• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آمارها خیلی نزدیکن...اصلا برای چی فکری رو اخراج کردیم؟:)

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
بعد اون همه حاشیه از طرف پیروز قربانی ، اومدنش چه دلیلی جز رفتن رو مخ هوادار میتونه داشته باشه؟!!!
واقعا آدم میمونه . . .

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
وریا خیلی رو مخمه!!
بیشتر شبیه فعال مدنی و سیاسیه تا بازیکن تیم
وریا اگر مثل امثال پرویز پرستویی و مهران مدیری خفه خون نمیگره و حرف میزنه برای مردمه. همچین آدمی در ناز و نعمت زندگی میکنه و اتفاقا اگر ساکت باشه بیشتر هم میتونه از سفره جمع کنه...
وگرنه به اون چه ربطی داره مونث به استادیوم نمیاد یا مردم واسه یه لقمه نون رنج می کشن
اگر همه سلبریتی ها نون به نرخ روز خور نبودن و یک ذره شهامت داشتن وضعمون شاید این نبود
هرچند به نظر من هم وریا داره اشتباه میکنه و مردم ما لیاقت همچین آدم هایی را ندارند

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
میگم فراز کمالوند که اینقدر عالیه چرا اصلا با خودش قرارداد نبستیم؟
هرجا بوده تیمش خوب بازی کرده

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
بعد اون همه حاشیه از طرف پیروز قربانی ، اومدنش چه دلیلی جز رفتن رو مخ هوادار میتونه داشته باشه؟!!!
واقعا آدم میمونه . . .
میگفت تفکر استراماچونی کاملا آماتوره که دستیار ایرانی برای خودش نمیگیره :D

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اولین اظهارنظر فرهاد:
خوشحالم که به خانه خودم برگشتم و از امروز تمام تلاشم را برای سربلندی استقلال انجام می دهم. من اعتقاد دارم استقلال پرمهره ترین تیم ایران است. بازیکنان بسیار خوبی داریم که تشنه موفقیت در دور برگشت لیگ برتر و جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا هستند.
ما می‌خواهیم کار نیمه تمام خود را در آسیا کامل کنیم و در این راه از دستیاران بسیار خوبی هم بهره می برم. کسانی که به خاطر من و استقلال زمان زیادی برای موفقیت تیم می گذارند. البته باید از آقای مددی و اعضای هیئت مدیره و هواداران استقلال که همواره مرا مورد حمایت خود قرار دادند، تشکر کنم.

فراز کمالوند:
پیش از این با فرهاد مجیدی صحبت کرده بودم، اما بعد از جلساتی که با باشگاه استقلال داشت، با او صحبتی نداشته‌ام.از این‌رو ابتدا باید با فرهاد صحبت کنم و پس از از جمع‌بندی در خصوص پیشنهاد برای همکاری با تیم استقلال پاسخگو باشم. در حال حاضر در خدمت تیم شاهین هستم و با این باشگاه همکاری می‌کنم، بنابراین صلاح نیست در مورد تیم دیگری صحبت کنم.

فرشاد فلاحت زاده گیر داده که فراز کمالوند استقلالی نیست اصن!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یه خبر خیلی خوب:))

خب خدا رو شکر..تو بوشهر جلسه گذاشتند که فراز کمالوند توافقی جدا بشه و بیاد استقلال...بنظرم خیلی میتونه به استقلال کمک کنه..حتی اگر یوخ خدایی نکرده فرهاد مجیدی هم قهر بکنه و بره، خود فراز کمالوند شایستگی نشستن بر مسند سرمربیگری استقلال رو هم داره....عملکرد فراز تو شاهین هم بد نبوده تا حالا...اینجا رو ببینید...از لحاظ میونه اشون هم که ظاهرا با هم رفیق جون جونی هستن....بهزاد غلامپور هم که قرارادادشو بست..گمونم با اومدن بهزاد حسینی فیکس بشه و رشید مظاهری نمیکت نشین ککه اتفاق جالبی نیست..شایدم اینجور نشه...امیدوارم شنبه انتقاممونو از اون نکونام پاسی بگیریم!!!!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
عجب کادر فنی ای.....اگر اون احمد سعادتمند، خز بازی در نمیاورد الان ....بازم خدا رو شکر

01578502.jpg

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مجیدی در شرایطی به استقلال برگشته که این تیم صرفا به لحاظ جدول شرایط بدی ندارد اما از ابعاد دیگر چه فنی چه حواشی موجود داخل باشگاه و بیرون آن شدیدا رنج می برد و نحیف شده. نکته ای که بار مسئولیت مجیدی را زیاد می کند چرا که او آگاهانه به دل این دریا زده و علاوه بر مسائل فنی باید بر بلبشوی ایجاد شده در داخل و خارج از تیم وجود دارد هم فائق آید، مسئله ای که هم خود او می داند هم همراهان او و اینکه انتهای فصل شاید جایی برای خرده گیری یا بهانه ای برای او نخواهد ماند ودیگر خود را قربانی شرایط نمی تواند جلوه دهد.

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
خب چقدر خبرای خوب
من شدیدا خوشحالم بخاطر وجود فراز کمالوند این مرد مهره مار داره خیلی ادم مفید و پر انرژی هست

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
وضعیت
موضوع بسته شده است.