• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تا امروز هیچوقت اوضاع تیم رو این مدلی ندیده بودم
نمیدونم واقعا مشکل چیه ولی نیم فصل به جای تقویت تیم هر روز خبر میاد یکی از ستاره های تیم داره میره - اونم کجا ؟ مثلا ذوب آهن
نمیدونم ولی انگار قرار باشه ترمز تیم کشیده بشه ! یه این طور مدلی تو ذهنم میاد - والا هم امیر و هم حاجی مرد روزای سختن و این مدلی ندیده بودم آچمز بشن

امیدوارم آخرش خوش باشه برامون

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
[h=1]فرزاد حاتمي رسما پرسپوليسي شد[/h]
[h=2]مهاجم اسبق تيم استقلال رسما با پرسپوليسي‌ها قرارداد امضا کرد.[/h]
00944531.jpg

فرزاد حاتمي که تا همين چند روز پيش از استقلال پيشنهاد داشت و حتي با فتح‌الله زاده هم آشتي کرده بود امروز با پرسپوليس توافق کرد و رسما قرارداد خود را با مسئولان اين باشگاه به امضا رساند.

به گزارش فارس، اين بازيکن با عقد قراردادي 6 ماهه سرخپوش شد و در نيم فصل دوم با پيراهن پرسپوليس به ميدان مي‌رود.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
کيانوش رحمتي با مس کرمان قراداد بست

هافبک جدا شده تيم سايپا در نيم فصل دوم براي تيم مس کرمان به ميدان مي‌رود.
00032934.jpg

کيانوش رحمتي که ابتداي اين فصل از تيم استقلال به سايپا پيوسته بود به دليل نيمکت‌نشيني در تيم سايپا در پايان نيم فصل اول از اين تيم جدا شد.

به گزارش تسنيم، رحمتي که از تيم مس کرمان پيشنهاد داشت امروز (چهارشنبه) پس از انجام مذاکره با مديرعامل باشگاه مس به اين تيم پيوست. قرارداد رحمتي با اين تيم کرماني تا پايان فصل است.

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
بدبختی ایران فقر بازی ساز داره و کسی نیست که بخوان بخرن مثلا حدادی فر هست که از ذوب آهن تکنون نمی خوره به نظرم نوری و نظری و 500 میلیون پول بدیم حدادی فر رو بگیریم هیچی رو از دست ندادیم

در کل فکر کنم قلعه نویی داره دنبال یک بازی کن تاپ خارجی می گرده

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]کبه: در اينجا فيکس شدن کار ساده‌اي نيست[/h]
[h=2]مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال گفت:تمرينات استقلال فشرده است و با آن چيزي که من در داماش ديده بودم فرق دارد.[/h]
00946091.jpg

به گزارش سايت باشگاه استقلال، بوبکر کبه در خصوص شرايط خود اظهار داشت: خوشبختانه در استقلال هيچ‌ مشکلي ندارم. به اين تيم آمدم تا هرچه در توان دارم را براي استقلال بگذارم. مي‌دانم استقلال تيم بزرگي است و ستاره‌هاي زيادي دارد به همين دليل تمرينات خود را با جديت و پشتکار بيشتر مي‌گذرانم تا بتوانم با کسب آمادگي بيشتر نظر کادرفني استقلال را به سوي خود جلب کرده و براي اين تيم به ميدان بروم.

کبه در ادامه گفت: اولين روز حضورم در تمرين استقلال خيلي خوب و شيرين بود. توانستم در اولين تمرين براي استقلال دو گل بزنم و نشان بدهم من براي گلزني به استقلال آمده‌ام. برايم جالب بود که تمرينات استقلال خيلي حرفه‌اي و پرفشار دنبال مي‌شود و با آنچه من در تمرينات داماش ديده بودم خيلي متفاوت بود.

کبه در ادامه اعلام کرد: در استقلال فيکس بازي کردن کار ساده‌اي نيست، اما من سعي مي‌کنم يکي از بازيکنان آماده استقلال باشم و با نظر کادرفني اين تيم به ميدان بروم. همه هدف من اين است که در هر بازي استقلال صاحب موقعيت گلزني شوم و به تيم جديدم کمک کنم.

وي در پايان ابراز اميدواري کرد بتواند با استقلال قهرماني در ليگ را تجربه کند.استقلال شرايط خوبي دارد و جزو مدعيان قهرماني به حساب مي‌آيد. از اين ‌رو من اميدوارم با اين تيم بتوانم قهرماني در ليگ را تجربه کنم.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
بدبختی ایران فقر بازی ساز داره و کسی نیست که بخوان بخرن مثلا حدادی فر هست که از ذوب آهن تکنون نمی خوره به نظرم نوری و نظری و 500 میلیون پول بدیم حدادی فر رو بگیریم هیچی رو از دست ندادیم

در کل فکر کنم قلعه نویی داره دنبال یک بازی کن تاپ خارجی می گرده

داش قلعه نویی دنبال هیچ بازیکن تاپ خارجی نیست . همین یه دونه تاپ با نام کبه که توی داماش ذخیره بود رو خرید نشون داد خودشو دیگه .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
:lol: بزرگی و معرفتت منو کشته!

حاتمی: می‌خواستم با فتح‌الله‌زاده قرارداد ببندم نه معاون باشگاه/ استقلالی‌ها قدرم را ندانستند
/ من بازیکن کوچکی نیستم که روی زمین بمانم

* تسنیم: چطور صحبت از بازگشتت به استقلال مطرح شده بود، به یکباره به پرسپولیس رفتی؟

فوتبال حرفه‌ای است. اول فصل از پرسپولیس پیشنهاد داشتم ولی به دلیل برخی اتفاقات به فولاد خوزستان پیوستم. ای کاش از ابتدا به پرسپولیس می‌رفتم تا یک نیم فصل سرد را سپری نمی‌کردم هر چند مردم اهواز مردم بسیار خوبی هستند.

* تسنیم: پس چرا با فتح‌الله‌زاده آشتی کردی؟

قلعه‌نویی از من خواست با فتح‌‌الله‌زاده آشتی کنم. همان موقع اعلام کردم آشتی من با فتح‌الله‌زاده دلیلی مبنی بر بازگشتم به استقلال نیست. فتح‌الله‌زاده همانجا اعلام کرد برو با علی امیری معاون باشگاه استقلال قرارداد ببند ولی من گفتم تنها با شما قرارداد می‌بندم. پس از آن دیگر تماسی از سوی مسئولان استقلال با من گرفته نشد. با وجود پیشنهاداتی که داشتم صبر کردم اما وقتی پیشنهاد علی دایی و پرسپولیس به دستم رسید تصمیم گرفتم به پرسپولیس بروم.

دایی را دوست دارم و باید بگویم حضور او در رفتن من به پرسپولیس بی‌تاثیر نبوده است. از انتخابم راضی هستم و امیدوارم جواب اعتماد دایی را بدهم. سعی می‌کنم شاگرد خوبی برای دایی باشم و از تجربیات او استفاده کنم.

* تسنیم: فکر می‌کنی هواداران استقلال چه واکنشی نسبت به رفتنت به پرسپولیس داشته باشند؟

هواداران استقلال خودشان قاضی باشند. من به دفتر فتح‌الله‌زاده رفتم و با او آشتی کردم در حالی هم که مقصر نبودم، به خاطر «ریش سفید» فتح‌الله‌زاده و درخواست قلعه‌نویی به دفتر مدیرعامل استقلال رفتم. فتح‌الله‌زاده به من گفت با معاون باشگاه قراردادت را امضا کن ولی من به او گفتم تنها با شما قرارداد می‌بندم.

* تسنیم: یعنی تنها مشکلت برای پیوستن به استقلال علی امیری معاون این باشگاه بود؟

مشکلم معاون باشگاه استقلال نبود ولی اگر فتح‌الله‌زاده دوست داشت به استقلال بازگردم همان روز این موضوع را به من می‌گفت.

* تسنیم: فکر می‌کنی استقلالی‌ها برای بازگشتت به استقلال مُصر نبودند؟

نمی‌دانم.

* تسنیم: شاید عجله کردی و آنها قصد داشتند تو را به استقلال بازگردانند؟

من بازیکن کوچکی نیستم
که روی زمین بمانم و بخواهم منتظر پیشنهاد تیمی باشم. شاید کسی قدر مرا نداند اما خودم که قدر خودم را می‌دانم. بابت پیشرفتم هر کاری می‌کنم.

* تسنیم: دوست صمیمی‌ات در استقلال یعنی حنیف عمران‌زاده چه واکنشی به رفتنت نشان می‌دهد؟

حنیف صددرصد به تصمیم من احترام می‌گذارد و می‌داند باید برای پیشرفتم خیلی زود تیمم را انتخاب می‌کردم. مطمئنا حنیف به من حق می‌دهد که برای پیشرفتم هر جایی بروم. وقتی پیشنهاد علی دایی به من رسید تصمیم گرفتم به پرسپولیس بروم. دایی مثل مَرد به من گفت بیا پرسپولیس و من هم با این تیم قرارداد بستم.

* تسنیم: از الان برای عمران‌زاده در دربی کُری می‌خوانی؟

من و حنیف در تمرینات استقلال با هم دعوا داشتیم چه برسد به دربی! با این وجود برای او کُری نمی‌خوانم. برای محسن بنگر کُری می‌خواندم که اکنون در پرسپولیس حضور دارد.

* تسنیم: فکر می‌کنی قلعه‌نویی چه واکنشی داشته باشد؟

همانطور که گفتم منتظر استقلال بودم ولی نمی‌دانم چرا خبری از آنها نشد. منتظر بودم استقلالی‌ها با حفظ احترام به من بگویند بیا قرارداد ببند. با وجود اینکه از تیم‌های دیگری پیشنهاد داشتم راحت پیشنهاد پرسپولیس را قبول کردم. متاسفانه استقلالی‌ها قدر من را ندانستند.

* تسنیم: پس از رفتنت به پرسپولیس دوستان صمیمی‌ات در استقلال یعنی مهدی رحمتی و حنیف عمران‌زاده با تو تماس نگرفته‌اند؟

تماسی نگرفته‌اند ولی آنها می‌دانند من بچه جوادیه تهران هستم و مرام و معرفت دارم.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]گزارش تمرين آبي‌پوشان[/h]
[h=2]تمرين تيم فوتبال استقلال امروز در غياب قلعه‌نويي برگزار شد.[/h]
00945655.jpg

تمرين تيم فوتبال استقلال در راه آماده‌سازي ديدار با تيم فوتبال ملوان بندرانزلي از ساعت 15 امروز در کمپ اختصاصي اين باشگاه انجام شد.

به گزارش تسنيم، با توجه به تصميم کادر فني استقلال امروز تنها سياوش اکبرپور، مهدي نظري، بوبکر کبه، مهرداد اولادي، احمد جمشيديان، ايمان باصفا و هاشم بيک‌زاده حضور داشتند و به ساير بازيکنان استراحت داده شد. علاوه بر اين بازيکنان خسرو حيدري که پس از بازي با اف‌سئول کره‌جنوبي به علت مصدوميت در تمرينات غايب بود در تمرين امروز حضور پيدا کرد. اين بازيکن با استقبال اعضاي کادرفني و بازيکنان استقلال روبرو شد. سياوش اکبرپور به شوخي به حيدري گفت: خسرو به استقلال خوش‌آمدي!

* امير قلعه‌نويي و ميرشاد ماجدي غايب بودند.

* بازيکنان بيشتر در اختيار امير حاج‌قاسم مربي بدنساز اين تيم بودند و به کارهاي استقامتي پرداختند.

* سياوش اکبرپور، هاشم بيک‌زاده و مهرداد اولادي زودتر از ساير بازيکنان تمرين را ترک کردند اما کبه، باصفا و جمشيديان تمرين استقامتي را ادامه دادند.

* دستياران امير قلعه‌نويي در گوشه‌اي از زمين تمرين مشغول بازي تنيس فوتبال شدند.

* پيوستن فرزاد حاتمي به پرسپوليس به سوژه بازيکنان و هواداران استقلال تبديل شده بود و آنها از اين مسئله ابراز تعجب مي‌کردند.

* يک خبرنگار خانم در کمپ استقلال حضور يافت و مشغول گزارش گرفتن بود.

تمرين استقلال فردا با حضور ملي‌پوشان اين تيم ساعت 15 در کمپ برگزار مي‌شود. اين تيم روز يکشنبه سوم آذر به مصاف ملوان انزلي مي‌رود.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]حيدري: دلم براي تمرينات استقلال تنگ شده بود[/h]
[h=2]مدافع تيم فوتبال استقلال بعد از حضور در تمرين تيمش گفت: دلم براي فضاي تمرين استقلال تنگ شده بود.[/h]
00941779.jpg

به گزارش سايت باشگاه استقلال، خسرو حيدري در خصوص حضور خود در تمرين تيم بعد از چند هفته غيبت اعلام کرد: خوشبختانه شرايطم خيلي بهتر شده و مشکلي از نظر مصدوميت ندارم و مي‌توانم با انجام تمرينات بدنسازي به آمادگي مطلوب برسم.

حيدري در ادامه گفت: بعد از مدت‌ها در تمرين استقلال حاضر شدم و دلم براي حال و هواي تمرين و بچه‌هاي تيم تنگ شده بود. از کادر پزشکي استقلال و مربي بدنساز تيم‌ ملي و کساني که طي اين مدت برايم زحمت کشيدند ممنونم و اميدوارم با رسيدن به شرايط مطلوب بتوانم بهترين بازي‌ها را براي استقلال انجام دهم.

حيدري در خصوص بازي با ملوان گفت: به هر حال ما شرايط سختي براي اين ديدار داريم. ملي‌پوشان‌مان تازه به تيم اضافه مي‌شوند و مصدومان‌مان هنوز به شرايط ايده‌آل نرسيده‌اند با همه اين احوال استقلال همه هدفش در اين ديدار کسب پيروزي است تا ان‌شاءا... با يک نتيجه خوب بتوانيم قهرماني در نيم‌فصل را هم متعلق به خود کنيم.

وي در ادامه گفت: ان‌شاءا... تا بازي با ملوان به آمادگي بدني مي‌‌رسم تا در صورت صلاحديد کادرفني بتوانم براي تيم به ميدان بروم.

حيدري در ادامه در خصوص انتخاب بهترين بازيکن جهان اظهار داشت: من دوست دارم کريس رونالدو به عنوان بهترين بازيکن سال اروپا انتخاب شود. او با هت‌تريکي که در بازي تيم‌ملي پرتغال انجام داد ثابت کرد مي‌تواند به عنوان بهترين بازيکن سال جهان انتخاب شود و من اميدوارم اين اتفاق بيفتد. همان‌طور که علاقه‌مند به رئال‌مادريد هستم از سبک بازي رونالدو هم خوشم مي‌آيد و اميدوارم اين اتفاق بزرگ براي او رقم بخورد.

وي در پايان اعلام کرد: بايد به جواد نکونام هم تبريک بگويم که به عنوان نامزد مرد برتر سال آسيا انتخاب شده است. اميدوارم جواد که شايستگي رسيدن به اين عنوان را دارد به حقش برسد. از اينکه حنيف عمران‌زاده هم جزو يازده مرد برتر سال آسيا قرار گرفته خوشحال هستم و حتماً حنيف شايستگي‌ها و توانايي‌هايي داشته که بازي‌هايش از نگاه کارشناسانه مسئولان AFC پنهان نمانده است.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]اهداي حکم معاونت فني استقلال به مظلومي[/h]
[h=2]مديرعامل باشگاه استقلال در منزل غلامحسين مظلومي حضور پيدا کرد و ضمن آرزوي بهبودي کامل براي اين پيشکسوت حکم معاونت فني باشگاه استقلال را به وي اهدا کرد.[/h]
00944705.jpg

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، دکتر علي فتح‌الله‌زاده با حضور در منزل غلامحسين مظلومي حکم معاونت فني باشگاه استقلال را به وي اهدا کرد.

مديرعامل باشگاه استقلال به همراه علي جباري، علي اميري و سيدمهدي علوي در منزل مظلومي حضور پيدا کرد و ضمن آرزوي بهبودي کامل براي اين پيشکسوت حکم معاونت فني باشگاه استقلال را به وي اهدا کرد.

در متن اين حکم آمده بود:

«جناب آقاي غلامحسين مظلومي

با عنايت به الطاف بي‌کران الهي و نظر به تجربيات، توانمندي‌ها و شايستگي‌هاي‌تان جنابعالي را به سمت معاونت فني باشگاه فرهنگي و ورزشي باشگاه استقلال منصوب مي‌کنم. اميد است با اتکا به خداوند متعال و به کارگيري از تجربيات خود در اين امر خطير موفق و مؤيد باشيد.

علي فتح‌الله‌زاده، مديرعامل باشگاه استقلال»

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]مبعلي: تمايل دارم به استقلال تهران برگردم[/h]
[h=2]هافبک تيم فوتبال استقلال خوزستان که از باشگاه استقلال تهران پيشنهاد دارد، مي‌گويد دوست دارد به اين تيم برود ولي اگر هم نشد با تمام وجود براي تيم کنوني‌اش بازي مي‌کند.[/h]
00940291.jpg

ايمان مبعلي اظهار کرد: خوشحالم که در نيم‌فصل اول ليگ هم من و هم تيمم توانستيم عملکرد قابل قبولي را ارائه دهيم و علاوه بر من، چند بازيکن ديگر تيم‌مان هم هستند که از سوي چند باشگاه پيشنهاد دارند. زماني که بازيکنان يک تيم پيشنهادهاي خوبي دارند، اين نشان مي‌دهد که خوب کار کرده‌اند و من اين را به مردم خوزستان به خاطر حمايت‌هايي که از ما داشته‌اند، تبريک مي‌گويم.

به نقل از ايسنا، بازيکن تيم فوتبال استقلال خوزستان گفت: به مديريت باشگاه هم تبريک مي‌گويم چرا که بسيار موثر بوده‌اند و اقدامات‌شان به صورتي بود که بتوانيم طبق برنامه کار کنيم و هيچ مشکلي نداشته باشيم و فقط به فکر فوتبال باشيم که همين موضوع باعث شد شش، هفت بازيکن خوب بوده و از چندين تيم پيشنهاد داشته باشند. خود من از چند باشگاه از جمله استقلال تهران و راه‌آهن پيشنهاد دارم که البته باشگاه استقلال خوزستان تا اين لحظه موافقت نکرده است.

مبعلي افزود: استقلال تهران تيم بزرگي است و احتمال اين‌که قهرمان هم شود، وجود دارد. ضمن اين‌که مربيان تيم‌ملي هم راحت‌تر بازيکنان را در اين تيم‌ها مي‌بينند. من هم بازيکن حرفه‌اي هستم و دوست دارم به استقلال تهران بروم. به هر حال اگر هر دو باشگاه به توافق رسيدند و باشگاه استقلال‌خوزستان رضايت‌نامه من را صادر کرد که به اين تيم مي‌روم، در غير اين صورت با تمام وجود براي استقلال خوزستان بازي مي‌کنم.

وي در ادامه درباره شرايط تيمش پيش از آغاز نيم‌فصل دوم گفت: اکنون تيم‌مان در اردوي انديمشک است و قرار است در اين اردو بازي دوستانه هم داشته باشيم. فکر مي‌کنم اگر کمي خوش‌شانس باشيم و باتوجه به بازيکناني که به جمع‌مان اضافه خواهند شد، مي‌توانيم در نيم‌فصل دوم عملکرد بهتري داشته باشيم.

هافبک تيم فوتبال استقلال خوزستان ادامه داد: در نيم‌فصل اول در چهار، پنج بازي واقعا بدشانس بوديم، ضمن اين‌که اشتباهات داوري هم صد درصد به ضرر تيم ما بود و نتايج را تغيير داد. به هر حال هدف ما اين است که درنهايت جزو 10 تيم بالاي جدول باشيم که در اين راستا بايد ابتدا به صورتي کار کنيم که از بابت سقوط استرسي نداشته باشيم و بعد هم به رسيدن به جايگاه‌هاي بالاتر فکر کنيم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح‌الله‌زاده: برای حل مشکل قلعه‌نویی و فردوسی‌پور پیش قدم می‌شوم/ مگر مریض هستیم پاسپورت لاوره را بدهیم؟

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت استقلال، انتقاداتی که به جذب بازیکنان جدید این تیم می‌شود و ...صحبت کرد.

* تسنیم: تا امروز بازیکنانی که مدنظر امیر قلعه‌نویی بودند را جذب کرده‌اید؟

گزینه‌های اصلی قلعه‌نویی هافبک هجومی و دفاع راست بود که هافبک هجومی برزیلی تا چند روز دیگر به ایران می‌آید. با مدافع راست خارجی مدنظرمان نیز در حال مذاکره هستیم. سایر گزینه‌های دیگر جذب شده‌اند. با توجه به تجربه‌ای که پیش از این داشته‌ایم فعلا نام این بازیکنان و تیم‌هایی که در آن بازی می‌کنند را اعلام نمی‌کنیم چون ایجاد مشکل می‌کند.

* به نظر می‌رسد نمی‌خواهید خیلی در نیم فصل دوم شلوغ کنید؟

تیمی که 7،8 بازیکن بازیکن ملی ‌پوش دارد چرا باید تغییراتی در آن ایجاد شود؟

* تسنیم: برخی از هواداران استقلال نسبت به جذب مهرداد اولادی و کبه واکنش منفی داشتند.

در جذب بازیکنان دخالت نمی‌کنم ولی نظارت خواهم کرد. من حامی سرمربی تیمم هستم و وقتی او بازیکنی چون مهرداد اولادی را می‌گیرد، حمایتش می‌کنم چون می‌دانم برای چنین بازیکنی برنامه دارد.

در مورد کبه هم باید بگویم ما 2 فوروارد خوب چون محمد قاضی و آرش برهانی داریم. می‌خواستیم فوروارد سومی جذب کنیم و چه بازیکنی بهتر از کبه؟ متاسفانه بعضی از دوستان تیتر می‌زنند و هزینه جذب این بازیکن را اعلام می‌کنند در صورتی که این موضوع برای یک فصل کامل است نه نیم‌فصل. مطمئن باشید استقلال به نسبت به نیم فصل اول قوی‌تر خواهد شد.

* تسنیم: چرا مشکلات مالی استقلال همچنان خبرساز است؟

این مسئله ایپدمی شده است. شما به من بگویید کدام تیم‌ مشکل مالی ندارد؟ همه تیم‌ها مشکل دارند. آیا چند روز پیش عنوان نشد که نیلسون دروازه‌بان پرسپولیس تنها 10 درصد قراردادش را دریافت کرده‌ است؟ ما که بیشتر از 10 درصد به بازیکنان خود پول داده‌ایم. اگر می‌بینید از مشکلات مالی صحبت می‌کنیم به خاطر صداقت‌مان است و می‌گوییم باید حق و حقوق‌ بازیکنان را بدهیم. تنها ضعف ما در مسائل مالی پول کادر فنی است که هنوز پرداخت نکرده‌ایم. پول کادر فنی هم به زودی و در چند روز آینده پول آنها پرداخت خواهد شد.

* تسنیم: پس چرا امیر قلعه‌نویی در مصاحبه‌‌ای گفته بود پول خرید «چی‌توز موتوری» را هم نداریم چه برسد به جذب بازیکن؟

قلعه‌نویی به دلیل اینکه مقداری پول قرض کرده بودیم و آن را پرداخت نکرده‌ایم آن حرف‌ را زده است. بازیکنانی را که می‌خواستیم جذب کرده‌ایم. شما بگویید کدام بازیکن را بگیریم؟ اگر قرار باشد همه بازیکنان را جذب کنیم چرا دیگر مسابقات را انجام می‌دهیم؟ نسبت به تیم‌های لیگ برتری قوی‌ترین تیم را داریم. این موضوعی است که در نظرسنجی‌ها و برنامه نود هم تایید شده است. ما یکی از تیم‌های مدعی قهرمانی هستیم.

* تسنیم: احمد شهریاری عضو هیئت مدیره استقلال اعلام کرده در نیم‌فصل اول 9 میلیارد تومان به مجموعه استقلال ترزیق شده است...

بله، درست است. ما 9 میلیارد تومان درآمدزایی و آن را به تیم ترزیق کردیم. حتی با این پول بدهی‌های فصل گذشته را نیز پرداخت کردیم.

* تسنیم: وضعیت آندرانیک تیموریان، پژمان منتظری و گوران لاوره به کجا رسید؟

لاوره با ما تسویه حساب خواهد کرد و آندو را نیز با وجود مشکلات و زحمت‌هایی که به او داده‌ایم حفظ و چند روز آینده پولش را پرداخت می‌کنیم. پژمان منتظری هم در استقلال می‌ماند.

* تسنیم: منتظری از یک تیم چینی پیشنهاد خوبی دریافت کرده و شاید با توجه قراردادی که ابتدای فصل با استقلال بسته خواهان جدایی باشد؟

منتظری از تیم‌های چینی، ژاپنی، مراکشی و برزیلی هم پیشنهاد داشته باشد می‌داند که پیشنهاد فتح‌الله‌زاده بهتر از همه است!

* تسنیم: لاوره گفته مسئولان استقلال پاسپورتش را به او تحویل نمی‌دهند و با این شرایط تسویه حساب نخواهد کرد. حتی گفته می‌شود او برای همین منظور به سفارت صربستان رفته است.

حتما از او خوش‌مان نمی‌آید که پاسپورتش را نمی‌دهیم! وقتی لاوره با استقلال قرارداد دارد چرا باید پاسپورتش را به او تحویل دهیم؟ همه جای دنیا بازیکنی که با تیمی قرارداد دارد پاسپورتش در اختیار باشگاه مورد نظرش قرار می‌دهد. این بازیکن هر وقت با استقلال تسویه حساب کرد، می‌تواند پاسپورتش را بگیرد. حتما منظور لاوره این است که پاسپورتش را بدهیم و سپس برود خانه و به ما بگوید پولم را بدهید. مگر ما مریض هستیم که پاسپورتش را بدهیم؟ او اگر بازیکن استقلال است باید برود در تمرینات شرکت کند ولی اگر قرار است جدا شود باید به باشگاه بیاید و تسویه حساب کند.

* تسنیم: برای بازی ستارگان میلان و پیشکسوتان پرسپولیس دعوت شده‌اید؟

هنوز دعوت‌نامه‌ای به دست من نرسیده است.

* تسنیم: اگر دعوت کنند برای تماشای این بازی به ورزشگاه می‌روید؟

باید ببینم شرایط به چه صورت است.

* تسنیم: برنامه‌ای برای برگزاری بازی خداحافظی برای فرهاد مجیدی در این فصل دارید؟

ابتدا باید مجیدی را پیدا کنیم و ببینیم او کجاست(می‌خندد). اگر فرهاد را پیدا کردیم در این زمینه با او صحبت خواهیم کرد.

* تسنیم: درباره پیروزی 4 بر یک ایران مقابل لبنان و بمب گذاری که در شهر بیروت افتاد صحبتی دارید؟

این ضایعه دردناک را به مسلمانان جهان تسلیت می‌گویم و برای خانواده‌های شهدا آرزوی مغفرت دارم. تیم ملی با وجود غمی که در دلش داشت بازی کرد و با غیرت موفق به شکست تیم لبنان شد.

* تسنیم: عادل فردوسی‌پور در برنامه نود این هفته اعلام کرد امیر قلعه‌نویی و دوستانش اتهام دلالی را به او زده‌اند. قلعه‌نویی این حرف را زده است؟

نه اینطور نیست. اول باید بگویم در برنامه نود آکادمی استقلال را نشان دادند و گفتند تنها امیر حسین صادقی از این آکادمی به فوتبال معرفی شده است. در صورتی که بازیکنانی چون آندو، مجتبی جباری، خسرو حیدری، پیروز قربانی، وحید طالب لو و ... به فوتبال معرفی شده‌اند. دوست دارم فردوسی‌پور که اسمش «عادل» است با عدالت برخورد کند. اگر با اصغر حاجیلو که کنار رفته است مصاحبه می‌کنند عیبی ندارد ولی ای کاش در پرسپولیس هم همین‌کار را می‌کرد و با افرادی که در آکادمی آنها کنار گذاشته شده صحبت می‌کرد. در مور قلعه‌نویی هم باید بگویم او آدمی نیست که بخواهد زیر حرفش بزند.

* تسنیم: برای حل مشکل آنها پیش‌قدم می‌شوید؟

این اتفاقات درست نیست و حتما برای حل مشکل فردوسی‌پور و قلعه‌نویی پیش‌قدم می‌شوم. عادل در برنامه‌اش زحمت می‌کشد و قلعه‌نویی هم در زمین فوتبال. با این وجود باز هم تاکید می‌کنم قلعه‌نویی آدمی نیست که زیر حرفش بزند و اگر این صحبت را کرده بود آن را می‌گفت.

* تسنیم: مدیرعامل مس کرمان صحبت از جذب آرش برهانی کرده و تیم ذوب‌آهن اصفهان هم برای جذب محمد قاضی به باشگاه استقلال نامه زده است. می‌خواهید چه تصمیمی بگیرید؟

از مدیرعامل مس کرمان تشکر می‌کنم که برای جذب برهانی نامه زده است. البته برای جذب محمد قاضی از تیم‌های سپاهان، فولاد و ذوب‌آهن نامه دریافت کرده‌ایم. باید این موضوع را با سرمربی تیم مطرح کنم و نظر او مهم است.

* تسنیم: در چند روز گذشته شایعه شده بود افرادی برای بازگشت مجتبی جباری به استقلال با شما صحبت کردند و واسطه شده‌اند که جباری فصل آینده دوباره به استقلال بازگردد...

تاکنون هیچ‌کس درباره بازگشت جباری با من صحبت نکرده است. این شایعاتی است که در برخی از رسانه‌ها منتشر شده و من هم نخواستم به آن دامن بزنم. جباری در حال حاضر در قطر بازی می‌کند و تا سال آینده مشخص نیست چه کسی زنده است و چه کسی مُرده! زمانش فرا برسد درباره این موضوع صحبت می‌‌کنیم.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خدا رو شکر حاتمی خودش رو بهمون غالب نکرد ! پسره پررو ...

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
این چه بدعتیه استقلالیا میرن پرسپولیس و پرسپولیسیا میان استقلال

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
خدا رحم کنه!
هافبک هجومی برزیلی ...
حالا خوبه خود جناب فتح الله سر اون هافبک برزیلی شو و نمایش اجرا کرد و گفت بهتر از جباری رو اوردم.
آخر سر یه برزیلی بی نام و نشون اوردن و باقی قضایا که همه می دونن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا