• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منظور ایشون اون چیزی که شما برداشت کردی نبوده . به هر حال فرهاد خداحافظی کرد علی براش کامنت گذاشت . حالا من نمیدونم شما چرا همیشه بد فکر میکنی یا چهره ملی ایران رو تخریب میکنی نمیدونم .

من کجا تخریب کردم؟ راستشو گفتم دیگه! رویانیان با اون حرف خواست درواقع به کریمی دهن کجی کرده باشه وگرنه همه میدونن نه قراره مجیدی دعوت بشه نه دعوت بشه میاد! ولی کریمی کاملا مشخصه که حرف رویانیان رو جدی گرفته!

نقل به مضمون :

" او می‌خواهد برای مجیدی بازی خداحافظی بگذارد در حالی که 4_5 ماه پیش مهدی مهدوی‌کیا در شرایطی بسیار بد راهی خانه شد و از آن پس او را ندیدم که فکر می کنم به خاطر آن اتفاق دیگر دور و بر فوتبال نمی‌آید "

منم نگفتم کریمی به فرهاد چیزی گفته یا از مجیدی ناراحته ...میدونم کریمی روز قبل بازی هم فرهاد رو اسطوره استقلال خوند ( چیزی که حتی هوادارای خود کریمی هم قبولش ندارن! ) منظور منم چیز دیگه ای بود. میخوام بگم علی کریمی نباید فکر کنه رویانیان اون حرف رو جدی زده و ناراحت بشه! چون تابلو هست که رویانیان هیچ وقت نمیاد برای مجیدی بازی خداحافظی بذاره مگه از جونش سیر شده؟! به نظر من کریمی کمی از اتفاقات فوتبال دور شده!! میگه مهدوی کیا از اون روز به بعد دور و بر فوتبال نمیاد در حالی که همه میدونیم مهدوی کیا همه وقتش رو برای تیم نوجوانان گذاشت!!

بهتر بود کمی به عمق و پشت پرده حرف رویانیان فکر کنه|!

Last edited:

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
جدول حذفی هم واسمون خوب شده ..

اونورم تیمای مدعی مثل تراکتور و فولاد به هم میخورن و یکیشون حذف میشه :)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
داور کدوم طرفی غش کرده بود که خطاهای بازیکن های تراکتور رو ندید

نصرتی با اون خطایی که رو آندو کرد باید اخراج میشد

93b21210b32dac991.jpg

:(
nocomment.gif

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
چجور برنامه ریزی ـه که سپاهان پرسپولیس باید تا 4هفته استراحت کنن ما تا دو هفته؟ بعضی تیم ها هم 3 هفته!؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چجور برنامه ریزی ـه که سپاهان پرسپولیس باید تا 4هفته استراحت کنن ما تا دو هفته؟ بعضی تیم ها هم 3 هفته!؟

خب ما یه بازی عقب افتاده داریم...برای تیم های دیگه نیم فصل شده!

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
جدول حذفی هم واسمون خوب شده ..

اونورم تیمای مدعی مثل تراکتور و فولاد به هم میخورن و یکیشون حذف میشه :)
حالا کی گفته تراکتور میاد بالا ؟؟؟
اگه بازی توی مسجد سلیمان باشه ، نفت مسجدسلیمان حذفش میکنه . . .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
امروز خوب بازی نکردیم ولی بازم می تونستیم ببریم .

تو این بازی نیمه اول باید نصرتی اخراج میشد !! ولی آقای داور فقط کارت زرد داد :blink: اگه نصرتی اخراج میشد تراکتور دیگه نمی تونست به ما گل بزنه !! و ما 3 امتیاز رو از دست دادیم ولی هیچکی نیومد بگه داور غش کرده به یک طرف در صورتی که در مورد مظفری زاده و قضیه علایق همه خبر داریم !

