Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
منظور ایشون اون چیزی که شما برداشت کردی نبوده . به هر حال فرهاد خداحافظی کرد علی براش کامنت گذاشت . حالا من نمیدونم شما چرا همیشه بد فکر میکنی یا چهره ملی ایران رو تخریب میکنی نمیدونم .
من کجا تخریب کردم؟ راستشو گفتم دیگه! رویانیان با اون حرف خواست درواقع به کریمی دهن کجی کرده باشه وگرنه همه میدونن نه قراره مجیدی دعوت بشه نه دعوت بشه میاد! ولی کریمی کاملا مشخصه که حرف رویانیان رو جدی گرفته!
نقل به مضمون :
" او میخواهد برای مجیدی بازی خداحافظی بگذارد در حالی که 4_5 ماه پیش مهدی مهدویکیا در شرایطی بسیار بد راهی خانه شد و از آن پس او را ندیدم که فکر می کنم به خاطر آن اتفاق دیگر دور و بر فوتبال نمیآید "
منم نگفتم کریمی به فرهاد چیزی گفته یا از مجیدی ناراحته ...میدونم کریمی روز قبل بازی هم فرهاد رو اسطوره استقلال خوند ( چیزی که حتی هوادارای خود کریمی هم قبولش ندارن! ) منظور منم چیز دیگه ای بود. میخوام بگم علی کریمی نباید فکر کنه رویانیان اون حرف رو جدی زده و ناراحت بشه! چون تابلو هست که رویانیان هیچ وقت نمیاد برای مجیدی بازی خداحافظی بذاره مگه از جونش سیر شده؟! به نظر من کریمی کمی از اتفاقات فوتبال دور شده!! میگه مهدوی کیا از اون روز به بعد دور و بر فوتبال نمیاد در حالی که همه میدونیم مهدوی کیا همه وقتش رو برای تیم نوجوانان گذاشت!!
بهتر بود کمی به عمق و پشت پرده حرف رویانیان فکر کنه|!
Last edited: