• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد مجیدی به مدت دو و نیم سال قرارداد خود به عنوان سرمربی جدید استقلال را به امضا رساند.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
رقبا چقدر خوشحالند ...
خداوندگار حاشیه-ست فرهاد ...
هیس نشون دادناش، در کنفرانس خبری شرکت نکردناش، توی اینستا پست گذاشتناش، بی موقع قهر کردناش، با م.ب گشتناش و ...

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد از معدود آدمهایی هست که هنوز هوادار دوستش داره...شاید از معدود دفعاتی هم باشه که شانس در خونه اشو زده، فرهاد واقعا باید قدر این موقعیت رو بدونه...تقریبا میشه گفت گزینه چندانی نداشتیم،خیلی از جدایی مجیدی از تیم نگذشته و تقریبا اکثر بازیکنا غیر علی کریمی حفظ شدن، معلوم نیست که دفعه بعدی برای فرهاد باشه، برای سه بار متوالی فرهاد آلترناتیو بوده:
شفر-مجیدی-استرا-مجیدی-فکری-مجیدی!
کاسه صبر هوادار لبریزه و جای هیچ کوتاهی و سهل انگاری نیست، فرهاد باید تیم رو جمع کنه و حواشی رو دور، بحثای فرعی رو هم بذاره کنار، خود من به شخصه تصورشم نمیکردم به این زودی ها فرهاد برگرده، بازیکن ها خسته ن و به بن بست تاکتیکی رسیدن البته اگر خودشون خودشونو به بن بست نرسونده باشن، ظاهرا مخالفانی چه در هیئت مدیره و چه در بین بازیکنا داره..کار راحتی نیست، باید از تمام داشته ها و نداشته هاش استفاده کنه...خلاصه دیگه این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست..امیدوارم باز هم مکرر در مکرر مشت های گره شدشو چه در دربی و چه در بازی آخر لیگ و چه در فینال حذفی و بازی آسیایی بازهم ببینیم...این گوی و این میدان آقای فرهاد مجیدی..امیدوارم تا اخر فصل دیگه شاهد تغییر سرمربی نباشیم

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرزاد مجیدی هم اومد...مظلومی هم ظاهرا میره....مظلومی واقعا مظلومه...همینطور فکری خیلی مظلومانه رفت

گمانه زنی ها:

-فراز کمالوند: مدیر فنی
-پیروز قربانی : دستیار اول
-فرزاد مجیدی: سرپرست تیم
-صالح مصطفوی: آنالیزور
-بهزاد غلامپور: مربی دروازه بانها

فراز کمالوند آدم کاربلدیه...من فقط از پیروز قربانی میترسم که کپسول حاشیه است!

Last edited:

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
فرزاد مجیدی هم اومد...مظلومی هم ظاهرا میره....مظلومی واقعا مظلومه...همینطور فکری خیلی مظلومانه رفت

گمانه زنی ها:

-فراز کمالوند: مدیر فنی
-پیروز قربانی : دستیار اول
-فرزاد مجیدی: سرپرست تیم
-صالح مصطفوی: آنالیزور
-بهزاد غلامپور: مربی دروازه بانها

فراز کمالوند آدم کاربلدیه...من فقط از پیروز قربانی میترسم که کپسول حاشیه است!
فرزاد که سرجهازی فرهاده، پیروز قربانی هم که انقدر خودشو به در و دیوار زد تا یه پستی بگیره...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرزاد که سرجهازی فرهاده، پیروز قربانی هم که انقدر خودشو به در و دیوار زد تا یه پستی بگیره...
الان اینو تو کامنتها خوندم کلی خندیدم:
یه بار از پیروز قربانی درباره مجیدی پرسیدن ، گفت نمیدونم چی گفته چون من بخش بانوان روزنانه ها رو نمیخونم ، الان میخواد دستیارش بشه
کلا موافق پیروز قربانی نیستم..کاش همون مجید نامجو مطلق بیاد

به به مبارکه..امیدوارم بتونه دل هوادارا رو شاد کنه
01578299.jpg

me22

Registered User
لایک‌ها
574
امیدوارم مجیدی بازهم با قهر ول نکنه بره!
فقط موفقیت استقلال برام مهمه و نه هیچ اسمی و نه حمایت از شخصی

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
احمد مددی:
  • یکی از خواسته های فرهاد مجیدی بازگشت میلیچ است و قرار شد ابتدا تامین منابع مالی شود و او به تهران برگردد.
  • سرمربی تیم هنوز لیستی به من نداده و در مورد شایعه جدایی دانشگر هم اصلا چیزی مطرح نبود.
  • زمین نفت تهرانسر زیر کشت رفته ولی یک روز با رعایت پروتکل شما را دعوت می‌کنم تا ببینید چه زمین خوب و استانداردی است.
  • یکی دو نفر دیگر در کادر فنی هستند که باید با آنها نهایی شود. فراز کمالوند هم در لیست مجیدی است ولی قرار است امشب لیست نهایی را به من ارائه بدهد.
  • بله من از آقای سراجی خواهش کردم پیروز قربانی را به به تیم ما منتقل کنند و او هم قول مساعد داد.

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
فراز کمالوند خیلی خوبه از اوناس بیاد و دلش با تیم باشه کسی جلوش نمیتونه شاخ بشه.همه رو با صحبت ضربه فنی میکنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فراز کمالوند خیلی خوبه از اوناس بیاد و دلش با تیم باشه کسی جلوش نمیتونه شاخ بشه.همه رو با صحبت ضربه فنی میکنه
سرمربی تیم شاهین بوشهره ولی خیلی ناراضیه از وضعیت تیمش..اومدنش 50-50 است..منم دوست دارم بیاد..ولی دعا میکنم پیروز قربانی نیاد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تازه اعلام آمادگی هم کرده....کاش بجاش مجید نامجو مطلق میومد....نمیدونم مجیدی رو چه حسابی اینو انتخاب کرده..شایدم برای تقویت خط دفاع بوده..ولی همونطور که گفتم کپسول حاشیه س

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مجید صالح گزینه خوبی بود برای کادر فنی تیم..نمیدونم وضعیتش چطوره الان و کجا داره کار میکنه

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
واقعا یکی مثل فراز کمالوند حاضر میشه سرمربیگری تیم شاهین بوشهر رو ول کنه و بیاد مدیر فنی فرهاد مجیدی وایسته؟ ایشالا که بیاد..احتمال داره باز هم پرویز مظلومی به عنوان سرپرست باقی بمونه که بنظرم اصلا برای این کار ساخته نشده..امروز اسم ستار همدانی و جواد قراب هم به گوشمون خورد....ضمنا بازیکن آزاد خوب کمه، فرهاد باید دست بجنبونه و سریعتر هم لیست بازیکنا و هم کادر فنی رو بده، شنبه 16 اسفند بازی داریم با فولاد نکونام!!

مجید صالح گزینه خوبی بود برای کادر فنی تیم..نمیدونم وضعیتش چطوره الان و کجا داره کار میکنه

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
تا یکی دو سال پیش دستیار بوده تو پیکان...ولی فکر کنم الان جایی سمتی نداره وخونه نشینه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا