• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

cheerleader3.gif
تبرییییییییییک داداش
confetti.gif

بخاطر کاربر برتر ماه شدن
grouphugg.gif

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
با صفا پلی میکر تیم ملی امیده ، مگه نه ؟

ایشالا نیم فصل دوم بازی میکنه و همونجوری هم هست که تعریفش رو کردن .

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]تلاش استقلال براي حفظ منتظري[/h]
[h=2]عضو هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: اگر منتظري تعهدي به تيم چيني نداده باشد باشگاه استقلال کاري مي‌کند که اين بازيکن نيم‌فصل دوم هم در استقلال بماند.[/h]
00941491.jpg

حسن زماني، درباره جدايي پژمان منتظري از استقلال اظهار داشت: هنوز چيزي قطعي نشده است. فتح‌الله‌زاده در جلسه هيئت مديره اعلام کرد بحث رفتن اين بازيکن از استقلال منتفي شده است ولي با توجه به مصاحبه‌اي که منتظري انجام داده با مديرعامل باشگاه در اين زمينه صحبت خواهم کرد.

به نقل از تسنيم، وي افزود: منتظري يکي از بهترين بازيکنان حال حاضر کشور و همچنين بهترين از لحاظ اخلاقي است. اگر اين بازيکن با تيم چيني قرارداد نبسته باشد، باشگاه اجازه نمي‌دهد هيچ مشکلي پيش بيايد و منتظري را نگه مي‌دارد.

عضو هيئت مديره استقلال ادامه داد: در هر حال استقلال تيم بزرگي است و اگر رفتن منتظري قطعي شد، پيدا کردن جايگزين براي او در اولويت خواهد بود. با توجه به نيروهايي که استقلال دارد، سرمربي پيش‌بيني‌هاي لازم را درباره جانشيني اين بازيکن خواهد کرد. اميدوارم منتظري در نيم فصل دوم همراه استقلال باشد

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
يه رفيق شمالي داشتم كه با آبشك تو ليگ دسته 3 همبازي بود.ميگفت خيلي خرپول بود و با پول رفته بود پگاه.توفينال جام حذفي پگاه با استقلال 40 ميليون داده بود كه 5 دقيقه آخر رو بازي كنه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
علي فتح‌الله‌زاده درباره اخبار منتشر شده مبني بر جدايي پژمان منتظري از استقلال اظهار کرد: اين بازيکن پيش از آغاز فصل هم پيشنهاد بسيار خوبي را از تيم چيني داشت و در جريانش بوديم. از پيشنهاد اخير هم خبر دارم اما به هواداران عزيزمان مي‌گويم که منتظري در استقلال ماندني است. نمي‌گذارم اين مدافع خوب و ارزشمند از جمع ما جدا شود. منتظري را در استقلال نگه مي‌دارم و هيچ جاي نگراني وجود ندارد.

به نقل از ايسنا، او در ادامه و در پاسخ به سوالي درباره شرايط بازيکنان استقلال و به تعويق نيفتادن اين تيم برابر ملوان اظهار کرد: با پيروزي برابر ملوان مي‌توانيم قهرمان نيم‌فصل شويم. به عبارت ديگر قهرماني در کنار دست ماست. بازيکنان استقلال در شرايطي بسيار دشوار و کاملا تنها به جمع چهار تيم آسيا رسيدند و دليلش هم تنها عشق به هواداران بود. آنها آماده‌اند تا در اين شرايط دشوار و فشردگي ليگ که با اردوهاي تيم ملي همراه شده يک بازي خوب برابر ملوان انجام دهند و قهرماني نيم‌فصل را جشن بگيرند، هر چند که قهرماني نيم‌فصل چيزي را اثبات نمي‌کند اما حضور در صدرجدول بسيار مهم است؛ چرا که به تيم آرامش و انگيزه خاصي مي‌دهد.

مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين پرسش که آيا صحت دارد که تيمش به دنبال جذب شکوري و شيث‌رضايي است، بيان کرد: خيلي در بحث صحبت‌هاي اوليه با بازيکنان نيستم. آقاي قلعه‌نويي و اميري صحبت‌هاي اوليه و رايزني‌هايي را انجام مي‌دهند و زماني که توافق اوليه حاصل شد، وارد کار مي‌شوم. به همين دليل درباره اين دو بازيکن نه مساله‌اي را تاييد مي‌کنم و نه حضورشان را تکذيب مي‌کنم.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]نکونام در دوراهي ملوان و مراسم AFC[/h]
[h=2]دعوتنامه جواد نکونام همزمان با ديدار با استقلال و ملوان است و کاپيتان تيم ملي در دوراهي حضور در بازي روز يکشنبه و شرکت در مراسم قرار دارد.[/h]
00944249.jpg

جواد نکونام يکي از شانس هاي کسب عنوان بهترين بازيکن سال 2013 آسيا است و از همين رو دعوتنامه وي براي حضور در اين مراسم به باشگاه استقلال ارسال شده است اما نکته قابل توجه در مورد حضور اين بازيکن در مراسم اين است که نکونام بايد در تاريخ 24 نوامبر برابر با سوم آذر طبق دعوتنامه راهي کشور مالزي شود.

سوال اينجاست که آيا نکونام مي تواند استقلال را در ديدار با ملوان همراهي کند يا خير چون اين بازيکن دقيقا روز يکشنبه بايد در کشور مالزي حضور پيدا کند.

شاهين رحماني عضو ايراني کميته مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در اين باره به فارس گفت: من دعوتنامه نکونام را نديدم و فقط با خود او در ارتباط بودم. AFC ميزبان است و از بازيکنان و ميهمانان دو روز قبل دعوت مي کند تا در مراسم شرکت کنند.

وي افزود: البته روز 25 نوامبر برابر با 4 آذر نشست مطبوعاتي نکونام برگزار مي شود و بازيکنان بايد در اين نشست خبري حضور داشته باشند. البته بايد بگويم که دستوري در کار نيست و AFC تنها از بازيکنان دعوت کرده است اما اين توضيح ضروري است که در مقررات آمده اگر بازيکني اصلا در مراسم حاضر نشود مي توانيم او را به کميته انضباطي کنفدراسيون فوتبال آسيا ارجاع دهيم چون طبق توافقنامه اي که در ابتدا پيش از حضور باشگاه ها در ليگ قهرمانان بعدي انجام گرفته بازيکنان بايد دعوت AFC را بپذيرند.

رحماني تاکيد کرد: مطمئنم هر بازيکني تلاش مي کند که به اين مراسم بيايد هر چند حتي اگر انتخاب هم نشود بايد در اينجا حضور پيدا کند. در کنار اين مسائل اين مراسم با هر کميت و کيفيتي که دارد معتبرترين مراسم غير مسابقه اي در آسيا است و رسانه هاي معتبري مثل AFP و رويترز در آنجا نماينده دارند و قطعا حضور در اين مراسم در کارنامه يک بازيکن ثبت خواهد شد.

ميرشاد ماجدي سرپرست تيم استقلال در اين ارتباط که آيا جواد نکونام استقلال را در ديدار با ملوان همراهي خواهد کرد يا خير گفت: حضور در اين مراسم به صورت اجبار نيست و من مطمئن هستم که نکونام در بازي با ملوان به ميدان مي رود و سپس به کشور مالزي سفر خواهد کرد.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]پروژه انتقال مبعلي به استقلال منتفي است[/h]
[h=2]قائم مقام باشگاه استقلال خوزستان گفت: پروژه انتقال ايمان مبعلي به استقلال تهران را تمام شده بدانيد و اين بازيکن تا آخر فصل با ما مي‌ماند.[/h]
00940291.jpg

علي پورکياني در مورد اينکه ايمان مبعلي اعلام کرده دوست دارد به استقلال تهران برود اما تابع تصميمات باشگاه است، عنوان کرد: مديريت باشگاه تصميم گرفته، ايمان مبعلي تا پايان امسال کنار ما باقي بماند. اين مسئله از طرف باشگاه تمام شده است و ايمان تا پايان فصل کنار ما است. پس از اتمام قرارداد او مي‌تواند باشگاه مورد نظرش را انتخاب کند. ما به توانايي اين بازيکن در حال حاضر نياز داريم.

به نقل از فارس،وي در مورد اينکه آيا استقلال خوزستان قصد جذب بازيکن جديدي را دارد، عنوان کرد: در حال حاضر فرزاد جعفري را از استقلال اهواز با قراردادي 3 و نيم ساله جذب کرديم. همچنين يکي دو بازيکن ديگر ليگ برتري مد نظر ما است که قصد داريم آنها را جذب کنيم. اين مسئله هنوز نهايي نشده است.

پورکياني در مورد اينکه آيا بازيکني ديگري از جمع ياران استقلال خوزستان جدا مي‌شود، خاطر نشان کرد: منصور نعامي، حامد محمودي و مهدي نظري از جمع ما جدا شدند و بازيکن ديگري استقلال خوزستان را ترک نخواهد کرد.

ali24_fa

Registered User
لایک‌ها
8
مبعلی تازه اومده بود رو فرم میخواستن بگیرنش که اینم پر :(
حداقل یه بازیکن خلاق بگیرین دیگه بابا

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
مبعلی تازه اومده بود رو فرم میخواستن بگیرنش که اینم پر :(
حداقل یه بازیکن خلاق بگیرین دیگه بابا
داش بوجه خالیه خالیه
متوجه میشین
باید از رده خارج بگیریم :D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خرید زمستانی استقلال مشخص شد / مجید غلام‌نژاد آبی‌پوش می‌شود

باشگاه استقلال تهران در حال نهایی کردن مراحل جذب مجید غلام‌نژاد بازیکن سایپاست.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ استقلالی‌ها که مدتی است به دنبال یک مدافع راست می‌گردند، مذاکراتی با باشگاه سایپا انجام داده‌اند تا مجید غلام نژاد را جذب کنند. علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل استقلال در این مورد می‌گوید: «ما دنبال یک مدافع راست خوب بودیم که قلعه‌نویی بازی مجید غلام‌نژاد را پسندیده است. مذاکراتی هم با باشگاه سایپا داشتیم و تقریبا به توافق رسیده‌ایم. طی دو روز آینده احتمالا انتقال غلام‌نژاد قطعی می‌شود.»
فتح‌الله‌زاده ادامه داد: «یک هافبک برزیلی را هم دیده‌ایم که کادر فنی بازی او را پسند کرده است. قرار شده این بازیکن به ایران بیاید تا در صورت جلب نظر کادر فنی، با او هم قرارداد ببندیم. غلام‌نژاد و این بازیکن برزیلی را که جذب کنیم، مشکلات تیم حل می‌شود.»

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
قلعه نوعی دائم داره حرف از جذب مدافع راست و هافبک بازیساز میزنه!
یه سوال برام پیش اومده؟؟!!! او ایمان باصفا هافبک بازیسازه یا بـــــــیل مکانیکی عـــــایـــــا؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قلعه نوعی دائم داره حرف از جذب مدافع راست و هافبک بازیساز میزنه!
یه سوال برام پیش اومده؟؟!!! او ایمان باصفا هافبک بازیسازه یا بـــــــیل مکانیکی عـــــایـــــا؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

ایمان باصفا بازیساز هست ولی چون هنوز امتحانش رو پس نداده اینا میخوان هافبک برزیلی رو هم جذب کنند...مدیر برنامه ش هم همون مدیر برنامه های جانواریو هست! میگن گفته از جانواریو بهتره! حالا خدا میدونه!

مدافع راست هم میخوان غلام نژاد رو بگیرن.

///////////////////

اولادي: گلم به استقلال يک اتفاق فوتبالي بود

مهرداد اولادي در حاشيه تمرين امروز استقلال در خصوص آخرين شرايط تيمش مقابل ملوان اظهار داشت: من سال ها در ملوان بازي کردم و از شانس من اولين بازي ام را بايد مقابل اين تيم انجام دهم. اميدوارم بتوانيم بازي را ببريم چون ديگر بازيکن استقلال هستم.

به نقل از فارس، وي در خصوص گلي که با پيراهن پرسپوليس به استقلال زده گفت: در هر صورت فوتبال همين است و اتفاق افتاده است. من آن زمان در آن تيم بازي مي کردم و حالا بايد براي استقلال تلاش کنم.

اولادي در خصوص اينکه 4 پرسپوليسي در استقلال حضور دارند، گفت: فوتبال حرفه اي شده و من دو سال در تيم ملي بودم و کلي زحمت کشيدم و هنگامي که از تيم نفت تهران به تيم ملي دعوت شدم خط خوردم. حالا هم به استقلال آمده ام تا گذشته ام را جبران کنم.

وي در خصوص بازي روز يکشنبه نيز گفت: استعلام گرفته ايم تا اگر بتوانم بازي کنم و اميدوارم که بتوانم مهره موثري براي استقلال باشم.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
ایمان باصفا بازیساز هست ولی چون هنوز امتحانش رو پس نداده اینا میخوان هافبک برزیلی رو هم جذب کنند

آخه میدونی چی برام جالبه؟! اینکه این ایمان باصفا داره از اول فصل با تیم تمرین میکنه بعد اینا میرن به یه هافبک برزیلی که فقط فیلم هاشو دیدن اعتماد میکنن!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آخه میدونی چی برام جالبه؟! اینکه این ایمان باصفا داره از اول فصل با تیم تمرین میکنه بعد اینا میرن به یه هافبک برزیلی که فقط فیلم هاشو دیدن اعتماد میکنن!

باصفا یه مصاحبه کرد یه کم غرور آمیز حرف زد..قلعه نویی از مصاحبه های اینجوری خوشش نمیاد لج میکنه.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
سلام
یه چند وقت نبودم الان دوباره امدم این تایپک گویا فقط من نبودم که نمیامدم این اینجا خیلیها دیگه نمیان اینشالله دوباره بیان.

استقلال هم این روزها شده تیم دوم بعضی تیمها واقعا جای تاسف داره

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پارسال وقتی آرزه رو آوردن و بیچاره بهش بازی ندادن قلعه نویی گفت از بی پولی اینو آوردیم و گرنه یه بازیساز صرب مدنظرمون بود که باشگاهش برای رضایت نامه زیاد میخواست...بعدش معلوم شد که همین لاوره بود...حالا چرا ایشونو رد کردن بره؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
باصفا یه مصاحبه کرد یه کم غرور آمیز حرف زد..قلعه نویی از مصاحبه های اینجوری خوشش نمیاد لج میکنه.

مصاحبه راجب چی بود؟؟؟
زیاد ازخودش تعرییفو تمجیید کرد ؟؟؟
یا بحث چیز دیگه ای بود ؟؟

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
آخه من نمیدونم نفری 2 میلیارد 3 میلیارد میدین بازیکن های بی مصرف . پول 5 تا بازیکن رو بدین رونالدینهو رو بیارین

اون نمیاد ایران ؟ خوب یه بازیکن 20 بیارین . بخدا اونایی که توی تیم های 9 یا 8 لیگ اسپانیا یا انگلیس بازی میکنن از خداشونه پول بیشتر بگیرن .

درسته دلار و پوند و این چیزا گرونه . اما خوب میشه راحت جای 5 یا 6 تا بازیکن بی مصرف یه بازیکن عالی خرید بخدا .

منتها توی ایران باندبازی و بخور بخوره. مربی و ... و ... میخوان از بازیکن ها پول بخورن

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
دوستان قیمت بازیکنان استقلال رو ببینید . قیمت لاوره هم ببینید .

این یعنی فقط مربیان الکی ما دنبال یه اسم خارجی هستن . نه بازیکن خوب خارجی . جان من لینک زیر رو قیمت لاوره رو ببینید

Esteghlal FC - Football club - transfermarkt.co.uk

ما میتونم با پول دو تا بازیکنمون فرانک لمپارت رو بخریم . :D

Chelsea FC - Football club - transfermarkt.co.uk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مصاحبه راجب چی بود؟؟؟
زیاد ازخودش تعرییفو تمجیید کرد ؟؟؟
یا بحث چیز دیگه ای بود ؟؟

از نظر من چیز خاصی که نبود

این مصاحبه ش با روزنامه 90 هست

شايد جباري نشوم اما کاري مي کنم که نبودنش حس نشود

به هر حال اون روزا بحث این بود که جباری شاید نیم فصل برگرده....قلعه نویی هم حتما دوس نداشته اینجوری مصاحبه کنه ایمان...بعدا گفت که نباید ایمان مصاحبه میکرده!

وگرنه در مصاحبه ش معلومه که ایشون قلبا استقلالیه! و یکی از آرزو هاش هم این بوده به مجیدی پاس گل بده!! حالا نمیدونم قلعه نویی دقیقا از چی ناراحت شده! از این که از جباری حرف زده یا دوست داشتن مجیدی!

الله اعلم!

به هر حال هر چی بوده تموم شده و باصفا هم با نظر قلعه نویی الان 2 ساله یا 3 ساله قرار داد بسته ....پس دعا کنید بهش بازی برسه ...اگه بازیکن آینده داری باشه خودش رو نشون بده!

استقلال بازیکنی میخواد که قلبا از بچگی عاشق این تیم بوده باشه....فقط همچین بازیکنی میتونه به ستاره سال های آینده این باشگاه تبدیل بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا