به گزارش "ورزش سه"، اسماعیل خلیلزاده رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال، در خصوص شایعات مربوط به انتخاب سرمربی جدید این تیم گفت: متاسفانه در فضای مجازی اخبار کذبی مبنی بر مذاکره بنده و دیگر اعضای هیات مدیره با برخی افراد جهت سرمربیگری استقلال مطرح شده که این اخبار را قویا تکذیب میکنم. بنده و اعضای هیات مدیره با هیچ فردی مذاکره نداشتهایم.
وی افزود: جناب آقای مددی مدیرعامل باشگاه مسئولیت مذاکره با گزینههای سرمربیگری را دارند و گزینه نهایی ایشان در هیات مدیره مطرح میشود و در صورت موافقت اعضا، آن فرد سرمربی استقلال میشود.
خلیل زاده در شرایطی از تکذیب مذاکره با مربیان مختلف صحبت کرده که امروز مطالبی درباره رایزنی آبی پوشان با مربیانی مثل فرهاد مجیدی، امیر قلعه نویی و جواد نکونام در رسانه ها مطرح شده است.
محمود فکری هم از لیگ یک شروع کرد کوله بار تجربه بود تو لیگ برتر هم مربیگری کردمن هم مثل خیلی از استقلالی ها عاشق مجیدی هستم ولی به خدا مجیدی به درد استقلال نمیخوره -چون تجربه مربیگری نداره-مجیدی اول باید بره چند سال لیگ یک مربیگری کنه تجربه کسب کنه بعد بیاد استقلال -به خدا همین مجیدی سرمربی بشه اگه دو تا باخت بیاره مثل اب خوردن میندازنش بیرون
درسته محمود فکری هم از لیگ یک شروه کرده ولی خیلی از بازیکن ها با محمود فکری مشکل داشتن و کم کاری میکردن -خود فکری هم ادم عصبی هستش و میونش با بازیکن ها صمیمی نبود -نکونام خیلی بهتر از مجیدی هستشمحمود فکری هم از لیگ یک شروع کرد کوله بار تجربه بود تو لیگ برتر هم مربیگری کرد
گفتید تیم استراماچونی رو بهش دادن و بلد نیست. سپاهان قلعه نوعی رو رفت و برگشت برد. تا فینال حذفی هم رسید. به پرسپولیس هم 6 تا زد...
شما لطف کن زنگ بزن به مددی اگر کسیو میشناسی با رزومه بهتر بیار بذار سرمربی
ما هم قول میدیم حمایت کنیم
حقیقتش من جواد نکونام رو استقلالی نمیدونم. یه پاسی که دقیقه 90 اومد استقلال که رزومه اش یه رنگی بگیرهدرسته محمود فکری هم از لیگ یک شروه کرده ولی خیلی از بازیکن ها با محمود فکری مشکل داشتن و کم کاری میکردن -خود فکری هم ادم عصبی هستش و میونش با بازیکن ها صمیمی نبود -نکونام خیلی بهتر از مجیدی هستش
محمود فکری قبل از اومدن به استقلال فقط نیم فصل در لیگ برتر (در تیم نساجی) سرمربیگری کرده بود !درسته محمود فکری هم از لیگ یک شروه کرده ولی خیلی از بازیکن ها با محمود فکری مشکل داشتن و کم کاری میکردن -خود فکری هم ادم عصبی هستش و میونش با بازیکن ها صمیمی نبود -نکونام خیلی بهتر از مجیدی هستش
همینایی که الان مجیدی مجیدی میکنن، در صورتیکه فرهاد نتونه بهتر از فکری عمل کنه، حیا کن رها کن سر خواهند داد !!من هم مثل خیلی از استقلالی ها عاشق مجیدی هستم ولی به خدا مجیدی به درد استقلال نمیخوره -چون تجربه مربیگری نداره-مجیدی اول باید بره چند سال لیگ یک مربیگری کنه تجربه کسب کنه بعد بیاد استقلال -به خدا همین مجیدی سرمربی بشه اگه دو تا باخت بیاره مثل اب خوردن میندازنش بیرون
بله صد در صد درسته -حالا حیا کن رها کن خوبه -2 تا بازی ببازه فحش زن و بچه بهش میدن همین طرفدارهای مجیدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!همینایی که مجیدی مجیدی میکنن در صورتیکه فرهاد نتونه بهتر از فکری عمل کنه حیا کن رها کن سر خواهند داد !!
این دسته از هواداران من رو یاد اون دسته از هوادارانی میندازه که مسبب اومدن زود هنگام منصوریان به استقلال شدن !!!بله صد در صد درسته -حالا حیا کن رها کن خوبه -2 تا بازی ببازه فحش زن و بچه بهش میدن همین طرفدارهای مجیدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این احتمال می رود که ساکت به عنوان دستیار مجیدی فعالیت کند.
اینکه آقای مددی اعلام کرده من گزینه هستم لطف اوست. همیشه استقلالی بوده ام و استقلالی هم هستم، ولی در مجموع امیدوارم اتفاقی برای این تیم رخ بدهد که منجر به موفقیتش شود، چون انصافاً مردم در این چند سال اذیت شده اند.
داستان داره پیچیده تر میشه:چهار بازیکن بزرگ تیم به پرویز مظلومی گفته اند نمی توانند با فرهاد مجیدی همکاری کنند و در همین راستا باشگاه استقلال با گزینه های دیگری به جز فرهاد مجیدی مذاکره کرده است....
تمام این مذاکره های موازی گویا برای ساکت کردن اعتراض همان چهار بازیکن معترض بوده است. بازیکنانی که شایعه شده بود راضی به بازگشت مجیدی نیستند. البته این احتمال هم وجود دارد که اعتراض این چهار بازیکن زیر سر یکی از اعضای داخلی مجموعه باشد. با حضور فرهاد در محل تمرین استقلال، مشخص می شود این زمزمه ها از چه ناحیه ای بلند شده بود و ماجرای مخالفت بازیکنان با بازگشت او صحت داشته یا نه؟!
چطور نمیبینی ؟ درسته سرمربی تیم رقیبه اما 6 برد پیاپی در لیگ، شانسی و تصادفی به دست میاد ؟؟من خیلی تفاوتی تو سطح دانش مربی های ایرانی نمیبینم