• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]صادقي: انصاري‌فرد به من انرژي داد تا گل زدم[/h]
[h=2]مدافع تيم ملي فوتبال گفت: انصاري فرد به من انرژي داد و من گل زدم![/h]
00941977.jpg

به گزارش فارس، اميرحسين صادقي مدافع ملي پوش تيم استقلال پس از بازگشت به ايران در جمع خبرنگاران در خصوص گلي که در بازي با لبنان زد گفت: من هر بازي به کريم انصاري فرد انرژي مثبت دادم اما او گل نزد. در اين بازي او به من انرژي داد اما من گل زدم!

صادقي اولين گل تيم ايران در بازي با لبنان را به ثمر رساند.

ali24_fa

Registered User
لایک‌ها
8
این چه وضع یارگیریه آخه ؟؟؟؟

هرچی بابابزرگ بوووووووووودن رو داره جمع میکنه !!!

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]گزارش تمرين آبي‌پوشان[/h]
[h=2]تمرين تيم فوتبال استقلال عصر امروز در کمپ زنده‌ياد حجازي پيگيري شد.[/h]
00945135.jpg

تمرين تيم فوتبال استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه امروز در کمپ زنده‌ياد حجازي پيگيري شد. قبل از شروع تمرين کادر فني تيم ملي فوتبال شامل مارکار آقاجانيان، سيموئز و گاسپار به کمپ مرحوم حجازي آمده و با قلعه‌نويي صحبت کردند.

به گزارش فارس،به دليل آنکه هوا امروز سرد بود و بازيکنان از اين موضوع ناراحت بودند داخل رختکن‌هاي استقلال بخاري‌هايي نصب شد تا بازيکنان از اين سرما در امان بمانند.

*خسرو حيدري تنها غايب تمرين امروز آبي‌پوشان بود و ساموئل نيز بعد از حدود 20 دقيقه از آغاز تمرين با مدل موهاي جديد وارد کمپ استقلال شد. مهدي رحمتي نيز که در مراسم ختم يکي از دوستانش شرکت کرده بود با تاخير به محل تمرين رسيد.

*حنيف عمران‌زاده به دليل آنکه نامش در فهرست 11 بازيکن برتر آسيا قرار داشت به تماشاگران و بازيکنان حاضر در تمرين شيريني داد.

*آرش برهاني مهاجم استقلال قبل از آنکه وارد محل تمرين شود در اتوبان مدرس دچار سانحه رانندگي و تصادف شد که به اتومبيل وي خسارت جدي وارد شد.

*مسئولان کمپ استقلال امروز نيمي از زمين را با کاورهاي مخصوص پوشانده تا به چمن آسيب جدي وارد نشود.

*بازيکنان ملي‌پوش استقلال مثل نکونام، منتظري و صادقي در تمرين امروز حاضر بودند اما از آندو تيموريان خبري نشد.

*هنگامي که تمرين استقلال با سوت مجيد صالح آغاز شد قلعه‌نويي در رختکن کمپ حضور داشت و بعد از گذشت 20 دقيقه خودش کارهاي تاکتيکي را زيرنظر گرفت. بازيکنان در ابتدا به گرم کردن بدن‌هاي خود پرداخته و سپس در قالب گروه‌هاي 4 نفره آقاوسط بازي کردند و در پايان تمرين فوتبال درون‌تيمي انجام دادند.

*ميرشاد ماجدي بعد از گذشت 30 دقيقه از تمرين استقلال ورزشگاه را ترک کرد.

*مهدي رحمتي زير نظر حميد بابازاده به تمرين پرداخت و به خاطر آنکه دير به محل تمرين رسيده بود زيرنظر مربي گلرهاي استقلال بيشتر تمرين کرد.

*به درخواست اصغر حاجيلو مدير آکادمي استقلال سه بازيکن تيم اميد اين تيم در تمرينات بزرگسالان شرکت مي‌کنند.

*تمرين آبي‌پوشان ساعت 16 و 30 دقيقه به پايان رسيد و تمرينات اين تيم از فردا مجددا پيگيري خواهد شد.

تيم استقلال روز يکشنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف ملوان انزلي مي‌رود تا ديدار عقب‌افتاده خود را برگزار کند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آقای فتح الله زاده تحویل بگیر

منتظری: با تیم چینی به توافق برسم از استقلال جدا می شوم/با قلعه نویی و فتح الله زاده رابطه صمیمانه ای دارم

پژمان منتظری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در باره شایعه جدایی اش از استقلال عنوان کرد: در 10 روز گذشته مذاکراتی با یک باشگاه چینی انجام داده ام که اگر آپشن ها و بندهای مورد نظرم در این مذاکره انجام شود از استقلال جدا می شوم. البته رابطه من با فتح الله زاده و قلعه نویی و باشگاه استقلال صمیمانه تر از این حرفهاست که بخواهم حرفی بزنم و خودم هم خیلی دوست ندارم بین زمین و هوا بمانم.

وی افزود: در این مدت خیلی صحبت ها در مورد رفتن و ماندن من شده بود من زیاد اهل مصاحبه و گفت و گو نیستم و این صحبت ها را اکنون مطرح کردم تا شایعه ای درست نشود و تا هفته آینده تکلیفم روشن می شود.

منتظری در پاسخ به این سوال که آیا این پیشنهاد در همان راستای پیشنهاد قبل از فصلش است، گفت: دقیقا همین طور است. اگر تا هفته آینده بندهایی که مدنظرم است انجام شود از استقلال جدا می شوم. من پیش از فصل هم سر مبلغ و مدت قرارداد و اینکه بازیکن تیم ملی ام و باید در اردوها باشم صحبت کرده ام. همه اینها را گفتم تا دیگر در موردش حرفی نزنم.

به گزارش فارس، پژمان منتطری پیش از فصل از یک باشگاه چینی پیشنهاد داشت اما هنوز نام تیم چینی اعلام نشده است.

ali24_fa

Registered User
لایک‌ها
8
فقط همینو کم داشتیم که آندو و پجمان منتظری هم برن از تیم !!!!!!!!!!!!

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
من که گقتم بازیکن به درد بخور نمیخوایم اصلا . اگه عرضه دارن منتظری و آندو رو نگه دارن فقط .

این از اولیش یعنی منتظری.

فکر کردید بخاظر چی جناب قلعه نوعی رفته دنبال دفاع جوانان پرسپولیس

چون براش مهم نیس منتظری بره و با خیال راحت داره از همچین بازیکن های افتضاحی تست میگیره

ali24_fa

Registered User
لایک‌ها
8
این قلعه نوعی همه جا موزمار بازیاشو انجام میده و از دست های پشت پرده استفاده میکنه :) فقط تو استقلاله که آدم میشه و توبه میکنه :)

آخه این نوری و نیکبختو میخواست چیکار ؟؟؟؟ الانم بازیکن نمیگره ! /// اینهمهه بازیکن داشت بازم مسلمانو با حاتمی خرید اما قلعه نوعی چی اولادی با این که هم شهریمه و کلا روش تعصب دارم ولی الان دیگه خوووووب نیست !!!!

Last edited by a moderator:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من که گقتم بازیکن به درد بخور نمیخوایم اصلا . اگه عرضه دارن منتظری و آندو رو نگه دارن فقط .

این از اولیش یعنی منتظری.

فکر کردید بخاظر چی جناب قلعه نوعی رفته دنبال دفاع جوانان پرسپولیس

چون براش مهم نیس منتظری بره و با خیال راحت داره از همچین بازیکن های افتضاحی تست میگیره

خب چی کار کنه؟ مربی که نمیتونه التماس بازیکن کنه....پژمان تا همینجاش هم مونده خیلی کار بزرگی کرده! گرنه فصل پیش میخواست بره.

پژمان با تعصب هست ولی متاسفانه در کل دوره بازیکتایی که بخوان برای همیشه در یک تیم بمونن مثلا مثل توتی و دل پیرو و... سر اومده...

مشکل فتح الله زاده س که مثل چی دروغ میگه به هوادار!!

این قلعه نوعی همه جا موزمار بازیاشو انجام میده و از دست های پشت پرده استفاده میکنه :) فقط تو استقلاله که آدم میشه و توبه میکنه :)

آخه این نوری و نیکبختو میخواست چیکار ؟؟؟؟ الانم بازیکن نمیگره !/// اینهمهه بازیکن داشت بازم مسلمانو با حاتمی خرید اما قلعه نوعی چی اولادی با این که هم شهریمه و کلا روش تعصب دارم ولی الان دیگه خوووووب نیست !!!!

خرید نوری و نیکبخت که اشتباه بود ولی الان پول نداریم رضایت نامه بازیکن های خوب ایرانی رو بگیریم

گرفتن رضایت نامه پول میخواد

به نظرم باید بعضی بازیکنامون رو تعویض کنن با بازیکنای دیگه! نمیدونم چرا این کار رو نمیکنن....شاید علتش اینه که کسی نوری و نظری و نیکبخت و...رو نمیخواد!! یه چیزی هم باید دستی بدی یه تیمی اینا رو برداره!

Last edited by a moderator:

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
نیکبخت رو اگه بهش بازی بده بنظرم خوب بشه مثل همون بارزی با سایپا که نذاشت یه نفر رد بشه و پاس های رو به جلوی خوبی داد

نظری هم بنظرم بازیکن خوبیه . حداقلش اینه که خیلی دویدنش زیاده و جنگندست و کلا بنظرم خوبه و بمونه بهتره .

پژمان نوری ولی اضافیه . هر بازی که بازی میکنه از 10 بار هجوم حریف ، 9 بار رد میشن و 20 دقیقه آخر بازی هم به زور راه میره .

مشکل پوله . از وقتی پول اومده وسط دیگه مثل ثبل با جون دل کسی بازی نمیکنع توی ایران

الان تیم ملی فوتبال ساحلی رو ببینید . روسیه و برزیل رو برد . امروز هم ایتالیا رو برد . پول نمیگیرن واسه همین همدل هستن و با جون و دل بازی میکنن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آقای فتح الله زاده تحویل بگیر

منتظری: با تیم چینی به توافق برسم از استقلال جدا می شوم/با قلعه نویی و فتح الله زاده رابطه صمیمانه ای دارم

پژمان منتظری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در باره شایعه جدایی اش از استقلال عنوان کرد: در 10 روز گذشته مذاکراتی با یک باشگاه چینی انجام داده ام که اگر آپشن ها و بندهای مورد نظرم در این مذاکره انجام شود از استقلال جدا می شوم. البته رابطه من با فتح الله زاده و قلعه نویی و باشگاه استقلال صمیمانه تر از این حرفهاست که بخواهم حرفی بزنم و خودم هم خیلی دوست ندارم بین زمین و هوا بمانم.

وی افزود: در این مدت خیلی صحبت ها در مورد رفتن و ماندن من شده بود من زیاد اهل مصاحبه و گفت و گو نیستم و این صحبت ها را اکنون مطرح کردم تا شایعه ای درست نشود و تا هفته آینده تکلیفم روشن می شود.

منتظری در پاسخ به این سوال که آیا این پیشنهاد در همان راستای پیشنهاد قبل از فصلش است، گفت: دقیقا همین طور است. اگر تا هفته آینده بندهایی که مدنظرم است انجام شود از استقلال جدا می شوم. من پیش از فصل هم سر مبلغ و مدت قرارداد و اینکه بازیکن تیم ملی ام و باید در اردوها باشم صحبت کرده ام. همه اینها را گفتم تا دیگر در موردش حرفی نزنم.

به گزارش فارس، پژمان منتطری پیش از فصل از یک باشگاه چینی پیشنهاد داشت اما هنوز نام تیم چینی اعلام نشده است.

پژمان بره که هیچی
خسرووو هم ک تازه از مصدومیت رها شده و تازه پا به توپ شده
پلی میکر هم که هنووووز نگرفتیم
من نمیدونم اینایی که گگرفتیم واسه چیه؟؟
این اولین سالی بود که انقدر بد یارگیری میکنیم

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
معاوضه بازیکن اینبار در استقلال/ اکبرپور می رود نوروزی می آید

اکبرپور در نیم فصل نخست در ترکیب استقلال به هیچوجه عملکرد قابل قبولی نداشت و به تذکرات پی در پی امیر نیز بی‌اعتنایی کرد تا از چشن سرمربی استقلال بیفتد
سرویس ورزشی خبرنو؛ سیاوش اکبرپور یکی از بازیکنانی است که امیر قلعه نویی به او اعتقاد زیادی دارد و در چند سال اخیر هر کجا که رفته، او را با خود برده و جالب اینکه در ترکیب اصلی به او بازی داده است به گونه‌ای که همگان اکبرپور را پسر قلعه نویی می‌دانند.

قلعه نویی حتی در ابتدای فصل جاری پیراهن شماره 10 استقلال را به اکبرپور داد تا میزان اعتقادش را به این مهاجم نشان دهد اما خبر می‌رسد که پسر خلف قلعه نویی چند صباحیست که بدجوری از چشم پدرش افتاده و قلعه نویی درصدد است تا او را به تیم دیگری واگذار کند! اکبرپور در نیم فصل نخست در ترکیب استقلال به هیچوجه عملکرد قابل قبولی نداشت و به تذکرات پی در پی امیر نیز بی‌اعتنایی کرد تا از چشن سرمربی استقلال بیفتد.

با توجه به جذب مهاجمان جدید نظیر اولادی و کبه و احتمال حضور یک مهاجم دیگر در استقلال و ترافیک ایجاد شده در این خط، قلعه نویی بدش نمی‌آید تا مهاجم عصبی و پرحاشیه خود را به تیم دیگری واگذار کند. با توجه به اینکه قلعه نویی نظری روی این بازیکن ندارد، در صورتی که پبشنهاد خوبی را برای وی برسد، قطعا او را در لیست فروش قرار خواهد داد. نکته جالب اینکه قلعه نویی حتی راضی شده در ازای به خدمت گیری رضا نوروزی، سیاوش اکبرپور را به باشگاه نفت بدهد و مسئولان باشگاه نفت سرگرم بررسی این پیشنهاد معاوضه هستند.

تنها دلیلی که شاید اکبرپور را در استقلال ماندنی کند، این است که این بازیکن طی دو سال گذشته از استقلال پول کمی دریافت کرده و همین نکته سبب شده تا جدایی وی بار مالی سنگینی برای باشگاه در این روزهای بی‌پولی به همراه داشته باشد و از همین رو شاید به دلیل مشکلات مالی قلعه نویی قید فروش اکبرپور را بزند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
عکس/ فرزندان بازیکنان متعصب استقلال دریک قاب

در تصویر زیر به ترتیب از راست فرزند سیدمهدی رحمتی، میثم بائو، ؟ ، امیرحسین صادقی و سیاوش اکبرپور دیده می‌شود
78326_560.jpg

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
تصادف شدید بازیکن محبوب استقلال/ بنز اکبرپور داغون شد

مهاجم تیم استقلال بعد از ظهر امروز دچار سانحه رانندگی شد
سرویس ورزشی خبرنو: سیاوش اکبرپور مهاجم تیم فوتبال استقلال بعد از ظهر امروز در یکی از خیابان‌های تهران دچار سانحه رانندگی شد و خسارت زیادی به خودروی وی وارد گردید.

اکبرپور که با خودروی بنز خود در حال رانندگی بود با اصابت یک خودرو دیگر با سرعت زیاد به اتومبیل خود مواجه شد ولی خوشبختانه مهاجم استقلال در این سانحه جان سالم به در برد و اتفاقی برای او رخ نداد. البته به خودروی اکبرپور خسارت زیادی وارد شد ولی مهاجم استقلال در این سانحه رانندگی آسیبی ندید.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
رفتار سرد استقلالی ها با مداقع ملی پوش

مدافع ملی پوش تیم فوتبال استقلال در بازگشت از اردوی تیم ملی، با برخورد سرد رحمتی، عمران زاده، اکبرپور و بی تفاوتی نسبی قلعه نویی مواجه شد.
به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ در هفته ای که پشت سر گذاشتیم، حرف و حدیث های زیادی در فوتبال ایران توجهات را جلب خود کرد. از جنگ های تن به تن حاجی مایلی با شهریار پرسپولیس در رسانه ها گرفته تا لیست دعوت شدگان به تیم ملی.

در این بین اما، یکی از جالب توجه ترین اتفاقات، اظهار نظر تند امیر حسین صادقی درباره "جا ماندگان" از تیم ملی بود که ناخودآگاه اشاره حرف های خود را به سوی سنگربان اول تیم ژنرال نشانه می رفت.

صادقی درحالی پشت تریبون یکی از خبرگزاری ها حاضر شد و با مصاحبه خود تلویحا علیه رحمتی جبهه گرفت که شاید نمی دانست این نظر وی به مذاق قدیمی ترهای استقلال خوش نیامده و حنیف عمران زاده و سیاوش اکبرپور نیز در صف مقابلش کنار رحمتی خواهند ایستاد.

در ادامه سریالی که صادقی کلیدش را زده بود، واکنش ها بالا گرفت و کار به جایی رسید که امیرقلعه نویی نیز با دفاع تمام قد از سنگربان تیمش، آقای مدافع را به حد و حدود خودش دعوت کرد و به قولی زنگ خطر را برای وی به صدا درآورد.

با پایان جدال شاگردان کروش با چشم بادامی های تایلندی در آزادی و پیروزی خفیف ملی پوشان، فوتبالی هایی که بیشتر دنبال کننده جزئیات اتفاقات آن هستند، نگاه ها را به روز بازگشت ملی پوشان به اردوگاه استقلال دوختند تا شاهد اولین برخورد آبی ها با مدافع مغضوب تیم شان باشند.

نهایتا در تمرین روز گذشته بود که ملی پوشان این تیم یک به یک راهی کمپ ناصرحجازی شدند تا در برنامه های تمرینی پیش از بازی با نفت حاضر شده و از غافله سایر شاگردان قلعه نویی بازنمانند.

نکته جالب این آیتم تمرینی، برخورد گرم نکونام و بیگ زاده با رحمتی بود که توجه خبرنگاران حاضر را به خود جلب کرد. سنگربان استقلال اما با وجود اینکه عکس العملی به اتفاقات گذشته نشان نداده بود اما، سردی رفتار در چهره وی نمایان بود.

سرانجام در مقابل چشم حاضرین آقای مدافع به کمپ آمد و با استقبال سرد رحمتی، حنیف، اکبرپور و البته خوش و بشی معمولی با آرش برهانی، پیش از آغاز تمرین پای صحبت های سرمربی تیمش نشست که حالا او نیز رفتار چندان گرمی با وی ندارد ...

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
رسانه ها ماجرای اختلاف لاوره با باشگاه استقلال را تا حدودی بزرگ کرده اند و از آن به عنوان حصر یک بازیکن در کشور ایران توسط باشگاه استقلال نام برده اند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال پارس فوتبال دات کام و به نقل از بانک ورزش چند ماه پس از ماجرای گل تماشایی آندو تیموریان و نجات یک پروانه توسط او در زمین فوتبال تیم بوریرام که خبرش در رسانه های ورزشی مختلف جهان پیچیده بود، حالا بار دیگر نام باشگاه استقلال تهران در میان تیترهای رسانه های معتبر ورزشی در دنیا قرار گرفته است. این رسانه ها ماجرای اختلاف لاوره با باشگاه استقلال را تا حدودی بزرگ کرده اند و از آن به عنوان حصر یک بازیکن در کشور ایران توسط باشگاه استقلال نام برده اند و آن را با ماجرای معروف ظهیر بلونیس در قطر مقایسه کرده اند. این خبر در تعدادی از رسانه ها با تیترهایی نظیر «یک داستان بد دیگر از خاورمیانه» پوشش داده شده است. ظاهرا این بازیکن 31 ساله صربستانی موفق به دریافت پاسپورتش از باشگاه استقلال نشده و مدیرعامل باشگاه تنها در صورتی پاسپورت این بازیکن را به وی خواهد داد که او توافق نامه مالی مد نظر استقلالی ها را امضا کند.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
رفتار سرد استقلالی ها با مداقع ملی پوش

مدافع ملی پوش تیم فوتبال استقلال در بازگشت از اردوی تیم ملی، با برخورد سرد رحمتی، عمران زاده، اکبرپور و بی تفاوتی نسبی قلعه نویی مواجه شد.
به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ در هفته ای که پشت سر گذاشتیم، حرف و حدیث های زیادی در فوتبال ایران توجهات را جلب خود کرد. از جنگ های تن به تن حاجی مایلی با شهریار پرسپولیس در رسانه ها گرفته تا لیست دعوت شدگان به تیم ملی.

در این بین اما، یکی از جالب توجه ترین اتفاقات، اظهار نظر تند امیر حسین صادقی درباره "جا ماندگان" از تیم ملی بود که ناخودآگاه اشاره حرف های خود را به سوی سنگربان اول تیم ژنرال نشانه می رفت.

صادقی درحالی پشت تریبون یکی از خبرگزاری ها حاضر شد و با مصاحبه خود تلویحا علیه رحمتی جبهه گرفت که شاید نمی دانست این نظر وی به مذاق قدیمی ترهای استقلال خوش نیامده و حنیف عمران زاده و سیاوش اکبرپور نیز در صف مقابلش کنار رحمتی خواهند ایستاد.

در ادامه سریالی که صادقی کلیدش را زده بود، واکنش ها بالا گرفت و کار به جایی رسید که امیرقلعه نویی نیز با دفاع تمام قد از سنگربان تیمش، آقای مدافع را به حد و حدود خودش دعوت کرد و به قولی زنگ خطر را برای وی به صدا درآورد.

با پایان جدال شاگردان کروش با چشم بادامی های تایلندی در آزادی و پیروزی خفیف ملی پوشان، فوتبالی هایی که بیشتر دنبال کننده جزئیات اتفاقات آن هستند، نگاه ها را به روز بازگشت ملی پوشان به اردوگاه استقلال دوختند تا شاهد اولین برخورد آبی ها با مدافع مغضوب تیم شان باشند.

نهایتا در تمرین روز گذشته بود که ملی پوشان این تیم یک به یک راهی کمپ ناصرحجازی شدند تا در برنامه های تمرینی پیش از بازی با نفت حاضر شده و از غافله سایر شاگردان قلعه نویی بازنمانند.

نکته جالب این آیتم تمرینی، برخورد گرم نکونام و بیگ زاده با رحمتی بود که توجه خبرنگاران حاضر را به خود جلب کرد. سنگربان استقلال اما با وجود اینکه عکس العملی به اتفاقات گذشته نشان نداده بود اما، سردی رفتار در چهره وی نمایان بود.

سرانجام در مقابل چشم حاضرین آقای مدافع به کمپ آمد و با استقبال سرد رحمتی، حنیف، اکبرپور و البته خوش و بشی معمولی با آرش برهانی، پیش از آغاز تمرین پای صحبت های سرمربی تیمش نشست که حالا او نیز رفتار چندان گرمی با وی ندارد ...

:eek:fftopic:
به گزارش بانکیا به نقل از شفقنا به قلم جنوب نیوز به تحریریه شمال غربی نیوز و به تایدیه خبرگزاری بیمه خبر مال زمان قاجاره
خبر مربوط به بازی رفت تو آزادیه !!!

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ایشون صداتون رو نمیشنوه :دی الانه که همین پست هاتون رو چشم بسته لایک کنه :D

280 میلیون هم نداریم :D

محمد آبشک به مس کرمان پيوست

محمد آبشک هافبک دفاعى بيست و هشت ساله داماش در نقل و انتقالات نيم فصل به مس کرمان پيوست. اين در حالى است که پيش از اين شنيده مي شد او از باشگاه هاي راه آهن و استقلال هم پيشنهاد دارد و در ابتداى فصل هم تا يک قدمى پرسپوليسى شدن هم پيش رفته بود.

ظاهرا بزرگترين مانع در عدم استقلالى شدن آبشک مبلغى بود که از سوى باشگاه داماش براى صدور رضايت نامه در نظر گرفته شده بود. اين رقم به جز صرف نظر کردن آبشک از دريافت قرارداد امسالش با داماش بود!

آبشک در نهايت پس از چهار فصل و نيم حضور در داماش با واريز رقم رضايت نامه اش از سوي مس کرمان به اين باشگاه پيوست. مس کرمان بابت انتقال آبشک به داماش مبلغ 280 ميليون تومان به اين باشگاه شمالى پرداخت کرد. همچنين آبشک نيز تمامي طلب هايش به داماش گيلان را بخشيد تا رضايت نامه اين بازيکن صادر شود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

با توجه به سرعت ثبت اخبار و از اونجایی که همه خبرهای منتشر شده در تاپیکها در ذهن ما نمیمونه، کاربران محترم لطف کنن و پست ها و خبرهای تکراری رو ریپورت کنن و در توضیح ریپورت بنویسن تکراری. ضمنا دوستان دقت کنن، اصرار در خبرهای تکراری گذاشتن در حکم اسپم هست و مشمول جریمه میشه. لطفا مراعات کنید.

پاینده باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا