• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حاشيه‌نگاري ديدار استقلال - پيكان
سياوش اكبرپور، آرش برهاني را تشويق كرد!

به گزارش ايسنا، ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و پيكان در حضور نزديك به 25 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادي برگزار شد.

رضا عنايتي مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال تهران از تماشاگر ويژه اين ديدار بودكه با لقب "رضاي آقاي گل" ازسوي هواداران استقلال تشويق شد. علي انصاري عضو هيات مديره باشگاه استقلال نيز در ورزشگاه حضور داشت كه از سوي تماشاگران اين تيم تشويق شد.

پس از دفع ضربه‌ي پنالتي "طهماسبي" توسط وحيد طالب‌لو، تماشاگران استقلال به شدت دروازه‌بان خود را تشويق كردند اما گل سعيد لطفي بسيار زود اين شادي را به سكوت تبديل كرد.

سعيد لطفي بازيكن تيم پيكان پس از گلزني به تيم سابق خود ابراز خوشحالي نكرد و تنها در حالي كه روي زمين دراز كشيده بود با دست به سر خود مي‌زد.

پس از اعلام پنالتي به سود استقلال در حالي كه سياوش اكبرپور توپ را به نشان زدن ضربه در دست داشت، ناگهان توپ را در اختيار آرش برهاني قرار داد و با دست زدن براي برهاني به او قوت قلب داد.

سه گل آرش برهاني در نيمه‌ي نخست سبب شد تا هر زمان كه او توپ را در اختيار مي‌گرفت تماشاگران استقلال نيم خيز شوند.

آرش برهاني تا زمان تعويضش با بيژن كوشكي در دقيقه 58 بازي بارها با لقب "آقاي گل" تشويق شد.

تماشاگران استقلال در نيمه نخست بازي و هم‌چنين دقايق انتهايي نيمه دوم به شدت سرمربي اين تيم را تشويق كرده و از "امير قلعه‌نويي" حمايت كردند.

زمزمه‌هاي حضور رضا عنايتي در استقلال سبب شده تا در طول بازي تماشاگران از تشويق او غافل نشوند.

معدود تماشاگران پيكان در طبقه دوم ورزشگاه قرار داشتند.

/گزارش تصويري/
هفته‌ي دوازدهم ليگ برتر فوتبال
ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و پيكان قزوين

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اینو هم در نظر بگیر اولا آرش برهانی یک فصل کامل ملت رو خندوند :Dولی این بنده تازه 3-4 تا بازی کرده!
اگه کل این فصل رو گند بزنه تازه با آرش برهانی بی حساب میشه!:lol:

ثانیا مگه تو خبر داری که قبلا دی کارمو کجا بازی می کرده؟خوب بازی می کرده یا بد؟!

البته یک فرق داره ! این که اس اس خودش بد بود مهاجماش هم بد بودن ! ولی دیکامرو واسه تیمی بد بازی میکنه که تیم 4 ام جدوله !
دیکامرو 21 سالشه ! نهایتا در سطح بزرگسالان 2-3ساله بازی کرده ! تو این 2-3 سال فکر نکنم بوکاجونیور باشه بعد بیاد ایران :lol:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
ایوووووووول ss واقعا تیم امیر خان ترکونده:D
حیف که بازی رو از طریق sms دیدم ولی 1 نیمه 10 نفره جلوی تیم خوب پیکان واقعا عالی بود
تازه آرش آقای گل...:D

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
1-تبريک واسه ترکوندن گربه سياه
2-تبريک واسه رسيدن به سومی و بازيهای خوب و برد های پشت سر هم،چند هفته ديگه ايشالا اوليم
3-واقعاً همه بازيکن ها خوب بودن جباری و جان واريو که حرف نداشتن،خسرو و ميثم هم عالی بودن،آرش هم که خدا بود
4-در ضمن تو راديو ورزش امشب شنيدم که نصير زاده گفت اخراج اکبری اشتباه بود

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سياوش اكبرپور: فرقي نمي‌كند چه كسي گل بزند
اين برد را به "يدالله اكبري" تقديم مي‌كنيم

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: برد امروز را به يدالله اكبري تقديم مي‌كنيم.

سياوش اكبرپور درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: ‌بازي بسيار خوبي را مقابل پيكان انجام داديم و با شايستگي به پيروزي رسيديم. البته معتقدم استقلال مي‌توانست در اين بازي نتيجه‌ي بهتري بگيرد و گل‌هاي بيشتري را وارد دروازه پيكان كند اما، با اخراج يدالله اكبري كمي دچار مشكل شديم با اين حال بسيار خوشحالم كه توانستيم نتيجه را حفظ كنيم و ما اين برد را به يدالله اكبري تقديم مي‌كنيم.

وي افزود: در نيمه دوم نيز براي افزايش تعداد گل‌هاي خود به ميدان رفته بوديم اما، با اخراج يدالله اكبري نتوانستيم گل‌هاي خود را افزايش دهيم و مجبور شديم دوندگي بيشتري داشته باشيم در هر صورت اين بازي يك تمرين خوب براي يك بازي 10 نفره بود.

اكبرپور درباره شرايط خط حمله استقلال تهران نيز گفت: ما پنج مهاجم خوب در تيم استقلال داريم كه همگي آن‌ها در بهترين شرايط به سر مي‌بردند تفاوتي نمي‌كند كه كدام يك به ميدان برود و كدام يك گل بزند مهم اين است كه استقلال پيروز شود.

اكبرپور ادامه داد: در هر صورت ما پس از تساوي مقابل برق شيراز اين نتيجه را به هواداران تيم بدهكار بوديم كه خوشبختانه در حال جبران نتيجه‌ي آن بازي هستيم و اميدوارم هواداران استقلال از ما راضي باشند.

اكبرپور درباره‌ي حضور "رضا عنايتي" در ورزشگاه گفت: اميدوارم خاطرات خوب فصلي كه با حضور عنايتي قهرمان شديم را در اين فصل تكرار كنيم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تبریک به استقلالی ها
تحت هیچ شرایطی از برد استقلال خوشحال نمیشم

بر و بچ استقلالی تبریک.
کلا حس خوبی بهم دست نمی ده وقتی استق می بره! :eek:

اول که ممنون واسه تبریک .. دوما هم که از قدیم گفتن " هارت به هارت وی داره " !! یعنی دل به دل راه داره ! :p:D

تبریک بابت این برد و هت تریک آرش خدمت استقلالی های عزیز:)

سراب جان شاید درست نباشه من توی تاپیک شما بخوام جواب بدم . شما ببخش ! اما به نظر من فرق این قضیه با اون یکی خیلی زیاده . اولا که به آرش ما پرسپولیسی ها نخندیدیم بلکه همه ایران می خندیدن . چون واقعا عملکرد آرش در فصل قبل غیر قابل دفاع بود . ثانیا آرش یه فصل رو اعصاب استقلالی ها رفت اما دی کارمو رو قول می دم که از یکی دو بازی بعد مشکل گلزنیش حل شه .

قلبا امیدوارم آرش به روند گلزنیش ادامه بده و برای تیم ملی هم مفید باشه . بازهم عذر می خوام جواب دادم . پاسختون رو می خونم و در صورت دفاع ، توی تاپیک کل کل جواب می دم . شاد باشید

ممنون واسه تبریک

اما راجع به آرش .. البته حتما میدونید که من هم یکی از طرفداران آرش هستم و در بارش بازم بحث کردیم امیدوارم حرفهام تکراری نباشه
اولا فکر کنم فقط پرسپولیسی ها به آرش میخندیدن که اونهم طبیعی یه چون آرش تو هر بازی بارها و بارها خلق موقعیت میکنه و اگه قرار بود تو هر بازی ضربات نهائیش هم کامل به گل تبدیل بشه الان بیش از 20 گل زده بود .. قبول دارید ؟ پس طبیعی یه که پرسپولیسی ها از گل نشدن اونها شاد شن و بخندن ولی ما فقط افسوس میخوردیم که کاش این بازیکن "خلاق " ضربا ت نهائیش رو هم با دقت تر بزنه تا هم خلاقیتش کامل به چشم بیاد ( مثل امروز ) هم ما مثل امروز اینقدر از گلزنیش شادان بشیم :)

در ضمن من به " دی کارمو " نخندیدم خیلی هم براش مخصوصا تو بازی با سپاهان ناراحت شدم تو پستم تو تاپیک پرسپولیس هم عنوان کردم .. چون از آرش جوون تره و طبعا احساسی تر .. البته فکر میکنم هنوز واسه مقایسه اینها با هم زود باشه ولی تو همین چند بازی که دیدم فکر کنم ،خلاقیت داره ،کمی هم تکنیک داره ( البته نه اون شدت که قطبی ازش تعریف میکنه :blink: ) ولی من فکر نکنم اونچنان استارت انفجاری مثل آرش و قدرت تموم کنندگی مثل خلیلی داشته باشه
بازم میگم هنوز واسه اظهار نظر قطعی واسه دی کارمو زوده
به امید موفقیت استقلال و پرسپولیس 2 تیم مردمی کشور :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم. گل سوم ارش برهانی واقعا یه سوپر گل بود. البته گل دومش چاشنی شانس هم دخیل بود.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ثانیا مگه تو خبر داری که قبلا دی کارمو کجا بازی می کرده؟خوب بازی می کرده یا بد؟!
ای بابا ، بازم به آرش که میدونستیم کجا بازی می کرده و چیکاره بوده قبلا ، این دی کارمو که فکر کنم تو کوچه داشته با توپ برا خودش حال می کرده رفتن خِر کِش آوردنش ایران که واسه پرسپولیس بازی کنه ، انتظاری ازش نمیره که !!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بچه ها یه خبر خوب :

براى حضور در جام باشگاههاى آسيا
عنايتى: به استقلال مى آيم

ايران ورزشى - رضا عنايتى مهاجم تيم النصر امارات قصد بازگشت به استقلال را دارد. عنايتى كه ديروز عصر در ورزشگاه آزادى حضور داشت و پيروزى تيم استقلال را از نزديك تماشا كرد در باره بازگشت به استقلال مى گويد: «فصل آينده به طور قطع در استقلال بازى مى كنم. براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا نيز در اين فصل مذاكراتى با باشگاه انجام داده ام. به احتمال زياد در رقابت هاى آسيايى استقلال را همراهى خواهم كرد.»

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا ، بازم به آرش که میدونستیم کجا بازی می کرده و چیکاره بوده قبلا ، این دی کارمو که فکر کنم تو کوچه داشته با تو پ برا خودش حال می کرده رفتن خِر کِش آوردنش ایران که واسه پرسپولیس بازی کنه ، انتظاری ازش نمیره که !!

:lol::lol:
پارسال آرش برهانی صاحب توپ که می شد فردوسی پورمی گفت الان میزنه بیرون اونم زرتی میزد بیرون! ولی امسال شوت میزنه! گل هم میزنه حتی! باور کن!

میگه روزگار است آن که گه عزت دهد گه خوار دارد و.....ازین حرفا!:lol:

نوبت دی کارمو هم میشه رفیق!;) باور کن!

siromid2003

Registered User
لایک‌ها
6
استقلال قهرمان محبوب:D:D:D
فقط خيلي دوست داشتم فرهاد مجيدي هم بازي ميكرد اين بي انصافيه كه عليزاده فرصت داشته باشه ولي مجيدي

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
استقلال قهرمان محبوب:D:D:D
فقط خيلي دوست داشتم فرهاد مجيدي هم بازي ميكرد اين بي انصافيه كه عليزاده فرصت داشته باشه ولي مجيدي

مجیدی قرار بود نیمه دوم بیاد ولی بعد از اون اخراج مسخره همه ی شیرازه ی تیم به هم ریخت ! چی بگم از این داوری !:(

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت بچه هاي پي تي

پرسپوليسها بازي استقلال به نظر شما در مقابل پيكان چطوري بود ؟

من كه ميگم شانسي برد :):D

نظرات شما چيه ؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
حالا نوبت صدر نشین بعدی شد
جمعه 10 آبان
استقلال تهران ذوب آهن (ساعت ۱۶ و ۳۰ دقيقه ورزشگاه آزادى)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حالا نوبت صدر نشین بعدی شد
جمعه 10 آبان
استقلال تهران ذوب آهن (ساعت ۱۶ و ۳۰ دقيقه ورزشگاه آزادى)

اگه بچه ها همینجوری باری کنن ایشالله بی برو برگرد ذوب آهن هم میره تو قوطی ! :cool:

جانواريو: در استقلال جا افتاده‌ام ،مي‌توانم 120 دقيقه بازي كنم

بازيكن تيم استقلال تهران گفت: ضمن برطرف شدن مشكلات روحي شرايط تيم بسيار خوب است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فابيو جانواريو در نشست خبري پس از پايان بازي تيم‌هاي استقلال و پيكان اظهاركرد: خوشبختانه شرايط روحي بازيكنان تيم استقلال بسيار بهتر شده و با برطرف شدن مشكلات روحي از نظر جسماني نيز در شرايط خوبي قرار گرفته است.

جانواريو افزود: تصور مي‌كنم در تيم استقلال به خوبي جا افتاده‌ام و با هواداران اين تيم ارتباط خوبي برقرار كردم از نظر جسماني نيز با تلاش‌هاي كادرفني و مربي بدنساز تيم در شرايط مناسبي قرار دارم.

وي افزود: در اوج آمادگي هستم و مي‌توانم حتي 120 دقيقه بازي كنم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ori1og.jpg

پیروز قربانی

مجتبی جباری

وحید طالب لو

فرهاد مجیدی

فرهاد مجیدی2

آرش برهانی

آرش برهانی 2

سیاوش اکبرپور

فابیو جانواریو

خسرو حیدری

حسین کاظمی

حسین کاظمی 2

مهدی امیرآبادی

میثم منیعی

علی منصور

محمود فکری

محمد نوازی

امیرقلعه نوعی

تماشاگران آبی

این عکس رو هم ببینید جالبه ..

196500.jpg

عشق یعنی تا ابد آبی شدن

hamid1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
استقلال بالا بره پایین بیاد مثل همیشه پرسپولیس اول می شه :f34r:... به خودتون امید الکی ندید:p:cool:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
سلام به دوستان استقلالي
كسب 3 امتياز شيرين در مقابل پيكان رو تبريك ميگم بهتون . البته شانس آورديد دقيقه آخر پنالتي شده بود كه ضربه آزاد غير مستقيم گرفت ولي با توجه به اخراج الكي كه كرد حقتون برد بود , چون اگه اخراج نميكرد تحت فشار قرار نميگرفت استقلال .
گل برگردون آرش برهاني خيلي قشنگ بود , فقط تو90 ديشب به نظر ميرسيد كه يه مقداري مغرور شده و زيادي اعتماد به نفس پيدا كرده كه احتمال داره اين اعتماد به نفس خيلي خيلي زياد , هم باعث ضربه زدن بهش بشه .
بازي بعدي هم ذوب آهن رو متوقف كنيد .
كلا اين چند بازي استقلال و پرسپوليس دارن تيمهاي مدعي رو ميزنن , حال ميده :cool:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بله 100% شانسی برد ! کلا این8-7 تا بازی اخیر شانسی هست ! واقا شانس آوردیم ! خدا کمک کرد !
بروبچز بیاین پول جمع کنیم صدقه بدیم ! اصلا این عکس زیر هم شانسیه ! :lol::lol:

wj7vut.jpg

فکر نمیکنی بهتر بود این تاپیک رو باز نمیکردی ؟ :eek::eek::hmm::hmm:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا