خوشم اومد قشنگ زد !اینم ببینید بد نیست ، جالبه
بقیه کوشن پس؟! نکنه جلوی یاوه گوییهای مافیای برزیل کم آوردین؟!!
موافقممن شدید امیدوارم به تیم !
آلمان واقع دفاع شکننده ای داره ! انگلیس چند دقیقه فشار آورد، آلمان تسلیم شد کامل !
فقط امیدوارم فکری به حال دفاع راست بکنه. از این اوتامندی من خوشم نیومد اصلا ! همون گوتیرس خیلی غیرتی تر و دونده تر و مستحکم تر بود ! دمیکلیس هم شدیدا، نامطمئن هست !
مشکل این 2 تا حل بشه، دیگه مشکلی نداریم !
خیلی من به مسی امیدوارم برای شنبه ! دفاع ضعیفی داره آلمان. باید تا جایی که میخورن بهشون بزنیم !
زدن گل اول در این بازی شدیدا مهم هست ! اگر گل اول رو نتونیم بزنیم، جوری بازی خواهیم کرد که اونا میخوان ! باید تو همون 10 دقیقه اول اینقدر تیم فشار بیاره تا گل اول رو بزنیم !
این فاشیست ها از دقیقه 1 به پنالتی فکر میکنن مسلما !!!
خوشم اومد قشنگ زد !
اخه دوربین رو برده زده تو صورت بازیکن که چی بشه !
مهرداد جان اول اینکه شرایط خیلی فرق میکنه من و شمایی که تو خونه نشستیم با بازیکنی که تویعلی جان تو دیگه چرا ؟!؟!!؟! از شما انتظار نداشتم این حرف رو بزنی.
دوربین رو برده نزدیک که بنده و شمای بیینده (بخصوص شما که هوادار ارژانتین هستی) از نزدیک کنار تیمت باشی موقع خوشحالی کردن.
این هاینتزه کلا بازیکن مالی نیست. تو منچستر و رئال سوتیهاش یادمه. الانم نشون داد با این حرکتش که از نظر اخلاقی هم سطحش مثل سطح بازیگریش هست.
همه جا این حرکت رو تقبیح کردند فقط چند نفر از دوستان اظهار رضایت کردند.
مهرداد جان اول اینکه شرایط خیلی فرق میکنه من و شمایی که تو خونه نشستیم با بازیکنی که توی
زمین بازی بوده و انرزِی بدنش تحلیل رفته! و خیلی راحتر میتونه عصبانی بشه !
شما خودت رو بزار جای بازیکن داری خوشحالی میکنی یک دفعه انگار یه چیزی بخوره تو سرت !!
بعد ببینی دوربین بوده ! چه اصراریه دوربین این همه به بازیکن نزدیک بشه ؟
بعد تازه این فیلمبردار رو که نزده دوربین رو زده !
تو بازی پرتغال هم دوربین داشت رونالدو رو بعد از بازی دنبال میکرد رونالدو هم اماده
بود که یه فحش بده ! (نمیگم کارش درسته ) اما خب تقصیر فیلمبردار هم بود
البته کلا هاینزه بازیکن پر هیجان هست که شیطنت میکنه اما من ازش خوشم میاد
بابا خیلی دارید بزرگش می کنید ! انگار بنده خدا زده تو گوش داور مسابقه ! ؟اولا که دقایق ابتدایی بازی بود ... پس تحلیلی در کار نبوده
دوما اینکه یه حرف قشنگی خود فردوسی پور زد ... گفت بازیکنی که داره سالی 06 میایارد - 10 میلیارد پول
در میاره باید رفتارش با یه آدم معمولی فرق کنه ... پس بازیکنی که حالا به هر دلیل دوربین خورده بهش نباید چنین
رفتاری نشون بده ... بعد این تاپیک میان ازش حمایت هم میکنن میگن ایول عجب کار باحالی کرده
موافقم ! به نظر من تیمهای که همه انرژی شون رو روی بازیکن هایی که فقط اسم دارند خرج میکنن ضرر میکنن !صحبت رونالدو رو نکن. من برزیلیم اما ارژانتین اینقدر خوب هست که صحبت از رونالدو تو تاپیکش نباید زده بشه.
خوب شد رونالدو حذف شد. ادم مغرور و از خود راضی