• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
خدائیش عجب استدلالی کردی دوست عزیز، لااقل دو سه تا دلیل بهتر میاوردی

هنر امیر قلعه نوعی اینه که با سیاوش اکبرپور نیکبخت واحدی پژمان نوری اولادی و قاضی و.... هم میتونه هنوز تو صدر جدول باشه
کاری که از عهده هیچ کس بر نمیاد

همینه دیگه استقلال رو در برابر شخص کوچیک میکنید ! انقدر میگن اسم استقلال مهمه و اشخاص رفتنی هستن !

این 5 نفری که شما اسم بردی که خود قلعه نویی آورده !!!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا مصطفی من یه گلگی دارم از خوزستانی ها:D ...مگه رقیب در خوزستان طرفدار هم داره که اینقدر برای استقبالش رفتن؟:mad: من فکر میکردم در اهواز قرمز بپوشی با تک تیرانداز هدف قرار میگیری :eek: یه خانم اهوازی قرمز داشتیم اینجا...البته ایشون رفتن دیگه! من فکر میکردم ایشون از استثنائات اهواز باشن :confused:

من واقعا شرمسارم :)

ینده بلافاصله که کارم تمام بشه میرم ورزشگاه به طرفداری از تیم فولاد ... قول میدم :)

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
600_Esteghlal-1392-10-21.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قلعه‌نویی:نمی‌دانم چرا نکونام این‌طور رفتار می‌کند؟!/پیشنهادی نرسیده، می‌خواهد جدا شود
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: در همه جای دنیا با باشگاه نامه‌نگاری می‌شود و از طریق باشگاه درباره انتقال بازیکن تصمیم‌گیری می‌شود اما به نظر می‌رسد در ایران اینگونه نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال در گفت‌وگویی با رادیو ورزش درباره شایعه جدایی نکونام از استقلال اظهار داشت: در همه جای دنیا با باشگاه نامه‌نگاری می‌شود و از طریق باشگاه درباره انتقال بازیکن تصمیم‌گیری می‌شود اما به نظر می‌رسد در ایران اینگونه نیست و بازیکن شخصا درباره انتقال و جدایی مذاکره می‌کند. واقعا نمی‌دانم چرا جواد اینگونه رفتار می‌کند در شرایطی که هیچ پیشنهادی از تیمی نیامده است او می‌خواهد از تیم جدا شود.

وی ادامه داد: منتظری با ما قرارداد داشت و ما مخالف جدایی او بودیم اما ناگهان از تیم قطری سر درآورد و از تیم ما جدا شد. مجیدی هم با وجود اینکه من به او گفتم که استقلال به او نیاز دارد او اظهار داشت که می‌خواهد از استقلال جدا شود و خسته شده است. من هم گفتم که او را به بازی های شهرستان نمی بریم اما در نهایت از استقلال خداحافظی کرد.

سرمربی استقلال درباره بحث جدایی نکونام به وجود برخی مشکلات خانوادگی در تیم اشاره کرد و گفت: جدایی نکونام اصلاً مربوط به مشکلات مالی نمی‌شود. نمی‌خواهم وارد مسائل خانوادگی باشگاه شوم اما گویا نکونام تماس تلفنی با فتح‌الله‌زاده داشته و مدیرعامل هم جواب تلفن او را نداده است و او از این موضوع ناراحت شده است. این را باید بگویم که فتح‌الله‌زاده فقط 3 بار به من درباره اینکه مخالف جدایی نکونام است، با من صحبت کرده است.

قلعه‌نویی خاطر نشان کرد: نکونام با باشگاه قرارداد دارد و اینکه می‌گویند او با صد هزار دلار آزاد می‌شود اینگونه نیست و باید این موضوع بررسی شود.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که آیا مشکلات جواد ارتباطی به مسائل مالی دارد این را گفت و ادامه داد:«من خودم چند بار به او زنگ زدم که نکونام جواب تلفنم را نداد.البته باید حرف های جواد را هم شنید.فکر نمی کنم مشکل به مسائل مالی ربط داشته ه باشد.به نظر او چند بار با موبایل فتح الله زاده تماس گرفته که حاجی جوابش را نداده است.»

قلعه نویی با بیان اینکه از ابتدا مخالف رفتن نکونام بوده است گفت:«زمانی که فتح الله زاده گفت او پیشنهاد های خارجی دارد من مخالف رفتن نکونام بودم.گفتم اجازه بدهید اول پیشنهاد بیاید بعد درباره رفتن تصمیم بگیریم.اصلا هیچ فکسی از تیم های خارجی برای باشگاه نیامده است.من نمی دانم قرارداد ایشان چطور تنظیم شده است و در قراردادها هم دخالتی نمی کنم.نکونام گفته 100 هزار دلار که به باشگاه استقلال بدهد می تواند از تیم برود.به هر حال من در جریان نیستم اما باید بگویم که هیچ فکسی برای نکونام نیامده است.»

قلعه نویی در پایان گفت:«در کل من نمی دانم ماجرا از چه قرار است.در بازی امروز احتمالا آندو را هم در اختیار نخواهیم داشت.امروز به زور 14 تا بازیکن را در لیست قرار داده ایم.ما الان مشکلات زیادی داریم.»

خبر تکمیلی ایسنا :

قلعه‌نویی: رفتار نکونام درست نیست

سرمربی تیم فوتبال استقلال با ابراز بی‌اطلاعی از دلیل غیبت نکونام در اردوی این تیم گفت: جواد بازیکن بزرگی است و برای استقلال زحمات زیادی کشیده است، اما این رفتارهایش درست نیست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعه‌نویی درباره آخرین وضعیت جدایی جواد نکونام از استقلال، گفت: انتقال یک بازیکن در همه جای دنیا به یک شکل انجام می‌شود و فقط در ایران این گونه است که بازیکنی اگر دلش بخواهد می‌رود و باشگاه هم از آن اطلاعی ندارد. قاعده کار این گونه است که بازیکن باید پیشنهادی از یک باشگاه داشته باشد و باشگاه خودش آن پیشنهاد را بررسی کند و با توجه به جایگاه تیم و بازیکن درباره‌اش تصمیم بگیرد.

سرمربی استقلال در ادامه با اشاره به جدایی پژمان منتظری از استقلال و خداحافظی فرهاد مجیدی، گفت: زمانی که منتظری گفت که می‌خواهد برود بارها فریاد زدیم که او باید بماند، اما بدون اطلاع ما سر از قطر در آورد و قرارداد بست. مجیدی هم یکی روز پیش من ‌آمد و گفت که می‌خواهد خداحافظی کند ، چون خسته شده و می‌خواهد در اوج فوتبال را کنار بگذارد. من آمادگی قبلی این مساله را نداشتم و به او گفتم که اگر خسته است، او را به شهرستان‌ها نمی‌بریم و او هم آنقدر حرفه‌ای است که الان با سه ماه بعدش فرقی نکند، اما در بازی با مس از من خواست که تعویضش کنم و من فکر کردم که خسته ، اما ناگهان خداحافظی کرد.

قلعه‌نویی در ادامه گفت: ماجرا وقتی به نکونام رسید به فتح‌الله‌زاده گفتم که آیا نکونام با تیم قرارداد دارد؟ که او هم گفت که این گونه است. پس به او گفتم که اگر جواد پیشنهادی از باشگاه دیگر دارد، بهتر است اول آن را ببینیم و بعد بر اساس منافع باشگاه و بازیکن تصمیم بگیریم. تا همین جا بود که به برنامه «90» کشیده شد و آن حرف‌ها مطرح شد. پس از آن جواد به من زنگ زد و من هم به او گفتم که اصول کار این است که ما اول پیشنهاد باشگاهی که او را می‌خواهد را بررسی کنیم و هنوز با جدایی او نه موافقیم و نه مخالف.

سرمربی استقلال ادامه داد: ماجرا همین طور ادامه داشت تا پریروز که جواد پس از تمرین نزد من آمد و گفت که بهتر است قصه را تمام کنیم، چون یک مشکل درون خانوادگی بوده است. من هم گفتم که مساله‌ای نیست و با او خداحافظی کردم. دیروز باید به بیمارستان مسیح دانشوری می‌رفتیم و بلافاصله هم باید در نشست خبری شرکت می‌کردم . به همین دلیل تمرین را مجید صالح اداره کرد و من پس از نشست به هتل رفتم ، اما دیدم که باز هم جواد نیامده است.

وی ادامه داد: نکونام بازیکن بسیار بزرگی است و در یک سال و اندی که در استقلال است زحمات زیادی کشیده ، اما این رفتارهایش درست نیست. البته او گله‌هایی هم داشت که به من بازگو کرد.

قلعه‌نویی در ادامه و در پاسخ به این سوال که چرا در شرایطی که استقلال صدرنشین لیگ برتر است و بازیکنان کمی دارد بازیکنانش مدام حرف از رفتن می‌زنند؟ گفت: واقعا نمی‌دانم که چرا این صحبت‌ها مطرح می‌شود. درباره منتظری باید بگویم که او به مدت دو سال پیشنهادات خوبی داشت ، اما ماند. امسال هم قرار بود تا نیم فصل بماند. همان طور که می دانید نیم فصل امسال دو مرحله ای شده بود. یکی مختص نقل و انتقالات داخلی و یکی نقل و انتقالات خارجی که همین روزها بود. منتظری استناد می‌کرد که وقتی گفته تا نیم فصل می‌ماند، منظورش فصل نقل و انتقالات خارجی بود. بنابراین در باره منتظری خود فتح‌الله‌زاده هم مقصر نبود.

سرمربی استقلال ادامه داد: ما هم دوست نداریم که در این شرایط بازیکنانمان را از دست بدهیم، اما اگر به درخواست نکونام احترام نمی‌گذاشتم و مثلا او را یک بازی بیرون می‌گذاشتیم، حتما به ما می‌گفت که اگر می‌خواستیم او را بیرون بگذاریم بهتر بود به او اجازه دهیم از تیم برود، اما حالا نه دعوتی از باشگاهی آمده و نه پیشنهادی که بتوانیم آن را بررسی کنیم و واقعا نمی‌دانم که چرا او دیروز به اردوی تیم هم نیامد. البته باید حرف‌های خودش را هم بشنویم.

قلعه‌نویی درباره گلایه‌های نکونام نیز گفت: این مساله درون خانوادگی است و نمی‌خواهم آنها را رسانه‌ای کنم، اما گویا پریروز جواد چند بار به فتح‌الله‌زاده زنگ زده و مدیر باشگاه هم چون از او دلخور بوده جوابش را نداده است. نکونام از این مساله ناراحت بود. البته فتح‌الله‌زاده تاکنون سه بار به من گفته که مخالف رفتن نکونام است،‌ اما من هم گفته‌ام که اجازه بدهد اول اگر پیشنهادی برای نکونام آمده آن را بررسی کنیم و بعد تصمیم بگیریم.

وی در ادامه تاکید کرد: تاکنون در مسائل مالی هیچ یک از همکاران و بازیکنانم دخالت نکرده‌ام، در حالی که برخی از مربیان این کار را می‌کنند. تا جایی که می‌دانم نکونام با باشگاه قرارداد دارد، اما این که برخی‌ها می‌گویند که جواد می‌تواند با پرداخت صد هزار دلار خودش را آزاد کند باید بررسی شود.

قلعه‌نویی در پایان درباره وضعیت تیمش چند ساعت مانده به بازی امروز (شنبه) برابر استقلال خوزستان گفت: به مشکلات قبلی ما و کمبود بازیکن باید مصدومیت تیموریان را هم اضافه کنیم. او کمی در مچ پایش احساس درد می‌کند و احتمالا با مشورت تیم پزشکی او را از ابتدا به میدان نمی‌فرستیم.

Last edited:

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
مجيدي،منتظري و نکونام چون واقعيت را نمي گويند مقصرند

پاشازاده: رسانه‌ها اين قدر اسطوره سازي نکنند

کاپيتان اسبق تيم استقلال گفت:ا گر نکونام مي ماند بهتر مي توانست به هدفش برسد و به استقلال خدمت کند.
00031524.jpg

مهدي پاشازاده درباره جدايي پژمان منتظري و جواد نکونام از استقلال عنوان کرد: من از شنيدن اين اخبار از تيمي که زندگي ام را براي آن گذاشتم متاسفم.اين درست که فوتبال حرفه اي شده است ولي زمان بازي ما هم فوتبال به اندازه خودش حرفه اي بود.با اين وجود سعي مي کرديم بيشترين منفعت را براي باشگاهمان داشته باشيم و کمترين لطمه را بزنيم.

به گزارش اوج، وي ادامه داد:يادم هست در اواسط فصل 77_76 بود که باشگاه بايرلورکوزن خواهان به خدمت گرفتن من شد اما ماندم تا آن سال در کنار ناصر خان حجازي قهرمان ايران شديم و بعد در پايان فصل رفتم.وقتي هم رفتم هر چقدر پول در يک سال و نيم قبلش گرفته بودم را به استقلال برگرداندم تا باشگاه بتواند بازيکنان جديد را جذب کند.

مدافع پيشين استقلال تاکيد کرد:جدايي فرهاد مجيدي در اواسط دو فصل پيش بد بود.رفتن منتظري بد بود و حالا بحث جواد نکونام هم بد در بدتر است.مشکلات خانوادگي درست،پيشنهادات ميلياردي درست اما اين وسط، استقلال چه مي شود؟اين همه طرفدار چه مي شوند؟اگر جمعه،استقلال سه تا از پرسپوليس بخورد چه کسي قرار است جوابگو باشد؟

وي ادامه داد:من يک سال در راپيد وين بازي کردم ولي الان هر بار که به اتريش مي روم عکس خودم را در آنجا مي بينم.متاسفانه در شرايطي که سال هاي سال در استقلال حضور داشتم و با تمام وجودم براي اين تيم بازي کردم يک عکس 4*3 هم از من در آنجا نمي بينيد.حالا من مهم نيستم،علي جباري چطور؟ايرادي ندارد،فداي سر پهلوانان زنده که سر يک چک برگشتي قهر مي کنند و منت داشته و نداشته هايشان را بر سر مردم مي گذارند.

پاشازاده تصريح کرد:همه داريم تبليغات مي کنيم.يکي مي رود،يکي مي آيد،يکي خداحافظي مي کند.از رسانه ها تقاضا مي کنم اين قدر اسطوره سازي نکنند.هر چند که خود باشگاه در اعطاي اين عنوان به برخي بازيکنان خيلي مشتاق باشد.ما در خانه طرفدار مي خوابيديم و همان خورشتي که خانواده آنها مي خوردند را شب بازي مي خورديم و فردايش مقابل پرسپوليس و پاس بازي مي کرديم.آن روزها فضاي تيم همين بود و حتي من که در تيم ملي حضور داشتم و قرار بود به اروپا بروم،تحت تاثير همين جو بودم و هرگز ناز نکردم.از دکتر نوروزي سوال کنيد که پايم را با اره بريد و 2 روز بعد در ترکيب اصلي به ميدان رفتم.

پيشکسوت استقلال افزود:شايد حق با فرهاد مجيدي و پژمان منتظري و جواد نکونام باشد اما از اين جهت تقصير متوجه آنهاست که واقعيت را نمي گويند.اگر اتفاقي افتاده است و مردم نمي دانند مي توان بيان کرد تا امور اصلاح شود.

پاشازاده درباره جواد نکونام گفت:به جواد علاقه دارم.او پسر خوبي است اما نبايد دلسرد مي شد.من را يک بار از تمرين استقلال بيرون انداختند ولي برگشتم چون مردم را دوست داشتم.آنهايي که اين کار را با مهدي پاشازده کردند ديگر الان نيستند ولي به لطف خدا من هستم.به نظرم اگر جواد مي ماند بهتر مي توانست به هدفش برسد و به استقلال خدمت کند.

وي ادامه داد:من نمي گويم بازيکن فکر پيشرفتش نباشد.هر بازيکني در هر زماني دوست داشت مي تواند برود ولي ديگر نمي تواند حرف از استقلال و استقلالي بودن بزند.عباس سرخاب سال 90 ميلادي وقتي استقلال قهرمان آسيا شد پيشنهادات عالي داشت که تا آن زمان بي سابقه بود ولي ماند تا به استقلال کمک کند.محمد رضا مهرانپور سالها از يک باشگاه ترکيه اي پيشنهاد داشت اما امروز هيچ اسمي از آنها نيست.حتي نام شان هم در باشگاه استقلال مطرح نمي شود.وقتي بازيکن جوان هم اين شرايط را مي بيند که چطور با پيشکسوتش برخورد مي شود مي گويد چرا بايد بمانم و بهتر است به فکر آينده ام باشم.

پاشازاده افزود:من در خود تيم هم نمونه هايي از تبعيض را مي بينم.درست است که بازوبند يک تکه پارچه است اما همين بازوبند مي تواند حرمت ها را حفظ کند و رفاقت ها را افزايش دهد.در تيم استقلال بازيکني داريم که 10 سال حضور در مجموعه را سپري کرده اما در بازي جام حذفي که رحمتي نيست هم بازوبند را نمي بندد.اين ها نشانه هايي است که در آن نکات زيادي وجود دارد.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ای کاش آقای نکونام این مصاحبه رو میخوند

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
نکونام در اردوی استقلال حاضر نشد/کارت بازی «تونی» رسید
خبرگزاری تسنیم: هافبک تیم فوتبال استقلال در اردوی این تیم در هتل اوین حضور نیافت.

139210200955045891883013.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، جواد نکونام که گفته می‌شود قصد جدایی از استقلال را دارد، پس از پایان تمرین روز گذشته همراه بازیکنان به هتل اوین محل اردوی آبی‌پوشان برای دیدار مقابل استقلال خوزستان نرفت.

این در حالی است که برخی رسانه‌ها اعلام کرده بودند، نکونام شب گذشته با فتح‌الله‌زاده جلسه‌ای برگزار کرده و پس از پایان جلسه راهی هتل محل اقامت آبی‌پوشان شده است.

کارت بازی تونی رسید

امیر قلعه‌نویی به مسئولان استقلال تاکید کرده تا دنبال کارت بازی آنتونیو ملقب به تونی هافبک برزیلی جدید آبی‌پوشان باشند. ماجدی سرپرست تیم استقلال برای انجام آخرین کارهای تونی به سازمان لیگ رفت و توانست کارت بازی این بازیکن را دریافت کند. به این ترتیب این بازیکن برزیلی امروز مشکلی برای بازی مقابل استقلال خوزستان نخواهد داشت. این بازی ساعت 16:40 در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

همینه دیگه استقلال رو در برابر شخص کوچیک میکنید ! انقدر میگن اسم استقلال مهمه و اشخاص رفتنی هستن !

این 5 نفری که شما اسم بردی که خود قلعه نویی آورده !!!
عی بابا..من چی میگم شما چی میگی؟ اصلا چه ربطی داشت به گیجگاه؟ بی خیال بابا...
ولی در کل خوبه تو ایران هوادارا بیکار نیستن، یه روز سرمربی رو میزنن یه روز مدیر عامل...خوشی حسابی زده زیر دلمون
بنظرم بعیده تو ایران ما اصول هواداری رو یاد بگیریم..همون سیستم علی اصغری هواداری هم از سرمون زیاده

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
آخ جون حال کردم...داروغه فوتبال هم که پیدا شد! (بقیه روزنامه ها رو ببینید)

600_Esteghlal-1392-10-21.jpg

در گفت‌وگو با فارس
ماجدی: ITC تونی رسید/خود نکونام می‌داند چرا در اردو شرکت نکرد
سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: کارت بازی تونی صادر شده است و برای بازی امروز مشکلی ندارد.

13920712000080_PhotoA.jpg

میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صادر شدن کارت بازی آنتونیو کاروالیو اظهار داشت: ITC این بازیکن امروز رسیده است و احتمالا مشکلی برای بازی امروز مقابل استقلال خوزستان ندارد.

وی در مورد اینکه چرا جواد نکونام در اردوی استقلال حضور پیدا نکرده است، عنوان کرد: این مسئله را باید از خود نکونام بپرسید. بهترین شخصی که می تواند به سوالات ذهن هواداران پاسخ دهد خود این بازیکن است. من آن کاری که وظیفه ام بوده انجام دادم. با او تماس گرفتم و او گفت که صحبت هایش را با فتح الله زاده و امیر قلعه نویی انجام داده است با این حال به او گفتم که بیاید. بار دوم هم که به او زنگ زدم جوابم را نداد و تلفنش خاموش بود. این مسئله به خود نکونام و قراردادی که با باشگاه دارد برمی گردد.

به گزارش فارس، تیم استقلال امروز از ساعت 16:40 در ورزشگاه آزادی به مصاف استقلال خوزستان می رود.

Last edited:

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
دوستان قرار داد تونی چه مدت هست ؟؟؟18ماهه یاکمتر؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نکونام اگر برخلاف نظر قلعه نویی اردو نیومده باشه باید جریمه مالی بشه...

چه معنی داره بازیکن مشکل مالی نداشته باشه و سر تمرین و اردو نیاد...مگه خونه خاله س؟ هر کی هم میخواد باشه.

به خدا بازیکنای امروزی خوشی زده زیر دلشون! یادش بخیر دهه 60 و هفتاد بازیکن التماس میکرد که فقط بیاد استقلال و پرسپولیس!

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
فرهاد باغیرت بود خواهشا مجیدی رو وارده این بچه بازیها نکنید به نظر من همینی هم که استقلال تا به اینجا صدرنشینه به خاطر گل های فرهاد هستش اما جواد نکونام که اینقدر دوست داشت از استقلال جدابشه بهتر بود همون نیم فصل میگفت که یه جایگزین براش پیدا کنن.
بارها جواد نکونام خودش رو یه استقلالی واقعی معرفی کرده اما آقا جواد شما اگر استقلالی واقعی بودین هیچ وقت تیمتون رو تو این وضعیت تنها نمیزاشتین باشه از این بازیکنها میان ومیرن اما استقلال همیشه سربلنده.
از طرفی من شنیدم میخواد بره یه تیم کویتی اگر این پیشنهاد رو قبول کنه بهتره کروش از لیست تیم ملی خطش بزنه وبه جای ایشون از جوانان با انگیزه تر برای جام جهانی دعوت کنه... والسلام

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
آقای رویانیان یک جاسوس تحویل دهید دو جاسوس پرسپولیس تحویل بگیرید!
فتح‌الله‌زاده:دیدار شبانه‌ای با نکونام نداشتم/برهانی احتمالا از فردا در تمرینات شرکت می‌کند
مدیرعامل باشگاه استقلال هرگونه دیدار با جواد نکونام در شب گذشته را رد کرد.

13920702000454_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از تمرین روز گذشته استقلال درحالی که بازیکنان این تیم راهی اردو شدند تا برای بازی امروز مقابل استقلال خوزستان خود را آماده کنند جواد نکونام به اردو نرفت.

امروز شایعه شده که نکونام شب گذشته دیداری با علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه داشته و در نهایت به اردو هم رفته و در لیست 18 نفره قرار گرفته است اما علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد این مسئله اظهار داشت: من هیچ دیدار شبانه ای با نکونام نداشتم. آخرین بار او را دوشنبه هفته پیش دیدم و آخرین صحبت های ما همان بود که آن روز انجام شد.

وی در مورد ناراحتی امیر قلعه نویی از تصمیم جواد نکونام و عدم حضور وی در اردو اظهار داشت: امیر قلعه نویی حق دارد که ناراحت شود.

مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اینکه اگر نکونام بازیکن باشگاه است و عدم حضور وی در اردوی شب قبل چه معنی دارد و برخورد باشگاه با او چه خواهد بود، گفت: بازیکنی که تحت قرارداد یک باشگاه است باید قوانین باشگاه را رعایت کند و باید رفتار معادل قراردادش داشته باشد.

فتح الله زاده همچنین در مورد اینکه رویانیان مدیرعامل پرسپولی مدعی شده جاسوس استقلال را گرفته و نمی داند تحویل چه کسی بدهد، گفت: در عرف دیپلماتیک این است که جاسوس به جاسوس مبادله می کنند. ما هم می گوییم جاسوس استقلال را تحویل دهید در عوض ما دو جاسوس پرسپولیس را به آنها تحویل می دهیم.

وی در پایان در مورد آخرین وضعیت برهانی گفت: امروز جلسه کمیته انضباطی آرش برگزار می‌شود و با اعمال جریمه احتمالا از فردا در تمرینات شرکت می کند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح‌الله‌زاده، نکونام و پورحیدری وارد جلسه ۳ نفره شدند

به گزارش خبرگزاری فارس، درحالی که این روزها همه از جدایی جواد نکونام و مخالفت های باشگاه استقلال نسبت به این تصمیم صحبت می کنند دقایقی قبل جواد نکونام به همراه منصور پورحیدری مدیرفنی تیم استقلال در دفتر علی فتح الله زاده حاضر شدند و جلسه سه نفره ای را تشکیل دادند.

ظاهرا نکونام به همراه پورحیدری به دفتر فتح الله زاده رفته تا رضایت خود را برای جدایی از استقلال بگیرد.

البته گفته می شود منصور پورحیدری بیشتر تلاشش بر این است که در این جلسه سه نفره نکونام را برای ماندن در استقلال تا پایان فصل راضی کند. چند روز قبل هم پس از تمرین استقلال منصور پورحیدری دقایقی با نکونام به صحبت پرداخت.

باید دید در پایان جلسه امروز این نکونام است که رضایت خود را برای جدایی از این تیم گرفته یا وی برای ماندن در این تیم راضی شده است.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
امکانش هست بازی لغو بشه؟ به خاطر شرایط جوی؟

نمیدونم چه حساب کتابی ـه که نیم فصل دوم همه بازی هایی که میزبان هستیم شنبه 1شنبه ست! (برعکس همشهری ) جز دربی که به لطف تیم همشهری جمعه ست!

چی میشد دیروز بازی میکردن!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ای بابا ... بازی پرسپولیس الغدیره که ... من فکر میکردم تختی باشه ... میخواستم برم ورزشگاه ولی اینطوری بازی استقلال رو از دست میدم ... بخشکی شانس.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امکانش هست بازی لغو بشه؟ به خاطر شرایط جوی؟

نمیدونم چه حساب کتابی ـه که نیم فصل دوم همه بازی هایی که میزبان هستیم شنبه 1شنبه ست! (برعکس همشهری ) جز دربی که به لطف تیم همشهری جمعه ست!

چی میشد دیروز بازی میکردن!

نه عزیز چه شرایطی؟؟؟ یه کم برف اومد و آب شد!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جلسه فتح‌الله‌زاده و نکونام بي‌نتيجه ماند

مديرعامل استقلال گفت: جلسه بسيار خوبي با حضور منصور پورحيدري و جواد نکونام برگزار کرديم.
00942353.jpg

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه استقلال، علي فتح‌الله‌زاده دقايقي پيش، پس از پايان جلسه با جواد نکونام اظهار داشت: جلسه بسيار خوبي با حضور منصور پورحيدري و جواد نکونام برگزار کرديم و قرار شد فردا نيز دوباره يک جلسه ديگر برگزار کنيم. جواد نکونام بازيکن بزرگ و باارزشي است و با توجه به اينکه فرزند اين بازيکن هم بيمار بود در دفتر بنده حضور يافت و با هم به صحبت پرداختيم.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
من راضی هستم نکونام بره،یعنی چی به احساساتش برخورده؟!؟
والا!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا