• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
مصدومیت حیدری و بیک‌زاده برطرف شد و نظری فیزیوتراپی می کند
مصدومیت دو بازیکن ملی‌پوش تیم استقلال به صورت کامل مرتفع شد.

خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده که مدتی است به خاطر مصدومیت از تمرینات استقلال و تیم ملی دور هستند با برطرف شدن دوران آسیب‌دیدگی تمرینات بدنسازی خود را آغاز کردند. این دو بازیکن از روز پنج‌شنبه به کار بدنسازی پرداختند و با آغاز نیم فصل دوم می‌توانند در تمرینات تیم استقلال شرکت کنند.این دو بازیکن طبق هماهنگی برای اردوی پیش از بازی با تایلند به تیم ملی دعوت نشدند.همچنین مهدی نظری مهاجم استقلال که در جریان دیدار مقابل تراکتورسازی دچار آسیب‌دیدگی شد این روزها در شیراز به سر می‌برد. این بازیکن جهت استراحت دو روزه راهی شهر خود شده و با هماهنگی کادر پزشکی استقلال در شیراز تمرینات فیزیوتراپی خود را انجام می‌دهد.مهدی نظری مهاجم تیم استقلال اظهار داشت: از دکتر نوروزی اجازه گرفته‌ام و چند روزی باید استراحت کنم و سپس تمرینات فیزیوتراپی را انجام دهم البته بعید می‌دانم مشکلم خاص باشد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
تمرینات اختصاصی قاضی با مربی بدنساز استقلال
مهاجم استقلال این روزها به طور اختصاصی صبح‌ و بعداز ظهر تمرین می‌کند تا هر چه زودتر به آمادگی برسد.
با دستور امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال، محمد قاضی زیر نظر امیر حاج قاسم مربی بدنساز این تیم تمرین اختصاصی انجام می‌دهد تا هر چه زودتر آمادگی خود را کسب کند.
از آنجایی که قاضی به دلیل 3 اخطاره بودن نمی‌توانست مقابل تراکتورسازی تبریز بازی کند، قلعه‌نویی از حاج‌قاسم خواست در تهران بماند تا با این بازیکن تمرین اختصاصی انجام دهد. تمرینات قاضی با حاج قاسم صبح و بعدازظهر است و همچنان ادامه خواهد داشت.
مهاجم استقلال که به دلیل مصدومیت 3 هفته دور از میادین بود در دیدار مقابل سایپا 3 اخطاره شد و بازی با تراکتورسازی را از دست داد./

30we

Registered User
لایک‌ها
135
این حاتمی یک فصل چه گلی به سر ما زد که الان بخواد بزنه اگه به درد میخورد همون فرکی نگهش میداشت آخه بازی کنی که هیچ جا بند نیست رو میخوان چی کار؟!!!!
اون بازیکن خارجیه که از داماش اومد مگه مهاجم نبود؟ حاتمی دیگه چرا!!!!!
ما بیشتر از هرچیز یه بازی ساز میخوایم بعد اینا دارن میرن دنبال این مهاجم های بنجول.....
پ.ن: برن فسیل عنایتی رو بر دارن بیارن از حاتمی بهتره

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
خدا به خیر کنه نیم فصل با بازیکنای که داریم میگیریم....

[h=1]حاتمي در آستانه بازگشت به استقلال[/h]
[h=2] فرزاد حاتمي تنها يک قدم با عقد قرارداد با استقلال فاصله دارد.[/h]
00944531.jpg

فرزاد حاتمي مهاجم فصل گذشته استقلال که در پايان ليگ گذشته از اين تيم جدا شد و به فولاد خوزستان پيوست در آستانه بازگشت به جمع آبي‌پوشان تهراني قرار دارد.

به گزارش فارس،اين بازيکن که پس از جدايي از استقلالي‌ها مصاحبه‌هايي را عليه مديرعامل اين باشگاه انجام داده بود عصر امروز با گل و شيريني در دفتر فتح‌الله‌زاده حاضر شد و به نوعي هم از مديرعامل آبي‌پوشان عذرخواهي کرد، هم ناراحتي را از دل فتح‌الله‌زاده درآورد.

حاتمي در اين نشست ضمن عذرخواهي از مديرعامل استقلال و با تأييد امير قلعه‌نويي تنها يک قدم تا عقد قرارداد با آبي‌پوشان فاصله دارد و طي يکي دو روز آينده رسماً‌ استقلالي خواهد شد.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
پرسپولیس رو ببین خداییش . چه بازیکنایی گرفته . پیام صادقیان و سه چهار تا جوون . حالا هم که دارن مسلمان رو میگیرن .

البته از این نمیشه گذشت که رویانیان هزار تا پارتی داره و پول هاش تموم نمیشه .

ولی آخه حاتمی و کبه و مبعلی چی هستن اخه . کلا امسال امیدوارم سهمیه آسیا بگیریم فقط . همین .

اون فتح الله زاده هم بهتره بره با سفیرهای کشورها شام بخوره و صفا کنه .

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
من موندم فلسفه گرفتن امثال حاتمی که نیم فصل نیمکت نشین بوده ودر حداستقلال نیست چیه اگه بگیرنش باید یه شعور فوتبالی قلعه نویی شک کرد چه وضعیه یه تیربرق گرفتن

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
برخلاف نظر دوستان، از اومدن فرزاد حاتمی خیلی خوشحالم.
به نظرم استقلال بعد از فرهاد، به یه تموم کننده نیاز داره. که فرزاد میتونه اینطور باشه. مخصوصا که سر زن هم هستو میتونه روی سانترهای خسرو که یه جورایی تاکتیک اصلی استقلاله، نتیجه خوبی بده

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
برخلاف نظر دوستان، از اومدن فرزاد حاتمی خیلی خوشحالم.
به نظرم استقلال بعد از فرهاد، به یه تموم کننده نیاز داره. که فرزاد میتونه اینطور باشه. مخصوصا که سر زن هم هستو میتونه روی سانترهای خسرو که یه جورایی تاکتیک اصلی استقلاله، نتیجه خوبی بده

من عکس این فکر میکنم گرامی....

البته خدا کنه خوب ظاهر بشه توی بازی ها و خودشو نشون بده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اولا هنوز چیزی معلوم نیست که !

بعدشم فرزاد حاتمی رو یادتون رفته همین آقای قلعه نویی برگشت گفت بی جنبه هست و جنبه اومدن به تیم بزرگ رو نداره...حالا چی شد جنبه دار شد؟؟؟؟ مثل یه تیکه آشعال از فولاد پرتش کردن بیرون تا ما بریم برش داریم بازیکنی که مفت ارزش نداره هیچ تیم بزرگی حاضر نیست بخرتش!

حاتمی از اون بازیکناس که 4 تا بازی گل میزنه بعد 15 تا بازی یه حرکت مثبت هم نمیکنه!

یادتون رفته مگه؟؟؟ تازه اون موقع جباری هم بود!

جنازه میداوودی رو به حاتمی ترجیح میدم!!!

حاتمی بخواد برگرده به شخصه دیگه هیچ بازی رو نگاه نمیکنم....برن هر غلطی میخوان بکنن! :eek:

حالم ازش به هم میخوره! از اون فتح الله زاده هم همین طور!

ببین تاج کبیر آسیا رو به کجا رسوندن که معذرت میخوام شده جولانگاه بازیکنای اخراجی و آشغالایی که میذارن دم در ما بیایم بروشون داریم بازیافتشون کنیم! :grrr:

بابا آقای فتح الله زاده تمام هنرت این بود که با بی پولی بازیکن های بزرگ رو میاوردی استقلال حالا دیگه نه پول داری نه میتونی درآمد زایی کنی نه دیگه این هنر قبلیتو داری!!! بذار برو بذار یه کسی بیاد که حداقل پول داشته باشه! نخواستیم هنر با بی پولی بازیکن گرفتنت رو!! مثل مار چمبره زدی رو باشگاه!

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اولا هنوز چیزی معلوم نیست که !

بعدشم فرزاد حاتمی رو یادتون رفته همین آقای قلعه نویی برگشت گفت بی جنبه هست و جنبه اومدن به تیم بزرگ رو نداره...حالا چی شد جنبه دار شد؟؟؟؟ مثل یه تیکه آشعال از فولاد پرتش کردن بیرون تا ما بریم برش داریم بازیکنی که مفت ارزش نداره هیچ تیم بزرگی حاضر نیست بخرتش!

حاتمی از اون بازیکناس که 4 تا بازی گل میزنه بعد 15 تا بازی یه حرکت مثبت هم نمیکنه!

یادتون رفته مگه؟؟؟ تازه اون موقع جباری هم بود!

جنازه میداوودی رو به حاتمی ترجیح میدم!!!

حاتمی بخواد برگرده به شخصه دیگه هیچ بازی رو نگاه نمیکنم....برن هر غلطی میخوان بکنن! :eek:

حالم ازش به هم میخوره! از اون فتح الله زاده هم همین طور!

ببین تاج کبیر آسیا رو به کجا رسوندن که معذرت میخوام شده جولانگاه بازیکنای اخراجی و آشغالایی که میذارن دم در ما بیایم بروشون داریم بازیافتشون کنیم! :grrr:

بابا آقای فتح الله زاده تمام هنرت این بود که با بی پولی بازیکن های بزرگ رو میاوردی استقلال حالا دیگه نه پول داری نه میتونی درآمد زایی کنی نه دیگه این هنر قبلیتو داری!!! بذار برو بذار یه کسی بیاد که حداقل پول داشته باشه! نخواستیم هنر با بی پولی بازیکن گرفتنت رو!! مثل مار چمبره زدی رو باشگاه!

داداش نگران نباش درست میشه..........

عزیز من یه دوستی دارم که این آقا از دوستان 7 8 ساله مجید صالح هستش....

قصد داشتم فردا بهش زنگ بزنم بهش بگم به مجید برسونه بابا جلوی این حاتمی رو بگیره و یکم فکر کنند و به فکر هوادار باشن نه به فکر خودشون

بعد نشستم فکر کردم گفتم شاید کار درستی نباشه بگم بهش ...شاید صالح برگرده بگه به شما چه....

به نظرت بگم یا نه؟؟؟؟خیلی اعصابم از دست این یارو خورده که میخواد حاتمی رو بخره

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فــــــــــرزاد حاتـمی دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ول کنن بابا قاضی هست از 10تا فرزادد حاتمی بهتره
آرش هم الان جوو گیر شده یه چندتا بازی دیگه هم خوبه
مبعلی بد نیست ولی کاش بتونن بختیار رحمانی رو هم بیارن خوب میشه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
داداش نگران نباش درست میشه..........

عزیز من یه دوستی دارم که این آقا از دوستان 7 8 ساله مجید صالح هستش....

قصد داشتم فردا بهش زنگ بزنم بهش بگم به مجید برسونه بابا جلوی این حاتمی رو بگیره و یکم فکر کنند و به فکر هوادار باشن نه به فکر خودشون

بعد نشستم فکر کردم گفتم شاید کار درستی نباشه بگم بهش ...شاید صالح برگرده بگه به شما چه....

به نظرت بگم یا نه؟؟؟؟خیلی اعصابم از دست این یارو خورده که میخواد حاتمی رو بخره

صالح کاره ای نیست نمیدونم امیر خان چه فکری میکنه این آشغال ها رو میخره! اعصابم خرود شده دیگه قابل تحمل نیست ..آخه یکی به من بگه اگه حاتمی و مبعلی خوبن چرا سپاهان و پرسپولیس دنبالشون نیستن؟ چرا تراکتور نمیخوانشون!

بابا این حاتمی اگه توی خونه بشینه نهایت مس کرمان و تیم ملی چوسان قدیم میاد دنبالش با سرمربی جومونگ! آخه یکی نیست بگه ناسلامتی ما امسال در آسیا هستیم....باید قدرتمند تر بشیم که بتونیم بریم فینال....این مبعلی و حاتمی دیگه چین شما میخواید بخرید استقلال رو تحقیر کردید و کوچیک کردید با این خرید های مزخرفتون!

آخرین بار یادم نیست کی یه بازی قشنگ از تیم دیدم همش شده زدن زیر توپ....همش شده اینکه تیم های قلعه نویی نیم فصل دوم راه میفتن!!! بابا نمیخوایم به فکر آسیا باشید...گور بابای لیگ ایران....چند بار قهرمان بشیم نمیخوایم....ما آسیا رو میخوایم....آقای فتح الله زاده بابا یه فکری بکن! کمپ رو بفروش نخواستیم کمپ....بفروش باهاش تیمو قوی کن!

یه مشت بازیکن میخرن مثل ایمان موسوی و نظری و منوچهری 2 تا گل میزنن 18 تا بازی راه میرن تو زمین بعد آخر فصل پرتشون میکنیم بیرون...میرن یه تیم دیگه اونجا هم نمیخوانشون بعد میشینن تو خونه...زنگ میزنن آقا ما برگردیم به استقلال؟ تیم هم که ماشالا کاروانسراس! آقایون پول ندارن دیگه دنبال بازیکنی می رن که پول نمیخواد...

پول نداری بیجا میکنی میری لاوره رو میخری 200 میلیون میدی مگه پول علف خرسه...آقایون باید بیان جواب بدن به هوادار که چرا لاوره رو خریدن و 200 میلیون بهش دادن مفت...بعد دیر پولش رو دادن آقا قهر کرد بعدشم لج کردن بازیش ندادن...مگه استقلال خونه خاله س؟

به خدا خوشبحال فرهاد رفت گند کاری این آقایون رو ندید....دیگه اعصاب برامون نمونده...4 تا اسم کلفت مطرح میکنن مثل نوروزی و افشین و رحمانی و.....بعد یهو می بینی آخر اون کسایی میخرنشون که اصلا بحث حضور اینا هم مطرح نبوده! بعد استقلال کی رو میخره؟

عنایتی! مبعلی...شریفات...حاتمی....منوچهری! نظری....یبس زاده....کچل نژاد!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عنایتی صد شرف بهتر از این کلنگ هست که میخوان بیارنش
هنوز اون رفتارش رو از یادم نرفته
مبعلی هم تو این بدون بازی ساز هم نعمتیه واسه استقلالدرسته پیره ولی بهتر از هیچی هست
مبعلی و بختیاری که ساز جدایی زده از فولاد بگیریمش عالیه
این کبه رو قراردادش صدرصد شدهیا فقط اسمی هست ؟؟کاشکی نگیرنش چیه این

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عنایتی صد شرف بهتر از این کلنگ هست که میخوان بیارنش
هنوز اون رفتارش رو از یادم نرفته
مبعلی هم تو این بدون بازی ساز هم نعمتیه واسه استقلالدرسته پیره ولی بهتر از هیچی هست
مبعلی و بختیاری که ساز جدایی زده از فولاد بگیریمش عالیه
این کبه رو قراردادش صدرصد شدهیا فقط اسمی هست ؟؟کاشکی نگیرنش چیه این

اگه اینا تونستن رضایت نامه بختیار رحمانی رو بگیرن من اسممو عوض میکنم! عرضه این کارها رو ندارن!

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
صالح کاره ای نیست نمیدونم امیر خان چه فکری میکنه این آشغال ها رو میخره! اعصابم خرود شده دیگه قابل تحمل نیست ..آخه یکی به من بگه اگه حاتمی و مبعلی خوبن چرا سپاهان و پرسپولیس دنبالشون نیستن؟ چرا تراکتور نمیخوانشون!

بابا این حاتمی اگه توی خونه بشینه نهایت مس کرمان و تیم ملی چوسان قدیم میاد دنبالش با سرمربی جومونگ! آخه یکی نیست بگه ناسلامتی ما امسال در آسیا هستیم....باید قدرتمند تر بشیم که بتونیم بریم فینال....این مبعلی و حاتمی دیگه چین شما میخواید بخرید استقلال رو تحقیر کردید و کوچیک کردید با این خرید های مزخرفتون!

آخرین بار یادم نیست کی یه بازی قشنگ از تیم دیدم همش شده زدن زیر توپ....همش شده اینکه تیم های قلعه نویی نیم فصل دوم راه میفتن!!! بابا نمیخوایم به فکر آسیا باشید...گور بابای لیگ ایران....چند بار قهرمان بشیم نمیخوایم....ما آسیا رو میخوایم....آقای فتح الله زاده بابا یه فکری بکن! کمپ رو بفروش نخواستیم کمپ....بفروش باهاش تیمو قوی کن!

یه مشت بازیکن میخرن مثل ایمان موسوی و نظری و منوچهری 2 تا گل میزنن 18 تا بازی راه میرن تو زمین بعد آخر فصل پرتشون میکنیم بیرون...میرن یه تیم دیگه اونجا هم نمیخوانشون بعد میشینن تو خونه...زنگ میزنن آقا ما برگردیم به استقلال؟ تیم هم که ماشالا کاروانسراس! آقایون پول ندارن دیگه دنبال بازیکنی می رن که پول نمیخواد...

پول نداری بیجا میکنی میری لاوره رو میخری 200 میلیون میدی مگه پول علف خرسه...آقایون باید بیان جواب بدن به هوادار که چرا لاوره رو خریدن و 200 میلیون بهش دادن مفت...بعد دیر پولش رو دادن آقا قهر کرد بعدشم لج کردن بازیش ندادن...مگه استقلال خونه خاله س؟

به خدا خوشبحال فرهاد رفت گند کاری این آقایون رو ندید....دیگه اعصاب برامون نمونده...4 تا اسم کلفت مطرح میکنن مثل نوروزی و افشین و رحمانی و.....بعد یهو می بینی آخر اون کسایی میخرنشون که اصلا بحث حضور اینا هم مطرح نبوده! بعد استقلال کی رو میخره؟

عنایتی! مبعلی...شریفات...حاتمی....منوچهری! نظری....یبس زاده....کچل نژاد!

تا بوده همین بوده توی فوتبال همش دوروغه....90 درصد فوتبال ایران توش فریب کاریه....آقایون دارن پول مردم رو میخورن و راس راس راه میرن....

خیلی ها از بین رفتن....

روز به روز به جای پیشرفت داریم پسرفت میکنیم....

راستی در مورد صالح میتونه اظهار نظر کنه از اون جهت گفتم....

به نظر من بحث سر این قضیه فقط اعصاب خوردی ما رو دنبال داره چون اونا هر کار دوست دارن میکنند....این قدر میگن نوکر هوادار هستیم و جلوی دوربین خم راس میشن پس بیاین نظر این هوادار هم بپرسین مردم زندگیشون رو میذارن سر تیمون همین هفته پیش بود که خبر اون خدابیامرز رو شنیدم
خیلی ها اینطوری هستن.....

ولشکن بابا اصا حوصله ندارم سر بحث رو باز کنم ...

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اگه اینا تونستن رضایت نامه بختیار رحمانی رو بگیرن من اسممو عوض میکنم! عرضه این کارها رو ندارن!

مطمئن باش رحمانی نمیاد استقلال...مطمئن باش....
چون بازیکنه خوبیه پیشنهاد زیاد داره میزنند تو گوشش اینم نقد رو ول نمیکنه بچسبه به نسیه...

استقلال پول داشت ولی مدیریت روی اون پول نداشت....کم بود ولی میشد یه کارای کرد با همون کمش...

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

:D از این شرط ها نذار دادا
یهوی دیدی گرفتن بعد من بچه باهمدیگه میام میبریمت ثبت احوال برایه عوض کردن اسمتون:D
اوضاع درست میشه
فقط فتح الله زاده دیگه زیادی گند کاری میکنه انصافا" همش یا اینه که اون طرف چیکار میکنه خودش هم فرداش اونکار میکنه یا حی مصاحبه میکنه
دورش تموم شده باید بره جاشو بده بجای یه کار بلد البته اگر باشه
+++++++++++++
ولی احتمالش هست بیاد این رحمانی چون میخواد یه جای بره کهسکوی پرتابش به جام جهانی باشه
واین احتمالش بیشتره بیاد استقلال چون بازیساز نداره پیش خودش میگه بیام استقلال هم مهره ثابت میشم هم توچشمم

Last edited:

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
تا وقتی پول های سپاهان و دلارهای تموم نشدنیه رویانیان و پرسپولیس هست هیچ جوونی نمیاد استقلال

و ما باید یه مشت نیمکت نشین و بی مصرف مثل کبه و حاتمی رو بگیریم .

جای پول واسه اینا .پول همه ی این دو سه تا بازیکن رو میدادن به عربها جباری رو می اوردن و هیچ بازیکنی دیگه نمیخریدن .

امسال هم که تموم بشه نکونام و آندو و منتظری و خسرو میرن و ما می مونیم و پیزمـــــانه نوری

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
حالا بذارید ببینیم کدوم بازیکنا رو میگیرن، اگه قرار به گرفتن کبه و مبعلی و حاتمی باشه باید بگم امسال جام از دستمون پریده!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

شرط عجیب باشگاه استقلال خوزستان
قاضی و برهانی یا 500 میلیون تومان در ازای ایمان مبعلی

به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال رسما خواهان جذب ایمان مبعلی شده و این موضوع را از طریق نامه به باشگاه استقلال خوزستان اعلام کرده است.

علی پورکیانی قایم مقام باشگاه استقلال خوزستان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص این پیشنهاد اظهار داشت: این نامه و در خواست استقلال به دست ما رسیده است اما اگر استقلالی ها مبعلی را می خواهند باید آرش برهانی و محمد قاضی را به ما بدهند!

وی افزود: ما حاضریم این دو بازیکن را با مبعلی معاوضه کنیم یا اینکه مبلغ 500 میلیون تومان نقد از استقلال دریافت می کنیم.

پورکیانی در خصوص اینکه آیا باشگاه استقلال میداودی را می خواهد یا خیر گفت: هیچ پیشنهادی از باشگاه استقلال برای جذب میداودی به ما ارائه نشده است.

---------------------

خدایا خودت رحم کن !! اولادی !!!!

6 مهاجم در تیم نیم فصل دوم قلعه‌نویی!
مهاجم سابق پرسپولیس در یک قدمی استقلال/اولادی یک گام تا آبی‌‌پوش شدن

به گزارش خبرگزاری فارس، مهرداد اولادی که چند روز پیش قرارداد خود را نفت تهران فسخ کرد در آستانه قرارداد با آبی پوشان تهرانی قرار دارد.

این بازیکن توافقات لازم را با استقلالی ها انجام داده و به احتمال فراوان آبی پوش خواهد شد.

شب گذشته نیز فرزاد حاتمی با حضور در دفتر فتح‌الله زاده به کدورت ها با وی پایان داد و به احتمال فراوان با استقلالی ها قرارداد خواهد بست.

به این ترتیب در صورتی که اولادی با استقلال قرارداد ببندد تعداد مهاجمان این تیم به عدد 6 خواهد رسید. آرش برهانی، مهدی نظری، کبه،محمد قاضی، فرزاد حاتمی و احتمالا مهرداد اولادی 6 مهاجمی هستند که در نیم فصل دوم در تیم استقلال بازی خواهند کرد.

فرهاد مجیدی نیز در بازی با مس از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا