من نمیدونم چه اصراری بوده که توی مقاله ای که در تمجید از مارادونا نوشته شده مورینیو کوبیده بشه؟! هر وقت کسی رو بخوایم بالا ببریم باید یکی دیگه رو زمین بزنیم؟! جالبیش اینجاس که خود مارادونا دیروز مصاحبه کرده و گفته شاید زنگ بزنم مورینیو و ازش مشورت بگیرم!( لینک. ) اونوقت این نیلوفر خانم توی مقاله ش سعی داره این دو تا رو مقابل هم قرار بده!با شنيدن لقب « آقاي خاص» همه ما به ياد خوزه مورينيو مي افتيم و همين يك توهين نابخشودني به فوتبال و فرزند آن است. اگر مورينيو كه تمام توانايي اش در چهره فيزيكي و ادا و اطوارهاي به زعم بعضي ها جذابش آقاي خاص اين فوتبال است پس جايگاه مارادونا كجاست؟ مورينيويي كه نامش كوچكترين خاطره هيجان انگيزي را براي ما زنده نمي كند و براي موفقيتش فوتبال را مي كشد لايق اين صفت است يا مارادونايي كه دم مسيحايي به فوتبال مي بخشد و به آن انرژي مي دهد.
طرفداران فوتبال همانقدر كه از ديدن بازي هجومي و چشم نواز آرژانتين لذت مي برند مي توانند در طول دقايق بازي به كنار زمين چشم دوخته و با حركات غير تصنعي و هيجان هاي معصومانه مارادونا زندگي كنند. آقاي خاصي كه مقابل دوربين فيلم بازي نمي كند و محبوبيتش به خاطر اين كه بلد است خوب ژست بگيرد و با لبخندهايش حريف را تحقير كند نيست.
مارادونا همين است كه مي بينيد و مي شناسيد. او يك قديس نيست، او اسطوره ای است که یک قطار پرونده اخلاقی دارد ، به مصرف کوکایین مشهور است و از نوشيدن مشروبات الکلی هم ابایی ندارد.اسطوره ای که تیمش را بعد از شکست رها می کند و به اروپا می رود ، هزار و يك عيب ديگر نيز دارد
مارادونا همه اين هاست و از همه مهمتر مارادونا، همه آرژانتين است و اغراق نيست اگر بگوييم
مارادونا يعني فوتبال و فوتبال يعني مارادونا.
من نمیدونم چه اصراری بوده که توی مقاله ای که در تمجید از مارادونا نوشته شده مورینیو کوبیده بشه؟! هر وقت کسی رو بخوایم بالا ببریم باید یکی دیگه رو زمین بزنیم؟! جالبیش اینجاس که خود مارادونا دیروز مصاحبه کرده و گفته شاید زنگ بزنم مورینیو و ازش مشورت بگیرم!( لینک. ) اونوقت این نیلوفر خانم توی مقاله ش سعی داره این دو تا رو مقابل هم قرار بده!
فکر نمیکنم کسی عاشق فوتبال باشه و از مارادونا بدش بیاد! همه دوسش دارن ( البته به جز پدر من!) ولی اینجور تعریف کردن خیلی میره رو اعصاب. اینجوری که ایشون نوشته مارادونا اینکار رو کرده و اون کار رو کرده و نتیجه گرفته مارادونا یعنی فوتبال منم اینطور نتیجه میگیرم :
مارادونا = مشروبات الکلی ، کوکایین ، پرونده های فساد اخلاقی
مارادونا = فوتبال
خب این یه معادله ساده س که نتیجه ش میشه :
فوتبال = مشروبات الکلی ، کوکایین ، فساد اخلاقی
البته این نظر من نیست ها! فقط میخوام بگم خیلی ساده میشه همه چیز رو به هم ربط داد! این نویسنده های ایرانی کلا باحال هستن!
حیف شد اسپانیا افتاد اینور...کاری به بازیشون ندارم ولی بازیکنای عشقی داره...خب اسپانیا اول شد تو گروهش !
الان اینور جدول کلی تیم بزرگ هست، اونور جدول تقریبا میشه گفت فقط برزیل و هلند هستند که احتمالا 4/1 میخورن بهم و برندشون در فینال هم حضور خواهد داشت !
الان که ما با مکزیک داریم، بعدش احتمالا با انگلیس و بعدش احتمالا با اسپانیا دیگه !
اینور برنده بازی اسپانیا - پرتغال احتمالا مرحله 4/1 رو هم راحت رد میکنه و یک پای نیمه نهایی هست !
در کل پیش بینی من فینال بین ما و برزیل هست !
کاکو آرژانتیتی که میخاد بره فینال براش فرقی نمی کنه با چه تیمی بازی کنهدارم برا باخت مکزیک لحظه شماری می کنم
به نظرم بازی سختی رو پیش رو داریم
کلا دوست داشتم از همه جای دنیا با هر تیمی بازی می کردیم به جز منطقه آمریکای جنوبی :wacko:
البته من فکر می کنم مکزیک نسبت به دور قبلی ضعیف تره و بهتر می تونیم ببریمشون
آقا منم یه عضو کوچیک آرژانتین هستم
خوش اومدیآقا منم یه عضو کوچیک آرژانتین هستم
چاکریمکاکو آرژانتیتی که میخاد بره فینال براش فرقی نمی کنه با چه تیمی بازی کنه
مارادونا می تونه
امشب مكزيكي ها رو ابكش ميكنيم بعدشم يه ذرت مكزيكي ميزنيم تو رگ!