• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یکی به من توضیح بده این دیگه چه جورشه؟ به جام جهانی ربط داره؟؟؟ کیروش آیا؟

نظری جویباری : نکونام گفت حاضر است قراردادش را به مدت سه سال با استقلال تمدید کند و فقط باشگاه برای 4 ماه اجازه جدایی او را بدهد

قائم مقام باشگاه استقلال گفت:قرار است امیر قلعه نوعی نظر نهایی اش را درباره وضعیت نکونام به مدیرعامل بدهد تا باشگاه تصمیم نهایی اش را بگیرد.

علی نظری جویباری در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره وضعیت جواد نکونام عنوان کرد:

با جواد روز پنجشنبه صحبت کردم.او گفت که یک استقلالی است و به استقلالی بودنش افتخار می کند اما درخواست کرد که برای 4 ماه رضایتنامه بگیرد تا به یکی از باشگاههای قطر یا ترکیه برود.او حتی گفت جمعه شب ایران را ترک می کند.

وی افزود:نکونام می گفت حاضر است قراردادش را به مدت سه سال با استقلال تمدید کند و فقط خواسته اش این بود که باشگاه برای این زمان 4 ماهه اجازه جدایی او را بدهد.

قائم مقام استقلال درپاسخ به این پرسش که موضع باشگاه استقلال در این باره چیست گفت:

قرار است امیر قلعه نوعی نظر نهایی اش را درباره وضعیت نکونام به مدیرعامل بدهد تا باشگاه تصمیم نهایی اش را بگیرد.به هر حال نکونام بازیکن بزرگی است و در این شرایط حساس باید با بررسی جزییات و به دقت تصمیم گیری کنیم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
حيدري: تلخ‌ترين صحنه‌هاي زندگي‌ام را ديدم

بازيکن استقلال پس از حضور در جمع بيماران پيوند اعضا گفت: حضور در چنين جايي افتخار بزرگ براي همه ما به حساب مي‌آيد و تلخ‌ترين صحنه‌هاي زندگي‌ام را ديدم.
00034503.jpg

به نقل از سايت باشگاه استقلال، خسرو حيدري در خصوص حضور خود در بيمارستان مسيح‌دانشوري گفت: حضور در چنين جايي افتخار بزرگ براي همه ما به حساب مي‌آيد. امروز چيزهايي را ديدم که هيچوقت در طول عمرم اينقدر صحنه‌هاي تلخي را تماشا نکرده بودم. اميدوارم همه مريضان شفا پيدا کنند و بدون مشکل و در سلامت کامل بتوانند زندگي کنند.

وي افزود: حضور در چنين جاهايي باعث مي‌شود ما خيلي بيشتر قدر سلامتي‌مان را بدانيم. بيشتر به ياد خدا باشيم و شکرگذار نعمت‌هايي باشيم که او به ما داده است.

بازيکن استقلال خاطرنشان کرد: خودم به شخصه هر کمکي از دستم بربيايد در اين زمينه انجام مي‌دهم و اميدوارم همه مريضان شفا پيدا کنند.

حيدري در خصوص بازي با استقلال‌خوزستان يادآور شد: دور رفت مقابل اين تيم شکست خورديم و همين اتفاق نشان مي‌دهد که مقابل حريف آماده‌اي بايد به ميدان برويم. براي غلبه بر استقلال‌خوزستان کار آساني پيش‌رو نداريم، اما براي حفظ صدرنشيني و اينکه با شرايطي بهتر به مصاف پرسپوليس برويم به سه امتياز اين ديدار نياز داريم و از اين‌رو همه تلاش‌مان را به کار مي‌گيريم تا برنده اين بازي باشيم.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
صحبت در مورد دربی زود است
اکبرپور: امیدوارم استقلال بتواند زمانی با تیم کامل مقابل حریفان قرار بگیرد
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارم زمانی برسد که استقلال بتواند با تیم کامل مقابل حریفان خود قرار بگیرد.

13921012000376_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، سیاوش اکبرپور بازی فردا را سخت عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد استقلال بتواند به پیروزی دست پیدا کند.

مصاحبه بازیکن آبی‌پوشان را در زیر می‌خوانید:

*چه پیش‌بینی از بازی با استقلال‌خوزستان داری؟

ما بازی ‌آسانی را پیشرو نداریم همان‌طور که تا به امروز هیچ دیدار آسانی هم نداشتیم. همه دیدارها برای ما سخت و حساس هستند و باید خیلی تلاش کنیم تا به برد برسیم. استقلال‌خوزستان از جمله تیم‌های خوب و آماده لیگ است. بازیکنان و مربی جوانی دارد و همان‌طور که در بازی رفت مقابل ما خوب ظاهر شد در دیدار فردا هم می‌تواند خوب ظاهر شود از این‌رو ما به هیچ‌وجه این تیم را دست‌کم نمی‌گیریم و حتماً طوری بازی می‌کنیم که بتوانیم به پیروزی رسیده و صدرنشینی خود را حفظ کنیم.

*استقلال بازهم برای این دیدار با کمبود بازیکن مواجه است؟

این مشکل را ما از اول فصل داشتیم و هیچوقت هم دست‌بردار ما نبوده است. متاسفانه الان هم مصدوم زیاد داریم و من امیدوارم یک روز برسد که بازیکنان مصدوم ما به پایان برسند و بالاخره استقلال بتواند با یک تیم کامل به مصاف حریفان خود برود.

*شرایط خودت چطور است؟

خوشبختانه شرایط خوبی دارم و در این چند روز هم تمرینات خوبی را سپری کردم تا هیچ مشکلی از نظر آمادگی نداشته باشم و بتوانم در صورت صلاحدید کادرفنی، استقلال را در دیدار فردا همراهی کنم.

*چرا این فصل کمتر گل می‌زنی؟

با تشخیص کادرفنی در بیشتر بازی‌ها به عنوان هافبک نفوذی به میدان رفتم و به خاطر همین کمتر شانس گلزنی پیدا کردم، اما مثل هر بازیکنی دوست دارم برای تیمم گلزنی کنم و اگر فرصت خوبی نصیبم شود حتماً از آن استفاده می‌کنم.

*در یک اقدام خیرخواهانه شما بازیکنان به همراه کادرفنی استقلال به دیدار بیماران پیوندی رفتید. از این حرکت پسندیده و فرهنگی صحبت کن.

باشگاه بانی این حرکت بود و ما هم به عنوان بازیکنان استقلال وظیفه خود دیدیم از این بیماران ملاقات کنیم. صحنه‌های تلخ و دردآوری بود که خود من به شخصه خیلی متاثر شدم. آدم وقتی به اینجور جاها می‌رود تازه بیشتر قدر سلامتی خود را می‌داند. امیدوارم کسی از درد بیماری در رنج نباشد همه ما آدم‌ها همنوع و همدرد یکدیگر هستیم، به خاطر همین دعا می‌کنم همه مریضان شفا پیدا کرده و به سلامتی کامل برسند.

*بعد از بازی‌ با استقلال‌خوزستان باید به مصاف پرسپولیس بروید؟ چه پیش‌بینی از دربی داری؟

هنوز صحبت کردن در مورد دربی خیلی زود است. ما همه فکر و ذکرمان معطوف به بازی با استقلال‌خوزستان است و الان اصلاً درمورد دربی فکر نمی‌کنیم تا با کسب یک پیروزی خوب خود را آماده بازی با پرسپولیس کنیم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یکی به من توضیح بده این دیگه چه جورشه؟ به جام جهانی ربط داره؟؟؟ کیروش آیا؟

نظری جویباری : نکونام گفت حاضر است قراردادش را به مدت سه سال با استقلال تمدید کند و فقط باشگاه برای 4 ماه اجازه جدایی او را بدهد

قائم مقام باشگاه استقلال گفت:قرار است امیر قلعه نوعی نظر نهایی اش را درباره وضعیت نکونام به مدیرعامل بدهد تا باشگاه تصمیم نهایی اش را بگیرد.

علی نظری جویباری در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره وضعیت جواد نکونام عنوان کرد:

با جواد روز پنجشنبه صحبت کردم.او گفت که یک استقلالی است و به استقلالی بودنش افتخار می کند اما درخواست کرد که برای 4 ماه رضایتنامه بگیرد تا به یکی از باشگاههای قطر یا ترکیه برود.او حتی گفت جمعه شب ایران را ترک می کند.

وی افزود:نکونام می گفت حاضر است قراردادش را به مدت سه سال با استقلال تمدید کند و فقط خواسته اش این بود که باشگاه برای این زمان 4 ماهه اجازه جدایی او را بدهد.

قائم مقام استقلال درپاسخ به این پرسش که موضع باشگاه استقلال در این باره چیست گفت:

قرار است امیر قلعه نوعی نظر نهایی اش را درباره وضعیت نکونام به مدیرعامل بدهد تا باشگاه تصمیم نهایی اش را بگیرد.به هر حال نکونام بازیکن بزرگی است و در این شرایط حساس باید با بررسی جزییات و به دقت تصمیم گیری کنیم.
منظورش اینه با قلعه نوعی کار نمی کنه و منتظر تا قلعه نوعی طبق شایعات برای فصل بعدی بره تا این برگرده

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی این طرح جدید PT هم افتضاحه طرف برداشته همش رو سفید کرده !!! ( مثلا خواسته سبک کنه پیج ها رو ) اصلا انگار مطالب سیاه سفیده !!! نمی دونم طراحی به اون خوبی قبلی رو چرا برداشتن اینجوری فاجعه کردنش !!! تعداد پست ها و سابقه چیز های دیگم که معلوم نیست اگر عکس آواتار ام نبود پست های خودمم نمی تونستم پیدا کنم !!!

این مدیرهای بخش های خودمون هم یک نظری بدن لطفا

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
کدوم جواب طفره رفتن درمورد سیاوش خسرو رحمتی آقامهدی پرسیدن باپست خودت جوابشو دادم درمورد تیموریان هم اشتباه کردم که اونم گفتم نه اخوی من تاچیزی ندونم نمیگم مشکلی نیست میتونن همه پستهای منو پاک کنن.
باشه آقامصطفی تمام ناراحتیمونو بخاطر رفتارای گذشته اش با ناصر خان تو دلمون میریزیم به احترام فقط استقلال سکوت ...
راستی عکس جدید کوچولوتو میشه بزاری بابادلمون براش تنگ شده:D
من که گفتم فایده نداره ;)

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
یکی از مسائلی که فشار خون آدم رو بالا میبره اینه که فکر کنن دو تا شاخ رو سرت داری !

آقایونی که میگن تو بی بازیکنی رفتیم صدر جدول توجه کنن :
بازیکنهای استقلال تا هفته 20 :
مهدی رحمتی : بهترین دروازه بان آسیا و تجربه بین المللی و بنظرمن اگه این مهره تو تیم نبود چند پله پایین تر بودیم .
پژمان منتظری : تجربه بین المللی
صادقی : تجربه بین المللی
خسرو حیدری : تجربه بین المللی نبودنش تو این فصب نشون داد استقلال فلج میشه
ساموئل : سابقه بازی در بهترین لیگ های دنیا
نکونام : تجربه بین المللی و کاپیتان تیم ملی و بازی در بهترین لیگ های دنیا
تیموریان : تجربه بین المللی و بازی در بهترین لیگ های دنیا
هاشم بیگ زاده : تجربه بین المللی
آرش برهانی : یکی از بهترین گلزنان ادوار لیگ برتر

در ضمن بیشتر این بازیکنها چند سالی هست باهم بازی میکنن و چشم بسته همدیگر رو پیدا میکنن !
این تیم رو چوب هم بالای سرشون باشه باید 3 تای اول جدول باشه !

چه بازیکنهایی داشتیم و قلعه نویی نخواست و یا نتونستن همکاری کنن :
شریفات : ستاره فولاد
میثم حسینی : ستاره خط دفاع پرسپولیس
میلاد میداوودی : احتیاج به تعریف نداره

حالا کیا رو خریدیم :
دیگه خودتون لشگر مصدومان و پیرمردها و ... بهتر میدونین !

لطفا این ارسال رو نقل قول نزنین ، بجاش یه خورده فکر کنین !

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کدوم شایعات؟ o_O
عزیز خیلی از روزنامه ها و سایت ها نوشتن که منصوریان حتی برای فصل بعد هم بازیکن های استقلال رو انتخاب کرده و حتی با مسلمان و چند تا دیگم حرف زده

قضیه جدی هست

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یکی از مسائلی که فشار خون آدم رو بالا میبره اینه که فکر کنن دو تا شاخ رو سرت داری !

مهدی رحمتی : بهترین دروازه بان آسیا و تجربه بین المللی و بنظرمن اگه این مهره تو تیم نبود چند پله پایین تر بودیم .

در ضمن بیشتر این بازیکنها چند سالی هست باهم بازی میکنن و چشم بسته همدیگر رو پیدا میکنن !

حالا کیا رو خریدیم :

چه جالب ، حرفشو میزنه و انتظار داره همه حق رو بش بدن ، هیچکس هم نقد نکنه ... :D

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863

حالا کیا رو خریدیم :

خدائیش عجب استدلالی کردی دوست عزیز، لااقل دو سه تا دلیل بهتر میاوردی
شما برو تمام تجربه بی المللی دنیا رو هم بیار ولی درست ارنج نکن یا بلد نباش چطور باهشون رفتار کنی..خب پیداس که جنگ ستارگان اتفاق میافته!!!
این که الان با این همه مشکلات ، سوم آسیا هستیم -قهرمان فصل پیش هستیم و الان صدر جدولیم، بازیکنای تاثیر گذار استقلال نقش داشتند ولی جز درایت و تخصص امیرخان مطمئن باش به این جایگاه ها نمیرسیدیم
جالبه در حسرت رفتن شریفات(ستاره فولاد همونی که بیشتر موقع هارو اعصاب ما قدم آهسته کار میکرد!!) همینطور میداودی و میثم حسینی میگی چه بازیکنایی داشتیم...اونوقت فرهاد و مجتبی رو از قلم انداختی!
بعد تصور میکنی پولمون ازپارو میره مثلا بریم بهترین بازیکنا رو هم بخریم..به عنوان یه نمونه بگم جاسم کرار بخاطر پول با استقلال به توافق نرسید و یکی از مهمترین دلایل جداشدن بازیکنامون پوله بجز فرهاد مجیدی
هنر امیر قلعه نوعی اینه که با سیاوش اکبرپور نیکبخت واحدی پژمان نوری اولادی و قاضی و.... هم میتونه هنوز تو صدر جدول باشه
کاری که از عهده هیچ کس بر نمیاد
هنر امیر قلعه نوعی اینه که حتی بدون ستاره های استقلال و با اون همه تعصب هوادارا و مشکلات پیش رو سالهای قبل تراکتور را به جمع سه تیم برتر رسوند و ....
و خیلی موارد دیگه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
عزیز خیلی از روزنامه ها و سایت ها نوشتن که منصوریان حتی برای فصل بعد هم بازیکن های استقلال رو انتخاب کرده و حتی با مسلمان و چند تا دیگم حرف زده

قضیه جدی هست
بعید میدونم ... اصلا هنوز تکلیف خود فتل مشخص نیست چه برسه به اینکه منصوریان بخواد بشه سرمربی ... ضمن اینکه پرسپولیس با مسلمان که یک ساله نبسته که بتونه بیاد اینجا که ... بیشتر همون شایعات به نظر میرسه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

قضیه جدی هست

قضیه در حد یه شوخیه اتفاقا!

در فوتبال ایران که دقیقه 90 یه بازیکن به خاطر 200 میلیون بیشتر سر از یه تیم دیگه در میاره چطور میشه اینو قبول کرد که یه مربی اونم منصوریان! از الان از مربیگریش مطمئن باشه و حتی با بازیکنا هم حرف زده باشه! فصل بعد حتی مشخص نیست چه کسی روی صندلی مدیریت باشگاه باشه!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بعید میدونم ... اصلا هنوز تکلیف خود فتل مشخص نیست چه برسه به اینکه منصوریان بخواد بشه سرمربی ... ضمن اینکه پرسپولیس با مسلمان که یک ساله نبسته که بتونه بیاد اینجا که ... بیشتر همون شایعات به نظر میرسه.

آقا مصطفی من یه گلگی دارم از خوزستانی ها:D ...مگه رقیب در خوزستان طرفدار هم داره که اینقدر برای استقبالش رفتن؟:mad: من فکر میکردم در اهواز قرمز بپوشی با تک تیرانداز هدف قرار میگیری :eek: یه خانم اهوازی قرمز داشتیم اینجا...البته ایشون رفتن دیگه! من فکر میکردم ایشون از استثنائات اهواز باشن :confused:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اصلا به نظرم وقت مناسبی برای استفاده از منصوریان نیست ... منصوریان هنوز آزمون خودش رو پس نداده ... سابقش توی لیگ هم که خیلی کمه و ناموفق ... بهتره از تیم های سطح پایین تر شروع کنه و وقتی چم و خم کار رو یاد گرفت بیاد ... یا اینکه یه چند سالی بیاد وردست امیرخان مربیگری یاد بگیره و دانشش رو افزایش بده تا بعد ببینیم چی پیش میاد.

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
راستی این طرح جدید PT هم افتضاحه طرف برداشته همش رو سفید کرده !!! ( مثلا خواسته سبک کنه پیج ها رو ) اصلا انگار مطالب سیاه سفیده !!! نمی دونم طراحی به اون خوبی قبلی رو چرا برداشتن اینجوری فاجعه کردنش !!! تعداد پست ها و سابقه چیز های دیگم که معلوم نیست اگر عکس آواتار ام نبود پست های خودمم نمی تونستم پیدا کنم !!!

این مدیرهای بخش های خودمون هم یک نظری بدن لطفا
گل گفتی دقیقا از روزی که اینطوری شده تا به امروز شاید سه یا چهار بار اومدم پی تی دیگه اصا حال نمیکنم با این پی تی....قبلی فوق العاده بود....این مزخرفه...

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
امیر قعله نوعی یکی از بهترین مربی ها ایران در این شکی نیست....ولی همین امیر خان تنها چیز بدی که داره اخلاقش هست....
تا الان به خاطر همین امیر خان ما خیلی ضربه خوردیم هر بار اومده استقلال با ستاره ها مشکل داشته و باعث رفتنشون شده ...

خیلی سیاست داره ادمی که خیلی مظلوم نمیایی میکنه هر کی ببینش میگه این بدبخت رو نگاه کن ....ولی اون روی سکه داغونه اصا....منتظری رفت...جواد داره میره.....خسرو هوس رفتن کرده...
و ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پاشازاده: رسانه‌ها اين قدر اسطوره سازي نکنند / اين وسط، استقلال چه مي شود؟اين همه طرفدار چه مي شوند؟

مهدي پاشازاده درباره جدايي پژمان منتظري و جواد نکونام از استقلال عنوان کرد: من از شنيدن اين اخبار از تيمي که زندگي ام را براي آن گذاشتم متاسفم.اين درست که فوتبال حرفه اي شده است ولي زمان بازي ما هم فوتبال به اندازه خودش حرفه اي بود.با اين وجود سعي مي کرديم بيشترين منفعت را براي باشگاهمان داشته باشيم و کمترين لطمه را بزنيم.

به گزارش اوج، وي ادامه داد:يادم هست در اواسط فصل 77_76 بود که باشگاه بايرلورکوزن خواهان به خدمت گرفتن من شد اما ماندم تا آن سال در کنار ناصر خان حجازي قهرمان ايران شديم و بعد در پايان فصل رفتم.وقتي هم رفتم هر چقدر پول در يک سال و نيم قبلش گرفته بودم را به استقلال برگرداندم تا باشگاه بتواند بازيکنان جديد را جذب کند.

مدافع پيشين استقلال تاکيد کرد:جدايي فرهاد مجيدي در اواسط دو فصل پيش بد بود.رفتن منتظري بد بود و حالا بحث جواد نکونام هم بد در بدتر است.مشکلات خانوادگي درست،پيشنهادات ميلياردي درست اما اين وسط، استقلال چه مي شود؟اين همه طرفدار چه مي شوند؟اگر جمعه،استقلال سه تا از پرسپوليس بخورد چه کسي قرار است جوابگو باشد؟

وي ادامه داد:من يک سال در راپيد وين بازي کردم ولي الان هر بار که به اتريش مي روم عکس خودم را در آنجا مي بينم.متاسفانه در شرايطي که سال هاي سال در استقلال حضور داشتم و با تمام وجودم براي اين تيم بازي کردم يک عکس 4*3 هم از من در آنجا نمي بينيد.حالا من مهم نيستم،علي جباري چطور؟ايرادي ندارد،فداي سر پهلوانان زنده که سر يک چک برگشتي قهر مي کنند و منت داشته و نداشته هايشان را بر سر مردم مي گذارند.

پاشازاده تصريح کرد:همه داريم تبليغات مي کنيم.يکي مي رود،يکي مي آيد،يکي خداحافظي مي کند.از رسانه ها تقاضا مي کنم اين قدر اسطوره سازي نکنند.هر چند که خود باشگاه در اعطاي اين عنوان به برخي بازيکنان خيلي مشتاق باشد.ما در خانه طرفدار مي خوابيديم و همان خورشتي که خانواده آنها مي خوردند را شب بازي مي خورديم و فردايش مقابل پرسپوليس و پاس بازي مي کرديم.آن روزها فضاي تيم همين بود و حتي من که در تيم ملي حضور داشتم و قرار بود به اروپا بروم،تحت تاثير همين جو بودم و هرگز ناز نکردم.از دکتر نوروزي سوال کنيد که پايم را با اره بريد و 2 روز بعد در ترکيب اصلي به ميدان رفتم.

پيشکسوت استقلال افزود:شايد حق با فرهاد مجيدي و پژمان منتظري و جواد نکونام باشد اما از اين جهت تقصير متوجه آنهاست که واقعيت را نمي گويند.اگر اتفاقي افتاده است و مردم نمي دانند مي توان بيان کرد تا امور اصلاح شود.

پاشازاده درباره جواد نکونام گفت:به جواد علاقه دارم.او پسر خوبي است اما نبايد دلسرد مي شد.من را يک بار از تمرين استقلال بيرون انداختند ولي برگشتم چون مردم را دوست داشتم.آنهايي که اين کار را با مهدي پاشازده کردند ديگر الان نيستند ولي به لطف خدا من هستم.به نظرم اگر جواد مي ماند بهتر مي توانست به هدفش برسد و به استقلال خدمت کند.

وي ادامه داد:من نمي گويم بازيکن فکر پيشرفتش نباشد.هر بازيکني در هر زماني دوست داشت مي تواند برود ولي ديگر نمي تواند حرف از استقلال و استقلالي بودن بزند.عباس سرخاب سال 90 ميلادي وقتي استقلال قهرمان آسيا شد پيشنهادات عالي داشت که تا آن زمان بي سابقه بود ولي ماند تا به استقلال کمک کند.محمد رضا مهرانپور سالها از يک باشگاه ترکيه اي پيشنهاد داشت اما امروز هيچ اسمي از آنها نيست.حتي نام شان هم در باشگاه استقلال مطرح نمي شود.وقتي بازيکن جوان هم اين شرايط را مي بيند که چطور با پيشکسوتش برخورد مي شود مي گويد چرا بايد بمانم و بهتر است به فکر آينده ام باشم.

پاشازاده افزود:من در خود تيم هم نمونه هايي از تبعيض را مي بينم.درست است که بازوبند يک تکه پارچه است اما همين بازوبند مي تواند حرمت ها را حفظ کند و رفاقت ها را افزايش دهد.در تيم استقلال بازيکني داريم که 10 سال حضور در مجموعه را سپري کرده اما در بازي جام حذفي که رحمتي نيست هم بازوبند را نمي بندد.اين ها نشانه هايي است که در آن نکات زيادي وجود دارد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا