• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
جمشیدیان: نصرتی باید ۳ بار از زمین اخراج می‌شد!/ از استقلال نمی‌روم

خبرگزاری تسنیم: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت:

اگر داور قصد اداره بازی با تراکتورسازی را نداشت، محمد نصرتی باید ۳ بار از زمین اخراج می‌شد!

احمد جمشیدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تساوی یک بر یک استقلال مقابل تراکتورسازی، شعار هواداران تبریزی علیه امیر قلعه‌نویی، وضعیت خودش و ...صحبت کرد:

* تسنیم: از بازی روز گذشته شروع کنیم.

بازی خوبی بود و توقع هم می‌رفت با توجه به بازیکنانی که هر دو تیم در ترکیب خود داشتند بازی جذابی شاهد باشیم. نتیجه تساوی هم عادلانه بود.

* تسنیم: بازیکنان تراکتورسازی از جمله علی کریمی معتقد بودند استقلال دفاعی بازی کرد.

در فوتبال ایران همیشه همین طور است که وقتی تیمی گل می‌زند، ناخودآگاه عقب می‌کشد. روز گذشته هم پس از اینکه گل زدیم عقب کشیدیم و منتظر استفاده از ضد حمله بودیم. با این وجود پس از گل تساوی بازی به تعادل کشیده شد و 2،3 موقعیت داشتیم که می‌توانستیم به گل برسیم.

* تسنیم: چرا در جریان بازی درگیری بین بازیکنان زیاد بود؟

به نظرم اگر داور قصد نداشت بازی را اداره کند، محمد نصرتی باید 3 بار از زمین اخراج می‌شد! ما هم در بازی خطا می‌کردیم ولی شک نکنید نصرتی باید 3 بار اخراج می‌شد. مظفری‌زاده دوست داشت بازی را اداره کند.

* تسنیم: جو ورزشگاه چطور بود؟

تماشاگران حضور پر شوری در ورزشگاه داشتند. از طرفی نسبت به سال‌های گذشته که برای بازی به تبریز می‌آمدم توهین‌های کمتری شاهد بودم. پیش از این خیلی توهین‌ها شنیده می‌شد ولی روز گذشته کمتر توهین شد.

* تسنیم: نظرت در مورد شعار علیه امیر قلعه‌نویی چیست؟

در فوتبال ما رسم شده هر شخصی از تیمی جدا شود از سوی تماشاگران آن تیم فحش می‌خورد. فرهنگ سکوها در ورزشگاه‌های ما باید درست شود. باید به مربی و با بازیکنی که برای تیمی زحمت کشیده احترام گذاشت. امیر قلعه‌نویی تیم معمولی تراکتورسازی را تحویل گرفت و آن تیم را نایب قهرمان لیگ کرد.

قلعه‌نویی تراکتورسازی را به آسیا برد تا این تیم شخصیت پیدا کند. معمولا در دنیا مربی و یا بازیکنی که عملکرد خوبی نداشته باشد با واکنش منفی هواداران روبرو می‌شود ولی در ایران فرقی نمی‌کند مربی زحمت می‌کشد یا نه!

* تسنیم: فکر می‌کنی بتوانید با شکست ملوان قهرمان نیم‌فصل شوید؟

گرفتن 3 امتیاز بازی با ملوان خیلی برای ما مهم‌تر است تا اینکه قهرمان نیم‌فصل شویم چون 10 گل هم بزنیم باز هم با سایر رقیبان هم‌امتیاز هستیم. تفاضل گل شاید در آخر فصل به کار بیاید ولی در نیم‌فصل خیلی به درد نمی‌خورد.

* تسنیم: از عملکردت در این فصل راضی هستی؟

این سومین بازی بود که برای استقلال به طور کامل بازی کردم و چند دیدار هم 90 دقیقه کامل بازی نکردم. فکر می‌کنم هنوز جا دارم بهتر از این باشم و خودم را با تیم تطبیق‌ دهم.

* تسنیم: شایعه جدایی‌ات از استقلال در نیم‌فصل چقدر صحت دارد؟

اصلا چنین چیزی نیست و تا پایان فصل در استقلال می‌مانم.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
مدیرعامل باشگاه مس کرمان از نامه‌‌نگاری با باشگاه‌های استقلال و تراکتورسازی برای جذب چند بازیکن خبر داد.
اکبر ایرانمنش در مورد شایعه مذاکره با با رضا عنایتی، فرزاد آشوبی و پیروز قربانی گفت: ما با این بازیکنان مذاکره نکرده‌ایم بلکه برای پنج شش باشگاه نامه نوشته‌ایم تا بازیکنان مورد نظرمان را جذب کنیم.

وی در مورد شایعه جذب آرش برهانی گفت: آرش برهانی هم یکی از بازیکنان مورد نظر ماست. می‌خواهیم در هر پست دو بازیکن جدید بگیریم. برخی از بازیکنان را به طور مبادله‌ای جذب خواهیم کرد و برخی را هم به طور قرضی می‌خواهیم و برخی را هم به طور دائمی جذب خواهیم کرد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]نصرتی: زخم آندو را دیدم خیالم راحت شد![/h]
دومین فصل متوالی و چهارمین سال حضور محمد نصرتی در تبریز باعث شده تا این مدافع سابقا ملی پوش، با محبوبیتی که روی سکوهای یادگار امام دارد، بازوبند کاپیتانی را هم بر بازو ببندد.
شهرخبر، دومین فصل متوالی و چهارمین سال حضور محمد نصرتی در تبریز باعث شده تا این مدافع سابقا ملی پوش، با محبوبیتی که روی سکوهای یادگار امام دارد، بازوبند کاپیتانی را هم بر بازو ببندد. شاید همین عنوان باعث شده که بیش از دیگران احساس مسئولیت کند و تعصب در بازیش نمایان باشد. اما غیرت در زمین، در بازی عصر دیروز به خشونت گرایید و کار به جایی کشید که نصرتی چندین بار گزینه اخراج شد اما مچشمپوشی مظفری زادهوی را با همان یک اخطار به رختکن فرستاد، هر چند نصرتی از همان یک کارت زرد هم ناراحت است چرا که بازی حساس هشتم آذر مقابل پرسپولیس را از دست داد.با محمد درباره نمایش محکمش و ضربه استوک به سینه تیموریان حرف زدیم.
مقابل استقلال خیلی عصب و خشن بازی کردی و در صحنه ای که روی آندو مرتکب خطا شدی اوج خشونت را به نمایش گذاشتی و حتی می شد مستقیم اخراج بشوی.
- به خدا عصبی نبودم و فقط محکم بازی کردم. فکر نمی کردم که در آن صحنه آندو آنطور به سمت من بیاید وگرنه حواسم را جمع می کردم.
امکان داشت که این بازیکن ملی پوش در آن صحنه با مصدومیت شدیدی مواجه شودو بازی با تایلند را از دست بدهد.
- باور کنید به عمد آن حرکت را انجام ندادم. آندو رفیق خودم است. در تیم ملی که بودم هم اتاقی ام بود، چطور می توانم او را به عمد مصدوم کنم؟! حق می دهم که بگویید خطا شدید بود اما در بازی نتوانستم خودمرا جمع کنم. گفتم که همه چیز ناگهانی اتفاق افتاد. با کسی که خصومت دارم هم این کار را انجام نمی دهم، آندو که جای خود دارد و رفیقم است.
عکس های منتشر شده از بدن آندو پس از بازی، نشاندهنده زخم های عمیقی بود که استوک های تو باعث آن شده بود، خودت بعد از بازی سراغ او رفتی؟
- بله، مشکلی میان من و آندو وجود ندارد و اتفاقا بعد از بازی هم کنار یکدیگر ایستادیم و مصاحبه کردیم. خدا را شکر زخم هایش هم زیاد عمیق نبود و چند خراش سطحی بود. زخم هایش را که دیدم خیالم راحت شد چون فکر می کردم که عمیق تر باشند. پوستش قرمز شده بود و دردی در ناحیه سینه نداشت. خودم واقعا ناراحت بودم تا حدی که آندو به من دلداری می داد.
دلداری می داد و چه می گفت؟
- به من گفت که فوتبال است و از این قبیل برخوردها پیش می آید. گفتم اعصابم خرد است، گفت داداش نگران نباش، چیزی نیست ... خدا شاهد است که خودم هم ناراحتم.
عده ای معتقدند که در آن صحنه شایسته دریافت کارت قرمز بودی، نظر خودت چیست؟
- اگر آن حرکت کارت قرمز داشت، باید قبل از من آرش برهانی هم اخراج می شد چون خطایی به مراتب بدتر از خطای من را روی فخرالدینی انجام داد. من هم وقتی دیدم استقلالی ها آنطور محکم بازی می کنند، تصمیم گرفتم محکم بازی کنم.
پس به همین دلیل هم بودکه پس از آندو، روی سیاوش اکبرپور مرتکب خطا شدی؟ می خواستی بازی خشن برهانی و سایر استقلالی ها را تلافی کنی؟
- دنبال تلافی کردن و اینجور مسائل نبودم. وقتی آنها محکم بازی می کردند ما که نمی توانستیم شل بازی کنیم. باید مثل خودشان بازی می کردیم.
در یک صحنه توپ به دستت برخورد کرد و استقلالی ها معتقد به خطای هند عمدی بودند، درخصوص آن صحنه صحبت می کنی؟
- توپ به کتفم برخورد کرد نه دستم. هیچ خطای هندی هم در کار نبود. حالا که خطا گرفته شدو ضربه ایستگاهی اش را هم زدند.
با آن کارتی که دریافت کردی، سه کارته شدی و بازی با پرسپولیس را از دست دادی.
- از این بابت خیلی ناراحت هستم و اعصابم داغان است. هم از این بابت و هم از بابت از دست دادن قهرمانی نیم فصل. شرمنده هواداران شدیم که 80 هزار نفر به استادیوم آمدند. باید اعتراف کنم که در این سال ها یک چنین هوادارانی ندیده بودم. واقعا بی نظیر هستند و ممنون تک تک شان هستم. امیدوارم بتوانیم با قهرمانی در پایان فصل از زحمات و حمایت هایشان تشکر و قدردانی کنیم.
درخصوص شعارهایی که علیه قلعه نویی سر داده و با شعار مافیا مورد خطاب قرار گرفته شد چه صحبتی داری؟
- باور کنید آنقدر درگیر بازی بودم که متوجه شعارها نشدم. با قلعه نویی کار کرده ام، به شخصه موردی از ایشان ندیده ام.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دست علی کریمی تو چشای نکونامه پای نصرتی تو شکم آندو , سعید مظفری زاده هم میگه داش علی بیا بریم ناراحت نشو / یار دوازدهم به این خوبی که دارن یار سیزدهم هم رو سکو ها توهین میکنه یار چهاردهم هم که از استقلال امتیاز کم میکنه 3تا ذخیره طلایی که ثابت بازی میکنن

f5e6b481dd7cb8be1.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ملاقات نکونام و مدافع سابق رئال در هتل‌آزادي

دقايقي پيش کاپيتان تيم ملي کشورمان و هافبک باشگاه استقلال و مدافع سابق رئال مادريد در هتل آزادي با يکديگر ديدار کردند.

به گزارش فارس، ميشائيل سالگادو مدافع سابق رئال مادريد و تيم ملي اسپانيا که هفته گذشته به همراه مقامات فيفا براي ملاقات با مسئولان فوتبال کشورمان به ايران سفر کرده بود، دقايقي پيش با جواد نکونام کاپيتان تيم ملي کشورمان که به منظور سفر به تايلند به همراه ساير بازيکنان تيم ملي در هتل آزادي مستقر هستند، ديدار کرد.

میشل سالگادو: فوتبال ایران را به خاطر نکونام می شناسم

دافع سابق تیم فوتبال رئال مادرید به خاطر انتخاب کروش به عنوان سرمربی تیم ملی ایران به کفاشیان تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛میشل سالگادو که امروز به تهران آمد در جلسه ای با علی کفاشیان،محمد مهدی نبی و سیموئز شرکت کرد.
در این جلسه سیموئز خطاب به سالگادو گفت:«کروش به تو سلام رساند و گفت که حتما دفعه آینده در تهران تو را خواهد دید.»
این در حالی بود که سالگادو هم گفت:«من قبلا ایران و فوتبال ایران را از طریق نکونام و مسعود شجاعی می شناختم.اما از زمانی که کروش سرمربی شما شده است بیشتر اخبار فوتبال شما را دنبال می کنم.»
او سپس رو به کفاشیان کرد و گفت:«باید به شما به خاطر انتخابی که کردید تبریک بگویم.کروش مربی بزرگی است و این انتخاب شما واقعا ایده آل است.»

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
دست علی کریمی تو چشای نکونامه پای نصرتی تو شکم آندو , سعید مظفری زاده هم میگه داش علی بیا بریم ناراحت نشو / یار دوازدهم به این خوبی که دارن یار سیزدهم هم رو سکو ها توهین میکنه یار چهاردهم هم که از استقلال امتیاز کم میکنه 3تا ذخیره طلایی که ثابت بازی میکنن

f5e6b481dd7cb8be1.jpg

خداییش همین یه حرکت واسه اخراج کردن کریمی کافیه ! جالبه ایشون مبادی اخلاق مداری هم هستن!

جواب نکونام در موردش هم بهترین کاریه که میشه با همچین آدمایی کرد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

f5e6b481dd7cb8be1.jpg
ای بابا
حرکتش درست نبود
:hmm:

یه بار پستم حذف شد ولی خوب اون حرفارو نمینویسم چون فقط از جواد تعریف کردم

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]اسطوره هایی که باشکوه یا غریبانه رفتند[/h]
[h=2]فرهاد مجیدی که بدون هیچ تردیدی یکی از محبوبترین بازیکنان تاریخ باشگاه استقلال بوده، سه شنبه شب در حالی از فوتبال خداحافظی کرد که تنها شش هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حاضر بوند. البته این اتفاق جدیدی در فوتبال ایران نبوده و نخواهد بود.[/h]به گزارش نامه نیوز به نقل از روزنامه هفت صبح: فرهاد مجیدی که بدون هیچ تردیدی یکی از محبوبترین بازیکنان تاریخ باشگاه استقلال بوده، سه شنبه شب در حالی از فوتبال خداحافظی کرد که تنها شش هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حاضر بوند.

البته این اتفاق جدیدی در فوتبال ایران نبوده و نخواهد بود چرا که همین چند ماه پیش مهدوی کیا بعد از باخت تیمش در فینال جام حذفی و در غیبت هم تیمی هایش چهار گوشه زمین را بوسید و برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد. همین داستان بهانه ای شد تا امروز سری به پرونده خداحافظی های فوتبال در سال های اخیر بزنیم و مروری بر اتفاقات آخرین روز ستاره ها در دنیای بازیگری داشته باشیم.

+ فرشاد پیوس
آنها که باشکوه رفتند؛ آنها که غریبانه رفتند

یکی از خاص ترین و خاطره انگیزترین خداحافظی های فوتبال ایران، به نام فرشاد پیوس، گلزن فراموش نشدنی پرسپولیسی ها ثبت شده است. فرشاد آقای گل در دربی بیستم تیرماه 1376، از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. روزی که پرسپولیس با سه گل استقلال را در هم کوبید تا پیوس با خاطره ای خوش از دنیای بازیگری برود. در آن بازی فرشاد پیوس دقایقی به صورت نمادین برای پرسپولیس بازی کرد و بعد از آن جای خودش را به مهدی مهدوی کیا داد. این خداحافظی آنقدر خاطره انگیز بود که مهدوی کیا پیش از خداحافظی اش آرزو کرده بود روزی مثل پیوس از فوتبال برود اما این اتفاق برایش رخ نداد.

+ احمدرضا عابدزاده

بعد از پیوس باید گفت احمدرضا عابدزاده، یکی از بهترین خداحافظی ها را از فوتبال داشته است. کاپیتان تیم ملی ایران در جام جهانی 98، بیست و سوم دی ماه 84 و در بازی دوستانه مقابل بایرن مونیخ، آن هم در ورزشگاه آزادی از فوتبال خداحافظی کرد. عابدزاده در آن بازی برای دقایقی برای پرسپولیس گلری کرد و بعد از آن برای همیشه از فوتبال رفت.

یکی از اتفاقات جالب آن بازی، رویارویی عابدزاده با اولیور کان، یکی از گلرهای بزرگ تاریخ جهان بود که به احترام دروازه بان ایران تا نیمه زمین جلو آمد و عابدزاده را در آغوش گشید.

+ علیرضا منصوریان

علیرضا منصوریان هم در روز قهرمانی استقلال از فوتبال خداحافظی کرد تا مثل خیلی ها حسرت نخورد. او بعد از فینال جام حذفی لیگ هفتم و قهرمانی استقلال در ورزشگاه آزادی، در حالی که جام را بالای سر برد، از فوتبال خداحافظی کرد. در آن بازی صد هزار نفر به استادیوم آزادی آمده بودند تا جشنی باشکوه را برای کاپیتانشان برگزار کنند. جالب اینکه در آن بازی استقلالی ها با پیراهن منصوریان به زمین مسابقه آمدند تا به نوعی از او تقدیر کرده باشند.

+ محمود فکری

هر چند بازی های ملی محمود فکری از 30 عبور نکرده اما با این وجود او یکی از خداحافظی های باشکوه را از تیم ملی داشته است. البته او این خداحافظی اش را باید مدیون امیر قلعه نویی باشد که بعد از رفتن به تیم ملی، فکری را کاپیتان تیمش کرد. فکری در جریان بازی ایران و کره جنوبی در مقدماتی جام ملت های 2007 از فوتبال خداحافظی کرد. ایران در آن بازی با نتیجه 2- صفر کره را شکست داد تا فکری با خاطره ای خوش از فوتبال برود.

- علی دایی

علی دایی در روزی برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد که سایپا قهرمان لیگ شده بود اما خداحافظی در ورزشگاه 12 هزار نفری انقلاب کرج، به هیچ عنوان در شأن آقای گل فوتبال جهان نبود. به هر حال انتظار می رفت مسئولان فدراسیون فوتبال بعد از کناره گیری او از تیم ملی، بازی در شأن فردی که بیشترین تعداد بازی ملی را در کارنامه دارد و بیشترین گل ملی در جهان را زده، برگزار کنند اما تا به امروز که این اتفاق نیفتاده و مطمئنا در آینده هم نخواهد افتاد.

- مهدی مهدوی کیا

کاپیتان تیم ملی و پرسپولیس نیز به شکل و شمایل غریبانه ای از فوتبال کناره گیری کرد. او که آماده بود در حضور یکصد هزار تماشاگر و با بالا بردن جام قهرمانی حذفی از فوتبال خداحافظی کند، این جام را بالای دستان سپاهانی ها دید. اتفاق بدتر این بود که هواداران پرسپولیس بعد از ناکامی تیمشان ورزشگاه را خالی کردند تا شاید غم خداحافظی مهدوی کیا بیشتر شود.

مهدوی کیا در روزهای پایانی فوتبال خود نیز خیلی اذیت شد به طوری که قول ها و وعده ها برای برگزاری بازی خداحافظی وی با تیم هامبورگ آلمان نیز در حد همان وعده دادن ها باقی ماند. او نیز یکی از بازیکنانی بود که بیش از 10 سال سابقه حضور در تیم ملی را داشت.

- جواد زرینچه

جواد زرینچه هم جزو بزرگان دو دهه اخیر فوتبال ایران و باشگاه استقلال بود که در اسفند 65، در جریان بازی های مقدماتی المپیک 1988 سئول، در حالی که 20 ساله بود ملی پوش شد. او که 80 بازی ملی در کارنامه دارد، یکی از استقلالی هایی است که در جام جهانی هم فوتبال بازی کرده اما با این وجود خداحافظی چندان جالبی با فوتبال نداشته است. زرینچه هم یکی از همان بازیکنانی بودکه قرار شد برایش بازی دوستانه برگزار کنند تا به طور رسمی از فوتبال برود اما تا به امروز هیچ کدام از وعده ها عملی نشده است.

- کریم باقری

باقری رکورددار حضور در فوتبال ملی بود. هیچ کس به اندازه او حضور در تیم ملی فوتبال را از حیث طول مدت زمان تجربه نکرد و شاید تا سال های سال هم کسی به این رکورد نرسد. با این وجود او هم خیلی غریبانه از فوتبال خداحافظی کرد و مجبور شد در خاک یک کشور بیگانه از فوتبال خداحافظی کند. باقری در جریان بازی تیم های ملی ایران و برزیل در ابوظبی، از فوتبال خداحافظی کرد تا در همان زمان خیلی ها از مسئولان فدراسیون فوتبال و شخص باقری انتقاد کنند که چرا در خاک ایران این اتفاق رخ نداده است.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
نظر کبه درباره فرهاد مجیدی / به یک بازیکن میلیاردی تبدیل می شوم !

کبه، مهاجم بورکینافاسویی داماش رشت، اولین بازیکن جابجا شده در نقل و انتقالات نیم فصل بود، مهاجمی که نیامده اعتراف می کند هرگز نمی تواند مثل فرهاد مجیدی باشد و شبیه او بازی کند.

پایگاه خبری پیک خبر: کبه، مهاجم بورکینافاسویی داماش رشت، اولین بازیکن جابجا شده در نقل و انتقالات نیم فصل بود، مهاجمی که نیامده اعتراف می کند هرگز نمی تواند مثل فرهاد مجیدی باشد و شبیه او بازی کند.
در شرایطی که نام مهاجمانی مثل رضا عنایتی و میلاد میداودی برای حضور در استقلال مطرح شده بود، این کبه مهاجم سیه چرده داماش بود که رسما آبی پوش شد.
این بازیکن روز گذشته و با امضای قراردادی به مبلغ 140 هزار دلار استقلالی شد، مبلغی که از نظر خودش چندان بالا نیست و یک رقم معمولی است. ادامه صحبت های بازیکن تازه وارد استقلال در ادامه از حضورتان می گذرد.
صحبت از حضورت در لیگ مصر بود. چطور شد که سر از استقلال در آوردی؟
- قبل از اینکه از استقلال پیشنهاد داشته باشم، یک تیم مصری با مدیران باشگاه داماش صحبت و مذاکره کرده بود اما وقتی پیشنهاد استقلال به دستم رسید تصمیم به حضور در این تیم گرفتم چون استقلال یک تیم بزرگ و پرطرفدار است.
با خود قلعه نویی هم صحبتی داشتی؟
- یکی، دو بار با ایشان صحبت کردم و گفتم دوست دارم به استقلال بیایم اما چون با داماش قرارداد داشتم، خواستم تا با مدیران باشگاه وارد مذاکره شوند.
در این مدتی که در داماش حضور داشتی آیا به حضور در استقلال و یا پرسپولیس،دو تیم پرطرفدار ایران فکر می کردی؟
- خیلی دوست داشتم تا حضور در یکی از این دو تیم بزرگ را تجربه کنم که خوشبختانه در نهایت هم ممکن شد و حالا قرار است با پیراهن استقلال در میادین حضور پیدا کنم.
شرایط تیمی مثل استقلال کاملا متفاوت با داماش است. فکر می کنی بتوانی در این تیم بزرگ هم توانایی هایت را به ثمر برسانی؟
- در این مدت شاهد بودم که استقلال چقدر طرفدار داراد. بازی کردندر یک چنین تیمی قطعا آسان نیست و شرایط خاصی دارد و نهایت تلاشم را می کنم تا بتوانم انتظارات را برآورده کنم.
برای نیم فصل دوم باید در خط حمله استقلال بازی و جای خالی بازیکنی مثل فرهاد مجیدی را در این تیم پرکنی. آیا این توانایی را در خودت می بینی که بتوانی جانشین بازیکنی مثل مجیدی شوی؟
- نه، نمی توانم جانشین مجیدی شوم. این بازیکن خیلی بزرگ است و هر کسی نمی تواند مثل او باشد. مجیدی اسطوره استقلال است و هرگز نمی توانم به اینکه جانشین او باشم فکر کنم.
بازی کدام یک از مهاجمان استقلال را قبول داری؟
- برای تمامی آنها احترام قائل هستم و هر کدامشان در نوع خودشان بهترین هستند اما بازی مجیدی را خیلی دوست داشتم. حیف بود که خداحافظی کند چون واقعا آماده بود.
به نظرت با قاضی می توانی زوج خوبی را تشکیل بدهی یا برهانی؟
- نمی دانم. هنوز کنار این دو بازیکن بازی نکرده ام که بدانم با کدام یک زوج خوبی را تشکیل می دهم. هر دوی آنها خوب بازی می کنند و کنار هر کدامشان که باشم می توانم زوج خوبی را به همراهشان تشکیل بدهم.
این احتمال وجود دارد که برای نیم فصل دوم در استقلال نیمکت نشین شوی. در صورت نیمکت نشینی ناراحتی نمی شوی؟
- نه، چون یک بازیکن حرفه ای هستم و حرفه ای هم فکر می کنم. قلعه نویی بخواهد بازی می کنم نخواهد هم نیمکت نشین می شوم.
راستی سال اول حضورت در داماش با مبلغ 90 هزار دلار قرارداد امضا کرده بودی و حالات با استقلال قراردادی 140 هزار دلاری امضا کردی، چطور شد که یکدفعه مبلغ قراردادت اینقدر بالا رفت و گران شدی؟
- از نظر خودم رقم قراردادم بالا نیست و کاملا معمولی است. شاید برای فصل آینده به یک بازیکن میلیاردی تبدیل شوم!

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
گلایه نکونام از مصاحبه علی کریمی در جمع دوستانه

کاپیتان تیم ملی به شدت از علی کریمی به خاطر مصاحبه‌اش گلایه دارد: «من هم باید علیه بائو مصاحبه می‌کردم؟»

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، علی کریمی پس از بازی تراکتورسازی برابر استقلال علیه نکونام مصاحبه و اعلام کرد این بازیکن بهتر است به جای اعتراض به داور، انرژی اش را در زمین صرف بازی کند.

نکونام پس از شنیدن اظهارات کریمی به شدت عصبانی بود و امکان داشت پاسخ تندی بدهد اما تصمیم گرفت سکوت کند.

وی در جمعی دوستانه در این خصوص گفت: «جالب نیست که به خاطر اتفاقات داخل زمین علیه همدیگر مصاحبه کنیم. میثم بائو هم بارها به من تنه زد و مرا عصبانی کرد اما آیا این دلیل می شود بیایم بعد از بازی علیه وی مصاحبه کنم؟»

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
اینجوری که پیداست افشین میره تیم همشهری!
چون سپاهان دنبال سید صالحی و رضا نوروزی (بازیکن نفت )هستش!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بعضی تیما مثل مار چمبره میزنن رو بازیکنا!

آخه......شماها این همه بازیکن و مهاجم دارید نوروزی رو میخواید چی کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این قلعه نویی هم با این بازیکن گرفتنش! بابا به دو تا بازیکن زنگ بزن خامشون کن بیان استقلال! این حاج فتل که کلا در هپروت سیر میکنه!

اعصاب برامون نمونده با این بازیکن خریدشنون!

یه سر بازیکن بی مصرف رو گرفتن به هیچ دردی نمیخورن...

اون نوری بدترین بازی های عمرش رو در استقلال کرد...

200 میلیون تومن دادن مفت به اون لاوره به اندازه 100 هزار تومن بازی نکرد ..اون وقت حمودی رو به خاطر 200 میلیون کمتر دادن رفت....تیم بانوان رو منحل میکنن اون وقت 200 میلیون رو میریزن تو شیکم اون دلالی که لاوره رو آورد

اونم از اون نیکبخت خائن که سر جمع فقط یه بازی خوب بازی کرد.....

اونم از نظری که یه نیم فصل فقط دوید! دریغ از یک گل!

اونم از جمشیدیان که همش مصدوم بود کلا دو تا شوت هم نزده در چارچوب!

الانم که حتما حقی پیر و میخرن و اون فرزاد حاتمی رو برمیگردونن و اون مبعلی تموم شده رو میخرن!

این مبعلی رو مفت بندازی وسط نه پرسپولیس میخوادش نه سپاهان!!

Last edited:

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
قاضی: امیدوارم برهانی به همین روند ادامه بدهد
قاضی: امیدوارم برهانی به همین روند ادامه بدهد محمد قاضی در گفت‌وگویی با سایت رسمی باشگاه استقلال در خصوص شرایط خود اظهار داشت: هر روز در دو نوبت صبح و عصر تمرینات اختصاصی انجام می‌دهم تا بتوانم با رسیدن به آمادگی مطلوب دوری چند هفته‌ای‌ام از میادین را جبران کنم

محمد قاضی در گفت‌وگویی با سایت رسمی باشگاه استقلال در خصوص شرایط خود اظهار داشت: هر روز در دو نوبت صبح و عصر تمرینات اختصاصی انجام می‌دهم تا بتوانم با رسیدن به آمادگی مطلوب دوری چند هفته‌ای‌ام از میادین را جبران کنم.

او گفت: خوشبختانه شرایط خوبی دارم و هم هدفم این است که در ادامه فصل بتوانم بهترین بازی‌ها را برای استقلال انجام بدهم.
مهاجم استقلال در خصوص شرایط تیم هم اعلام کرد: به نظرم استقلال در بازی با تراکتور خیلی خوب ظاهر شد و می‌توانست برنده بازی هم باشد، اما بدشانسی باعث شد که تیم به تساوی برسد، هرچند که من اعتقاد دارم استقلال در ادامه لیگ می‌تواند عملکرد بهتری را هم از خود به نمایش بگذارد.
قاضی در پایان با ابراز خرسندی از گلزنی برهانی در بازی‌های اخیر استقلال گفت: خوشحالم که آرش برهانی به روزهای اوج خود برگشت. از گلزنی او در دو بازی اخیر استقلال خیلی خوشحال شدم و امیدوارم آرش بتواند به همین روند ادامه بدهد./ش

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
برهانی قصد رفتن به مس کرمان را ندارد
آرش برهانی مهاجم استقلال که در دو بازی اخیر این تیم توانست گل‌های مهمی بزند در حال حاضر با پیشنهاد باشگاه مس کرمان مواجه شده است.

باشگاه مس کرمان روز گذشته به صورت رسمی خواهان جذب آرش برهانی شد و این موضوع را با باشگاه استقلال در میان گذاشت. برهانی در حالی با پیشنهاد مس مواجه شده که مدتی پیش چند باشگاه از جمله تراکتورسازی هم او را می‌خواستند. با این حال مهاجم استقلال به هیچ عنوان قصد جدایی از این تیم را ندارد و تصمیم گرفته که تا پایان فصل پیراهن آبی را برتن کند. با این شرایط باید حضور او را در تیم شهرش منتفی شده دانست.گفتنی است که مهاجم استقلال برای استراحتی چند روزه هم اکنون در کرمان به سر می‌برد./ش

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
لاوره: از اتفاقات رخ داده خیلی غمگین هستم و نمی دانم به تمرین استقلال می روم یا نه
هافبک صربستانی تیم استقلال گفت:اگر پیشنهادی از ایران داشته باشم هم به تیم دیگری جز استقلال نمی روم.

گوران لاوره درباره بحث جدایی اش از استقلال در نیم فصل عنوان کرد:ابتدا بگویم از خیلی مطالب کذبی که از قول من در رسانه ها نوشته شده است ناراحتم.در این مدت متوجه اظهاراتی شدم که هرگز به من تعلق نداشتند اما از قولم در رسانه های ایران منتشر شدند.

وی ادامه داد:وضعیت من در استقلال کاملا نامشخص است.هنوز نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد.شنیدم که باشگاه گفته است در نیم فصل از استقلال جدا می شوم ولی این مساله هنوز برای من به عنوان یک طرف قرارداد قطعی نیست.
هافبک استقلال افزود:باشگاه بدهی بزرگی به من دارد.بنابراین باید منتظر بمانم تا جلسه ای با مدیرعامل داشته باشم و حرفهایم را مطرح کنم.
وی ادامه داد:از شرایطم در استقلال راضی نیستم.من بازی نمی کنم و اجازه نمی دهند شایستگی هایی ام را نشان بدهند.بنابراین بی انگیزه هستم و شرایط خوبی ندارم.
لاوره در این باره که آیا از تیم های ایرانی پیشنهادی دارد یا نه گفت:من برای بازی در استقلال به ایران آمدم.به جز استقلال نمی خواهم به تیم دیگری ملحق شوم.بنابراین اگر پیشنهادی از ایران باشد به تیم دیگری جز استقلال نمی روم.
وی افزود:از سوی دیگر،به زمان نقل و انتقالات در اروپا فرصت زیادی باقی مانده است و بنابراین پیشنهادی هم از اروپا در حال حاضر مطرح نیست.
لاوره درباره اینکه آیا در شروع دور جدید تمرین استقلال حضور خواهد داشت یا نه گفت:نمی دانم.مشخص نیست.از باشگاه با من تماسی نگرفته اند و از اتفاقات رخ داده اخیر خیلی غمگین هستم./ش

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
دور جدید تمرینات استقلال از فردا (دوشنبه) آغاز می‌شود. آبی‌پوشان پایتخت بعد از دو روز تعطیلی فردا در دو نوبت صبح و عصر به تمرین می‌پردازند.
به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، دور جدید تمرینات استقلال از فردا (دوشنبه) آغاز می‌شود. آبی‌پوشان پایتخت بعد از دو روز تعطیلی فردا در دو نوبت صبح و عصر به تمرین می‌پردازند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
گفت‌وگوی تلفنی فرزاد حاتمی و قلعه‌نویی!
فرزاد حاتمی مهاجم سابق استقلال که قبل از شروع فصل از این تیم جدا شد احتمال دارد که دوباره به جمع آبی‌پوشان بازگردد.
حاتمی که چند روز پیش رضایت‌نامه‌اش را از باشگاه فولاد خوزستان گرفت، در حال حاضر تصمیمی برای نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر نگرفته است.

این در حالی است که او با دو، سه پیشنهاد از تیم‌های لیگ برتری مواجه شده و تا چند روز آینده تیم جدیدش را انتخاب خواهد کرد.

یکی از پیشنهادهای حاتمی مربوط به باشگاه استقلال است و حتی امیر قلعه‌نویی به صورت تلفنی با این بازیکن صحبت کرده است، این در حالی است که آنها در چند ماه اخیر اختلافاتی با یکدیگر داشتند.

هر چند قلعه‌نویی به صورت تلفنی با حاتمی صحبت کرده ولی او یکی، دو مهاجم دیگر را هم در فهرست خود قرار داده تا در نهایت از بین گزینه‌هایش، یک نفر را به استقلال بیاورد.

از طرفی حاتمی رابطه چندان خوبی با فتح‌الله‌زاده ندارد و گویا قرار است مقدماتی فراهم شود تا مهاجم سابق استقلال به دیدار مدیرعامل این باشگاه برود.

گفتنی است که حاتمی در صورت عدم بازگشت به استقلال احتمالا راهی نفت تهران خواهد شد./ش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا