• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
بعد پستی که من گذاشتم گفتین به خاطر اون بازم اگه یوزر جدید مد نظر شما من هستم بگید تا جوابتونو بدم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
این تیم روئیایی که بعضی دوستان میخوان تو افسانه ها هم پیدا نمیشه...
سرمربی زدوبند میکنه بازیه تهاجمی بلد نیست مدیرعامل نمیتونه پول بیاره بازیکن غیزت نداره...فکر میکنید تیم های دیگه خیلی وضعشون از ما بهتره؟
چرا تا به صدر میرسیم اعتراضا شروع میشه؟!

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
این بحث ها فایدهنداره !
اینجا یه عده طرفدار و سینه چاک قلعه نویی هستن که هرچی با مدرک و منطق بگی که بابا تمام عالم ادم میگن این اقا ادم سالمی نیست ادبیات درستی نداره تو کارش زدو بند هستش سکو ها رو میخره با مافیا ارتباط داره هر وقت تو تیم نبوده تو کار تیم گذاشته ( گرفتن بازیکن و ...... ) باز مریدان ژنرال حرف خودشونو میزنن
یه عده هم طرفدار استقلال هستن و به این کارا کاری ندارن فقط و فقط نتیجه میخوان بازی زیبا و تهاجمی هم براشون معنا نداره معنا نداره حالا هر کی سرمربی باشه باشه
ای درود بر اون شرفت یکی اینجا آخرش حرف دل مارو فهمید که بابا واقعیت اینه

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
اگر هر کسی غیر از قلعه نوعی امسال مربی استقلال بود ، تیم بین ششم تا دهم جدول بود.

فقط قلعه نوعی می تونه این نیم را جمع کنه. چه از لحاظ فنی و چه حاشیه.
امیدوارم قلعه نوعی مثل فرگوسن سالها در استقلال بمونه

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ملاقات استقلالی‌ها با بیماران پیوند اعضا+تصاویر
عکسها رو اینجا ببینید

ShowImage.aspx

تنی چند از اعضای تیم استقلال صبح امروز به بیمارستان مسیح‌دانشوری رفته و با بیماران پیوند اعضای این بیمارستان ملاقات کردند. امیر قلعه‌نویی،شاهرخ بیانی، مجید صالح، حمید بابازاده،ستار همدانی، سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، سیاوش اکبرپور،امیرحسین صادقی، حنیف عمران‌زاده، آندرانیک تیموریان، جی‌‌لوید ساموئل، محمد قاضی، هاشم بیگ‌زاده، علیرضا واحدی‌نیكبخت، به همراه سیدمهدی علوی، سیداحمد مالک، عباس نقدی‌زاده، مدد جباری استقلالی‌هایی بودند که طی ملاقاتی با بیماران پیوند اعضا برای آنها آرزوی بهبود و سلامتی داشتند
به‌گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تنی چند از اعضای تیم استقلال صبح امروز به بیمارستان مسیح‌دانشوری رفته و با بیماران پیوند اعضای این بیمارستان ملاقات کردند. امیر قلعه‌نویی،شاهرخ بیانی، مجید صالح، حمید بابازاده،ستار همدانی، سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، سیاوش اکبرپور،امیرحسین صادقی، حنیف عمران‌زاده، آندرانیک تیموریان، جی‌‌لوید ساموئل، محمد قاضی، هاشم بیگ‌زاده، علیرضا واحدی‌نیکبخت، به همراه سیدمهدی علوی، سیداحمد مالک، عباس نقدی‌زاده، مدد جباری استقلالی‌هایی بودند که طی ملاقاتی با بیماران پیوند اعضا برای آنها آرزوی بهبود و سلامتی داشتند. گزارش این ملاقات تا دقایقی دیگر در سایت رسمی باشگاه استقلال اعلام می‌شود.

اگر هر کسی غیر از قلعه نوعی امسال مربی استقلال بود ، تیم بین ششم تا دهم جدول بود.

فقط قلعه نوعی می تونه این نیم را جمع کنه. چه از لحاظ فنی و چه حاشیه.
امیدوارم قلعه نوعی مثل فرگوسن سالها در استقلال بمونه
واقعا حرف درستیه...باید بگم تو این دو سال امیرخان با این همه مشکل و بی پولی و رفت و آمد بازیکنادر مجموع خوب کار کرد
پیک کاراش هم بازگشت فرهاد مجیدی به تیم بود....منم امیدوارم سالها دراستقلال بمونه چون رفتارش واقعا حرفه ای شده
اینایی که چپ و راست به امیرخان وصله می چسبونن باید بگم واقعا کدومتون میتونید قسم بخورید که امیرخان اهل فساد و مافیاست
به چهارتا خبر سایت و اینترنتی که نمیشه برای مردم نسخه پیچید... هر کسی بالطبع دشمن داره اگر تو اوج باشی دشمنات بیشتره
توصیه اکید من به دوستان اینه اونایی که امیرخان رو پاک نمیدونن و نمیتونن تحملش کنن یا برن بازیهای لیگ اروپایی رو ببینن و یا لااقل باهاش کنار بیان....امیر قلعه نوعی بقول حاجی خودش برند استقلال محسوب میشه

واقعا من نمفهمم این بحث ها تو این مقطع چه فایده ای داره؟!!!؟
منم موندم واقعا کی از این بحثها سود میبره؟

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
سید تقلب نکن ...سید!

12059_orig.jpg

دوستان اسپویلر مسپویلر با این ویرایش جدید سایت تعطیله؟؟؟؟

ضمنا اگر یکی از دوستان بزرگواری کنه و لیست کنه بازیکنا رو ببینیم چی مونده ته کیسه ، ممنون میشم

اگر هم بتونه یه ارنج بکنه که عالیه....منتظرم....جیگرتو

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
هافبک استقلال با مربيان خداحافظي کرد

جواد نکونام استقلالي‌ها را در اردوي پيش از بازي اين تيم مقابل استقلال خوازستان همراهي نکرد.

جواد نکونام که به نظر مي‌رسد امشب تهران را به مقصد کشوري که قصد دارد در يکي از تيم‌هاي آن بازي کند ترک کند، بعد از پايان تمرين امروز استقلال با کادر فني اين تيم خداحافظي کرد. نکونام با مجيد صالح، ستار همداني و ايمان عالمي برخورد صميمانه‌اي داشت و پس از دست دادن با آنها به نوعي با استقلالي‌ها خداحافظي کرد. اين اتفاق در حالي رخ داد که بازيکنان تيم استقلال مشغول ترک کمپي حجازي و رفتن به هتل اوين براي اردوي پيش از بازي بودند و نکونام در کنار بازيکناني که در فهرست استقلال براي بازي فردا نيستند، سپکتاکرا بازي مي‌کرد.

به گزارش فارس گفته مي‌شود هافبک شماره 6 استقلال از کشورهاي کويت، قطر و ترکيه پيشنهاد دارد و قطعا در ديدار فردا تيمش را همراهي نخواهد کرد.

پ.ن: چ مسخره بازی شده :|
حتی صبر نکرد واسه بازی فردا دربی ک پیشکش :|

چی فکر میکردیم چی شد!
این فتح الله زاده هم اصلا معلوم نیس چیکار میکنی
واسه منتظری هی میگف میمونه میمونه اما یهو فرت رفت :|
وقتی ازش میپرسن چرا رفت هم دایورت میکنه رو یکی دیگه!!!
اینم از نکونام :|
فک کنم باید برم کفش هام رو از زیر زمین بیارم
تا اهواز 120کیلومتر بیشتر فاصلم نیس
آقا مصطفی آماده شو فردا بریم بشینیم رو نیمکت آبرو تیم نره :|
بازی تهرانه :)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اصلا منظورم این نبود فرهاد و نکونام مقایسه کنم
ولی فرهاد هم میتونست تا اخر فصل واسته تو این وضع بدون مهاجمی :)

