• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
خوب دیگه مسلمان هم رفت پرسپولیس .

هرچی بازیکن جوون و آینده دار و خوب بود پرسپولیس با پول های رویانیان خرید .

ما هم باید وایسیم ببینیم جلسه ی بعدی فتح الله زداه با کدوم سفیر هست .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بیخیال :دی

میگم محمود تیغ نورد از مس جدا شده! نکنه میخواد بیاد استقلال؟

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
هاشم ساعدی به عنوان سخنگوی باشگاه استقلال منصوب می‌شود.
به گزارش خبرگزاري فوتبال پارس فوتبال دات کام و به نقل از ايسنا قائم‌مقام سابق باشگاه استقلال قرار است با حکم مدیرعامل این باشگاه به عنوان سخنگوی آبی‌ها کار خود را آغاز کند.

che226

Registered User
لایک‌ها
419
جدایی آندو از استقلال صحت ندارد
سرژيک تيموريان برادر آندرانيک که نقش مديربرنامه‌هاي او را ايفا مي‌‌کند در واکنش به شايعه جدايي برادرش از استقلال به دليل پرداخت نشدن مطالباتش به خبرنگار تسنيم، گفت: چنين چيزي صحت ندارد و آندو تا اين لحظه صحبتي درباره جدايي‌اش انجام نداده است.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
بیخیال :دی

میگم محمود تیغ نورد از مس جدا شده! نکنه میخواد بیاد استقلال؟

میدونم هافبکه ولی دقیقا نمیدونم کدوم سمته! (وسط-نفوذی-کنار؟؟؟؟)

راستی!!!!! اینجا زده احتمالا میره پیش همنام خوزستانیمون!:eek:

Last edited:

arash-behboodi

Registered User
لایک‌ها
10
خدارو شکر هیچ بازیکنی نخرید استقلال یه جوونم داشت رد کردش رفتش
نمیدونم والا همش امیدواریم مثه همیشه اخرین لحظه بگن یه بمب ترکوندیم اما نگرانم دیگه کسی نمونه که بشه ترقه هم حسابش کرد

Sent from my LG Optimus G Pro using Tapatalk2

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
دیگه امروز کاملا حالم بهم خورد .

خبرهایی رسیده که میخوان شیث رضایی رو بگیرن . احتمالش هم زیاده .

یعنی اگر این بازیکن به درد نخور و پرسپولیسی رو بگیرن من یکی میرم طرفدار استقلال اهواز میشم .

این همه پرسپولیسی که فوتبالشون تموم شده بس نبود فقط گل و سنبلشون کم بود که اینم میخواد بیاد .

بخدا صد شرفه مظلومی می ارزه به قلعه نوعی که همش باندبازی میکنه .

اعصابم دیگه داره خرد میشه . اون سال که مظلومی بود 4 بار پرسپولیس رو بردیم و پنجمیش هم میتونستیم ببریم که زاید جوگیر شد همون

یه بازی وگر نه داشتیم با تیم دوم استقلال پنجمین بار هم می بردیمشون .

بسه یه بازیکن درست بگیرین بابا اه .

پرسپولیس واسه 5 ساله آینده اش هم تامین شده . اینا میرن نوری و نیکبخت و اولادی و ... که تاریخ مصرف گذشته ان میارن .

من نمیدونم این خریدها چیه . تیم 3 تا مهاجم داره .باز میرن اولادی و کبه ی بی مصرف که ذخیره بوده همش رو میارن .

یه هافبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک بخــــــــــــــــــر بابا

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بچه ها شنیدم شیث رضایی هم دارن جذب میکنن که بعد نوری و قاضی و نیکبخت و اولادی اینم می خوان بگیرن که جمع پیرمرد ها جور شه

بنده پیشنهاد میدم به مدیران که اسم تاپیک استقلال رو به پیشکسوتان پرسپولیس تغییر بدن چون نصف این تیم شده پیشکسوت پرسپولیس !!!! اونم بازیکن های رده خارج که توی تیم های درجه دوم هم نیمکت نشین بودن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بچه ها شنیدم شیث رضایی هم دارن جذب میکنن که بعد نوری و قاضی و نیکبخت و اولادی اینم می خوان بگیرن که جمع پیرمرد ها جور شه

بنده پیشنهاد میدم به مدیران که اسم تاپیک استقلال رو به پیشکسوتان پرسپولیس تغییر بدن چون نصف این تیم شده پیشکسوت پرسپولیس !!!! اونم بازیکن های رده خارج که توی تیم های درجه دوم هم نیمکت نشین بودن

یع منبع دارین از شیث؟؟؟
بابا بگیرن که امن یکی حرفی برای گفتن ندارم!:hmm:!!!!!!!!!!!!!
این چه وضعه هی میگیم میریم جلووتر بهتر میشه ولی هرچی جلوتر میریم بیشتر فرووووووو میریم

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
حیف که پژمان چشمهاش ضعیف شده و ***** فرد پاش شکسته و گرنه جمعشون جمعه.
یکی نیست به مربی تیم بگه بابا خجالت بکش.کیا رو داری جذب میکنی؟؟ وقتی میلاد و ایمان و شریفات و عنایتی هستند این عتیقه های اخراجی تیم حریف رو واسه چی میاری تو تیممون.اه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بنده نظرم اینه جناب قلعه نوعی و حاجی می خوان فصل بعد از این تیم برن

و فعلا مشغول یک زمینه چینی هستن که بعد از اون ها هرکی بیاد نتایجش بسیار بد و فاجعه باشه

و دوباره با افتخار برشون گردونن و بزارن رو سرشون

این رو من نمیگم خیلی از روزنامه ها و سایت ها نوشتن این بازیکن گیری ها در سال اخیر بسیار بسیار مشکوک بوده

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یع منبع دارین از شیث؟؟؟
بابا بگیرن که امن یکی حرفی برای گفتن ندارم!:hmm:!!!!!!!!!!!!!
این چه وضعه هی میگیم میریم جلووتر بهتر میشه ولی هرچی جلوتر میریم بیشتر فرووووووو میریم

دوست عزیز یک سرچ بزنی اکـثر سایت ها زدن عصر امروز منم فکر کنم بگیرنش قرار برای دفاع چپ هم مثل اینکه بازی کنه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
حیف که پژمان چشمهاش ضعیف شده و ***** فرد پاش شکسته و گرنه جمعشون جمعه.
یکی نیست به مربی تیم بگه بابا خجالت بکش.کیا رو داری جذب میکنی؟؟ وقتی میلاد و ایمان و شریفات و عنایتی هستند این عتیقه های اخراجی تیم حریف رو واسه چی میاری تو تیممون.اه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

من شنیدم به پژمان جمشیدی هم پیشنهاد دادن خودش قبول نکرده و گرنه پژمان یوزپلنگ هم نوک حمله کولاکی میکرد با اون یک گل ملی اش:D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بنده نظرم اینه جناب قلعه نوعی و حاجی می خوان فصل بعد از این تیم برن

و فعلا مشغول یک زمینه چینی هستن که بعد از اون ها هرکی بیاد نتایجش بسیار بد و فاجعه باشه

و دوباره با افتخار برشون گردونن و بزارن رو سرشون

این رو من نمیگم خیلی از روزنامه ها و سایت ها نوشتن این بازیکن گیری ها در سال اخیر بسیار بسیار مشکوک بوده

فک کنم میخاد بشه مثل خوزه مورینیو که کاسیاس وبازی نداد نتایجی بد موقع رفتنش گرفت //
امیدوارم که این کاروو با استقلال امیررخان نکنه:(
هرچی باشع شایع باشع

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فردوسی پور چی میگه؟

مگه قلعه نویی حرفی زده؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
فردوسی پور چی میگه؟

مگه قلعه نویی حرفی زده؟

فردوسی پور و قلعه نویی ک اخیرا همش درگیر بودن
ولی امروزم دیدم تو روزنامه ب فردوسی گفته بودن دلال تیم ملی ‌ولی نمیدونم کی گفته بود!

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فک کنم میخاد بشه مثل خوزه مورینیو که کاسیاس وبازی نداد نتایجی بد موقع رفتنش گرفت //
امیدوارم که این کاروو با استقلال امیررخان نکنه:(
هرچی باشع شایع باشع

آقا من نمی فهمم دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه ؟؟؟؟

این بازیکن ها رو دشمن استقلال هم جذب نمی کرد !!! شما ببین تیم رقیب داره جوان گرایی می کنه ما داریم جوان ها رو میدیم بره پیرمرد ها رو جذب میکنیم

ما الان اون بنده خدا عنایتی رو بریم بیاریم حداقبل برامون گل هم میزنه با لباس استقلال هم خداحافظی کنه نه این یارو کبه رو رفتن گرفتن که معلوم نیست از کدوم تخم مرغ شانسی در اومده بعد این لاوره رو بازی نمیده

داستان مشکوکه باید ساده لوح باشید که فکر کنید این انتقالات طبیعی هست !!! دلیل اینکه فرهاد رفت هم این بود که فهمیده بود قراره تیم از هم بپاشه و برای همین رفت

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فردوسی پور و قلعه نویی ک اخیرا همش درگیر بودن
ولی امروزم دیدم تو روزنامه ب فردوسی گفته بودن دلال تیم ملی ‌ولی نمیدونم کی گفته بود!

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
قلعه نوعی در کمیسیون اصل 90 گفته بزرگترین دلال ایران فردوسی پور هست و الان با کیروش رو هم ریخته برای کیروش دلالی میکنه تا بازیکن های دو رگه بیاره تیم ملی و حق جیبشم بهش میدن

گفته باید بیارین اش و محاکمه اش کنن گفته مثلا دژاگه رو همین جوری آوردن و با حذف فردوسی پور ریشه دلالی تو ایران خشک میشه

برای همین فردوسی پور امشب خیلی ناراحته و اعصاب نداره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قلعه نوعی در کمیسیون اصل 90 گفته بزرگترین دلال ایران فردوسی پور هست و الان با کیروش رو هم ریخته برای کیروش دلالی میکنه تا بازیکن های دو رگه بیاره تیم ملی و حق جیبشم بهش میدن

گفته باید بیارین اش و محاکمه اش کنن گفته مثلا دژاگه رو همین جوری آوردن

برای همین فردوسی پور امشب خیلی ناراحته و اعصاب نداره

من مصاحبه ای از قلعه نویی ندیدم!

صحبت های خصوصی یک فرد در مجلس چطوری درز پیدا کرده بیرون؟ از کجا معلوم قلعه نویی اینو گفته باشه؟ حالا اینا به کنار...

نکته جالب در مورد بازیکنای دورگه اینه که فقط یک بازیکن دورگه به تیم ملی دعوت نمیشه و اون هم ماهان بغدادی بازیکن شاغل در لیگ سوئد هست که همش در مصاحبه هاش داره میگه عاشق استقلال و فرهاد مجیدی هستم به نظرم دعوت نشدنش به این علاقیاتش ربط داره و مشکوکه وگرنه چرا جهانبخش و ...باید دعوت بشن ولی اون نشه؟

حتی نخواستن این بازیکن که مشخصه حرفه ای فوتبال رو فرا گرفته و میتونه به استقلال کمک کنه از سوی کادر فنی استقلال هم به نظر من غیر طبیعی هست و باز هم به نظر من به خاطر اینه که بیش از حد به مجیدی ابراز علاقه کرده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا