یوزرهای عجیب غریب یهو سر درمیارن
امیدوارم اینا یکی نباشن
امیدوارم اینا یکی نباشن
منظورتون منم ؟یوزرهای عجیب غریب یهو سر درمیارن
امیدوارم اینا یکی نباشن![]()
کلی گفتممنظورتون منم ؟
ای درود بر اون شرفت یکی اینجا آخرش حرف دل مارو فهمید که بابا واقعیت اینهاین بحث ها فایدهنداره !
اینجا یه عده طرفدار و سینه چاک قلعه نویی هستن که هرچی با مدرک و منطق بگی که بابا تمام عالم ادم میگن این اقا ادم سالمی نیست ادبیات درستی نداره تو کارش زدو بند هستش سکو ها رو میخره با مافیا ارتباط داره هر وقت تو تیم نبوده تو کار تیم گذاشته ( گرفتن بازیکن و ...... ) باز مریدان ژنرال حرف خودشونو میزنن
یه عده هم طرفدار استقلال هستن و به این کارا کاری ندارن فقط و فقط نتیجه میخوان بازی زیبا و تهاجمی هم براشون معنا نداره معنا نداره حالا هر کی سرمربی باشه باشه
واقعا حرف درستیه...باید بگم تو این دو سال امیرخان با این همه مشکل و بی پولی و رفت و آمد بازیکنادر مجموع خوب کار کرداگر هر کسی غیر از قلعه نوعی امسال مربی استقلال بود ، تیم بین ششم تا دهم جدول بود.
فقط قلعه نوعی می تونه این نیم را جمع کنه. چه از لحاظ فنی و چه حاشیه.
امیدوارم قلعه نوعی مثل فرگوسن سالها در استقلال بمونه
منم موندم واقعا کی از این بحثها سود میبره؟واقعا من نمفهمم این بحث ها تو این مقطع چه فایده ای داره؟!!!؟
بازی تهرانههافبک استقلال با مربيان خداحافظي کرد
جواد نکونام استقلاليها را در اردوي پيش از بازي اين تيم مقابل استقلال خوازستان همراهي نکرد.
جواد نکونام که به نظر ميرسد امشب تهران را به مقصد کشوري که قصد دارد در يکي از تيمهاي آن بازي کند ترک کند، بعد از پايان تمرين امروز استقلال با کادر فني اين تيم خداحافظي کرد. نکونام با مجيد صالح، ستار همداني و ايمان عالمي برخورد صميمانهاي داشت و پس از دست دادن با آنها به نوعي با استقلاليها خداحافظي کرد. اين اتفاق در حالي رخ داد که بازيکنان تيم استقلال مشغول ترک کمپي حجازي و رفتن به هتل اوين براي اردوي پيش از بازي بودند و نکونام در کنار بازيکناني که در فهرست استقلال براي بازي فردا نيستند، سپکتاکرا بازي ميکرد.
به گزارش فارس گفته ميشود هافبک شماره 6 استقلال از کشورهاي کويت، قطر و ترکيه پيشنهاد دارد و قطعا در ديدار فردا تيمش را همراهي نخواهد کرد.
پ.ن: چ مسخره بازی شده :|
حتی صبر نکرد واسه بازی فردا دربی ک پیشکش :|
چی فکر میکردیم چی شد!
این فتح الله زاده هم اصلا معلوم نیس چیکار میکنی
واسه منتظری هی میگف میمونه میمونه اما یهو فرت رفت :|
وقتی ازش میپرسن چرا رفت هم دایورت میکنه رو یکی دیگه!!!
اینم از نکونام :|
فک کنم باید برم کفش هام رو از زیر زمین بیارم
تا اهواز 120کیلومتر بیشتر فاصلم نیس
آقا مصطفی آماده شو فردا بریم بشینیم رو نیمکت آبرو تیم نره :|
عه؟!بازی تهرانه![]()
اصلا منظورم این نبود فرهاد و نکونام مقایسه کنم
ولی فرهاد هم میتونست تا اخر فصل واسته تو این وضع بدون مهاجمی![]()
نگفته بود هوای خوزستان..گفته بود تیم استقلال خوزستان مثل هوای بهاری میمونه، بگیر نگیر دارهعه؟!
اخه امیر خان گفته بود هوای خوزستان بهاره فک کردم اهوازه
اره اقا مصطفی بر منکرش لعنتفرهاد که یه دونس و دیگه تکرار نمیشه ....![]()
خریدهای اشتباه خودش باعث خالی شدن تیم شده موقعی که تیم های دیگه داشتن بدنسازی پیش فصل میکردن این آقا داشت تو امریکا کیف خودشو می کردو دنبال وارد کردن بنز جدیدش بود اینم بگید چرا این همه مصدوم زمان این آقا هست بری دیپورتی و مصدوم تیمهای دیگه بخری همین میشه جواه هم که داره میره چرا همه خوب های استقلال باید زمان این اقا برن؟ چرا اینجا هرکی با امثال شماها هم عقیده نباشه جز تیم حریفه دروغ میگه فرافکنی میکنه امیر قلعه نویی که فرشته اسمون نیست ازبالا افتاده باشه فکر نکنم اینجا زده باشن فقط برا بهبه چهچه از قلعه .من یه استقلالی متعصب بودم هستم اما موقعی ریا دروغ کینه میبینی نباید سکوت کرد
کدوم جواب طفره رفتن درمورد سیاوش خسرو رحمتی آقامهدی پرسیدن باپست خودت جوابشو دادم درمورد تیموریان هم اشتباه کردم که اونم گفتم نه اخوی من تاچیزی ندونم نمیگم مشکلی نیست میتونن همه پستهای منو پاک کنن.چند تا مطلب بو باید توضیح داد ..
تیم های امیر قلعه نویی معروفن به اینکه همیشه تمریناتشون رو زودتر از سایر تیمها شروع میکنن .... حالا این وسط امیرخان یه هفته روز رفته مسافرت خارجی ... آخه اگه میموند چه اتفاقی قرار بود بیفته ؟ ایشون وقتی شروع کرد تمریناتو یکی دو نفر بیشتر سر تمرین نمیومدن!!!!
یعنی واقعا یادت نیست ؟ ما 7 بازیکن توی ترکیب اصلی تیم ملی داشتیم که درگیر بازیهای ملی بودن و بعد از اتمام رقابت های انتخابی جام جهانی فدراسیون بشون 10 روز استراحت داد .... خیلی از بازیکن ها اصلا هنوز قراردادشون رو تمدید نکرده بودن و باشگاه رو پا در هوا گذاشته بودن! وظیفه ی یارگیری هم که به عهده ی خود قلعه نویی نیست که ... پس این وسط کجاش قلعه مقصره که نباید میرفت ؟ آیا اگه میموند تعداد بازیکن هایی که توی تمرین شرکت میکردن از همون 2 تا بیشتر میبود؟!
فصل گذشته توی تعطیلات نیم فصل چند تا بازیکن گرفتیم که اومدید اینجا گفتید چرا داریم دیپورتی ها و اخراجی های تیمای دیگه رو میگیریم .... خب به ما چه ؟ به ما چه ربطی داره ؟ همون موقع هم گفتم مربی هرکسی رو که صلاح بدونه میگیره و هرکسی رو ندونه نمیگیره ... باید بیاد واسه منو شما هم توضیح بده ؟ گفتیم اگه تیمش نتیجه نگرفت باید بیاد و پاسخگو باشه .... دیدید که با همون دیپورتی ها و اخراجی ها قهرمان شد ... پس مرتکب هیچ اشتباهی نشده و نتیجه ی لازم رو گرفته ...
اینکه بازیکن مصدوم میشه تقصیر قلعه نوییه؟ ؟؟!!!!! این دیگه از اون حرفاس ... اگه یه بازیکن مصدوم رو بگیره باید این حرف رو زد ولی وقای اولادی برامون بازی میکنه و گل هم میزنه ، جمشیدیان بازی میکنه و ... دیگه این حرفی که داری میزنی اصلا معنی نمیده.
چرا همه ی خوبهای استقلال باید زمان این آقا برن ؟ مثلا خسرو حیدری بده ؟ رحمتی بده ؟ حنیف بده ؟ تیموریان بده ؟ این همه که گفتی شامل کیا میشه چون من همین الان چند تاشو جدا کردم و پس "همه" دیگه معنی پیدا نمیکنه ... پژمان بخاطر ایشون از تیم رفت ؟ !!!!! پژمان 4 برابر اینجا پول گیرش میومد و رفت ... حالا یه دونه نکونام شد همه ی خوب های استقلال ؟؟!
اینجا هر کسی آزاده هر نظری داره بده ولی هیچ کسی مجاز نیست توهین کنه ... من از آقا مهدی میخوام از این به بعد پست هایی که توش به اعضای تیم توهین میشه رو پاک کنن و خودم هم پست ها رو گزارش میکنم . شما اگه در جریان نیستی همین آقا مهدی که داری باش یحث میکنی و داره منطقی جوابتو میده و شما مدام طفره میری جزو همکاران انجمنه و میتونه پستای خلاف قوانین رو (که شامل پست های توهین آمیز شما هم میشه) حذف کنه ... منتها داره با صبر و حوصله جواب میده که نشون دهنده ی اینه که برعکس چیزی که شما میگی اینجا گوش شنوا برای شنیدن نقد منصفانه وجود داره ... یکم تعصبت رو کنار بذار و حرف منطقی رو قبول کن ...