و یک چیز عجیبه دیگه هم اینه که نصرتی میاد اون خطاء سنگین رو جلو محوطه استقلال می کنه در صورتی که احتیاجی نبود و خودش هم می دونست که دو کارته هست و بازی بعدی رو از دست میده ولی میاد یک خطاء بی دلیل می کنه و داور از اونور فقط یک کارت زرد بهش میده . در صورتی که کارتش قرمز بود ! با اینکارش هم بازی بعد نیست و همینطور این بازی هم می تونه بازی کنه و ..... ! جالبیش اینجاست که خطا را دورترین منطقه ممکن انجام داد با شدت کافی ، و جالبیش اینجاست که می تونست با یک پیرهن گرفتن هم کارت زرد رو بگیره و خیلی کارهای دیگر ولی دیگه انگ تبانیش تابلو تر میشد !!!!

و بعد فقط دنبال اسم قلعه نویی هستند !! در صورتی که این اتفاقات برای تیم خودشون به وفور می افته ولی حرف زدن که کنتور نمی اندازه !!

و داور هم که حرف نزنیم در موردش بهتره !!

انشالله ملوان رو می بریم و تو نیم فصل با اضافه شدن یک مهاجم و یک هافبک طراح بهتر بشیم

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]طنز/ سردار آزمون مهمان خاله نرگس و نظر قلعه‌نویی درباره 1+5[/h]طنز و کاریکاتور > طنز - امیر وفایی در قانون نوشت:

از دلایل افت سطح کیفی فوتبال ایران یکی هم این است که ما در کشورمان به اندازه کافی چهره نداریم و برنامه سازان تلویزیونی در عرصه‌های غیر ورزشی هم مجبورند برای جذب مخاطب بیشتر از فوتبالیست‌ها استفاده کنند. شب می‌زنیم شبکه سه می‌بینیم پژمان جمشیدی مشغول ایفای نقش در کنار بیژن بنفشه خواه است،‌ کله صبح می‌زنیم شبکه سه می‌بینیم سیدصالحی به برنامه ویتامین سه آمده و دارد مداحی می‌کند، نصفه شب می‌زنیم شبکه سه می‌بینیم جواد نکونام مهمان برنامه سفر سلامت شده و از مردم می‌خواهد در طول سفر در سرپایینی‌ها با دنده سنگین حرکت کنند. اهالی فوتبال که خوب می‌دانند خیلی از مردم تفریحی غیر از تلویزیون ندارند برای جذاب‌تر شدن برنامه‌ها به اجبار از تمرینات و خواب و خوراکشان می‌زنند و در همه برنامه تلویزیونی شرکت می‌کنند. در این شرایط طبیعی است که دربی تهران به اندازه ال کلاسیکو جذاب نشود و سطحش اندکی پایین تر باشد.

برنامه کودک:
خاله نرگس با میکروفون به میان کوچولوها می‌رود. سردار آزمون ، ‌جوان‌ترین بازیکن تیم ملی ایران هم آنجا نشسته.
خاله نرگس: کوچولو اسمت چیه؟
(سردار آزمون لب ورمی‌چیند)
خاله نرگس: اسمتو نمی‌گی به خاله؟
(آزمون می‌زند زیر گریه. یکی از عموها او را بغل می‌کند و به پشت صحنه می‌برد تا در کنار والدینش باشد)

به خانه برمی‌گردیم:
مجری: اون وقت برای طرح زیر یقه حتما باید منجوق‌دوزی انجام بشه یا از پولک دوزی هم می‌شه استفاده کرد.
محسن بنگر: (در حالی که مشغول عبور دادن منجوق‌های طلایی از نخ صورتی است) کاملا سلیقه ایه عزیزم. منجوق چون ظریف تره، بیشتر می‌پسندن.

گفت و گوی ویژه خبری:
مجری: آیا باید به چراغ سبز آمریکا در مورد رفع تحریم‌ها اطمینان کرد؟
قلعه نویی: ببین سوال ، سوال ِ بسیار خوبیه. من جا داره اول از آقای ظریف تشکر کنم که واقعا داره زحمت می‌کشه. الان یه فضای معرفتی توی 1+5 به‌وجود آمده. من شنیدم که خانم اشتون هم گفته تحریم‌ها باید برداشته بشه. اصلا قشنگی‌های سیاست به همین چیزهاست.

برنامه مناظره:
مجری: از میون تماشاگرهای عزیز اگر کسی سوالی در مورد مسکن مهر داره مطرح کنه.
ابراهیم تهامی: ببخشید این چه وضعیه؟ من تیم ملی رو بردم جام جهانی 98، اما واسه مرحله نه تنها خطم زدن، بلکه مسکن مهر هم برام در نظر نگرفتن.
مسئول: ما اصلا طرحی واسه خونه دادن به بچه‌های جام جهانی 98 نداریم.
تهامی: من توی یه بازی 16 بازیکن رو دریبل زدم. اینو چی می‌گی؟
مسئول: دریبل دیگه چیه؟

برنامه مشاعره:
مجری: آقای شماره دو از «ت» بفرماین.
بیگ زاده: توانا بود هرکه دانا بود..... زدانش دل پیر برنا بود
مجری: لطفا از شعرهای تکراری و پیش پا افتاده استفاده نکنید. یه شعر دیگه بفرماین.
بیگ‌زاده: من از «ت» فقط همینو بلدم.
مجری: از یه حرف دیگه بگید.
بیگ‌زاده: من فقط همین شعرو بلدم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عابدینی: قلعه‌نویی تنها مربی است که پول قرض می‌گیرد تا کارهای باشگاه زمین نماند/ شرایط استقلال خوب نیست

بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال گفت: استقلال سال گذشته قهرمان شده و امسال هم پتانسیل قهرمانی دارد.

فردین عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درخصوص جدا شدنش از این تیم گفت: قطعا از استقلال جدا می‌شوم و فعلا صحبت‌هایی با گسترش فولاد انجام داده‌ام و به توافق‌هایی هم رسیده‌ام. امروز جلسه‌ای در باشگاه گسترش فولاد دارم تا به توافقات نهایی برسم.

عابدینی ادامه داد: گسترش فولاد تیم خوب و جوانی است که تا اینجا نتایج خوبی هم گرفته و فکر می‌کنم تا الان هیچ تیمی در تبریز تا این اندازه بومی نبوده است.مربی و بازیکنان بومی زیادی در گسترش فولاد هستند و من هم که بچه تبریز هستم امیدوارم بتوانم به تیم شهرم خدمت کنم.

بازیکن سابق استقلال درباره دلیل جدا شدنش از این تیم هم گفت: قلعه نویی برای من پدری کرد، من در استقلال احیا شدم اما در این تیم شرایط برای من از همه نظر خوب نبود. هم از نظر مالی تحت فشار بودم وهم از نظر روحی. به امیر خان هم گفتم که از نظر فکری آزاد نیستم و نمی‌توانم به استقلال کمک کنم. آقای قلعه نویی هم قبول کرد و با باشگاه صحبت کرد تا از این تیم جدا شوم چرا که امسال شرایط خوبی نداشتم، الان هم فکر می‌کنم به احتمال 90 درصد به گسترش فولاد بپیوندم.

عابدینی در خصوص شرایط فعلی استقلال هم گفت: به نظرم شرایط این تیم خوب نیست چرا که تیمی که قهرمان لیگ شده و امسال هم مدعی قهرمانی است نباید وضعیتی به این گونه داشته باشد. به نظرم قلعه نویی تنها مربی است که برای بازیکن پول قرض می‌کند، او امسال حدود 400-500 میلیون از دوستانش قرض گرفت تا بازیکنان استقلال به مشکل نخورند و شاید هر مربی دیگری به جای او بود خودش هم تمرینات را تعطیل می‌کرد تا به پولش برسد. البته خودم از استقلال تا نیم فصل حتی یک ریال هم نگرفتم. آقای قلعه نویی با باشگاه صحبت کرد تا با خوبی از استقلال جدا شوم.

بازیکن سابق استقلال درباره اینکه این تیم پتانسیل قهرمانی دارد، افزود: استقلال سال گذشته قهرمان لیگ شده و امسال هم این پتانسیل را دارد چرا که هم بازیکنان و هم کادر فنی خوبی در این قرار دارد. البته شرایط مالی این تیم خوب نیست و همین موضوع باعث می‌شود تا ذهن بازیکن جای دیگری برود اما من دوست دارم که آنها موفق باشند.

عابدینی در خصوص اینکه اگر به گسترش فولاد بپیوندند در اولین بازی‌اش برای این تیم باید مقابل استقلال قرار بگیرد هم گفت: وقتی بازیکن جلوی تیم سابقش قرار می‌گیرد انگیزه خاصی دارد و من هم از این موضوع مستثنی نیستم.

مبعلی: مذاکراتم با استقلال تا آخر هفته رسمی می‌شود/ ویسی مانع پیشرفت بازیکن نمی‌شود

هافبک تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: اگر قرار بر مذاکره رسمی با استقلال تهران باشد این موضوع تا پایان هفته رخ می‌دهد.

ایمان مبعلی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شایعاتی که در فصل نقل و انتقالات برای پیوستنش به استقلال شنیده می شود اظهار داشت: همیشه در فصل نقل و انتقالات شایعات زیادی مطرح می‌شود ولی تا این لحظه مذاکره رسمی با استقلال انجام نداده‌ام.

وی افزود: صحبت‌هایی برای حضورم در استقلال مطرح شده ولی من یک بازیکن حرفه‌ای و به قرارداد با استقلال خوزستان پایبند هستم.

مبعلی که سابقه حضور در استقلال را دارد در ادامه به فارس گفت: تا این لحظه که با شما صحبت می‌کنم نامه‌ای به باشگاه استقلال خوزستان ارسال نشده و فکر می‌کنم اگر قرار باشد مذاکرات رسمی صورت بگیرد تا پایان این هفته خواهد بود.

وی در خصوص اینکه آیا ویسی موافق جدایی وی از استقلال خوزستان است یا خیر گفت: ویسی یک مربی حرفه‌ای است و من رابطه خوبی با او دارم.

او هیچوقت مانع پیشرفت بازیکن نمی‌شود ولی همانطور که گفتم باید دو باشگاه باید به صورت رسمی با هم مذاکره کنند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کریمی از دوستان من است، پاسخش را نمی‌دهم/از کنار حرف‌های او رد می‌شوم

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: ترجیح می‌دهم پاسخی به اظهارات کریمی ندهم.

جواد نکونام در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص صحبت‌های شب گذشته علی کریمی علیه وی اظهار داشت: شما بهتر می‌دانید که من در مدت فوتبالم هیچ وقت جواب کسی را ندادم و علیه کسی صحبت نکردم و اصلا دوست ندارم به کسی بی احترامی کنم.

وی افزود: علی کریمی از دوستان من است که سال‌ها در تیم ملی با او همبازی بودم و خاطرات زیادی در کنار یکدیگر داریم بنابراین پاسخی به صحبت‌های او نمی‌دهم. ترجیح می دهم از کنار صحبت‌های کریمی رد شوم و حرفی در این باره نزنم.

به گزارش فارس، علی کریمی شب گذشته نسبت به اعتراضات جواد نکونام به داوری واکنش نشان داد.

تحلیل داوری دیدار تراکتورسازی- استقلال/ کریمی "دایو" کرد

کارشناس داوری فوتبال معتقد است که داور دیدار تراکتورسازی و استقلال این بازی را مدیریت کرده و در دو صحنه اشتباه اساسی داشته است.

حیدر ******* در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره نحوه قضاوت سعید مظفری زاده در دیدار تراکتورسازی و استقلال، اظهار کرد: داور در این بازی به خوبی وضعیت را مدیریت کرد، ولی در دو صحنه اشتباه اساسی داشت.

* نصرتی باید اخراج می‌شد

وی ادامه داد: در اواخر بازی محمد نصرتی توپ را پشت محوطه جریمه خودی با دست لمس کرد. قانون می‌گوید وقتی بازیکنی به عمد با دست مانع حرکت توپ شود باید اخطار بگیرد. داور در این صحنه تحت تاثیر فشار تماشاگران به نصرتی کارت نداد، چون اگر این کار را می‌کرد او اخراج می‌شد.

* اخطار کریمی گم شد

******* همچنین گفت: در صحنه‌ای که علی کریمی در محوطه جریمه استقلال سرنگون شد، داور باید به او کارت زرد می‌داد چون کاملا مشخص بود که پیش از رسیدن مدافع استقلال ، کریمی حرکت "دایو" را برای فریب داور انجام داده بود. در این صحنه هم داور مدیریت کرد و کارت زرد خود را از جیب بیرون نیاورد.

* کارت زرد اول نصرتی صحیح بود

این کارشناس داوری در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا ضربه پای محمد نصرتی به شکم تیموریان که منجر به اخطار اول این بازیکن شد، اخراج مستقیم نداشت، گفت: زمانی که توپ در جریان بازی باشد و بازیکنان برای تصاحب توپ به هم برخورد کنند، خطای بازیکن کارت زرد دارد. در این صحنه هم تیموریان و نصرتی برای تصاحب توپ به هوا پریدند و نصرتی با بی پروایی ضربه‌ای به تیموریان زد و مستحق اخطار بود. اخراج مستقیم در شرایطی صورت می‌گیرد که توپ در جریان بازی نباشد یا نیروی بیش از حد استفاده شده باشد.

* داور مانع تنش روی سکوها شد

******* همچنین گفت: داور در بقیه صحنه‌های بازی مدیریت خوبی داشت و با صحبت کردن با بازیکنان مانع از ایجاد تنش بر روی سکوها شد. به جز در یک صحنه که نکونام با میثم بائو درگیری لفظی پیدا کرد و کمی باعث تشنج در سکوها شد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نگرانی استقلال از "تاثیرپذیری" داورها پس از "شانتاژهای نخ‌نما شده"

معاون ارتباطات باشگاه استقلال از "پیش داوری" برخی سرمربی‌های لیگ برتر درباره داوری‌ها انتقاد کرد و از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خواست که نسبت به این گونه رفتارها واکنش نشان دهد!

محمد نوری فر در این‌باره به ایسنا گفت: متاسفانه بعد از ماجراهایی که در هفته‌های اخیر مطرح شد و ادعاهایی که هنوز ثابت نشده، برخی شانتاژها و تاکتیک‌های نخ‌نما شده مجددا در فوتبال ایران اثرگذار شده است! ما در دو، سه هفته اخیر شاهد بودیم که اظهار نگرانی برخی مربیان قبل از مسابقه نسبت به داوری روز بازی، منجر به سوت‌های اشتباه به نفع باشگاه مورد نظر شده است.

وی افزود: باشگاه استقلال ضمن احترام به جامعه داوری و تاکید بر اشتباهات غیر عمد، این نگرانی را دارد که حساسیت داوران و تضعیف روحیه آنها پس از ماجراهای اخیر، منجر به برخی شیطنت‌ها شود بنابراین خواهشمندیم که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نسبت به اعتراض‌های بی مورد برخی تیم‌ها بی تفاوت عمل نکند و به این بدعت‌ها پایان دهد. این اصلا جوانمردانه نیست که بخواهیم با واژه‌های تازه مد شده، ضعف تیمی خود را با غش و نگرانی توجیه کنیم. به عنوان نمونه تکلیف نگرانی باشگاه تراکتورسازی نسبت به سومین قضاوت متوالی مظفری زاده برای مسابقات تیم استقلال چه شد؟!

نوری‌فر ادامه داد: به گواه تمامی کارشناسان به خاطر جای استوک روی بدن تیموریان، نصرتی باید در نیمه اول اخراج می شد. آیا منطقی است که اکنون فکر کنیم نگرانی‌ها و جوسازی‌های تیم حریف اثرگذار بود؟ باشگاه استقلال ضمن تاکید بر سلامت و قوت داوری سعید مظفری زاده و دیگران همکاران او ، نگران است که مبادا شانتاژهای برخی مسئولان روی روحیه داوران اثرگذار باشد.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
راستی دوستان دقت کردید گلی که از تراکتور خوردیم سوتی صادقی بود ؟ البته خیس بودن چمن هم بی تاثیر نبود ولی خب صادقی نباید اینجوری سوتی میداد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
رضا نوروزی به جای کبه در استقلال؟

قانون آنلاین- باشگاه استقلال به دنبال جذب رضا نوروزی، مهاجم ناراضی نفت تهران در پنجره نقل و انتقالات نیم فصل است. نوروزی بازی های اخیر نفت را از روی نیمکت تماشا کرده و فرصت کمی برای حضور در میدان داشته. او در مصاحبه ای اعلام کرد احساس می کند دیگر نمی تواند برای نفت مثمرثمر باشد و ترجیح می دهد در تیم دیگری به فوتبالش ادامه بدهد. نوروزی یکی از مهاجمانی است که قلعه نویی اعتقاد زیادی به او دارد و از مسئول نقل و انتقال باشگاه خواسته برای جذبش اقدام کند. مشکل اینجاست که نفتی ها حاضر نیستند نوروزی را به تیم هایی که با این تیم در کورس قهرمانی هستند واگذار کنند. آنها به این مهاجم گفته اند یا باید به تیمی برود که جایی در بین شش تیم بالای جدول نداشته باشد، یا اینکه نیم فصل دوم را هم در نفت بماند. نفتی ها بیشتر مایلند نوروزی را با بازیکن دیگری تاخت بزنند و مشکل استقلال اینجاست که هیچ بازیکنی از این تیم برای پوشیدن پیراهن نفت تهران چشم یحیی گل محمدی را نگرفته. جی لوید ساموئل و احمد جمشیدیان تنها گزینه های استقلال برای معاوضه با بازیکنان سایر تیم های در نیم فصل هستند. گفته می شود اگر استقلالی شدن نوروزی نهایی شود این باشگاه قید امضای قرارداد با بوبکر کبه، مهاجم بورکینافاسویی داماش گیلان را خواهد زد

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماجدی: نمی‌دانم چه ویروسی سم‌پاشی می‌شود تا هواداران تراکتور علیه قلعه‌نویی شعار دهند؟!

میرشاد ماجدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد تساوی یک بر یک استقلال مقابل تراکتورسازی گفت: بازی بسیار خوبی بود اگر مصدومانمان را در اختیار داشتیم می‌توانستیم نتیجه بهتر و قابل قبول‌تری را کسب کنیم. حضور پرشور هواداران زیبایی زیادی به این مسابقه داد و باعث شد بازی جذابیت زیادی داشته باشد.

ماجدی در مورد شعار هواداران تراکتورسازی علیه امیر قلعه نویی اظهار داشت: با وجود اینکه قبل از بازی در جلسه هماهنگی به دوستان آذری فرهنگ بالای مردم تبریز را اعلام کرده، می‌دانیم آنها مردمی خونگرم هستند که از افرادی که به آنها خدمت می‌کنند سپاسگزارند نمی‌دانم چرا این شعارها سرداده می‌شود.

وی افزود: شعارهایی که هواداران تراکتورسازی سرمی‌دادند در مورد کسی است که پس از سالها این تیم را آسیایی کرد و خود مسئولان تراکتورسازی به این موضوع اذعان داشتند. نمی‌دانم چه ویروسی در هواداران سم‌پاشی می‌شود که ناخودآگاه این شعارها را می‌دهند. البته آنها فحش نمی‌دادند اما شعارهایشان سنخیتی با کسی که سالها برایشان زحمت کشیده‌ است، نداشت.

ماجدی تأکید کرد: این مسئله مربوط به مسئولان تراکتورسازی نیست بلکه از بیرون افرادی مسبب این مسئله می‌شوند، حضور هواداران بازی را قشنگ‌تر کرده بود و ای کاش این چند نفر در ورزشگاه شناسایی شوند تا دیگر چنین مشکلاتی را به وجود نیاورند.

سرپرست استقلال در مورد اینکه برخی از اعضای تراکتورسازی نسبت به اعتراضات بازیکنان استقلال به داور اعتراض داشتند گفت: بنده راجع به کسی صحبت نمی‌کنم و بهتر است در مورد خودمان حرف بزنیم، ناظر مسابقه در ورزشگاه حضور داشت و پرتاب گوجه فرنگی، آجر و سیب زمینی مشاهده کرد. وقتی این اتفاقات رخ می‌دهد باید آن را بیان کنیم تا این مسئله دیده شود. پرتاب اشیا کاملا مشخص بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا