• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
همه تیمهای شفر، استرا، فکری و مجیدی به فولاد نکونام باختن، شده گربه سیاه ما این فولاد!!!
بنظرم مجیدی باید بی گدار به آب نزنه و اول از همه یه نفر رو مامور کنه برای خنثی کردن حاشیه های نیمکت تیم حریف!
امروز بنظرم باید خیلی بسته بازی کنه، شاید بهتر باشه تیم رو بکشه عقب و صرفا چشم به فرارهای مهدی قائدی و دیاباته داشته باشه، فرشید اسماعیلی و رضاوند هم باید باشن...سیستم 4-4-2 برای این بازی شاید مناسب باشه... شاید فرشید باقری به این بازی کمک کنه..تو بازی امروز اصلا موافق حضور سیاوش یزدانی نیستم..اگر مظاهری مصدوم نباشه بهتره بجای حسینی، مظاهری تو دروازه بایسته..امیدوارم با تجربیاتی که فراد کسب کرده، امروز دیگه بتونه انتقام ما رو از این فولاد بگیره!

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
استقلال با فرهاد مجیدی قطعا از روز اول و بازی اول متحول نخواهد شد چرا که تغییر، احتیاج به زمان دارد و فرهاد هم باید خوب بداند که دیگر در استقلال فرصتی برای آزمون و خطا و تصمیمات غیرکارشناسی و نادرست نیست.
هواداران استقلال قطعا به شرطی به حمایت های فعلی خود از فرهاد و کادرش ادامه خواهند داد که ببینند مسیر آبی ها زیر نظر سرمربی جدید، مسیر درستی است و این مسیر، منتهی به نتیجه گرفتن هم خواهد شد.

خبرآنلاین

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
به برادرم؟!!
کمالوند میگه اومدم به برادرم کمک کنم. بابا ایول.. نگفته بودی داشِ فرهاد و مایی:)
یه هوادار خیر زودتر پیدا شه این پنجره مونو که سریع بسته شده زود باز کنه

فضول رو بردن جهنم، گفت هیزمش تره!

ترکیب استقلال مقابل فولاد:
رشید مظاهری، محمد دانشگر، سیاوش یزدانی، محمد نادری، وریا غفوری، احمد موسوی، مسعود ریگی، آرش رضاوند، فرشید اسماعیلی، شیخ دیاباته و مهدی قایدی

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
همه چیز آماده است تا ما فاصله مونو با صدر به حداقل برسونیم..اگر بچه بازی در نیارن!

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
تبریک میگم ناپلونی بردیم ولی بردیم.بیست دقیقه اول خوب نبودیم بعد از اون یمقدار بهتر شدیم و بعد از گل هم متاسفانه داغون بودیم

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تبریک میگم ناپلونی بردیم ولی بردیم.بیست دقیقه اول خوب نبودیم بعد از اون یمقدار بهتر شدیم و بعد از گل هم متاسفانه داغون بودیم
بعنوان یکی از مخالفین بازگشت مجدد فرهاد، معتقدم اصلا ناپلئونی نبود این برد !! صد در صد حقمون بود

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
عجب بردی... عجب شروعی.... عجب تیمی

نبردیم نبردیم نبردیم یهو نکونامو بردیم

سعید آذری رو بردیم

مخالفای فرهاد رو بردیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باریکلا به ارسلان. به محسن فروزان چنین پنالتی ای بزنی آی لاو یو داری. گیتارتو عشقه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پیروز قربانی تیکه انداخته که من وسط فصل تیممو رها نمیکنم.. باشو تو بمون تو تیمت سایپا.
نکونام هم گفته باختیم ولی گریه نمی‌کنیم... باشه تو گریه نکن عوضش گمونم خوب سوختید. آبو بریز... باختید بدم باختید!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بعنوان یکی از مخالفین بازگشت مجدد فرهاد، معتقدم اصلا ناپلئونی نبود این برد !! صد در صد حقمون بود

حقمون نبود !

برد انگیزه میده به فرهاد و تیمش

اما صد در صد حقمون نبود

فولاد سه امتیاز میتونست از ما و پیروزی بگیره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دم ریگی و موسوی گرم که دو تا گل مسلم رو کشیدن بیرون
مظاهری هم بد نبود.
نیمه اول ریگی فقط بازی میکرد
سیاوش فراتر از انتظار من بود
نیمه اول خیلی بد بودیم همش پاس به عقب
موسوی عالی بود
ارسلان خیلی فنی زد والا فروزان میگرفت پنالتی رو
بازی مهمی رو بردیم. هنوز باورم نمیشه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حقمون نبود !

برد انگیزه میده به فرهاد و تیمش

اما صد در صد حقمون نبود

فولاد سه امتیاز میتونست از ما و پیروزی بگیره
شاید من خیلی با تعصب بازی رو نگاه کردم اما ما یک فرصت صد در صد گلزنی رو هم از دست دادیم !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شاید من خیلی با تعصب بازی رو نگاه کردم اما ما یک فرصت صد در صد گلزنی رو هم از دست دادیم !
مالکیت نداشتیم

نیمه اول شانس باما یار بود

تک به تک ساسان
شوت پاتوسی میتونست نیمه اول کارو تمام کنه..

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تیمهای دیگه رو هم ببین
همه از ناپلونی ناپلونی تر میبرن
بذار ما هم همیشه ناپلونی ببریم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پیکان-استقلال(حذفی) 1399/12/21 17:30
ماشین سازی تبریز-استقلال(لیگ) 1399/12/27 16:00
استقلال-پیکان(لیگ) 1400/01/14 18:50

دیروز این شماره 13 فولاد خیلی رو نرو بود..همش خودش مینداخت زمین..گمونم آبشک بود..

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
والا بازی های قبلی خودمون رو دیدم و بازی دیروز رو با اینکه کادر فنی گفته به تیم چیزی اضافه نکردیم ، خیلی بازی تمیزتری انجام شد اونم مقابل فولاد !

انگاری زنجیر از پای بازیکنا باز شده بود و ازادانه تر و با انگیزه تر بازی میکردن ، اینو بدونید که بازی میتونست خیلی اعصاب خرد کن تر باشه ..

با یه چیزی که حال کردم عدم کش دادن اعتراض به قضاوت داور بود نمونش قایدی و فرشید اسماعیلی ، ای کاش دانشگر و نادری و یزدانی هم یاد بگیرن تا داور سوت نزده (حتی اگر داور بد قضاوت کرد )بازی کنن و واسه تیم دردسر درست نکنن ..

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
والا بازی های قبلی خودمون رو دیدم و بازی دیروز رو با اینکه کادر فنی گفته به تیم چیزی اضافه نکردیم ، خیلی بازی تمیزتری انجام شد اونم مقابل فولاد !

انگاری زنجیر از پای بازیکنا باز شده بود و ازادانه تر و با انگیزه تر بازی میکردن ، اینو بدونید که بازی میتونست خیلی اعصاب خرد کن تر باشه ..

با یه چیزی که حال کردم عدم کش دادن اعتراض به قضاوت داور بود نمونش قایدی و فرشید اسماعیلی ، ای کاش دانشگر و نادری و یزدانی هم یاد بگیرن تا داور سوت نزده (حتی اگر داور بد قضاوت کرد )بازی کنن و واسه تیم دردسر درست نکنن ..
یکی از تفاوتهایی که بازی دیروز نسبت به زمانی که محمود فکری سرمربی بود داشت این بود که میگن محمود فکری از مهدی قایدی خواسته بود که تو کارهای دفاعی هم شرکت کنه و این باعث میشد تحرک قایدی رو کم کنه، البته دیروز دیدم هم قایدی و هم دیاباته تو کارهای دفاعی هم شرکت میکرد ...شاید دلیلش نبود یه بازیساز خوب بود..ولی این درسته که بازیکنا راحتتر بازی میکردن...

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا