• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اووووه
سلام بر فرهاد مجیدی! :)
همین الان اینستا رو باز کردم دیدم پست گذاشته با 4 تا قلب آبی
خوش اومدی فرهاد مجیدی

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد هم ایستگاه ما رو گرفته ها:)
به گزارش "ورزش سه"، اسماعیل خلیل‌زاده رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال، در خصوص شایعات مربوط به انتخاب سرمربی جدید این تیم گفت: متاسفانه در فضای مجازی اخبار کذبی مبنی بر مذاکره بنده و دیگر اعضای هیات مدیره با برخی افراد جهت سرمربیگری استقلال مطرح شده که این اخبار را قویا تکذیب می‌کنم. بنده و اعضای هیات مدیره با هیچ فردی مذاکره نداشته‌ایم.
وی افزود: جناب آقای مددی مدیرعامل باشگاه مسئولیت مذاکره با گزینه‌های سرمربیگری را دارند و گزینه نهایی ایشان در هیات مدیره مطرح می‌شود و در صورت موافقت اعضا، آن فرد سرمربی استقلال می‌شود.
خلیل زاده در شرایطی از تکذیب مذاکره با مربیان مختلف صحبت کرده که امروز مطالبی درباره رایزنی آبی پوشان با مربیانی مثل فرهاد مجیدی، امیر قلعه نویی و جواد نکونام در رسانه ها مطرح شده است.

stockpc

Registered User
لایک‌ها
144
من هم مثل خیلی از استقلالی ها عاشق مجیدی هستم ولی به خدا مجیدی به درد استقلال نمیخوره -چون تجربه مربیگری نداره-مجیدی اول باید بره چند سال لیگ یک مربیگری کنه تجربه کسب کنه بعد بیاد استقلال -به خدا همین مجیدی سرمربی بشه اگه دو تا باخت بیاره مثل اب خوردن میندازنش بیرون

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من هم مثل خیلی از استقلالی ها عاشق مجیدی هستم ولی به خدا مجیدی به درد استقلال نمیخوره -چون تجربه مربیگری نداره-مجیدی اول باید بره چند سال لیگ یک مربیگری کنه تجربه کسب کنه بعد بیاد استقلال -به خدا همین مجیدی سرمربی بشه اگه دو تا باخت بیاره مثل اب خوردن میندازنش بیرون
محمود فکری هم از لیگ یک شروع کرد کوله بار تجربه بود تو لیگ برتر هم مربیگری کرد
گفتید تیم استراماچونی رو بهش دادن و بلد نیست. سپاهان قلعه نوعی رو رفت و برگشت برد. تا فینال حذفی هم رسید. به پرسپولیس هم 6 تا زد...
شما لطف کن زنگ بزن به مددی اگر کسیو میشناسی با رزومه بهتر بیار بذار سرمربی
ما هم قول میدیم حمایت کنیم

stockpc

Registered User
لایک‌ها
144
محمود فکری هم از لیگ یک شروع کرد کوله بار تجربه بود تو لیگ برتر هم مربیگری کرد
گفتید تیم استراماچونی رو بهش دادن و بلد نیست. سپاهان قلعه نوعی رو رفت و برگشت برد. تا فینال حذفی هم رسید. به پرسپولیس هم 6 تا زد...
شما لطف کن زنگ بزن به مددی اگر کسیو میشناسی با رزومه بهتر بیار بذار سرمربی
ما هم قول میدیم حمایت کنیم
درسته محمود فکری هم از لیگ یک شروه کرده ولی خیلی از بازیکن ها با محمود فکری مشکل داشتن و کم کاری میکردن -خود فکری هم ادم عصبی هستش و میونش با بازیکن ها صمیمی نبود -نکونام خیلی بهتر از مجیدی هستش

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
درسته محمود فکری هم از لیگ یک شروه کرده ولی خیلی از بازیکن ها با محمود فکری مشکل داشتن و کم کاری میکردن -خود فکری هم ادم عصبی هستش و میونش با بازیکن ها صمیمی نبود -نکونام خیلی بهتر از مجیدی هستش
حقیقتش من جواد نکونام رو استقلالی نمیدونم. یه پاسی که دقیقه 90 اومد استقلال که رزومه اش یه رنگی بگیره
تجربه سرمربیگریش هم از 96 به بعده که میشه خونه به خونه. نساجی و فولاد!
ضمن اینکه سعید آذری مثل مار کبرا چنبره زده رو نکونام و کلا اجازه نمیده نه بازیکن و نه مربی از فولاد به سمت استقلال بیاد
ضمن اینکه نکونام بنظرم بدتر از فکری، کاریزمای لازم رو نداره و با وریا غفوریِ کرد و رشید مظاهریِ لر قطعا به مشکل میخوره
بنظرم فرهاد مجیدی کاریزمای لازم رو داره و اینو اثبات کرده
نکونام هم بیاد تا بخواد با تیم مچ بشه فصل تموم شده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
گل گهر رسما با اومدن قلعه نوعی مخالفت کرده

ظاهرا یه گزینه هم اضافه کردند به اسم علی منصوریان!

الان رقابت بین فرهاد و علیمنصوره

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
محمود فکری قبل از اومدن به استقلال فقط نیم فصل در لیگ برتر (در تیم نساجی) سرمربیگری کرده بود !
فقط نیم فصل !!!
شرایط لیگ برتر با لیگ یک بسیار متفاوته !

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
یکی از شایعات این است که چند نفر از بزرگترهای استقلال از طریق پرویز مظلومی به باشگاه اعلام کرده اند ما با فرهاد کار نمی کنیم و آن ها از این قضیه که فرهاد تیم را فصل گذشته رها کرد و در آسیا تیمش را همراهی نکرده، دلخور هستند.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
همینایی که الان مجیدی مجیدی میکنن، در صورتیکه فرهاد نتونه بهتر از فکری عمل کنه، حیا کن رها کن سر خواهند داد !!

stockpc

Registered User
لایک‌ها
144
همینایی که مجیدی مجیدی میکنن در صورتیکه فرهاد نتونه بهتر از فکری عمل کنه حیا کن رها کن سر خواهند داد !!
بله صد در صد درسته -حالا حیا کن رها کن خوبه -2 تا بازی ببازه فحش زن و بچه بهش میدن همین طرفدارهای مجیدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
فرهاد مجیدی تا فحش خوار مادر نخوره، ول کن نیست!
آقا دانش و سطحت فعلاً در سطح مربیگری استقلال نیست دیگه، وا بده...

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
بله صد در صد درسته -حالا حیا کن رها کن خوبه -2 تا بازی ببازه فحش زن و بچه بهش میدن همین طرفدارهای مجیدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دسته از هواداران من رو یاد اون دسته از هوادارانی میندازه که مسبب اومدن زود هنگام منصوریان به استقلال شدن !!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یعنی الان در دوران بی فکری بسر میبریم؟؟؟ این پست مرفاوی اگر صحت داشته باشه فاجعه است! لجبازی؟

اونایی که آلزایمر گرفتن، جهت یادآوری دو تا بند زیر رو بخونن و بدونن فرهاد همیشه خودش اومد و خودش رفت، تا حالا با حیا کن رها کن استقلال رو ترک نکرده! نکنه خدایی نکرده شما هم مثل طرفدارای تیم روبرو دردتون اومده؟ فصل پیش فرهاد مجیدی برای من اثبات شد.ضمن اینکه این دفعه سومه فرهاده.....البته ممکنه هر مربی ای در یه دوره هم ناموفق باشه مثل همه سرمربی های در نقاط مختلف دنیا...بله ممکنه بیاد و موفق هم نشه، ممکنه بیاد و بازم موفق بشه.. ضمنا تو این شرایط که هیشکی مربی شو بما نمیده، برن گزینه معرفی کنن به مددی که بیاد سرمربی ما بشه! (صفحه اول خبر ورزشی رو ببینید میگه استقلال با نصف مربیای ایران مذاکره کرده!!) مجیدی دختر عمه من نیست که من کشکی ازش حمایت کنم...یه اصولی داره برای خودش یه سری ناز و ادا و اخلاقیات خاص خودشم داره....داشته باشه مگه همه ندارن؟ ....یه بازیکن بود و یه سرمربیه تو تیم محبوبم که با مشتهای گره کرده اش بیشتر مواقع افتخار آفریده برامون..مثل آی بدو آی بدو یا همون6-0 فصل پیش....خدائیش فصل قبل خیلی چسبید ولی گمونم از دماغ آنتی مجیدی ها در اومد! فرهاد مجیدی پپ گواردیولا نیست، ولی تو این شرایطی که کسی سرمربیشو بما نمیده، بیشترین شناخت رو از اکثر بازیکنای حال حاضر استقلال داره..حدائیش نامردید اگر کسیو غیر مجیدی میشناسید و به عنوان سرمربی به مددی معرفی نکنید! شماره مددی رو هم نداشتید بگید من بهتون میدم
  • مجیدی برای اولین بار دو فصل قبل و درزمانی که کمک شفر بود ،بعد از برکناری شفر در اواخر فصل برای پنج بازی در لیگ و لیگ قهرمانان آسیا روی نیمکت استقلال نشست و تا پایان فصل لیگ هجدهم هدایت استقلال را به عهده گرفت .
  • استقلال لیگ نوزدهم را با استرا ماچونی شروع کرد و در ادامه و بعد از خداحافظی بدون بازگشت استرا از نیم فصل دوم که از هفته هجدهم آغاز می شد هدایت آبی پوشان را به عهده گرفت و این تیم را به سلامت از مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا عبور داد و با دو عنوان نایب قهرمانی در لیگ و جام حذفی به کار خودش پایان داد و از استقلال جدا شد. او در بیانه ای از این تیم رفت تا دست مدیرعامل وقت باشگاه برای بازگشت استرا باز باشد

Last edited:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
من خیلی تفاوتی تو سطح دانش مربی های ایرانی نمیبینم ولی تفاوتی که فکری با مجیدی داره تو برخورد و کار با بچه هاس
ببینید چرا مربی نباید بتونه بازیکنی مثل میلیچ رو نگهداره؟به نظرم مجیدی تفاوت بزرگی با فکری داره میتونه با بچه ها ارتباط خوبی برقرار کنه.یه تیم چند بازی لازمه تا ترکیب طلایی و ثابت خودش رو پیدا کنه؟فکری هنوز نتونسته بود ترکیب ثابتی داشته باشه برا بازی ها هر سری ما رو سوپرایز میکرد.تو این شرایط واقعا بهترین گزینه مجیدی هست و همه استقلالی ها به نظرم باید ازش حمایت کنیم چاره ای دیگه نداریم مربی خارجی که نمیشه اورد با این گزینه های داخلی کدوم از مجیدی بهتره؟امیدوارم تیم زود با اوضاع جدید جابیوفته و زیاد امتیاز از دست ندیم.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جان؟ این چی میگه این وسط؟

اینا چرا اینجوری می کنن؟ یعنی میخواستن بگن غیر مجیدی باز هم گزینه داشتیم؟

اینکه آقای مددی اعلام کرده من گزینه هستم لطف اوست. همیشه استقلالی بوده‌ ام و استقلالی هم هستم، ولی در مجموع امیدوارم اتفاقی برای این تیم رخ بدهد که منجر به موفقیتش شود، چون انصافاً مردم در این چند سال اذیت شده‌ اند.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مگر بازیکن باید بگه با کدوم مربی میتونه کار کنه یا نه؟؟!!!
چهار بازیکن بزرگ تیم به پرویز مظلومی گفته اند نمی توانند با فرهاد مجیدی همکاری کنند و در همین راستا باشگاه استقلال با گزینه های دیگری به جز فرهاد مجیدی مذاکره کرده است....
تمام این مذاکره های موازی گویا برای ساکت کردن اعتراض همان چهار بازیکن معترض بوده است. بازیکنانی که شایعه شده بود راضی به بازگشت مجیدی نیستند. البته این احتمال هم وجود دارد که اعتراض این چهار بازیکن زیر سر یکی از اعضای داخلی مجموعه باشد. با حضور فرهاد در محل تمرین استقلال، مشخص می شود این زمزمه ها از چه ناحیه ای بلند شده بود و ماجرای مخالفت بازیکنان با بازگشت او صحت داشته یا نه؟!
داستان داره پیچیده تر میشه:

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
من خیلی تفاوتی تو سطح دانش مربی های ایرانی نمیبینم
چطور نمیبینی ؟ درسته سرمربی تیم رقیبه اما 6 برد پیاپی در لیگ، شانسی و تصادفی به دست میاد ؟؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ما و اون چندتا بازیکن بزرگتر تیم ضد مجیدی نیستیم اما خوشمون نیومد تیمو ول کرد رفت !!
اگه ذره ای تعصب داشت اینکارو نمیکرد ...
شاهکار کرد دو تا نایب قهرمانی آورد با تیمی که پتانسیل اینو داشت که براحتی قهرمان هر دو جام بشه !!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
کاش همه با هم زودتر می‌رفتید

وقتی می گوییم در حوزه مدیریت فوتبال، افراد تصمیم گیرنده و تاثیر گذار حداقل باید بویی از این رشته و مناسبات و قوانین نوشته شده و نشده فوتبال برده باشند، دلیل ما همین عزل و نصب های بد موقع دوستان هست. نمونه بارز این مسئله وضعیت این روزهای استقلال هست که دقیقا نشانگر وضعیت هولناک تصمیمات خلق الساعه یا حداقل زمان بندی اجرای بد تصمیمات می باشد. برکناری محمود فکری فقط با یک بازی در نیم فصل دوم و بعد از دریافت حکم ابقا از طرف همین هیات مدیره عجیب و سوال برانگیز هست.

نیم فصل اول
پانزده بازی زمان کمی نبود برای حداقل رسیدن کادرفنی به یک ترکیب ثابت، برای ایجاد رابطه دوستانه تر و بدست آوردن دل هواداران، برای اثبات داشته های فنی و مدیریتی، کاری که کادرفنی استقلال می توانست با ثابت کردن خود به افکار عمومی در این مدت به ثبات برای ادامه راه دست یابد و نیافت. اگرچه از لحاظ جدول و جایگاه آنها شاید جایگاه بدی را در پایان نیم فصل اول کسب نکردند اما به هیچ وجه بخصوص از اواسط نیم فصل اول محمود فکری توانایی اقناع افکار عمومی را از خود نشان نداد نه از بعد فنی و نه در بعد مدیریتی.

برکناری
استعفا یا اخراج، چه فرقی دارد؟ نکته اصلی برکناری فکری هست. در چه زمانی؟ دقیقا اگر قرار بودصرفا بعد از آن همه جنجال و هیاهوی هواداران و خوراک های درست و غلط رسانه ای حکم بر ابقای این کادر فنی بدهید چرا صرفا با یک بازی آن هم با تساوی در زمین و حریف، چمن مصنوعی در ارتفاع بالای رفسنجان و جلوی تیمی فوتبال بلد اینکار را انجام دادید؟ این دقیقا یعنی هدر دادن قریب به بیست روز از طول عمر فوتبالی یک باشگاه درگیر مسابقات. تیم که در کوران مسابقات حالا باید از روی تفکرات یک مربی روی شکل کار مربی دیگری سوییچ کند و هیچ تضمینی برای موفقیت مربی بعدی هم نیست.

علامت سوال
اگر واقعا رفتن فکری به صلاح این تیم بودبهتر نبود همان ابتدای تعطیلات بین دو نیم فصل اینکار انجام می شد؟ تا شاید به این سادگی اختلاف امتیاز استقلال به شش امتیاز با حریف سنتی صدر نشین جدول نمی رسید؟ اگر این اتفاق می افتاد حدودا دو هفته بین نیم فصل سرمربی جدید این تیم را تمرین می داد؟ داشته های خود را خرج می کرد و اندیشه هایش سریعتر در کالبد این تیم بی روح برای ادامه راه دمیده می شد. کشتن این زمان یعنی از دست دادن خیلی از معیارها برای موفقیت نسبی تیم در ادامه راه.

ای کاش
ای کاش زودتر و خیلی زودتر اگر قرار بود اینکار را انجام می دادید حکم به برکناری فکری می دادید. قریب به بیست روز و اندی دیگر بازی های آسیایی در راه هست، بازی با فولاد در پیش هست و در کل نیم فصل دوم، جام حذفی هم از راه خواهد رسید واینها همه مشکلات کادر فنی جدید خواهد بود، حداقل لطف برکناری زودتر این بود که سرمربی جدید خریدهای جدید بین دو نیم فصل را با میل خود انجام می داد تا شاید راهگشای تیم باشد، و حتی شاید شخصیت بازیکنان و باشگاه خدشه دار نمی شد. و در آخر اصلا ای کاش شما هم با فکری می رفتید تا شاید حتی به غلط یا درست گروهی دیگر آزمون خطا می کردند بلکه سبب خیری نه صرفا برای استقلال بلکه برای فوتبال این مملکت شوند.

امیر کریمی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا