• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پيروزى استقلال مهمتر از آقاى گلى من است
برهانى : به ذوب آهن هم گل مى زنم

هواداران به آزادى بيايند
حيدرى: ذوب آهن را شكست مى دهيم

كيمياگرى قلعه نويى در استقلال
باز هم ناراضى باش!

اكبرپور: ذوب را هم مى بريم
گل مى زنم تا قلعه نويى از من هم تعريف كند

صادقى:از داورى ضربه خورديم
من به پرسپوليس نمى روم

در واكنش به انتشار يك خبر
نظرى :دوستان قلعه نويى شام نخورده نيستند

ترافيك در خط حمله
جدايى قطعى عباسفرد از استقلال

مشروح خبرهای فوق در : اینجا

196764.jpg

در انتظار یک پیروزی دیگه توسط پسران آبی ..

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
استقلال این بازی رو هم ببره هم از پرسپولیس فاصله میگیره هم میتونه به 2 امتیازی ذوب برسه

انشا الله که مثل باز های چند هفته اخیر ببره

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
استاد با اجازه من هم از امضای زیبای شما رو گزاشتم

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
ما که ایشالا میریم استادیم ! جامونم که مشخصه ! جایگاه 22 ردیف 5 !

ما که قسمت نیست بیایم ! :eek:

اما شما از جای ما هم تشویق کن :happy:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
منم خیییییییلی دوست دارم برم فردا, ببینم این دوستای کم بخار فردا چه میکنند ایشالا که روی دنده پایگی باشند بشه برم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
منم خیییییییلی دوست دارم برم فردا, ببینم این دوستای کم بخار فردا چه میکنند ایشالا که روی دنده پایگی باشند بشه برم

فعلا که خودم هم معلوم نیست ! :(

در مورد امضا هم سینا جان شما صاحب اختیاری ! ( البته اگر منظرت امضای من بوده ! :lol: )

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
من آخرين باری که رفتم استاديوم چند سال پيش بود بازی با همين ذوب آهن بود که متاسفانه استقلال اون بازی رو سنگين باخت،اون شب هم موقع برگشت تصادف کرديم خلاصه شب بدی بود،الان 1 دفعه يادم اومد،من هم اگه رديف بشه شايد رفتم فردا
به اميد پيروزی،اينو بزنيم قهرمانی نيم فصل تو دستمونه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
کس دیگه یی هم میاد استادیوم؟

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
من آخرين باری که رفتم استاديوم چند سال پيش بود بازی با همين ذوب آهن بود که متاسفانه استقلال اون بازی رو سنگين باخت،

یادم کدوم بازی رو میگی
بارون می اومد
همون که 3-0 شد
اگه اشتباه نکنم استقلال 1 پنالتی رو هم از دست داد

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
منم خيلي دوست داشتم بيام، ولي من كه اصلا تهران نيستم، دي:
ان شا ا... كه ميبره ،

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
یادم کدوم بازی رو میگی
بارون می اومد
همون که 3-0 شد
اگه اشتباه نکنم استقلال 1 پنالتی رو هم از دست داد
آره دقيقاً بارون می آمد :( ،هی حمله ميکرد و گل ميخورد هيچ کس فکرشو نميکرد 3-0 ببازه،داغ دلم تازه شد
ايشالا امروز ميترکونميشون

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نتيجه‌گيري از هفته هشتم را پيش‌بيني كرده بوديم
نفريه: حضور "آشتياني" هم بي‌تاثير نبوده است
فاز اول کمپ استقلال ارديبهشت 88 به بهره‌برداري مي‌رسد

مسعود نفريه" در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه مرکزي، افزود: ساخت کمپ باشگاه استقلال هم اکنون در حال انجام است و ظرف هفته آينده قسط اول پروژه که نزديک به 120 ميليون تومان است، به پيمانکار پرداخت خواهد شد و اميدواريم فاز اول اين کمپ تا ارديبهشت سال آينده به بهرده برداري برسد.

وي در مورد نتايج تيم استقلال در چند هفته اخير ليگ برتر و ارتباط آن با تغييرات صورت گرفته در هيات مديره اين باشگاه اظهار کرد: پاسخ دادن به اين سوال کمي سخت است، من فکر مي کنم از ابتداي فصل قابل پيش بيني بود که اوضاع استقلال هفته به هفته بهتر خواهد شد و حضور "واعظي آشتياني " و "انصاري" در هيات مديره هم بي تاثير با اين موفقيت ها نبوده است؛ زحماتي که اين دوستان در مدت اخير کشيده اند، قابل تقدير است؛ بالاخره با حضور اين افراد در هيات مديره تا حدودي مشکلات مالي باشگاه حل شد و اين موضوع تاثير بسزايي در موفقيت هاي استقلال در چند هفته اخير داشته است.

نفريه ادامه داد: البته از روز اول هم قلعه نويي به ما گفته بود از هفته هشتم به بعد استقلال روي روال منطقي مي افتد که خوشبختانه اين‌گونه هم شد.

عضو هيات مديره باشگاه استقلال در ادامه تصريح کرد: بي ترديد استقلال امسال به چيزي جز قهرماني در ليگ برتر رضايت نخواهد داد و ما هم به جز قهرماني به چيز ديگري فکر نمي کنيم؛ مطمئن هستم هدف مجموعه کادرفني و بازيکنان هم قهرماني است و اين پتانسيل در تيم کنوني استقلال وجود دارد.

وي در خصوص برنامه هاي باشگاه استقلال براي حضور قدرتمند در جام باشگاه هاي آسيا به خبرنگار ايسنا گفت: حضور در جام باشگاه هاي آسيا با مسابقات ليگ برتر قابل مقايسه نيست و برنامه ويژه خود را مي طلبد؛ از طرفي مسابقات آسيايي ديگر جاي اشتباه کردن نيست و ممکن است اولين شکست، بهاي سنگيني براي تيم داشته باشد؛ به همين دليل قرار است اين مسئله به صورت جدي در هيات مديره مورد بررسي قرار بگيرد تا با قدرت تمام و براي دفاع از آبروي فوتبال ايران در رقابت هاي آسيايي به ميدان برويم.

نفريه در مورد تشکيل کميته فني در استقلال و احتمال مخالفت سرمربي تيم اظهار کرد: اين مسئله در هيات مديره مطرح شد و کليات چارت باشگاه به تصويب اعضا رسيد؛ علاوه بر کميته فني، کميته هاي عمراني و اقتصادي هم به تصويب رسيد؛ از طرفي بعيد مي دانم قلعه نويي مخالفتي با تشکيل کميته فني داشته باشد.

وي در ارزيابي از شرايط ليگ برتر و رقيبان استقلال اظهار کرد: ليگ امسال در سطح بالايي برگزار مي شود و شرايط فوق العاده براي تيم ها دشوار است؛ امسال به جز استقلال، پرسپوليس تيم خوبي دارد و پيکان و ذوب آهن هم نشان داده اند حرف هاي زيادي براي گفتن خواهند داشت؛ البته بايد منتظر ماند تا 3-4 هفته از نيم فصل دوم بگذرد و پس از آن در مورد مدعيان جدي قهرماني صحبت کرد.

عضو هيات مديره باشگاه استقلال در پايان در مورد حضور تعداد کمي از بازيکنان استقلال و پرسپوليس در ترکيب تيم ملي به خبرنگار ايسنا گفت: شايد هواداران اين دو تيم دوست داشته باشند نفرات بيشتري از استقلال و پرسپوليس در تيم ملي بازي کنند اما، بايد به نظر سرمربي تيم ملي احترام گذاشت؛ "علي دايي" بيشترين دلسوزي را براي تيم ملي دارد.

نشستیم در انتظار یه برد دلچسب دیگه .. :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام دوستان !
عجب فوتبالی بود ! فراتر از سطح فوتبال ایرن ! هر دو تیم خیلی خوب 1-2 می کردند ! پاس هی ای کوتاه می دادند !
من که خوشم اومد ایشالا یک گل میزنیم بازی جذاب میشه! اونا یکم بازتر بشن بازم گل بزنیم !
آرش ما گل میزنه ! :D

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اما به نظر من خیلی جالب نبود ، فوتبال بسته و پاس های اشتباه فراوان ...
امیدوارم ذوب آهن بازتر بازی کنه ، به نفع ماست !

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
بسی لذت بردیم از نیمه ی اول !:D

بازی_ با کلاس و با برنامه ای بود.:f34r:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
یوهووووووووووووووو