• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من مصاحبه ای از قلعه نویی ندیدم!

صحبت های خصوصی یک فرد در مجلس چطوری درز پیدا کرده بیرون؟ از کجا معلوم قلعه نویی اینو گفته باشه؟ حالا اینا به کنار...

نکته جالب در مورد بازیکنای دورگه اینه که فقط یک بازیکن دورگه به تیم ملی دعوت نمیشه و اون هم ماهان بغدادی بازیکن شاغل در لیگ سوئد هست که همش در مصاحبه هاش داره میگه عاشق استقلال و فرهاد مجیدی هستم به نظرم دعوت نشدنش به این علاقیاتش ربط داره و مشکوکه وگرنه چرا جهانبخش و ...باید دعوت بشن ولی اون نشه؟

حتی نخواستن این بازیکن که مشخصه حرفه ای فوتبال رو فرا گرفته و میتونه به استقلال کمک کنه از سوی کادر فنی استقلال هم به نظر من غیر طبیعی هست و باز هم به نظر من به خاطر اینه که بیش از حد به مجیدی ابراز علاقه کرده!

خیلی از سایت ها این رو گفتن و صحبت های امشبشم تاییدش کرد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
600_Esteghlal-1392-08-28.jpg

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
فک کنم میخاد بشه مثل خوزه مورینیو که کاسیاس وبازی نداد نتایجی بد موقع رفتنش گرفت //
امیدوارم که این کاروو با استقلال امیررخان نکنه:(
هرچی باشع شایع باشع

خیالت راحت باشه که شایعست.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
باصفا به تیم بزرگسالان استقلال پیوست

بازیکن مورد علاقه امیر قلعه نوعی قرارداد ۳ ساله خود را با تیم فوتبال استقلال ثبت کرد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، ایمان باصفا، هافبک ۲۲ ساله قرارداد ۳ ساله خود را با تیم فوتبال استقلال ثبت کرد. این دومین خرید آبی‌پوشان در نیم فصل است.
استقلال پیش از این مهرداد اولادی را از نفت تهران جذب کرده بود

باصفا قراردادش را با استقلال ثبت کرد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، ایمان باصفا، هافبک 22 ساله قرارداد 3 ساله خود را با تیم فوتبال استقلال ثبت کرد. این دومین خرید آبی‌پوشان در نیم فصل است. استقلال پیش از این مهرداد اولادی را از نفت تهران جذب کرده بود.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ماجدی:نام خبرچین ها را افشا می کنم تا رسوا شوند/قلعه نوعی حرفهایی زد که اگر بیرون بیاید زلزله راه می اندازد

سرپرست تیم استقلال گفت:به این ایام عزیز قسم می خورم که قلعه نوعی در جلسه مجلس شورای اسلامی هرگز به فردوسی پور تهمتی نزد.

میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره اظهاراتش در برنامه 90 دوشنبه شب عنوان کرد:متاسفانه برخی افراد کم مایه فقط یاد گرفته اند از آویزان شدن به انسان های دیگر نردبان ترقی خودشان را بسازند ولی ما می دانیم و یاد گرفته ایم که کار بد هرگز پنهان نمی ماند و روزی مشخص می شود که پشت پرده چه خبر است.

وی ادامه داد:امیر قلعه نوعی اگر به یک ویژگی معروف باشد رک گویی است.او در خود مجلس حرفهایی زد که باید در همانجا باقی بماند و اگر بیرون بیاید زلزله راه می اندازد اما من از آنجا که می دانستم برخی افراد می خواهند میانه او و عادل فردوسی پور را بدتر از این چیزی که الان هست کنند روی خط 90 رفتم و برخی واقعیت ها را گفتم.

سرپرست استقلال تاکید کرد:من نمی خواهم نام فردی که از آن جلسه،خبرچینی کرد و به عادل انحراف فکری داد را بگویم ولی ما می دانیم این شخص فردی است که مثلا به اخلاق گرایی شهره است و این بار هم اخلاق را مشخصا معنی کرد!

وی ادامه داد:از قلعه نوعی در جلسه ای که در مجلس داشتیم سوال کردند که مشکل فوتبال چیست؟او حرفهای مهمی زد که اگر در یک جمله بخواهم بیان کنم این است که اجازه بدهند فوتبال دست فوتبالی ها باشد.بعد بحث 90 شد.عین جمله ای که قلعه نوعی گفت این بود که برنامه 90 ،برنامه خوبی است و فوتبال به آن نیاز دارد اما بحث قداست شکنی در آن ایراد بزرگش محسوب می شود.حتی قلعه نوعی گفت این مساله را به عادل و به صورت رو در رو هم بیان کرده است.جالب اینکه کل این بحث 30 ثانیه هم طول نکشید اما همان آدمهایی که می خواهند خودشان را بزرگ کنند و به 90 تکیه کنند ،بلافاصله پس از این جلسه به فردوسی پور گفته اند که قلعه نوعی بحث دلالی را در مجلس مطرح کرده است.خدا شاهد است به این ایام عزیز قسم می خورم که قلعه نوعی در جلسه مجلس شورای اسلامی هرگز به فردوسی پور تهمتی نزد.

سرپرست استقلال تاکید کرد:به افرادی که در این فوتبال از این راه ارتزاق می کنند و نان شان در دعوای دیگران است هشدار می دهم دست از این رویه بردارند.در غیر این صورت ناگزیر می شوم نام شان را برای هواداران استقلال بیان کنم تا رسوا شوند.در این ماجرا نه قلعه نوعی تقصیری داشت و نه فردوسی پور.

ماجدی افزود:من به دیگران کاری ندارم.تلاش من این است که سو تفاهم ها میان امیر قلعه نوعی و عادل فردوسی پور را حل کنم.حداقل به خاطر آنهایی که در این وسط افتاده اند و آتش بیار شده اند به تلاشم ادامه می دهم.اطمینان دارم حل این مساله به فوتبال ملی ما کمک می کند.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

[h=1]متلک فردوسی‌پور به فرهاد مجیدی و قلعه‌نویی با اشاره به ابهامات خداحافظی و متهم کردن 90 به ناپاکی[/h]
[h=2]مجری برنامه 90 نسبت به عدم حضور فرهاد مجیدی در این برنامه واکنش نشان داد.[/h]به گزارش نامه نیوز، عادل فردوسی پور در برنامه دو هفته قبل 90 اعلام کرد که با فرهاد مجیدی برای حضور در این برنامه صحبت کرده و این بازیکن قول داده در برنامه دو هفته بعد شرکت کند.
شب گذشته موعد مقرر فرا رسید و مجیدی نیز طبق اختبار منتشره اخیر در رسانه ها به این برنامه نرفت و فردوسی پور نیز واکنش نشان داد.
وی با کنایه گفت: مجیدی را پیدا نکردیم اما قطعا مشغله داشته و دلیل عدم حضورش فرار از پاسخگویی درباره ابهامات مربوط به خداحافظی اش از فوتبال نیست و اگر بیاید قطعا برنامه جذابی خواهد شد.
مجیدی در شرایطی که هنوز نیم فصل به پایان نرسیده بود در اقدامی ناگهانی از فوتبال خداحافظی کرد که این رفتار وی با ابهاماتی همراه بود.
فردوسی پور در ادامه برنامه و در گفتگو با پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی و اشاره به مسائل ناپاکی در فوتبال و دعوت خودش به مجلس و شایعات نقش پررنگ برنامه 90 در ناپاکی فوتبال گفت: سالهاست که ما متهم به این مسائل می شویم و ‌آقای قلعه نویی و اطرافیان ایشان بارها در این رابطه به ما لطف داشته اند اما وظیفه ماست که عقب نشینی نکنیم و دست به دست هم دهیم تا ناپاکی از فوتبال دور شود.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ذوب‌آهن به طور رسمی خواهان جذب مهاجم استقلال شد

کامران شیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: باشگاه ذوب‌آهن امروز نامه‌ای به باشگاه استقلال ارسال کرد و در آن به طور رسمی خواهان جذب محمد قاضی شد. ما از باشگاه استقلال خواسته‌ایم شرایط انتقال قاضی و صدور رضایتنامه این بازیکن را به ما اعلام کند.

وی افزود: باشگاه ذوب‌آهن خواستار جذب محمد قاضی برای نیم فصل دوم لیگ برتر 92- 93 است.

پ.ن : اوکی! 3 تا بازیکن میگیریم قاضی رو میدیم :lol:

با حضور در باشگاه استقلال/کبه رسما آبی پوش شد

مهاجم بورکینافاسویی سابق داماش رسما به تیم استقلال پیوست.

به گزارش اوج،بوبکر کبه پس از موفقیت در تست پزشکی،ظهر امروز با حضور در باشگاه استقلال قراردادش را با آبی پوشان به امضا رسانید.

وی قرار است از عصر امروز در تمرین استقلال شرکت کند.

مبعلی: می خواهم استقلالی شوم اما نمی گذارند/ حاضرم پول دریافتی ام را به استقلال خوزستان بدهم

ایمان مبعلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، درباره انتقالش به استقلال اظهار داشت: استقلالی ها صحبتهایی را با باشگاه انجام داده اند ولی متاسفانه جواب مدیرعامل باشگاه منفی است و شرایطی که درخواست کردند قابل قبول باشگاه تهرانی نیست. آقای ویسی هم با این انتقال موافق است. خود من هم دوست دارم در استقلال تهران بازی کنم و حتی حاضرم پول دریافتی ام از استقلال تهران را باشگاه اهوازی بگیرد و رضایتنامه من را بدهند. من استقلال خوزستان را خیلی دوست دارم. این تیم تماشاگران بی نظیری دارد ولی در این شرایط ترجیح می دهم در جمع آبی های پایتخت توپ بزنم .
وی ادامه داد: جواب اهوازی ها به من این است که تو بروی ما جواب هواداران را چه بدهیم؟ اگر اتفاقی برای تیم بیفتد کی جوابگو خواهد بود. مسئولان باشگاه می گویند تیم و هواداران به تو نیاز دارند .
مبعلی در پایان افزود: من یک حرفه ای هستم و حرفه ای فکر می کنم. درست است فکر و ذکرم تهران است ولی سعی می کنم با صبر و پشتکار به هدفم نزدیک شوم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قاضی: استقلالی می مانم / می خواهم با آبی پوشان مسافر جام جهانی شوم

محمد قاضی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: اکنون زیر نظر کادر فنی و مربی بدنساز تمرینات اختصاصی پشت سر می گذارم و شرایط خوبی دارم.

وی درباره جدایی اش ازاستقلال گفت: این موضوع شایعه ای بیش نیست و نمی دانم این شایعات از کجا ساخته می شود!

مهاجم تیم استقلال تصریح کرد: بارها گفته ام در استقلال می مانم و می خواهم با این تیم قهرمان لیگ برتر شوم. همه تلاشم را هم به کار می گیرم تا با آمادگی کامل به تیم ملی بازگردم و با بازی های قابل قبول در استقلال نظر کادر فنی تیم ملی را جلب کرده و مسافر جام جهانی شوم.

قاضی درباره بازی تیم استقلال تهران مقابل ملوان بندرانزلی اظهارداشت: دیدارمقابل ملوان همیشه دشوار است اما می خواهیم با پیروزی در این مسابقه، نیم فصل را با برد پشت سر بگذاریم.

وی افزود: انتظار می رفت با توجه به حضورملی پوشان استقلال ومصدومت چند ملی پوش این تیم، بازی با ملوان با چند روز وقفه برگزار شود اما تاکنون چنین نشده است. این دیدار سوم آذر ماه برگزار می شود.

قاضی درباره حضور جواد نکونام در بین نامزدهای بهترین بازیکن سال آسیا نیز گفت: نکونام لیاقت رسیدن به این افتخار بزرگ را دارد و امیدوارم این مهم رخ دهد تا افتخار دیگری نصیب فوتبال ایران شود.

arash-behboodi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
این ایمان با صفا کی هستش استقلال خریدش?
پستش رو نوشته هافبک بازی ساز
سن 21 سال
بازیکن ازادم بوده
تو تیمی نبوده
تو تیم های مس و استیل اذین بازی کرده
گویا از اول فصل تو تمرینات استقلال بوده
فقط تو تیم ملی امید و نوجوانان بوده
سال پیش 8 گل زده و 14 پاس گل داده
که امیر قلعه نویی گفته امید و اینده ایران هستش
در دو طرف میتونه بازی کنه
تو عمق زن خوبی هم هستش
قرارداد 3 ساله هم بسته یسری جاهام گفته 2 ساله بسته
من اینارو فهمیدم
کسی بازم اطلاعات داره بده خوب میشه
خودم حس خوبی بهش دارم
امیدوارم بتونه تو ترکیب جا بیوفته
گفته میتونه جای جباری رو بگیره

Sent from my LG Optimus G Pro using Tapatalk2

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
نه انگار قلعه نوعی حالش خرابه .

امروز دفاع وسط تیم امید پرسپولیس رو اورده توی تمرین ها دیگه .

کلا اسم تیم رو بزاریم پرسپولیس بهتره دیگه

[h=1]گزارش تمرين آبي‌پوشان[/h]
[h=2]در تمرين امروز تيم استقلال «کبه» حضور پيدا کرد.[/h]
00945135.jpg

تمرين تيم فوتبال استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه امروز در کمپ زنده ياد حجازي پيگيري شد. کبه بازيکن جديد استقلال امروز با چهره شاد و خوشحال در تمرين حاضر بود و در بدو ورود خود به سمت تمام بازيکنان استقلال رفت و با تک تک بازيکنان اين تيم دست داد.

به گزارش فارس، بمب‌گذاري در بيروت و اتفاقاتي که صبح امروز در آنجا رخ داده، باعث شد تا بازيکنان و اعضاي کادر فني استقلال در اين مورد صحبت کنند. قلعه‌نويي از اعضاي کادر فني تيمش سؤال مي‌پرسيد آيا کسي کشته شده است؟ اتفاقي که براي اردوي تيم ملي نيفتاده؟ او همچنين جزئيات اتفاقات بيروت را از اطرافيان خود پيگيري مي‌کرد.

* قبل از شروع تمرين سرمربي تيم استقلال بازيکنان را دور هم جمع کرد و با آنها به گفت‌وگو پرداخت. وي که امروز با لباس گرم خود را پوشانده بود با جديت از ابتدا تمرينات را زير نظر گرفت و حتي خودش هم در مقاطعي پا به توپ شد.

* حدود 20 نفر از ليدرهاي استقلال در تمرين امروز حاضر بودند. آنها روي سکوها رفته و شعارهاي عجيب و غريبي مي‌دادند. مشوقين تماشاگران به شدت سرمربي استقلال را تشويق کرده و در حمايت از او شعار مي‌دادند. تماشاگران خطاب به سرمربي استقلال لقب «امير پاک ايران» را سر داده و عليه پرسپوليسي‌ها شعار مي‌دادند. تماشاگران استقلال در ادامه شعارهايشان عليه تيم رقيب اين بار رويانيان و شيريني را خطاب قرار داده و شعار مي‌دادند «شيريني سردار هر جفتشون خبردار». اما جالب اينجا بود که پس از اين شعارها تمام بازيکنان و کادر فني استقلال تشويق شدند ولي ليدرها از تشويق محمدمهدي نظري خودداري کرده و اصلا سراغي از اين بازيکن نگرفتند! دليل اين موضوع مشخص نبود ولي به نظر مي‌رسد رابطه خوبي ميان نظري و ليدرهاي استقلال برقرار نيست.

* اتفاق جالب ديگر تمرين امروز حضور مدافع وسط تيم اميد پرسپوليس بود که اين بازيکن امروز با آبي‌پوشان تمرين کرد. وي که از قد و قامت خوبي برخوردار است در طول برگزاري تمرين کار اختصاصي انجام داد. احمد آيت‌اللهي نام اين بازيکن است که ظاهرا قرار است طي يکي دو روز آينده به استقلال بپيوندد.

* با وجود اعلام سايت باشگاه استقلال مبني بر اينکه ساموئل از امروز در تمرينات تيم شرکت مي‌کند ولي باز هم خبري از اين بازيکن نشد و اين بازيکن به همراه خسرو حيدري غايبان تمرين استقلال بودند.

* احمد جمشيديان مطابق روزهاي گذشته تمرينات اختصاصي انجام داد و زير نظر دکتر حاج‌قاسم کار کرد.

* در حين برگزاري تمرين که به فوتبال درون تيمي در يک سوم زمين اختصاص داشت، سرمربي استقلال خودش هم در کنار ديگر بازيکنان پا به توپ شد و البته امروز بيشتر از روزهاي گذشته قلعه‌نويي حرص و جوش مي‌خورد. وي چندين و چند بار بر سر بازيکنان فرياد کشيد و از آنها مي‌خواست دقت کنند. سرمربي استقلال در ابتداي تمرين تاکتيکي به «کبه» تذکر داد و از او خواست سرش را بالا کند و پاس بدهد. اين تذکر چند دقيقه‌اي طول نکشيد تا اينکه مدافع جديد استقلال در ابتداي فوتبال درون تيمي روي پاس آرش برهاني موفق به گلزني شد.

* حميد بابازاده مثل روزهاي گذشته با مهدي رحمتي تمرين کرد و البته مربي دروازه‌بانان تيم اميد استقلال هم در کنار وي حضور داشت و تمريناتش را تماشا مي‌کرد.

* دکتر نوروزي، سيروس دين‌محمدي، مهدي فنوني‌زاده و ميرشاد ماجدي حاضران تمرين امروز استقلال بودند. ضمن آنکه بدنساز تيم ملي هم در تمرين امروز مجددا حضور پيدا کرده و نظاره‌گر برنامه‌هاي اين تيم شد.

* کريم قرباني بازيگر سريال‌هاي طنز و ليدر اسبق باشگاه ملوان در تمرين امروز استقلال حضور داشت.

* با اعلام کادرفني تيم استقلال تمرين فرداي آبي پوشان تعطيل و تنها 5 بازيکن اين تيم به نام هاي نظري، باصفا، بيک زاده جمشيديان و کبه با بدنساز تيم تمرين مي کنند

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
مطمئن باشید مربی به این ایمان با صفا هم اعتماد نمیکنه و میشه یکی مثل عابدینی! مربی ما اینکاره نیست اگر نه عابدینی رو نمیداد بره

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب خدا رو شکر فرزاد حاتمی داره میره پرسپولیس...

به نظر من اینقدر در مورد یه بازیکن امید هم حساس نباشید...حالا طرف بازیکن امید پرسپولیس هست که هست.....این فرق داره با امثال اولادی و ....

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر فوتبال ایران فصل 92-93 تا کنون[/h] 
تيمبازيکنان ورودي به تيمبازيکنان خروجي از تيم
استقلال تهران
بوبکر کبه - فرزاد حاتمي - ايمان مبعلي - اسماعيل شريفات - ميلاد ميداوودي - مهرداد اولادي -ايمان باصفا فردين عابديني -مهران قاسمي- گوران لاوره - قاضي
تراکتورسازي مهرآزما
سيد محسن حسيني - مهدي کريميان
سپاهان مهدي کريميان - امير حسين کريمي - سعيد قائدي فر
محمد غلامي -شهاب گردان
فولاد خوزستانغلامرضا رضايي - سوشا مکاني-سعيد سالارزادهاسماعيل شريفات - بختيار رحماني - فرزاد حاتمي
نفت تهرانميلاد غريبي - رضا محمدي - خانزاده - سيامک سرلک - هادي نوروزي
مهرداد اولادي - سوشا مکاني
مس کرمانغلامرضا عنايتي-هادي تاميني محمود تيغ‌نورد- سعيد علي‌شيرازي- فرزاد محمدي
پرسپوليسمحسن مسلمان - حدادي فر - محمد غلامي -فرزاد حاتمي
ميلاد غريبي - شاکري - خانزاده - سپانوويچ - هادي نوروزي - غلامرضا رضايي- رضا محمدي
راه آهن سورينت
ميلاد غريبي - مهرآزما اکبر صغيري
سايپا
مهدي ثابتي - کيانوش رحمتي - ميلاد نصرتي - ميلاد بختياري - داود شاه وراقي - شعيب اميري
صباي قم
غلامرضا عنايتي
داماش گيلان
بوبکر کبه
فجر سپاسي
هادي دغاغله - فواد آقايي
ملوان بندرانزليهادي دغاغله
حسن اشجاري- آرمان رمضاني - سعيد سالارزاده-ويستر - مسعود ميکائيلي - سهيل فياض - مهيار رحمتي - محمد جعفري
ذوب آهن کارلوس سانتوس - ميلاد غريبي - خانزاده - قاضي-مهران قاسمي-شهاب گردان ميلاد زنيدپور- هادي تاميني - کاسپاروف - اکرامي - محسن مسلمان
استقلال خوزستانمحمود تيغ نورد - شاکري ايمان مبعلي - ميلاد ميداوودي - نعامي - نظري - محمودي
گسترش فولادفردين عابديني - سيد محسن حسيني - سيدي - اکرامي
زينال‌خيري

# احتمالی

یه سوال زنیت پور بدرد نمیخوره ؟؟؟
حسن اشجاری روهم که باهاش خوش نداریم/
الان تو لیست خرووجی کسی بازی ساز خوبی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]صادقي:از به‌ثمر رساندن‌اولين گل ملي‌ام خوشحالم[/h]
[h=2]خبرگزاري تسنيم: مدافع تيم ملي کشورمان گفت: از اينکه توانستم اولين گل ملي‌ام را به ثمر برسانم خوشحالم.[/h]
00946083.jpg

امير حسين صادقي درباره پيروزي 4 بر يک ايران برابر لبنان در مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا گفت: بازي خيلي خوبي بود و توانستيم لبنان را با نتيجه خوبي شکست دهيم.

به گزارش تسنيم، وي افزود: از اينکه توانستم اولين گل ملي ام را به ثمر برسانم خيلي خوشحالم و اتفاق خوبي برايم بود.

صادقي در پاسخ به اين سوال که چرا بعد از به ثمر رساندن گل به سمت کريم انصاري‌فرد رفت، اظهار داشت:‌ با انصاري‌فرد رابطه خيلي خوبي دارم و به همين دليل هم سمت او رفتم. هميشه هم به او مي‌گويم نبايد انگيزه‌اش را از دست بدهد و براي روحيه دادن به او سمتش رفتم.

مدافع تيم ملي کشورمان درباره اينکه کي‌روش در اردوهاي طولاني مدت سخت‌گيري مي‌کند، گفت: اين اردو هم سخت بود اما کي‌روش با اين سخت‌گيري‌ها به ما ياد مي‌دهد که نظم پذير باشيم.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
[h=1]نکونامِ استقلالی بهترين بازيکن ديدار ايران و لبنان شد[/h]
[h=2]کاپيتان تيم ملي بهترين بازيکن ديدار ايران و لبنان شد.[/h]
00032954.jpg

جواد نکونام‌، کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران پس از برتري 4 بر يک ملي‌پوشان فوتبال ايران مقابل لبنان به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد.

نکونام امشب گل سوم تيم ملي را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.

تيم ملي با برتري مقابل لبنان به جام ملت‌هاي 2015 آسيا صعود کرد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]مخالفت سازمان ليگ با درخواست باشگاه استقلال[/h]
[h=2] کميته مسابقات سازمان ليگ فوتبال ايران با درخواست استقلال در خصوص تعويق مسابقه معوقه اين تيم با ملوان در تاريخ 3 آذر 92 موافقت نکرد.[/h]
00035942.jpg

به نقل از روابط عمومي سازمان ليگ، درخواست باشگاه استقلال براي تعويق ديدار با ملوان مجددا در هيئت رئيسه بررسي شد و با توجه به شرايط حاکم بر جدول مسابقات مبني بر اينکه ابتدا مسابقات دور رفت بايد به پايان برسد و سپس مسابقات برگشت آغاز شود و با در نظر گرفتن فاصله مناسب از تاريخ انجام مسابقه تيم ملي ايران و لبنان در 28 آبان تا 3 آذر و مشکلات ناشي از تغيير برنامه زمان بندي شده با تعويق مسابقه استقلال - ملوان موافقت نشد و ديدار استقلال - ملوان در همان تاريخ اعلام شده قبلي برگزار مي شود.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ماشالله والیبال ! ترکوند ...

ایتالیا رو بردیم دیروز ایتالیا روسیه رو به راحتی برده بود

واقعا فوق العاده بودیم

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
قلعه نویی پدیده فولاد را می‌خواهد
سروش رفیعی پدیده تیم فولاد که به نوعی آچارفرانسه تیمش محسوب می‌شود و در این فصل در اغلب پست‌ها به ویژه هافک دفاعی نیز به میدان رفته و البته در جناحین نیز مهره کارآمدی محسوب می‌شود و از همین رو قلعه نویی نام او را در لیست درخواستی خود گنجانده.

گروه ورزشی - امیر قلعه نویی سرمربی استقلال برای ترمیم تیمش در کانال‌های کناری در نیم فصل برنامه‌های فراوانی دارد. با مصدومیت طولانی مدت و سریالی خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده مدافعان چپ و راست استقلال و جدایی فردین عابدینی و احتمالا نیکبخت واحدی، استقلال در جناحین مشکلات فراوانی دارد و همین نکته سبب شده تا یکی از اولویت‌های استقلال ترمیم مدافعان کناری‌اش باشد. از همین رو سرمربی استقلال نام مدافعان فراوانی از میلاد فخرالدینی گرفته تا محسن بیات را در لیست درخواستی خود قرار داده اما جدید‌ترین گزینه امیر از فولاد می‌آید.

به گزارش افکارنیوز؛ سروش رفیعی پدیده تیم فولاد که به نوعی آچارفرانسه تیمش محسوب می‌شود و در این فصل در اغلب پست‌ها به ویژه هافک دفاعی نیز به میدان رفته و البته در جناحین نیز مهره کارآمدی محسوب می‌شود و از همین رو قلعه نویی نام او را در لیست درخواستی خود گنجانده. به ویژه اینکه با خرید این پدیده جوان یک بازیکن چند پسته را به خدمت می‌گیرد که می‌تواند در چند پست بازی کند. جالب اینکه سروش رفیعی در لیست مدنظر سپاهان نیز قرار دارد و آبی‌ها برای جذب او باید با سپاهان رقابت کنند.

افکارنيوز - جدایی ستاره استقلال به اجبار؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا