• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بیانات گهربار امیرخان...

«باشگاه استقلال به گل‌گهر نامه زد و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این باشگاه با من تماس گرفتند. حدود نیم ساعت با آنها حرف زدم اما با نامه رسمی باشگاه استقلال مخالفت شد. بارها گفتم با تمام وجود کار می‌کنم و دوست ندارم کارم را در یک تیم در وسط فصل رها کنم
«به فرهاد مجیدی تبریک می‌ گویم. همچنین از محمود فکری، استاد خودم پرویز مظلومی، صمد مرفاوی و حنیف عمران‌زاده تشکر کرده و به آنها خسته نباشید می‌گویم. این قانون فوتبال است و یک مربی اولین کاری که باید یاد بگیرد پیدا کردن درب خروج است. برای استقلال هم با کادر جدید آرزوی موفقیت می‌کنم.»

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
می‌گویند شما نه‌تنها استقلالی نیستید بلکه پرسپولیسی هستید! با این مسائل چگونه برخورد خواهید کرد؟

اصلا به این مسائل نمی‌پردازم. این حرف‌ها همیشه در شروع کار پیش می‌آید. فقط نمی‌دانم چطور پرسپولیسی هستم که خودم خبر ندارم؟ مربی پرسپولیس بودم؟ بازیکن پرسپولیس بودم؟ در این تیم فعالیت داشتم؟ وقتی هیچ فعالیتی با این تیم نداشتم چطور می‌توانم پرسپولیسی باشم؟ با این حال ترجیح می‌دهم اصلا به این مسائل نپردازم. ما می‌خواهیم در آرامش به کارمان ادامه دهیم. طبیعی است که حواشی این‌گونه را برای ما به وجود می‌آورند. بهتر است اصلا درمورد این مسائل صحبت نکنیم تا در شروع کار درگیر چالش نشویم.

فایل های ضمیمه

• 1615108653212.png
    1615108653212.png
    1.5 MB · نمایش ها: 5

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
می‌گویند شما نه‌تنها استقلالی نیستید بلکه پرسپولیسی هستید! با این مسائل چگونه برخورد خواهید کرد؟
یکم مصاحبه هاش داره زیاد میشه..البته طبیعیه..جوگیر شده حسابی..خودشم هنوز باورش نمیشه اومده استقلال...باز خدا رو شکر راضی شده نفر دوم وایسته....پیروز قربانی یک چهارم فراز هم افتخارات نداره حاضر نشد شرایط مجیدی رو بپذیره! امیدوارم فراز تا اخر با مجیدی رله باشه و کنتاکتی پیش نیاد و تو بردها و باخت ها یدست باشن و تقصیرا رو گردن هم نندازن! فراز کمالوند کوه تجربه است و حضورش تو استقلال غنیمته....از این بعد دوست دارم فراز کمتر دیده بشه و تمرکزشو رو کارش بذاره..یه چیزی در حد مجید صالح

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حتی قبل از اینکه در برنامه 90 اعتراف کنه هم اکثر فوتبال-دوستان میدونستن فراز پرسپولیسیه اما در فوتبال حرفه ای این حرفها معنی نداره !

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
راست میگه ها...از وقتی فرهاد اومده همه شاعر شدن!:)

+ شجاعیان یکی از بازیکنانی است که توسط فراز کمالوند در گسترش فولاد به فوتبال ایران معرفی شده

+واقعا میارزه با این قیمت یه بازیکن 34 ساله؟ همون سجاد آقایی رو حفظ کرده بودیم بهتر نبود؟

+جالبه..سیدمهدی رحمتی:
خیلی از دوستان عزیز که حتی مربی هم خود من هم بودند مثل امیر قلعه‌نویی در یک رفتار حرفه‌ای با من تماس گرفتند و درباره جذب یکی از بازیکنانم صحبت کردیم و من هم به ایشان گفتم که باید به باشگاه نامه بزنند و مکاتبه کنند؛ ما هم حاضریم تعامل داشته باشیم.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
استوری فراز کمالوند محشره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
عمو نصی شد سرپرست تیم
فرزاد مجیدی هم شد کمک سرپرست! دیگه این مدلی شو ندیده بودم! آدم یاد کمک خلبان میافته:)

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حالا محمود فکری بعد از جدایی از استقلال، برای نخستین بار در صفحه اینستاگرام خود پستی را منتشر کرده و نوشته است:
در جامعه ای كه نه نشانى از ايرانى بودنش و نه اسلامى بودنش مانده و بزرگترىن گناه پاكى و سلامت است. من خداى بزرگم را شكر میكنم به داده هاش و نداده هاش

پ.ن: اونم لابد من بودم که به کادر فنی فولاد فحاشی کردم :rolleyes: ای کاش همون موقع اخراجت میکردن ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فراز کمالوند چه استقلالی چه پرسپولیسی الان مدیر فنی تیم ماست....چی شده اینقدر نگران تیم ما هستید؟ ما خودمون قبول کردیم شما چرا دردتون اومده؟!!!!
در مورد محمود فکری هم یکی کامنت گذاشته : حاجی فحش های ایرانی اسلامیت رو هیچ وقت فراموش نمیکنیم!!!!! :)

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فراز معتقده تو خط دفاع کمبودی نداریم یعنی بازیکنای موجود میتونن حرفی تو آسیا داشه باشن؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
میگن ما از پونه بدش میاد در خونه ش سبز میشه!
آخه ما کجا و استادیوم ملک عبدالله کجا؟!!
بازی‌های آسیامون رو انداختن عربستان اونوخ تیم روبرو میره کشور آمیتاباچان!

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
خوب بودیم تو لحظاتی از بازی پاس های کوتاه و پیاپی داشتیم که ادم لذت میبره
مشکل گلزنی داریم تو حمله انچنان بچه ها هماهنگ نیستن دیاباته خیلی میومد عقب که خوب نیست و فرصت ها از دست میره به اینده امیدوارم بعد از مدتها یکم لذت بردیم از دیدن بازی
بچه ها همه خوب بودن ولی رضاوند نمیدونم چرا بازیش به دلم نمیشینه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
خیلی خوب بود
واقعا از اینرو به اونرو شده تیم
فرصتهای گلزنی زیادی رو از دست دادیم

کاملا تفاوت رو میشه فهمید تو این دو بازی ، یک بازی دیگه داریم قبل تعطیلات ...سه امتیاز بگیریم میریم برای تقویت .

دانشگر هم به نظرم باید اخراج شه از تیم

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اما تعویض احمد موسوی (مدافع) با ارسلان مطهری (مهاجم) در حالی که 2 گل جلو بودیم چندان درست به نظر نمیرسید و نزدیک بود کار دستمون بده ...
تعویض احمد موسوی با ارسلان مطهری (دقیقه 52)
گل ابراهیم صالحی برای پیکان (دقیقه 58)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تبریک بابت برد در جام حذفی
درسته بازیو ندیدم ولی تو همون خلاصه بازی که دیدم نهایتا دو سه تا دیگه باید میزدیم....

و میلیچ آمد....واقعا چرا یه سرمربی با بازیکنی به اسم میلیچ باید به مشکل بخوره؟ یکی از خصوصیات مربی موفق اینه که بتونه با همه بازیکنا خصوصا ستاره ها و خارجی ها کار کنه...تسلط به زبان یه فاکتور مهمه...یکی هم مثل دانشگر اگر تو زرد از آب دراومد، قبل از هر اقدامی خود باشگاه یا هوادارا باهاش برخورد میکنن

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا