• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام به دوستان استقلالي
كسب 3 امتياز شيرين در مقابل پيكان رو تبريك ميگم بهتون . البته شانس آورديد دقيقه آخر پنالتي شده بود كه ضربه آزاد غير مستقيم گرفت ولي با توجه به اخراج الكي كه كرد حقتون برد بود , چون اگه اخراج نميكرد تحت فشار قرار نميگرفت استقلال .
گل برگردون آرش برهاني خيلي قشنگ بود , فقط تو90 ديشب به نظر ميرسيد كه يه مقداري مغرور شده و زيادي اعتماد به نفس پيدا كرده كه احتمال داره اين اعتماد به نفس خيلي خيلي زياد , هم باعث ضربه زدن بهش بشه .
بازي بعدي هم ذوب آهن رو متوقف كنيد .
كلا اين چند بازي استقلال و پرسپوليس دارن تيمهاي مدعي رو ميزنن , حال ميده :cool:

ممنون ولی این پستت فکر کنم بیشتر باید در تاپیک کل کل باشه ! چون من چیزی ازش به عنوان تبریک برداشت نکردم ! دوستان لطفا QUOTE نکنید واسه جواب دادن !
در هر صورت ممنون از تبریکت !

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
به نوشته سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا، هت تريك آرش برهاني به كمك استقلال آمد تا تيم پيكان، صدرنشين سابق ليگ را ‪ ۲-۳‬مغلوب كند درحاليكه ذوب آهن اصفهان نيز استقلال اهواز را ‪ ۱-۱‬متوقف كرد تا بعد از ‪ ۱۲‬هفته، به صدر جدول رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي ايران راه يابد.

اولين باخت پيكان در رقابتهاي فصل جاري موجب سقوط آنها به رده دوم با ‪۲۴‬ امتياز شد كه يك امتياز كمتر از ذوب آهن است اما استقلال تهران با ‪۲۱‬ امتياز به رده سوم صعود كرد.

سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا ادامه داد: پيكان مي‌توانست گل نخست را در دقيقه ‪ ۲۱‬از روي ضربه پنالتي بزند اما وحيد طالب لو دروازه بان استقلال، ضربه محمدرضا طهماسبي را مهار كرد اگرچه دو دقيقه بعد سعيد لطفي اولين گل را زد.

اي.اف.سي افزود: برهاني در دقيقه ‪ ۳۳‬از روي نقطه پنالتي گل تساوي را زد و چهار دقيقه بعد نتيجه را ‪ ۱-۲‬كرد. وي هت تريك خود را چهار دقيقه قبل از پايان نيمه نخست كامل كرد. ايمان حيدري گل گل دوم پيكان را در دقيقه ‪۸۰‬ زد.

در ساير ديدارها پرسپوليس ‪ ۲-۳‬سپاهان، نايب قهرمان جام قهرمانان باشگاههاي آسيا را شكست داد. سايپا ‪-۲‬صفر به مقاومت باخت، ابومسلم ‪۲-۳‬ پگاه را مغلوب كرد، برق ‪ ۰-۱‬مقابل راه آهن متوقف شد، فولاد ‪ ۱-۵‬پاس را در هم كوبيد و مس و پيام ‪ ۳-۳‬مساوي كردند.

-------
پيكان تا حالا باخت نداشته مگه كه نوشتن اولين باخت پيكان؟؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
استقلال بالا بره پایین بیاد مثل همیشه پرسپولیس اول می شه :f34r:... به خودتون امید الکی ندید:p:cool:

فکر کنم اگر استقلال مطابق معمول بازی بعد رو هم ببره دوستان پرسپولیسی فحش میدن به ما فرار میکنن ! :lol:
اشکال نداره ! باشه شما قهرمان ! :specool::upsided::upsided:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون ولی این پستت فکر کنم بیشتر باید در تاپیک کل کل باشه ! چون من چیزی ازش به عنوان تبریک برداشت نکردم ! دوستان لطفا QUOTE نکنید واسه جواب دادن !
در هر صورت ممنون از تبریکت !

مجبورم نقل قول كنم .
احتمالا به خاطراون پنالتي كه گفتم ميگي تبريك نبود ؟ هان ؟
خوب پنالتي بود دقيقه آخر . 90 هم گفت . اما در ادامه گفتم اگه اون اخراج الكي رو داور نميكرد پيكان نميتونست رو استقلال فشار بياره و يه يه صحنه حساس در پايات بازي ايجاد بشه ؟ و خدايي گفتم حق استقلال برد بود (( بازم ميگم چون خيلي بهتر از پيكان بود )) .
در هر صورت نميدونم چرا شما بد برداشت كردي :happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مجبورم نقل قول كنم .
احتمالا به خاطراون پنالتي كه گفتم ميگي تبريك نبود ؟ هان ؟
خوب پنالتي بود دقيقه آخر . 90 هم گفت . اما در ادامه گفتم اگه اون اخراج الكي رو داور نميكرد پيكان نميتونست رو استقلال فشار بياره و يه يه صحنه حساس در پايات بازي ايجاد بشه ؟ و خدايي گفتم حق استقلال برد بود (( بازم ميگم چون خيلي بهتر از پيكان بود )) .
در هر صورت نميدونم چرا شما بد برداشت كردي :happy:

بی خیال حاجی ! ما چاکریم ! :)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تبریک به دوستان استقلالی ........ این دی کارمو میخوادبیاد پیش ارش برهانی ببینه برهانی چجوری گلزنی رو یاد گرفت :دی

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من کلا نمیدونم این پرسپولیسیا توی تاپیک ماها چیکار دارن ؟!
خدایی از پرسپولیسی جماعت رو دار تر ندیدم ، میبرن ، میبازن ، مساوی می کنن ... در همه حال ادعاشون میشه، اکِهی!!
در ضمن همه داورها گفتن هم اخراج یدی اشتباه بوده و هم اون خطا دقیقه نود چون برخورد نبوده و واسه توپ بوده پنالتی نبوده و 100% درست بوده ، پس لطفا بیخیال بشید دیگه !!

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدایی از پرسپولیسی جماعت رو دار تر ندیدم ، میبرن ، میبازن ، مساوی می کنن ... در همه حال ادعاشون میشه، اکِهی!!
در ضمن همه داورها گفتن هم اخراج یدی اشتباه بوده و هم اون خطا دقیقه نود چون برخورد نبوده و واسه توپ بوده پنالتی نبوده و 100% درست بوده ، پس لطفا بیخیال بشید دیگه !!

به نکته زیبایی اشاره کردی! به قول یه بنده خدایی که میاد تاپیک ما رو به هم میریزه و بیرون برو هم نیست:

اومدیم اینجا شادیهامون رو قسمت کنیم!:lol:چرا شاکی میشی؟!

بردید اومدیم یکم از شادیتون رو با ما سهیم بشید!خسیس نباشه دیگه چرا اصفهانی بازی میکنی!;)
:lol::lol:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بی خیال بابا. بزار دور هم باشیم:دی
این قسمت بدجور تایید میشه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
به نکته زیبایی اشاره کردی! به قول یه بنده خدایی که میاد تاپیک ما رو به هم میریزه و بیرون برو هم نیست:

اومدیم اینجا شادیهامون رو قسمت کنیم!:lol:

:lol::lol:

ایول این رو خوب یاد گرفتی ! حالا یک صفحه بنویس بابا نان داد تا من سر مشق بعدی رو بدم :lol::lol:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام و عرض تبریک (با کلی تاخیر) به همه
اما دیدم واقعا حیفه برد به این دلچسبیو تبریک نگم
ایشاا.. ذوب رو هم می ترکونیم..

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
امير در گوش تيمش چه گفت؟

۱- چه گفت در گوش تيمش اين امير قلعه نويى؟ كسى مى داند؟ اگر مى دانيد به ما هم بگوييد كه ما هم در گوش رفقاى خودمان بگوييم بلكه آنها هم در گوش بازيكنان خود از همين حرف ها بزنند و تيمشان در ۷ هفته، ۱۴ پله صعود كند و از قعر به صدر برسد. اگر مى دانيد به ما هم بگوييد... اگر مى دانيد بگوييد تا ما هم بدانيم... اين كنجكاوى دارد ما را مى كشد.
۲- چه گفت در گوش تيمش؟ چه گفت كه تيم از هم پاشيده و از ۵ بازى ۴ امتياز گرفته اش حالا «۲۱» آورده و آن بالاى جدول به ريش ديگرانى كه هفته هاى اول برايش شكلك درمى آوردند، مى خندد. چه گفت در گوش تيمش كه حالا اينگونه آقايى مى كند آن بالاهاى جدول؟ چه گفت در گوش تيمش كه از ۲۱ امتياز ممكن در ۷ بازى اخير، ۱۷ امتياز آورده؟ چه گفت در گوش تيمش اين امير قلعه نويى كه تيمش از اين رو به آن رو شد؟ كسى مى داند؟ به ما هم بگوييد تا رازش را بفروشيم به باشگاه هاى ديگر و حق خودمان را از فوتبال بگيريم! اگر مى دانيد به ما هم بگوييد كه برويم و اين «كيميا» را بفروشيم به ديگران، شايد ما هم شديم كيمياگر!
۳- او امير قلعه نويى است با تمام كاراكترها و شمايل هميشگى كه نمى توانى ببينى و انتقاد نكنى... او قلعه نويى است و لجت را درمى آورد و با سليقه اى كه دارد، تو دلت مى خواهد سر خودت و او را به ديوار بكوبى تا يكى از شما ۲ تا بفهمد كه ديگرى چه مى گويد. او قلعه نويى است و دوست دارد در اين دوران مد شدن سيستم ۱-۳-۲-۴ تيمش را با ۲-۵-۳ اداره كند. اصلاً حال مى كند فرهاد مجيدى يا مهدى امير آبادى را بگذارد روى نيمكت... عشقش مى كشد به عليزاده يا عباسفرد دل ببندد... كيف مى كند كه لجت را دربياورد...
۴- امير قلعه نويى است ديگر... لجباز است... دوست دارد كسى در تيمش گنده نشود... كسى شاخ و شانه نكشد... تو تيمش را مى بينى كه طباطبايى ندارد، سهراب بختيارى زاده ندارد، سامره ندارد، رحمتى ندارد و خيلى هاى ديگر را ندارد و به اين خاطر ندارد كه آنها محبوب بودند... تو تيمش را مى بينى و فرهاد مجيدى يا مهدى امير آبادى را مى بينى كه پشت ديوار محبوبيت دارند مى پوسند... دلت هم مى پوسد براى فرهاد كه در چند بازى اخير ۲ گل زد و يك پاس گل داد و يك پنالتى گرفت و همچنان بايد روى نيمكت حرص بخورد و بر بخت بد خود لعنت بفرستد. تو اينها را مى بينى و لجت درمى آيد و بعد مى بينى كه تيم امير قلعه نويى ۲۱ امتياز دارد و با صدر جدول تنها ۴ امتياز و ۲ وجب فاصله دارد. مى بينى كه تيمش خوب بازى مى كند و حتى در روز بدى مثل بازى با پيكان گربه سياه اين ۲ سال اخير، موقعيت گل زياد خلق مى كند و با يك يار كمتر هم تيمش يك نيمه را مى جنگد و دوام مى آورد و در نهايت هم با ۳ امتياز زمين لعنتى را ترك مى كند. تو اينها را مى بينى و با خودت كلنجار مى روى كه بالاخره حقيقت امير قلعه نويى چيست؟ از خودت مى پرسى كدام وجه امير قلعه نويى را باور كنى؟! آنكه قابل دوست داشتن است يا آنكه قابل نفرت ورزيدن؟ سياه يا سپيد؟ ... و بعد ناچار مى شوى به ياد بياورى كه در ايران بيشتر از ديگر نقاط دنيا همه چيز «خاكسترى» است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
كنترل از راه دور

گزارش روزانه استقلالى ها به واعظى آشتيانى

اميررضا واعظى آشتيانى براى شركت در اجلاس مديريت راهى مالزى شد و فعلاً درگير اتفاقاتى است كه در كوالالامپور مى افتد اما ظاهراً اين مسأله باعث نشده او از اوضاع آبى پوشان غافل شود. اتفاقاً مديرعامل استقلال به طور جدى پيگير مسائل استقلال است و اخبار باشگاه نيز به طور كامل در اختيارش قرار مى گيرد. بر اساس شنيده هاى ما، واعظى آشتيانى اين روزها به نوعى استقلال را از راه دور كنترل مى كند زيرا به صورت روزانه با وى در مالزى تماس مى گيرند و اطلاعات مربوط به اوضاع تيم در اختيارش قرار مى گيرد. البته اين تماس ها با توجه به شرايط حساس استقلال طى چند نوبت در روز صورت مى گيرد تا مديرعامل كاملاً بداند در تيمش چه مى گذرد. واعظى آشتيانى در جريان بازى استقلال- پيكان نيز به صورت مستقيم با تهران در تماس بود و بلافاصله پس از برترى، در جريان اين پيروزى حساس قرار گرفت.

بازتاب دعواى يكشنبه شب

دوستان قلعه نويى ديگر به هتل نمى آيند

در شماره گذشته خوانديد كه اميررضا واعظى آشتيانى يكشنبه شب از حضور دوستان اميرقلعه نويى در هتل ناراحت شد و مسأله در رسانه ها هم بازتاب وسيعى پيدا كرد. البته اين طور كه در برخى نشريات چاپ شده ، مديرعامل باشگاه استقلال مسائل مالى و صرفه جويى در پول باشگاه را دليل برخورد با اين افراد تلقى كرد اما اغلب اطرافيان تيم و آگاها ن امر بر اين نكته تأكيد دارند كه واعظى آشتيانى با اين كار خود قصد داشت به كادر فنى نشان بدهد كه تحت هر شرايطى بايد محيط اردو را خلوت كرد و شب قبل از بازى فقط به افرادى اجازه تردد در هتل را داد كه عضو تيم يا يكى از اركان باشگاه تلقى مى شوند. در همين رابطه جالب است بدانيد ترفند مديرعامل استقلال كاملاً كارگر واقع شده است زيرا اين طوركه ما شنيده ايم دوستان امير قلعه نويى ترجيح مى دهند هنگام برپايى اردوهاى تداركاتى استقلال كمتر در هتل آفتابى شده و شب هاى قبل از بازى نيز حتى المقدور در كنار آبى پوشان قرار نگيرند تا برايشان مشكلى ايجاد نشود.

با وجود مصدوميت

استقلال نام روانخواه را به AFC مى دهد

اميدرضا روانخواه در بازى اول استقلال در ليگ هشتم دچار آسيب ديدگى بسيار شديدى شد و به واسطه همين مسأله پاى خود را به تيغ جراحان سپرد تا بالغ بر ۶ ماه از حضور در ميادين فوتبال محروم شود. به اين ترتيب او بخش اعظمى از فصل جارى را از دست خواهد داد و حداقل تا اوايل اسفند ماه شرايط حضور در ميدان را پيدا نمى كند. از طرف ديگر به نظر مى رسد با توجه به زمان برگزارى ليگ قهرمانان آسيا، اين بازيكن ۲ بازى اول استقلال را هم از دست بدهد اما با اين وجود امير قلعه نويى بر گنجاندن نام وى در فهرست استقلالى ها و ارسال آن به AFC تأكيد دارد و بنابراين اسم روانخواه به عنوان يكى از بازيكنان آبى پوش براى كميته اجرايى كنفدراسيون فرستاده مى شود. به اعتقاد امير، اگر روانخواه به شرايط ايده آل خود برگردد بدون شك در هفته هاى پايانى ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا كمك مؤثرى براى خطوط هافبك و حمله استقلال خواهد بود.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نوازى: قلعه نويى مى گفت عصاى دستش هستم اما عصا را شكست

محمد نوازى هافبك سابق استقلال تهران هنوز به اين تيم تعصب دارد اما از دست كسانى كه وى را از تيم محبوب خود دور كرده اند گله مند است و در اين بين قلعه نويى را مقصر صد در صد مى داند. گفت و گو با وى را در ادامه بخوانيد:
• شنيديم با آلومينيوم ۲ساله بستى؟
- ۲ساله كه نه، قراردادم يك ساله و سال دوم توافقى است تا ببينيم چه مى شود.
• چى شد كه از اراك سر در آوردى؟
- ديگه يك سرى از دوستان به من لطف داشتند. اين قدر پيغام فرستادند كه خسته شدم ! مديرعامل باشگاه هم زنگ زد بالاخره به توافق رسيديم.
• پس از مدت ها قبل دنبال تو بودند؟
- صحبت هايى قبلاً كرده بودند اما بيشتر پيشنهادم ليگ برتر بود. وقتى ديدم نمى شود و اذيتم مى كنند و مهمتر اين كه پيشنهاد را باشگاه اراك داده، من هم زياد به اصطلاح براى پول بحث نكردم و مهم فوتبال بازى كردن بود.
• شناختى از مجموعه دارى؟
- واقعاً مديران و مسئولين باشگاه آدم هاى دلسوز و زحمت كشى هستند. بازيكنان خوب و با اخلاقى دارند. مربى آنها (زرينچه) دوست و هم بازى من است. انشاء الله بتوانم يك كمك حال خوبى براى آنها باشم و با تلاش يكديگر بتوانيم سهمى در صعود اين تيم به ليگ برتر داشته باشيم.
• پتانسيل آلومينيوم اراك در حد صعود به ليگ برتر هست؟
- صد در صد. تيم براى ليگ برتر بسته شده است. بازيكنان، مسئولين و مربى خوبى داريم. اين تيم مى تواند استارتى براى زرينچه و حتى خود اراكى ها باشد. امسال فكر مى كنم بايد دست به دست هم دهيم تا با كمك مردم به ليگ صعود كنيم.
• محمد نوازى كى از فوتبال خداحافظى مى كند؟
- فعلاً تا ۳۸ سالگى مى خواهم بازى كنم و با تلاشم به تيم ملى برسم!
• به نظرت مى توانى دوباره در رقابت هاى ليگ برتر حضور پيدا كنى؟
- تمام تلاشم را براى موفقيت اراك انجام مى دهم تا بتوانم به اين تيم كمك كرده و به ليگ برتر برسيم. دوباره با تلاش و كوشش سعى مى كنم حقانيت خود را ثابت كرده و به ليگ برتر برسم كما اين كه در همين ليگ هم مى توانم در صورت نگاه سرمربى تيم ملى دوباره افتخار پوشيدن پيراهن ملى را پيدا كنم.
• چه اشخاصى را در رفتن خود از استقلال مقصر مى دانى؟
- آنهايى كه مقصرند به خوبى مى دانند، منظورم به آنهاست. آنهايى كه نيستند تلاش كردند كه من هم نباشم. خيلى از دوستان كه به اصطلاح بچه محل من بودند، زير آبم را زدند. متأسفانه بيشترين ضربه را از دوستان و مربيان خود خوردم.
• ديگه چى؟
- به هر حال فوتبال است. آن روى فوتبال هم خيلى كثيف است. يك سرى از دوستان آن روى فوتبال را ديدند. گرچه موفق شدند اما براى مردم گوياتر است. هنوز مردم فكر مى كنند بازيكن استقلال هستم و وقتى مرا مى بينند «مى گويند چرا بازى نمى كنى!؟» من تلاش خود را مى كنم تا دوباره بشوم، نوازى.
• مثل اين كه دل پرى از دوستان خود دارى؟
- اميدوارم كسانى به استقلال بيايند كه حداقل بتوانند اين تيم را سربلند كرده و تماشاگران را خوشحال كنند. خيلى از بازيكنانى كه پشت آنها در آمدم زيرآبم را زدند اما اشكالى ندارد كسانى كه اين كار را كردند چوب آن را هم مى خورند. ديگر نمى خواهم بيش از اين در مورد استقلال حرف بزنم.
• نقش قلعه نويى در جدايى تو از استقلال چقدر بود؟
- صد در صد.خيلى از مردم مصاحبه قلعه نويى را فراموش كردند. وقتى برگشت گفت كه « نوازى و على منصوريان عصاى دست من هستند » در صورتى كه عصا را شكست و دور انداخت. اشكالى ندارد من هم تلاش خود را مى كنم اگر در اين فوتبال موفق شدم كه هيچ و گرنه من كه فوتبالم را در استقلال بازى كرده ام. اميدوارم كسانى كه حرف مى زنند، عمل كنند. حرف من با عملم يكى است. هيچ موقع نخواستم كه زيرآب بزنم. اگر بعضى موقع ها پرخاشى هم كردم به خاطر پيراهن و تعصبم بوده اما اينها تعصب را با بدخلقى قاطى كرده اند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بختيارى زاده : استقلال اراده كند قهرمان مى شود

سهراب بختيارى زاده مدافع تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: فولاد با امكاناتى كه در اختيار دارد پتانسيل قهرمانى در ليگ را دارد. وى همچنين خاطر نشان ساخت: تيم ما از پتانسيل بسيار خوبى برخوردار است كه مى تواند روند رو به رشد خود را همچنان تا انتهاى ليگ ادامه دهد.وى افزود: تيم ما از ابتداى ليگ عملكرد بسيار خوبى داشت اما متأسفانه بدشانسى گريبانگير تيم ما شد و نتوانستيم به حق خود دست پيدا كنيم.مدافع سابق تيم ملى با اشاره به پيروزى اين تيم مقابل پاس همدان گفت: تيم ما در مقابل پاس بازى بسيار زيبايى از خود ارائه كرد و نشان داد برد مقابل پرسپوليس شانسى نبوده. پاس اسير بازى زيباى ما شده بود و نمى توانست تاكتيك هاى خود را در زمين اجرا كند.وى در خصوص وضعيت استقلال تصريح كرد: استقلال هر وقت اراده كند مى تواند به بالاى جدول باز گردد و اين تيم توانايى قهرمان شدن را دارد. مطمئن هستم استقلال با هوادارانى كه در اختيار دارد به آسانى مى تواند قهرمان ليگ شود.مدافع سابق تيم ملى در خصوص بازگشت به تيم ملى اظهار داشت: در بهترين شرايط فوتبالى ام از تيم ملى خداحافظى كردم و نمى خواهم با بازگشت به تيم ملى خاطرات خوب خود را خراب كنم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نوازى: قلعه نويى مى گفت عصاى دستش هستم اما عصا را شكست

محمد نوازى هافبك سابق استقلال تهران هنوز به اين تيم تعصب دارد اما از دست كسانى كه وى را از تيم محبوب خود دور كرده اند گله مند است و در اين بين قلعه نويى را مقصر صد در صد مى داند. گفت و گو با وى را در ادامه بخوانيد:
• شنيديم با آلومينيوم ۲ساله بستى؟
- ۲ساله كه نه، قراردادم يك ساله و سال دوم توافقى است تا ببينيم چه مى شود.
• چى شد كه از اراك سر در آوردى؟
- ديگه يك سرى از دوستان به من لطف داشتند. اين قدر پيغام فرستادند كه خسته شدم ! مديرعامل باشگاه هم زنگ زد بالاخره به توافق رسيديم.
• پس از مدت ها قبل دنبال تو بودند؟
- صحبت هايى قبلاً كرده بودند اما بيشتر پيشنهادم ليگ برتر بود. وقتى ديدم نمى شود و اذيتم مى كنند و مهمتر اين كه پيشنهاد را باشگاه اراك داده، من هم زياد به اصطلاح براى پول بحث نكردم و مهم فوتبال بازى كردن بود.
• شناختى از مجموعه دارى؟
- واقعاً مديران و مسئولين باشگاه آدم هاى دلسوز و زحمت كشى هستند. بازيكنان خوب و با اخلاقى دارند. مربى آنها (زرينچه) دوست و هم بازى من است. انشاء الله بتوانم يك كمك حال خوبى براى آنها باشم و با تلاش يكديگر بتوانيم سهمى در صعود اين تيم به ليگ برتر داشته باشيم.
• پتانسيل آلومينيوم اراك در حد صعود به ليگ برتر هست؟
- صد در صد. تيم براى ليگ برتر بسته شده است. بازيكنان، مسئولين و مربى خوبى داريم. اين تيم مى تواند استارتى براى زرينچه و حتى خود اراكى ها باشد. امسال فكر مى كنم بايد دست به دست هم دهيم تا با كمك مردم به ليگ صعود كنيم.
• محمد نوازى كى از فوتبال خداحافظى مى كند؟
- فعلاً تا ۳۸ سالگى مى خواهم بازى كنم و با تلاشم به تيم ملى برسم!
• به نظرت مى توانى دوباره در رقابت هاى ليگ برتر حضور پيدا كنى؟
- تمام تلاشم را براى موفقيت اراك انجام مى دهم تا بتوانم به اين تيم كمك كرده و به ليگ برتر برسيم. دوباره با تلاش و كوشش سعى مى كنم حقانيت خود را ثابت كرده و به ليگ برتر برسم كما اين كه در همين ليگ هم مى توانم در صورت نگاه سرمربى تيم ملى دوباره افتخار پوشيدن پيراهن ملى را پيدا كنم.
• چه اشخاصى را در رفتن خود از استقلال مقصر مى دانى؟
- آنهايى كه مقصرند به خوبى مى دانند، منظورم به آنهاست. آنهايى كه نيستند تلاش كردند كه من هم نباشم. خيلى از دوستان كه به اصطلاح بچه محل من بودند، زير آبم را زدند. متأسفانه بيشترين ضربه را از دوستان و مربيان خود خوردم.
• ديگه چى؟
- به هر حال فوتبال است. آن روى فوتبال هم خيلى كثيف است. يك سرى از دوستان آن روى فوتبال را ديدند. گرچه موفق شدند اما براى مردم گوياتر است. هنوز مردم فكر مى كنند بازيكن استقلال هستم و وقتى مرا مى بينند «مى گويند چرا بازى نمى كنى!؟» من تلاش خود را مى كنم تا دوباره بشوم، نوازى.
• مثل اين كه دل پرى از دوستان خود دارى؟
- اميدوارم كسانى به استقلال بيايند كه حداقل بتوانند اين تيم را سربلند كرده و تماشاگران را خوشحال كنند. خيلى از بازيكنانى كه پشت آنها در آمدم زيرآبم را زدند اما اشكالى ندارد كسانى كه اين كار را كردند چوب آن را هم مى خورند. ديگر نمى خواهم بيش از اين در مورد استقلال حرف بزنم.
• نقش قلعه نويى در جدايى تو از استقلال چقدر بود؟
- صد در صد.خيلى از مردم مصاحبه قلعه نويى را فراموش كردند. وقتى برگشت گفت كه « نوازى و على منصوريان عصاى دست من هستند » در صورتى كه عصا را شكست و دور انداخت. اشكالى ندارد من هم تلاش خود را مى كنم اگر در اين فوتبال موفق شدم كه هيچ و گرنه من كه فوتبالم را در استقلال بازى كرده ام. اميدوارم كسانى كه حرف مى زنند، عمل كنند. حرف من با عملم يكى است. هيچ موقع نخواستم كه زيرآب بزنم. اگر بعضى موقع ها پرخاشى هم كردم به خاطر پيراهن و تعصبم بوده اما اينها تعصب را با بدخلقى قاطى كرده اند.

نوازي بازيكن با تعصبي بود . واقعا حيف شد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برهانى: قلعه نويى سه سال پيش دنبال من بود

جبارى بهترين پاسور ايران است

196608.jpg

تند و تيز است و گلزن، برچسب گل نزنى را از كنار نام خود برداشته و به گلزنى متبحر تبديل شده است. اميدوار به روزى است كه نام او از سوى دايى در ليست تيم ملى نوشته شده و به اردوى ملى پوشان بازگردد. آرش برهانى معتقد است گلزنى هاى خود را مديون هافبك هاى استقلال و سياوش اكبرپور است. او سعى و تلاش خود را انجام مى دهد با ادامه روند گلزنى هايش در ليست تيم ملى جايى دست و پا كند.

بازى سختى مقابل صدرنشين ليگ برتر پشت سر گذاشتيد، چه برنامه اى براى پيروزى مقابل پيكان داشتيد
واقعا اين ديدار بازى بسيار مشكلى بود. كادر فنى ما طى هفته گذشته روى نقاط ضعف و قوت پيكان در تمرينات كاركرده بود و خوشبختانه توانستيم با پيروزى مقابل پيكان ۳ امتياز بازى را كسب كرده و به صدر جدول نزديكتر شويم.
پيكان تيمى از تيم هاى پرقدرت ليگ برتر تا به اينجاى كار بوده، فكر مى كرديد مقابل اين تيم به پيروزى برسيد
ما براى كسب هر سه امتياز پا به ميدان مسابقه گذاشته بوديم متاسفانه بر روى اشتباه داورى ۱۰ نفره شديم و شيرازه تيم ما از هم پاشيد اما خوشبختانه توانستيم بازى را اداره كرده و با پيروزى زمين مسابقه را ترك كنيم.
پيكان را چطور تيمى ديدى، آيا اين تيم در حد و اندازه هاى صدرنشين ليگ برتر بود
پيكان تيم بسيار خوبى است. آنها انتقال بازى از دفاع به حمله را خيلى سريع انجام مى دادند و در بازى هاى قبلى نشان داده اند كه خط حمله قدرتمندى دارند و اگر در دقايق پايانى خط دفاع ما كوچكترين اشتباهى را انجام مى داد به طور حتم نتيجه بازى به تساوى كشيده مى شد.
آرش برهانى در بازى هاى گذشته فرصت هاى گلزنى بسيارى را از دست مى داد اما در اين ديدار از سه موقعيت به دست آمده سه گل به ثمر رساند. در اين ديدار چه تغييرى به نسبت گذشته داشته اى كه توانسته اى از صددرصد موقعيت ها استفاده كنى
ـ فوتبال همين است، يك روز بازيكن از تمام موقعيت هايش استفاده مى كند كه براى من اين موضوع در ديدار مقابل پيكان اتفاق افتاد و روزى ديگر تمركزى براى به ثمر رساندن موقعيت ها ندارد. فكر مى كنم طبيعت فوتبال همين است، از ابتداى فصل تاكنون آقاى قلعه نويى صحبت هاى بسيارى با من انجام داده و از لحاظ فنى هم تمرينات اختصاصى بسيارى انجام داده ام و فكر مى كنم اعتماد به نفس گذشته ام را به دست آورده ام و مى توانم در ادامه بهتر از اينها كار كنم.
نقش پاسورهاى قدرتمند را در بالا رفتن قدرت گلزنى و جاى گرفتن در صدر جدول گلزنان چطور مى بينى
فكر مى كنم هافبك ها تاثيرگذار اصلى گلزنى هايم هستند. به نظرم يك مهاجم هر چقدر كه تمرين كند و آماده گلزنى باشد اما موقعيت گل نصيبش نشود نمى تواند گلزنى را در دستور كار خود قرار دهد. تيم ما در حال حاضر بهترين هافبك هاى ايران را در اختيار دارد در اين ميان احساس مى كنم هافبك ها كمك شايانى به من كرده اند به خصوص مجتبى جبارى كه به نظرم در حال حاضر بهترين هافبك پاسور ايران است چرا كه از هوش بسيار بالايى برخوردار است و بهترين پاس گل ها را براى من فراهم كرده است. در ضمن نبايد از نقش بالاى سياوش هم به راحتى گذشت. اكبرپور نشان داده كه بهترين مكمل من در خط حمله به شمار مى رود و هماهنگى با او كمك بسيارى به من كرده است.
در اين برهه زمانى در حالى كه در صدر جدول گلزنان قرار دارى چقدر به كسب عنوان آقاى گلى در پايان فصل فكر مى كنى
فكر مى كنم زمانى كه استقلال صدرنشين جدول باشد مهمترين و بهترين اتفاق براى من روى داده است چرا كه موفقيت استقلال و شادى هواداران مهمتر از كسب عنوان آقاى گلى است.
با توجه به گلزنى هايت در بازى هاى گذشته نيم ساعت تا قبل از بازى مقابل پيكان در تركيب اصلى حضور نداشتى ولى به يكباره جانشين مجيدى در تركيب ثابت استقلال شدى، فكر نمى كنى قلعه نويى اعتقاد اندكى به بازى ات داشته باشد
خودم فكر مى كنم اگر آقاى قلعه نويى به بازى من اعتقاد نداشت در اين ديدار از من استفاده نمى كرد. من براى اين ديدار آماده بودم و اميرخان نشان داده هميشه به آماده ها ميدان مى دهد. در ضمن اگر قلعه نويى به بازى من اعتقاد نداشت در زمان حضور در تيم ملى مرا به اردوها دعوت نمى كرد.
ولى شما در زمان حضور قلعه نويى در تيم ملى فقط يك بار به تيم ملى دعوت شديد و در اين مدت هم به هيچ وجه در تيم ملى از شما استفاده نشد...
خودم فكر مى كنم قلعه نويى اعتقاد بسيارى به بازى من دارد و ايشان از سه سال قبل به دنبال من بود تا در تيم هاى موردنظر خود از وجود من استفاده كند.
فرهاد مجيدى از نيمكت نشينى در استقلال ناراحت است، آيا اگر شما هم جاى او بودى ناراحت مى شدى
فكر مى كنم اگر بازيكنى از نيمكت نشينى اش ناراحت نباشد پيشرفت نمى كند و به تيمش تعصب ندارد. احساس مى كنم تمام مهاجمان نيمكت نشين بايد از اين مسأله ناراحت باشند تا بتوانيم خط حمله قدرتمندى را براى استقلال تشكيل دهيم.
پس از گلزنى هاى مداوم براى استقلال و ضعف تيم ملى در خط حمله چقدر اميدوارى توسط دايى به اردوى تيم ملى دعوت شوى
دايى هميشه نشان داده كه آماده ترين ها به اردوى تيم ملى دعوت مى شوند. من هم تمام سعى و تلاش خود را به كار مى بندم تا با جلب نظر كادر فنى تيم ملى بتوانم به اردوى اين تيم دعوت شوم چرا كه بازى در تيم ملى افتخار بزرگى است و اميدوارم بتوانم نظر دايى را جلب كنم.
طى روزهاى گذشته صحبت هايى مبنى بر بازگشت عنايتى به استقلال شنيده شده است، در مورد بازگشت عنايتى چه نظرى دارى
عنايتى بازيكن بزرگى است، فكر مى كنم يكى از بهترين گلزنان تاريخ فوتبال كشورمان به شمار مى رود. اگر اين انتقال صورت گيرد خط حمله ما قدرتمندتر از گذشته خواهد شد و مى توانيم با تمام قوا براى رقباى خود عرض اندام كنيم.
فكر نمى كنى با حضور عنايتى جاى شما در تركيب اصلى به خطر بيفتد و دوباره به نيمكت ذخيره ها منتقل شوى

من هميشه گفته ام كه سعى و تلاش خود را انجام مى دهم و توجهى به حضور مهاجمان ديگر ندارم هميشه نيروى خود را به كار بسته ام تا نظر قلعه نويى را جلب كنم و در ادامه هم همين شيوه را در دستور كار خود قرار خواهم داد.
با توجه به اين نكته كه استقلال تاكنون ۲۶ گل به ثمر رسانده و از خط حمله قدرتمندى بهره مند است نيازى به جذب مهاجم جديد از سوى مسؤولان مى بينى
فكر مى كنم اين نظر كادر فنى است. اگر كادر فنى اعلام نياز كنند حتما به صلاح تيم است و نمى شود در اين مورد از آنها خرده گرفت چرا كه آنها نقاط ضعف تيم را بهتر از بقيه مى دانند ولى همين جا مى گويم آمادگى رقابت با تمام مهاجمان را دارم.
و بازى هفته آينده مقابل ذوب آهن، فكر مى كنى بتوانى با گلزنى هايت كمك رسان استقلال در شكست ذوب آهن باشى
بازى مقابل ذوب آهن بسيار مشكل است اما ما به ۳ امتياز اين ديدار احتياج داريم و اميدوارم در اين ديدار هم به روند پيروزى هاى خود ادامه داده و ذوب آهن را شكست دهيم. البته مهم موفقيت استقلال است اما دوست دارم در اين ديدار هم گلزنى كنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا