• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اصرار ملوان برای بازی کردن :

سازمان ليگ حق تعويق بازي استقلال و ملوان را ندارد

306043_heroa.jpg

سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: زمان براي تعويق احتمالي ديدار استقلال و ملوان خيلي دير است و سازمان ليگ حق اين کار را ندارد.

دراگون اسکوچيچ در گفت‌وگو با فارس، در مورد تعويق احتمالي ديدار استقلال و ملوان اظهار داشت: براي اين تصميم خيلي دير شده است ما دو هفته قبل بازي‌هايمان تمام شد اما به احترام برنامه سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال منتظر اين بازي مانديم و براي آن برنامه‌ريزي کرديم بنابراين سازمان ليگ اکنون حق ندارد اين ديدار را لغو کند و به تيم‌هاي ديگر بي‌توجه باشد. من به بازيکنانم استراحت ندادم و در دو هفته گذشته هم خودم به کشورم نرفتم تا خانواده‌ام را ببينم. ايران ماندم تا تيم را براي بازي با استقلال آماده کنم.

وي در مورد اينکه هنوز اين بازي به صورت قطعي لغو نشده گفت:‌ مي‌خواهم از شما بپرسم در نقاط ديگر دنيا هم که بازي‌هاي ملي برگزار مي‌شود چه اتفاقي رخ مي‌دهد. آيا بارسلونا و رئال که 15-16 ملي‌پوش دارند بازي‌هايشان به تعويق مي‌افتد؟ پس بايد طبق برنامه جلو برويم اگر سازمان ليگ هم قصد تعليق اين بازي را داشت بايد زودتر از اينها اقدام مي‌کرد نه آنکه 7 روز مانده به مسابقه چنين چيزي را بگويد.

وي در مورد شرايط فني بازي گفت: استقلال تيم خوبي است و موقعيت صدرنشيني در نيم‌فصل را هم دارد اما ما هم تيم خوبي هستيم و مي‌خواهيم در اين بازي نتيجه بگيريم.

سرمربي ملوان در مورد اينکه نتيجه گرفتن يعني مساوي مقابل استقلال،‌گفت: چرا فقط يک امتياز ما هر سه امتياز را مي‌خواهيم ما به برنده شدن مقابل استقلال هم فکر مي‌کنيم.

وي در مورد اينکه ملوان با وجود مشکلات مالي در نيم‌فصل اول خوب نتيجه گرفته است، گفت: ما مشکل مالي داريم اما کار خودمان را انجام مي‌دهيم من و همه بازيکنان ملوان مي‌خواهيم هر روز بهتر و قوي‌تر شويم و سخت هم براي رسيدن به اين هدف کار مي‌کنيم.

اسکوچيچ در مورد اينکه ملوان در پايان فصل چه جايگاهي در جدول خواهد داشت، گفت: نمي‌توانم پيش‌بيني کنم ما فقط سخت کار مي‌کنيم و روز به روز بهتر خواهيم شد.

انتقاد سرپرست استقلال از سخنان سرمربی ملوان :

ماجدی: مربی ملوان دو بازی نتیجه گرفته، در مورد همه چیز اظهار نظر می‌کند

IMAGE635056170626161403.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، میرشاد ماجدی در جلسه هیئت رئیسه سازمان لیگ فدراسیون فوتبال که با حضور نمایندگان باشگاه‌ها برگزار شد، شرکت کرده بود در مورد عملکرد استقلال در فصل نقل و انتقالات گفت: مهرداد اولادی را جذب کردیم و برای جذب کبه منتظر کارهای پزشکی او هستیم.

وی در خصوص پیوستن فرزاد حاتمی به استقلال گفت: کمیته نقل و انتقالات در باشگاه استقلال با مسئولیت امیری فعالیت می‌کند و بهتر است این سؤالات از وی پرسیده شود. من زمانی می‌توانم اظهارنظر کنم که بازیکنان به تمرینات آمده باشند.

ماجدی در مورد شایعاتی که در خصوص جدایی محمد قاضی از استقلال شنیده می‌شود، گفت: این موضوع صحت ندارد. قاضی مشکلی با استقلال نداشته و ندارد و امروز بعد از ظهر هم در تمرین حاضر می‌شود و می‌توانید با حضور در تمرین قاضی را ببینید.

وی در خصوص محسن مسلمان گفت: در اینکه مسلمان بازیکن خوبی است شکی وجود ندارد اما این موضوع هم به کمیته نقل و انتقالات باشگاه مربوط می‌شود.

سرپرست استقلال در مورد تعویق دیدار استقلال با ملوان گفت: بحث ما تیم ملوان نیست و هر تیم دیگری هم بود این موضوع را مطرح می‌کردیم. بحث ما بازیکنان حاضر در تیم‌های ملی هستند که زمان لازم برای تمرین کردن با استقلال را ندارند و در نهایت سازمان لیگ در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد کرد.

وی در مورد این اظهارنظر اسکوچیچ، سرمربی ملوان که گفته مگر بازی رئال مادرید و بارسلونا عقب می‌افتاد، گفت: اسکوچیچ تازه به فوتبال ما آمده و قیاس‌هایش بسیار بزرگ است. او باید چند سال در فوتبال ما باشد تا بفهمد که فوتبال ایران و اسپانیا قابل قیاس با یکدیگر نیست ضمن اینکه دو نتیجه خوب گرفته فکر می‌کند باید در مورد همه چیز اظهار نظر کند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منتظری از استقلال جدا نمی‌شود

%D9%BE%DA%98%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%B1%DB%8C.jpg

مدافع تیم فوتبال استقلال که گفته می‌شد نیم‌فصل از این تیم جدا می‌شود در این تیم می‌ماند.
به گزارش خبرگزاری فارس، پیش از فصل امسال پژمان منتظری قصد داشت برای ادامه فوتبال خود راهی چین شود اما مذاکرات وی با استقلال این بازیکن را مجاب کرد تا نیم فصل اول در جمع آبی پوشان باقی بماند و سپس راهی لیگ چین شود.

در اواخر نیم فصل اول هم زمزمه هایی مبنی بر جدایی این بازیکن شنیده می شد اما مسئولان استقلال با صحبتی که با منتظری انجام داده اند وی را برای ماندن تا پایان فصل مجاب کرده اند و این بازیکن از استقلال جدا نمی شود.

پژمان منتظری در حال حاضر همراه تیم ملی در لبنان بسر می برد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اختصاصی استقلالی - جواد نكونام و اميد شكستن طلسم 9 ساله

اختصاصی استقلالی - نوزدهم تيرماه 1392 مطلبي با عنوان : " يادداشتي براي ماندن جواد نكونام " از سوي يكي از خبرنگاران مستقل سايت استقلالي ( كاربري bahareman ) در بخش اختصاصي استقلالي درج شد . در آن زمان با اينكه جواد نكونام هنوز با استقلال قرارداد داشت اما همه در تب و تاب ماندن و يا رفتن او از جمع آبي ها بوديم . بالاخره لژیونر محبوب و قزل آلای فوتبال ایران در تیم استقلال ماند تا بازهم شایستگی های خود را ثابت کرده و در ترکیب تیم محبوبش بدرخشد .

او كه هميشه با جان و دل براي تيمش بازي ميكند و هيچگاه كم فروشي نکرده و سعي در آماده نگه داشتن خود دارد ، با غيرت و تعصب و اخلاق مثال زدني بازيهاي خوبي براي تيم ملي و باشگاه مورد علاقه اش استقلال انجام داد .

در آن مطلب نويسنده مدعي بود كه چنانچه نكونام در استقلال بماند ، با توجه به شرايط حضور استقلال در 8 تيم برتر لیگ قهرمانان آسيا و همچنين بازيهاي درخشانش در تيم ملي ایران ، احتمال انتخابش به عنوان بهترين بازيكن برتر آسيا بسيار وجود دارد و اكنون اين پيش بيني تقريبا نزديك به 10 روز مانده به انتخابات سه شنبه 26 نوامبر(5 آذر) ، مراسم انتخاب و معرفی برترینهای فوتبال آسیا در کوالالامپور پایتخت مالزی و مقر AFC در حال وقوع است .

كاپيتان تيم ملي كه پيش از اين گفته بود دريافت عنوان برترين بازيكن فوتبال آسيا از آرزوهايش مي باشد ، شايد در سال 2013 طلسم 9 ساله را بكشند و موفق به دريافت اين عنوان با ارزش شود . براي او كه تنها نماينده ايران در جمع نامزدهاي بهترين بازيكنان قاره كهن است ، آرزوي موفقيت داريم و از حالا براي برپايي جشني باشكوه براي او لحظه شماري ميكنيم و اميدواريم بازيكن با اخلاق تيم محبوبمان و كاپيتان خوب و شايسته تيم ملي اولين استقلالي باشد كه مرد سال فوتبال آسيا مي شود و به ياري خدا ، افتخاری دیگر به گنجينه افتخارات باشگاه استقلال افزوده مي گردد .

از افتخارات جواد نکونام مي توان به :

* عضويت در باشگاه صدتايي هاي فيفا

* بهترين بازيكن سال 1386 فوتبال ايران

* نامزد كسب عنوان بهترين بازيكن سال 2005 و 2007 و 2008 آسيا

* حضور در جمع ۱۱ بازیکن برتر اسپانیایی حاضر در رقابت های جام یوفا در فصل 2007-2006

* بهترين بازيكن اوساسونا در فصل 2007-2006 به انتخاب روزنامه محلی پامپلونا

* بهترین بازیكن اوساسونا در سال 2011 میلادی به انتخاب کاربران اینترنتی باشگاه اوساسونا

* گلزن ترین هافبک دفاعی خارجی لالیگا

* کاملترين گلزن لاليگا ( تلويزيون ملی اسپانيا عنوان كرد كه نكونام تنها بازيكن لاليگا است كه توانسته گل های مهمی را با اشكال مختلف در كارنامه خود ثبت كند كه اين گل ها با ضربات سر ، شوت بغل پا ، كاشته از چپ و راست و گلزنی با پاي چپ و راست می باشد ) و ... اشاره کرد .

- نـویـسـنـده : سـعـیـد رحـیـمـی . در تـاریـخ 25-08-1392 . رایانامه : [email protected]

نقل و درج مطلب تنها با ذکر نام سایت استقلالی (esteghlali.com) و نام نویسنده ی مطلب مجاز است.
مسئولیت نوشته به عهده ی نویسنده ی مطلب است و سایت استقلالی هیچ مسئولیتی در مورد این نوشته ندارد.
تمامی حقوق مطلب برای نویسنده و سایت استقلالی محفوظ است .

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
در نبرد بین انسان های بزرگ و روزهای سخت ، این انسان های بزرگ هستند که می مانند ، نه روزهای سخت .

امیر قلعه نویی

attachment-487959d1384692012-1384691977661.jpg

فایل های ضمیمه

• 1384691977661.jpg
    1384691977661.jpg
    84.9 KB · نمایش ها: 74

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
راسته میگن شیث هم می خواد بیاد؟
آغا چه تیمی بشیم ما

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]قلعه‌نويي:‌ از عملکرد تيم راضي هستم[/h]
[h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از استقلال نه اما از شرايطي که داشتيم و نتايجي که با همه اين شرايط گرفتيم راضي هستيم.[/h]
00939829.gif

امير قلعه‌نويي در انتهاي تمرين امروز استقلال ضمن عرض تسليت براي ايام سوگواري امام حسين (ع) در مورد سفرش به اوکراين گفت: برنامه‌ريزي کرده بوديم تا با کمک يکي از دوستان عزيزم بتوانيم مسابقه اوکراين و فرانسه را از نزديک مشاهده کنيم. درس خوبي براي من بود. به نظر من ديدن اين مسابقه از خيلي از کلاس‌هاي آموزشي مؤثرتر است. وقتي نحوه تعويض‌ها را از نزديک ديدم براي من برآيند خوبي داشت و توانست کمک زيادي کند.

به نقل از فارس،وي در مورد اينکه در روزهاي ابتدايي تمرين استقلال تنها 3 بازيکن حضور داشتند، اظهار داشت: اگر در تمرين 3- 4 نفر حضور داشتند به اين معنا نيست که برنامه‌ريزي نداشتيم. ما مي‌دانستيم خسرو حيدري و بيک‌زاده کجا هستند و بدون برنامه کار نکرديم. يکسري مشکلات داريم، عده‌اي از بازيکنان ما در تيم اميد و تيم ملي بزرگسالان بودند. در ابتداي فصل بدنسازي و ريکاوري خوبي نداشتيم. مصدومانمان لحظه به لحظه کارهاي خود را پيش مي‌برند و نيز زير نظر پزشکان تيم خود هستند. ما از همه چيز باخبريم.

سرمربي استقلال در مورد اينکه ساموئل چرا در تمرينات نيست، اظهار داشت: هنوز مشکل گذرنامه اين بازيکن حل نشده است. با مدير برنامه‌هاي او صحبت کرديم و قرار است پس از تعويض گذرنامه‌اش از سه‌شنبه در تمرينات شرکت کند.

قلعه‌نويي در مورد اينکه آيا او از عملکرد استقلال در نيم‌ فصل اول راضي بود، اظهار داشت: از استقلال راضي نبودم اما با توجه به شرايطي که براي ما وجود داشت از عملکرد تيم راضي هستم. ما در ابتداي فصل خوب بدنسازي و ريکاوري نکرديم. با اين شرايط اگر بخواهيم حساب کنيم عملکرد بدي نداشتيم اما استقلال بايد بهتر از اين باشد. اگر در نيم فصل دوم کل نفراتمان را در اختيار داشته باشيم مي‌توانيم عملکرد بهتري از خود ارائه دهيم. ما در نيم فصل اول 9 بازي خارج از خانه داشتيم. مطمئنا در نيم فصل دوم بازي‌هاي خانگي کمک بيشتري به ما مي‌کند. البته اگر بازي عقب افتاده خود مقابل ملوان را ببريم با ساير تيم‌ها هم امتياز مي‌شويم. استقلال با تيم‌هاي ديگر تفاوت دارد البته قبول دارم ليگ امسال ضعيف‌تر از سال قبل است و اين مسئله شايد به خاطر شرايط زمين‌ها است.

قلعه‌نويي در مورد اينکه آيا از انتقالات نيم فصل رضايت دارد، اظهار داشت: ما ليست‌مان را به باشگاه ارائه کرديم و دنبال اين هستيم، در نيم فصل جذب بازيکن سخت است. دنبال يک دفاع راست و هافبک بازي‌ساز هستيم.

وي در مورد تعويق ديدار ملوان و استقلال گفت: ما يک درخواست منطقي را ارائه کرديم. آخرين بازي نيم فصل اول را مقابل تراکتورسازي انجام داديم و بايد اولين بازي نيم‌فصل دوم را نيز ما انجام دهيم. مطمئنا اعضاي سازمان ليگ و هيئت رئيسه آن نگاه فني دارند، ما خواسته منطقي داريم، نمي‌توان هم نيم‌فصل اول را ما تمام کنيم و هم نيم فصل دوم را ما شروع کنيم. اميدوارم به اين درخواست ما جواب دهند والا تمکين مي‌کنيم.

سرمربي استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد انتخاب محمود گودرزي به عنوان وزير ورزش و جوانان خاطر نشان کرد: از اين موضوع خوشحال هستم اول به خاطر اينکه دولت تدبير و اميد تکميل شد و دوم به اين دليل که وضعيت وزير ورزش مشخص شد.به ايشان تبريک مي‌گويم اميدوارم در همين شروع کار نگاه ويژه‌اي به استقلال و پرسپوليس به عنوان دو سرمايه کشور داشته باشد. گودرزي در سوابق کاري خود سابقه مديريتي و ورزشي دارد و انشاء‌الله انتخابش منشأ خير باشد.

سرمربي استقلال در مورد قرار گرفتن جواد نکونام و حنيف عمران زاده در تيم رويارويي AFC گفت: از اين موضوع خيلي خوشحالم و اميدوارم اين افتخارات براي استقلال ادامه داشته باشد. من معتقدم به غير از نکونام و عمران زاده بازيکنان ديگري هم از استقلال هستند که مي توانستند در اين تيم رويارويي حضور داشته باشند.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
مثل اینکه کبه هم تست پزشکیش رو با موفقیت گذرونده ...

امیدوارم این هافبک بازیساز که میگن در حد جان واریو هست واقعا در حدش باشه .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مثل اینکه کبه هم تست پزشکیش رو با موفقیت گذرونده ...

امیدوارم این هافبک بازیساز که میگن در حد جان واریو هست واقعا در حدش باشه .

امییدواریم که امسال خوب بازی کنیم وخوب نتیجه بگییریم
اول فصل هم سرمربی رفت امریکا نیم فصل هم رفت اکراین
باید تو این وضعیت بالا سر تیم باشه ولی تیمو تنها میزاره!!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
همش دو روز رفت اوکراین..مهم نیست زیاد

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
من 25 ساله که آبیم . وقتی به دنیا اومدم جای گریه میگفتم آبیته و به پرستارها 4 رو نشون میدادم .

انگار اون زمان پیش بینی کرده بودم که 4 بار متوالی می بریم رقیب رو .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
عجب بازیکنانی بودنااااااااا

23 ساله که آبیم
:)
من 25 ساله که آبیم . وقتی به دنیا اومدم جای گریه میگفتم آبیته و به پرستارها 4 رو نشون میدادم .

انگار اون زمان پیش بینی کرده بودم که 4 بار متوالی می بریم رقیب رو .

:lol:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بازی استقلال و ملوان در شرایط نابرابر است:(

نکونام:اصلا به خداحافظی از فوتبال فکر نمی‌کنم/ مرد سال آسیا شدن یکی از آرزوهایم است
کاپیتان تیم ملی فوتبال با تاکید بر شرایط خوبش گفت: اصلا به خداحافظی از فوتبال فکر نمی‌کنم و صحبت در این مورد زود است.

13920827000085_PhotoA.jpg

جواد نکونام در آستانه دیدار تیم ملی مقابل لبنان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص مسابقه فردا، انتخاب خود به عنوان یکی از شانس‌های مرد سال آسیا و همچنین شرایط ملی‌پوشان در بیروت صحبت‌هایی را انجام داده که متن این گفت‌وگو را در زیر می‌خوانید.
فارس: دو سفر طولانی در پیش داشتید که آن را پشت سر گذاشتید، آیا خستگی از تن ملی‌پوشان درآمده یا خیر؟
چون پرواز دوم ما به بیروت با بیزینس کلاس بود زیاد خسته نشدیم ولی خوشبختانه در این یکی دو روز خوب استراحت کردیم و امیدوارم تا فردا که تیم ما بازی دارد به شرایط ایده‌آل برسیم.
فارس: بازی را چطور می‌بینید؟
این بازی حداقل برای خود من از اهمیت زیادی برخوردار است و البته می‌دانیم که باید در زمین بی‌کیفیت بازی کنیم اما از این نظر این مسابقه برایم حساسیت دارد چون در مسابقات مقدماتی جام جهانی یک بر صفر به این تیم باختیم و نتیجه ناراحت‌کننده بود حالا می‌خواهیم آن شکست را در زمین لبنانی‌ها جبران کنیم.
فارس: در اینجا همه معتقدند درست است که تیم ملی در جام ملت‌ها محک می‌خورد ولی باید بازی‌های بزرگتری برای ملی‌پوشان در نظر گرفته شود چون مثلا تیم‌های کره و ژاپن با تیم‌های بزرگ دنیا بازی می‌کنند.
حرف شما درست است. بازی‌های بزرگ سخت‌تر است و می‌تواند به ما کمک زیادی کند. تیم‌هایی که در مقدماتی جام جهانی حضور داشتند از این فرصت استفاده کرده و بازی‌های تدارکاتی خوبی در نظر گرفتند. ما هم اردوهای خوبی داریم و اگر می‌توانستیم بازی‌های بزرگتری داشته باشیم خیلی بهتر می‌شد و قطعا به ما کمک می‌کرد اما شرایط طوری است که باید با آن کنار بیاییم.
فارس: درخشش بازیکنان دو ملیتی مقابل تایلند باعث شد تا خیلی‌ها از آنها تعریف کنند، به نظر تو نقش آنها در موفقیت‌های اخیر تیم ملی چقدر است؟
اوایل که آنها به تیم اضافه شده بودند انتقاد زیاد می‌شد ولی بعد از گذشت زمان شرایطشان خوب شد و روز به روز بهتر شدند. همه باید تلاش کنند که تیم ملی به موفقیت برسد. بازیکنان دوملیتی هم ایرانی هستند و خون ایرانی در رگ‌هایشان جاری است و من معتقدم باید از آنها حمایت کنیم همانطور که دیدید در این مدت خیلی به تیم مدت کمک کردند.
13920328212519218_PhotoL.jpg

فارس: این روزها بحث اصلی فوتبال ما انتخاب تو به عنوان یکی از 3 شانس کسب بهترین بازیکن آسیا است، چقدر به کسب این عنوان خوش‌بین هستی؟
اگر لیاقت داشته باشم مرد سال آسیا می‌شوم و اگر نشدم هم مهم نیست و مثل سالهای گذشته همه چیز خیلی زود می‌گذرد و به زندگی حرفه‌ایم ادامه می‌دهم ولی مطمئن باشید اگر این عنوان را به دست آوردم سعی می‌کنم بهتر از قبل باشم و به یکی از آرزوهای بزرگ زندگی‌ام رسیده‌ام.
فارس: آیا امکان دارد بعد از بازی‌های جام جهانی از بازی‌های ملی و حتی فوتبال خداحافظی کنی؟
اصلا به خداحافظی فکر نمی‌کنم چون شرایطم خیلی خوب است و فعلا خیلی زود است که بخواهم به این موارد فکر کنم. صحبتی هم در این زمینه ندارم.
فارس: ظاهرا بلافاصله بعد از بازگشت از بیروت باید به مصاف ملوان بروید آن هم در شرایطی که استراحت زیادی ندارید، این موضوع به شما صدمه نمی‌زند؟
من امیدوارم که بازی با ملوان ما عقب بیفتد چون در این دو هفته پروازهای سختی را گذراندیم و یک بازی سنگین را در هوای شرجی تایلند برگزار کردیم و فردا هم یک مسابقه سنگین‌تر داریم. استقلال ملی‌پوشان زیادی دارد و فکر می‌کنم اگر قرار باشد بازی کنیم در شرایط نابرابری است و به بازیکنان تیم لطمه و صدمه خواهد زد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
استقلال اسطوره جدید رو کرد

امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال در تازه ترین مصاحبه ای که داشته با گلایه از وضعیت بد مالی استقلال مدعی شده که بسیاری از بازیکنان این تیم هنوز یک ریال از باشگاه نگرفته اند. قلعه نویی به همین دلیل به تعریف و تمجید از بازیکنانش پرداخته و البته یک اسطوره جدید هم برای استقلال رو کرده. قلعه‌‌نویی با توجه به مدارای منتظری با باشگاه استقلال او را اسطوره استقلال دانسته «پژمان منتظری را باید اسطوره باشگاه استقلال دانست زیرا در حالی که یک ریال از ما نگرفته و پیشنهادات میلیاردی دیگری از چین و کشورهای عربی پیشنهاد داشت اما به خاطر مردم و استقلال گفت تا یکسال دیگر می‌مانم. این در شرایطی است که ممکن است منتظری سال آینده این موقعیت‌های خوب را نداشته باشد» این در حالی است که بسیاری از بازیکنان قدیمی و بزرگ استقلال که هنوز پول وارد فوتبال نشده بود بدون چشمداشتی پیراهن این تیم را می‌پوشیدند اما هیچ گاه لقب اسطوره برای آنها به کار برده نشد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خدایش اکثر بازیکنای استقلال فقط به عشق استقلال میان تو این تیم وبازی میکنن
همین پژمان بهترین پیشنهادات وبهترین فرصتهارو داشت ولی با اوضاع نا به سامان تیم موندش و داره بازی میکنه
پژمان خیلی با معرفتی همینطور اونایی که بدوون هیچ چشم داشتی تو استقلال دارن بازی میکنن:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا