بازیکن ! واقعا" هر تیمی رو که ببینی چند تا آرژانتینی داره اون وقت این ورون که فکر کنم جام جهانی 2002 با بقیه ستاره های قدیمی باید خداحافظی میکرد بازی میکنه .!

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
شباهتهاي وضعيت مارادونا و دايي در سرمربيگري؛منفور ملي و اسطوره جهاني

شكست شب پيش آرژانتين برابر پاراگوئه را شايد بتوان پايان ديه گو مارادوناي كبير دانست.

43503.jpg

سايت گل- اكنون رسانه ها و كارشناسان آرژانتيني بشدت اسطوره را تحت فشار گذاشته اند و جالب است كه يكي از بزرگترين ايراداتي كه مي گيرند عدم استفاده از خوان ريكلمه است. داستان مارادونا و تيم ملي آرژانتين شباهت زيادي به داستان غم انگيز علي دايي و سرمربيگري اش در تيم ملي ايران دارد.علي دايي يك چهره سرشناس در عرصه جهاني بود و حتي گفته مي شد كه فوتبال ايران را با نام او مي شناسند اما دايي در كسوت سرمربي تيم ملي ايران سخت ترين شرايط را در داخل داشت.عدم نتيجه گيري او با تيم ملي نيز وضع را برايش فاجعه بار تر كرد تا حدي كه امروز كمترين اثري از اسطوره فوتبال ايران نيست.
مارادونا نيز چنين وضعيتي دارد . او را نه تنها در آرژانتين بلكه در تمام جهان در حد پرستش دوست دارند اما از وقتي كه مارادونا سرمربي تيم ملي آرژانتين شده ورق برايش كاملا برگشته است. تيم او شب گذشته مقابل پاراگوئه هم شكست را پذيرفت تا پس از باخت سنگين برابر برزيل در آستانه حذف از جام جهاني قرار بگيرد. اما يكي از بزرگترين مشكلات ديه گو مارادونا ي بزرگ اينروزها درگيري با برخي ستاره هاي نامدار تيم ملي است. او هرچقدر كه ليو نل مسي را دوست دارد با خوان ريكلمه ي اخمو به مشكل برخورده است . در نهايت هم آخرين اخبار حكايت از درگيري مارادونا و ريكلمه و ترك اردوي تيم ملي توسط اين بازيكن فوق العاده توانا و البته بد اخلاق دارد. اين اتفاق نيز شباهت ويژه اي به مشكلات ميان دايي و علي كريمي دارد. همين اتفاق فشار رسانه ها را به طرز قابل توجهي بر ديه گو مارادونا افزايش داده است.
البته دايي عاقبت زير اين فشار تسليم و از كار بركنار شد اما مارادونا تا اين لحظه سرمربي تيم ملي آرژانتيم مانده است. البته مارادونا محبوبيت به مراتب بيشتري از دايي در كشورش دارد و از سوي ديگر ريكلمه نيز به اندازه علي كريمي مورد توجه علاقمندان فوتبال كشورش نيست اما نتايج تيم ملي آرژانتين مي تواند در كنار ماجراي ريكلمه مارادوناي كبير را مثل علي دايي كله پا كند. مارادونا واقعا روزهاي سختي را سپري مي كند. در بزرگترين بازي قاره امريكا و شايد هم جهان با برزيل وزن نيمكت دو تيم اصلا با يكديگر برابري نمي كرد. در آن سو دونگا بود . كاپيتان فوق العاده برزيل در جام جهاني 94 با آن لباسهاي زشت و موهاي خيسش كه مثل بچه دبستاني ها كوتاه كرده بود تيمش را به آرژانتين ،سرزمين اسطوره فوتبال آورده بود. اما در پايان بازي ديدن چهره ديه گوي بزرگ كه در طول نود دقيقه بشدت مورد لطف هواداران آرژانتيني قرار داشت حتي براي دشمنان آبي سفيد پوشان غمبار و درد آور بود. كلوز آپ مارادونا كه به كرات از جانب كارگردان تلويزيوني به تصوير كشيده مي شد حاكي از تلخ بودن حقيقتي بود كه باورش براي خيلي از عاشقان فوتبال دشوار است. اينكه بازيكنان بزرگ و اسطوره ها الزاما مربي خوبي نمي شوند و يا حتي باحتمال زياد اينگونه نمي شود.
شايد در اين ميان كساني مانند فرانتس بكن باوئر و يوهان كرويف به نوعي از استثناها محسوب مي شوند. بي شك اگر به اواخر دهه هشتاد يا اوايل دهه نود برگرديم كمتر كسي ميتواند حدس بزند كه از ميان مثلث رويايي تيم ملي هلند رود گوليت و ماركو فان باستن ناموفق تر از فرانك رايكارد باشند. يا شايد كمتر مكسي فكرش را مي كرد كه دميترو آلبرتيني از سطح اول مربيگري دور باشد و كارلو آنجلوتي و يا لئوناردو هدايت ميلن را بعده بگيرد. استويچكوف و گئورگي هاگي با آنهمه توانايي در بازي نتوانند توفيقي بدست آورند .
با تمام اين تفاسير اتفاقي كه نبايد براي مارادونا افتاد . اكنون پيش بيني پله ديگر اسطوره فوتبال كه هيبچگاه حاضر نشد اعتبارش را به قمار مربيگري وارد كند در مورد مارادونا در حالي به حقيقت نزديك است كه درگيري ديه گو با ستاره اي مثل خوان ريكلمه از سوي ديگر ارزش و اعتبار او را در جامعه فوتبالي آرژانتين لكه دار كرده است. اكنون خيلي از كارشناسان آرژانتيني مارادونا را به خاطر درگيري با ريكلمه نكوهش مي كنند و كافيست آرژانتين در يكي دو بازي ديگر نتواند نتيجه مناسب بگيرد .آنوقت معلوم نيست كه چقدر اين اختلافات و مشكلات به ضررش تمام شود. علي دايي در ايران بهاي زيادي را بدليل درگيري اش با ستاره بزرگي مثل كريمي پرداخت كرد. شايد اگر اين موضوع نبود دايي چه بسا با تيم ملي به جام جهاني رفته بود. آيا مارادونا هم سرنوشت غم انگيز ستاره هايي را خواهد داشت كه تمام اعتبار چندين ساله شان را با نشستن روي نيمكت مربيگري به حراج گذاشتند.
اميد ذاكري نيا

==============================================

بازتاب شکست آرژانتین؛ بیدار و نا امید

طبق اخباری که در مطبوعات آرژانتینی منتشر شده است، مردم این کشور پس از شکست 0-1 این تیم مقابل پاراگوئه به شدت سرخورده و ناامید شده اند

سایت گل: شکست مقابل پاراگوئه، امیدهای صعود آرژانتین به رقابتهای مرحله نهایی جام جهانی 2010 را به مراتب کمرنگ تر از قبل کرد و روزنامه های این کشور واکنشهای متفاوتی را پس از این دیدار نشان داده اند.
در روزنامه لاناسیون می خوانیم:« شبی که آرژانتین تا قعر پیش رفت» و در این مطلب به این نکته اشاره شده که عملکرد سفید و آبی پوشان«هشداردهنده» بود.
در روزنامه کلارین نیز به این نکته اشاره شده که « آرژانتین بار دیگر ناامید کننده ظاهر شد و هیچ چیز به عملکرد این تیم بسته نبود و به همین دلیل نیز راه صعود مستقیم این تیم به جام جهانی سخت تر شد.تیم ملی آرژانتین در دیدار مقابل پاراگوئه، در تمامی خطوط با اشتباهات فراوانی رو به رو بود.»
روزنامه اوله نیز در مطلبی با اشاره به شکست دردناک تیم ملی آرژانتین در دیدار مقابل پاراگوئه گفت:« آرژانتین بار دیگر بازی بدی را به نمایش گذاشت و به ویژه در نیمه دوم و پس از اخراج ورون، فوق العاده ضعیف ظاهر شد. مارادونا نتوانست تیمش را خوب پیدا کند و واکنش خوبی نیز از بازیکنان ذخیره این تیم دیده نشد.مسی ،شبحی از مسی تیم بارسلونا بود که در مقابل تبلیغات بی حد و حصر و تعریف و تمجیدهایی که از او به گوش می رسید کور شده بود و خود را یک اسطوره وقهرمان می پنداشت.تیم ملی آرژانتین تیمی از هم گسیخته بود. و حتی خدای D10 (مارادونا) هم نتوانست به کمک ما بشتابد.آرژانتین ضربه سهمناک و سنگین دیگری خورد.»

===================================

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
مرحله مقدماتی در منطقه آمریکای جنوبی: ماموریت غیرممکن آرژانتین

سایت گل- برزیل و پاراگوئه به جام جهانی صعود کرده و پرو و بولیوی هم هیچ امیدی ندارند. در دو روز 10 و 14 اکتبر، دیگر تیم‌ها بر سر به دست آوردن رتبه‌های سوم و چهارم و صعود مستقیم به جام جهانی، و رتبه پنجم و راهیابی به دیدار پلی‌آف با هم دیدار خواهند کرد.
آرژانتین در 10 اکتبر با پرو دیداری آسان برگزار می‌کند اما نبرد روز پایانی آنها در خانه اروگوئه سرنوشت‌ساز خواهد بود. شکست در این دیدار باعث می‌شود آرژانتین در بهترین حالت به رتبه پنجم دست یابد و به پلی‌آف برسد. اما پیروزی در هر دو بازی هم تضمینی برای صعود مستقیم آرژانتین به شمار نمی‌رود و آنها باید امیدوار باشند اکوادور هم امتیاز از دست بدهد.​
نبرد اکوادور و اروگوئه در روز 10 اکتبر هم تا حدودی سرنوشت گروه را تعیین خواهد کرد. همچنین شیلی برای قطعی کردن صعود خود تنها به یک امتیاز از دو دیدار با کلمبیا و اکوادور نیاز دارد.​
دیدار پلی‌آف نیز آسان نخواهد بود، چرا که شاید تیم پنجم این گروه مجبور شود با مکزیک بازی کند.​
1- برزیل، 33 امتیاز​
2- پاراگوئه، 30 امتیاز​
3- شیلی، 27 امتیاز​
4- اکوادور، 23 امتیاز​
5- آرژانتین، 21 امتیاز​
6- اروگوئه، 21 امتیاز​
7- ونزوئلا، 21 امتیاز​
8- کلمبیا، 20 امتیاز​
9- بولیوی، 12 امتیاز​
10- پرو، 10 امتیاز​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شكست شب پيش آرژانتين برابر پاراگوئه را شايد بتوان پايان ديه گو مارادوناي كبير دانست.

متاسفانه دقیقا همینطور شده ! الان دیگه کسی زیاد فکر نمیکنه این مارادونا در زمان بازیگری چه ها که نکرد ! زمان حال رو میبینه !

من هم همین زمان حال رو میبینم و اگر نریم جام جهانی شاید من و مهمتر نسل من که سنش به بازیهای مارادونا نمیخوره فقط یک خاطره تلخ از این آدم براش بمونه !

ولی جدا دوست دارم برگرده که مساوی هست با معجزه ! مسلما تو این 2 بازی کار خیلی خاصی نمیتونه بکنه. فقط شانس آوردیم بازی بعدی تو آرژانتین با پرو هست که یقینا دیگه پرو رو میبریم !

تیم میتونه با برد پرو کمی اون روحیه از دست رفته رو بدست بیاره. آرامش هم برمیگرده به تیم و خود مارادونا. اگر خوش شانس هم باشیم که چه بهتر !

اگر با مارادونا خوش شانس باشیم ....

اگر تیم مستقیم با مارادونا به جام جهانی بره ....

اگر در جام جهانی با مارادونا مقامی بدست بیاریم ....

چه شود ...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
م
اگر تیم مستقیم با مارادونا به جام جهانی بره ....

اگر در جام جهانی با مارادونا مقامی بدست بیاریم ....

چه شود ...

:blink::blink::blink::blink: آرژانتين ؟ جام جهاني ؟ مقام ؟ :blink::blink::blink:

بالا