فرهاد که یه دونس و دیگه تکرار نمیشه .... :)

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
عه؟!
اخه امیر خان گفته بود هوای خوزستان بهاره فک کردم اهوازه
نگفته بود هوای خوزستان..گفته بود تیم استقلال خوزستان مثل هوای بهاری میمونه، بگیر نگیر داره :p

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
امسال اگه قهرمان بشیم از هر سالی به من بیشتر میچسبه چون یادم نمیاد تو این سالها انقدر بی بازیکن شده بودیم
فرهاد که یه دونس و دیگه تکرار نمیشه .... :)
اره اقا مصطفی بر منکرش لعنت

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
بچه هایی که از قلعه نویی دفاع میکنن عاشق چشم وابروی ایشون نیستن بلکه فقط یکم انصاف دارن والا بخدا پرسپولیسیا آرزو داشتن یکی مثل قلعه نویی داشتن ولی ما چی؟!!! یه همیچین مربی داریم و اینجوری ازش انتقاد میکنیم آخه وقتی ستون های تیمت بخاطر هر دلیلی چه مدیرعامل چه بی پولی و... از تیم جدا میشن اونوقت انتظار دارین تیم قشنگ بازی کنه و تمام تیما رو هم لوله کنه؟!!!!
من خودم اصلا از اخلاق قلعه نوعی خوشم نمیاد ولی تو لیگ ما اگه گرگ نباشی اگه هوای سکوها رو نداشتی باشی با کله میخوری زمین همینجوری که خیلیا خوردن ..... اصلا شما یه مربی بگو که سالم کار کرده و موفق بوده!!!!!!
ماها عاشق استقلالیم و برامون مهم نیست که کی مربی باشه مهم موفقیت استقلاله که هر فصل با بودن ژنرال بهش رسیدم .

جان من اصلا به این قیافه میاد که اهل مافیا بازی باشه
:D

12058_orig.jpg

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خریدهای اشتباه خودش باعث خالی شدن تیم شده موقعی که تیم های دیگه داشتن بدنسازی پیش فصل میکردن این آقا داشت تو امریکا کیف خودشو می کردو دنبال وارد کردن بنز جدیدش بود اینم بگید چرا این همه مصدوم زمان این آقا هست بری دیپورتی و مصدوم تیمهای دیگه بخری همین میشه جواه هم که داره میره چرا همه خوب های استقلال باید زمان این اقا برن؟ چرا اینجا هرکی با امثال شماها هم عقیده نباشه جز تیم حریفه دروغ میگه فرافکنی میکنه امیر قلعه نویی که فرشته اسمون نیست ازبالا افتاده باشه فکر نکنم اینجا زده باشن فقط برا بهبه چهچه از قلعه .من یه استقلالی متعصب بودم هستم اما موقعی ریا دروغ کینه میبینی نباید سکوت کرد

چند تا مطلب رو باید توضیح داد ..

تیم های امیر قلعه نویی معروفن به اینکه همیشه تمریناتشون رو زودتر از سایر تیمها شروع میکنن .... حالا این وسط امیرخان یه هفته 10 روز رفته مسافرت خارجی ... آخه اگه میموند چه اتفاقی قرار بود بیفته ؟ ایشون وقتی شروع کرد تمریناتو یکی دو نفر بیشتر سر تمرین نمیومدن!!!!

یعنی واقعا یادت نیست ؟ ما 7 بازیکن توی ترکیب اصلی تیم ملی داشتیم که درگیر بازیهای ملی بودن و بعد از اتمام رقابت های انتخابی جام جهانی فدراسیون بشون 10 روز استراحت داد .... خیلی از بازیکن ها اصلا هنوز قراردادشون رو تمدید نکرده بودن و باشگاه رو پا در هوا گذاشته بودن! وظیفه ی یارگیری هم که به عهده ی خود قلعه نویی نیست که ... پس این وسط کجاش قلعه مقصره که نباید میرفت ؟ آیا اگه میموند تعداد بازیکن هایی که توی تمرین شرکت میکردن از همون 2 تا بیشتر میبود؟!

فصل گذشته توی تعطیلات نیم فصل چند تا بازیکن گرفتیم که اومدید اینجا گفتید چرا داریم دیپورتی ها و اخراجی های تیمای دیگه رو میگیریم .... خب به ما چه ؟ به ما چه ربطی داره ؟ همون موقع هم گفتم مربی هرکسی رو که صلاح بدونه میگیره و هرکسی رو ندونه نمیگیره ... باید بیاد واسه منو شما هم توضیح بده ؟ گفتیم اگه تیمش نتیجه نگرفت باید بیاد و پاسخگو باشه .... دیدید که با همون دیپورتی ها و اخراجی ها قهرمان شد ... پس مرتکب هیچ اشتباهی نشده و نتیجه ی لازم رو گرفته ...

اینکه بازیکن مصدوم میشه تقصیر قلعه نوییه؟ ؟؟!!!!! این دیگه از اون حرفاس ... اگه یه بازیکن مصدوم رو بگیره باید این حرف رو زد ولی وقای اولادی برامون بازی میکنه و گل هم میزنه ، جمشیدیان بازی میکنه و ... دیگه این حرفی که داری میزنی اصلا معنی نمیده.

"چرا همه ی خوبهای استقلال باید زمان این آقا برن ؟" مثلا خسرو حیدری بده ؟ رحمتی بده ؟ حنیف بده ؟ تیموریان بده ؟ این همه که گفتی شامل کیا میشه چون من همین الان چند تاشو جدا کردم و پس "همه" دیگه معنی پیدا نمیکنه ... پژمان بخاطر ایشون از تیم رفت ؟ !!!!! پژمان 4 برابر اینجا پول گیرش میومد و رفت ... حالا یه دونه نکونام شد همه ی خوب های استقلال ؟؟!

اینجا هر کسی آزاده هر نظری داره بده ولی هیچ کسی مجاز نیست توهین کنه ... من از آقا مهدی میخوام از این به بعد پست هایی که توش به اعضای تیم توهین میشه رو پاک کنن و خودم هم پست ها رو گزارش میکنم . شما اگه در جریان نیستی همین آقا مهدی که داری باش یحث میکنی و داره منطقی جوابتو میده و شما مدام طفره میری جزو همکاران انجمنه و میتونه پستای خلاف قوانین رو (که شامل پست های توهین آمیز شما هم میشه) حذف کنه ... منتها داره با صبر و حوصله جواب میده که نشون دهنده ی اینه که برعکس چیزی که شما میگی اینجا گوش شنوا برای شنیدن نقد منصفانه وجود داره ... یکم تعصبت رو کنار بذار و حرف منطقی رو قبول کن ...

Last edited:

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
چند تا مطلب بو باید توضیح داد ..

تیم های امیر قلعه نویی معروفن به اینکه همیشه تمریناتشون رو زودتر از سایر تیمها شروع میکنن .... حالا این وسط امیرخان یه هفته روز رفته مسافرت خارجی ... آخه اگه میموند چه اتفاقی قرار بود بیفته ؟ ایشون وقتی شروع کرد تمریناتو یکی دو نفر بیشتر سر تمرین نمیومدن!!!!

یعنی واقعا یادت نیست ؟ ما 7 بازیکن توی ترکیب اصلی تیم ملی داشتیم که درگیر بازیهای ملی بودن و بعد از اتمام رقابت های انتخابی جام جهانی فدراسیون بشون 10 روز استراحت داد .... خیلی از بازیکن ها اصلا هنوز قراردادشون رو تمدید نکرده بودن و باشگاه رو پا در هوا گذاشته بودن! وظیفه ی یارگیری هم که به عهده ی خود قلعه نویی نیست که ... پس این وسط کجاش قلعه مقصره که نباید میرفت ؟ آیا اگه میموند تعداد بازیکن هایی که توی تمرین شرکت میکردن از همون 2 تا بیشتر میبود؟!

فصل گذشته توی تعطیلات نیم فصل چند تا بازیکن گرفتیم که اومدید اینجا گفتید چرا داریم دیپورتی ها و اخراجی های تیمای دیگه رو میگیریم .... خب به ما چه ؟ به ما چه ربطی داره ؟ همون موقع هم گفتم مربی هرکسی رو که صلاح بدونه میگیره و هرکسی رو ندونه نمیگیره ... باید بیاد واسه منو شما هم توضیح بده ؟ گفتیم اگه تیمش نتیجه نگرفت باید بیاد و پاسخگو باشه .... دیدید که با همون دیپورتی ها و اخراجی ها قهرمان شد ... پس مرتکب هیچ اشتباهی نشده و نتیجه ی لازم رو گرفته ...

اینکه بازیکن مصدوم میشه تقصیر قلعه نوییه؟ ؟؟!!!!! این دیگه از اون حرفاس ... اگه یه بازیکن مصدوم رو بگیره باید این حرف رو زد ولی وقای اولادی برامون بازی میکنه و گل هم میزنه ، جمشیدیان بازی میکنه و ... دیگه این حرفی که داری میزنی اصلا معنی نمیده.

چرا همه ی خوبهای استقلال باید زمان این آقا برن ؟ مثلا خسرو حیدری بده ؟ رحمتی بده ؟ حنیف بده ؟ تیموریان بده ؟ این همه که گفتی شامل کیا میشه چون من همین الان چند تاشو جدا کردم و پس "همه" دیگه معنی پیدا نمیکنه ... پژمان بخاطر ایشون از تیم رفت ؟ !!!!! پژمان 4 برابر اینجا پول گیرش میومد و رفت ... حالا یه دونه نکونام شد همه ی خوب های استقلال ؟؟!

اینجا هر کسی آزاده هر نظری داره بده ولی هیچ کسی مجاز نیست توهین کنه ... من از آقا مهدی میخوام از این به بعد پست هایی که توش به اعضای تیم توهین میشه رو پاک کنن و خودم هم پست ها رو گزارش میکنم . شما اگه در جریان نیستی همین آقا مهدی که داری باش یحث میکنی و داره منطقی جوابتو میده و شما مدام طفره میری جزو همکاران انجمنه و میتونه پستای خلاف قوانین رو (که شامل پست های توهین آمیز شما هم میشه) حذف کنه ... منتها داره با صبر و حوصله جواب میده که نشون دهنده ی اینه که برعکس چیزی که شما میگی اینجا گوش شنوا برای شنیدن نقد منصفانه وجود داره ... یکم تعصبت رو کنار بذار و حرف منطقی رو قبول کن ...
کدوم جواب طفره رفتن درمورد سیاوش خسرو رحمتی آقامهدی پرسیدن باپست خودت جوابشو دادم درمورد تیموریان هم اشتباه کردم که اونم گفتم نه اخوی من تاچیزی ندونم نمیگم مشکلی نیست میتونن همه پستهای منو پاک کنن.
باشه آقامصطفی تمام ناراحتیمونو بخاطر رفتارای گذشته اش با ناصر خان تو دلمون میریزیم به احترام فقط استقلال سکوت ...
راستی عکس جدید کوچولوتو میشه بزاری بابادلمون براش تنگ شده:D

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هيچ مربي ديگه نميتونست . با اين بازيكن ها نتيجه بگيره . امسال واقعا قلعه نويي دستش خاليه . الان وقت حمايت از امير خان هست . بهترين مربي ايران روي نيمكت داريم . كافيه يك كمي انصاف داشته باشيم . واقعا دارن از آبروي خودش خرج ميكنه مونده . هر مربي ديگه بود استعفا ميداد. نكونام خيلي نامردي كرد . الان با رفتنش قبل از دربي فقط دشمن شاد كن شد . به اميد موفقيت و حفظ حرمت امير خان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا