اوهمثلا خلاصه بازی 4-1 مقابل همین فولاد ببین
در این حد
حتی تیم استرا هم در اون حد نبود
انتظار زیادی دارین از مجیدی
اوهمثلا خلاصه بازی 4-1 مقابل همین فولاد ببین
در این حد
اصلا به این مسائل نمیپردازم. این حرفها همیشه در شروع کار پیش میآید. فقط نمیدانم چطور پرسپولیسی هستم که خودم خبر ندارم؟ مربی پرسپولیس بودم؟ بازیکن پرسپولیس بودم؟ در این تیم فعالیت داشتم؟ وقتی هیچ فعالیتی با این تیم نداشتم چطور میتوانم پرسپولیسی باشم؟ با این حال ترجیح میدهم اصلا به این مسائل نپردازم. ما میخواهیم در آرامش به کارمان ادامه دهیم. طبیعی است که حواشی اینگونه را برای ما به وجود میآورند. بهتر است اصلا درمورد این مسائل صحبت نکنیم تا در شروع کار درگیر چالش نشویم.
یکم مصاحبه هاش داره زیاد میشه..البته طبیعیه..جوگیر شده حسابی..خودشم هنوز باورش نمیشه اومده استقلال...باز خدا رو شکر راضی شده نفر دوم وایسته....پیروز قربانی یک چهارم فراز هم افتخارات نداره حاضر نشد شرایط مجیدی رو بپذیره! امیدوارم فراز تا اخر با مجیدی رله باشه و کنتاکتی پیش نیاد و تو بردها و باخت ها یدست باشن و تقصیرا رو گردن هم نندازن! فراز کمالوند کوه تجربه است و حضورش تو استقلال غنیمته....از این بعد دوست دارم فراز کمتر دیده بشه و تمرکزشو رو کارش بذاره..یه چیزی در حد مجید صالحمیگویند شما نهتنها استقلالی نیستید بلکه پرسپولیسی هستید! با این مسائل چگونه برخورد خواهید کرد؟
حتی قبل از اینکه در برنامه 90 اعتراف کنه هم اکثر فوتبال-دوستان میدونستن فراز پرسپولیسیه اما در فوتبال حرفه ای این حرفها معنی نداره !میگویند شما نهتنها استقلالی نیستید بلکه پرسپولیسی هستید! با این مسائل چگونه برخورد خواهید کرد؟
خیلی از دوستان عزیز که حتی مربی هم خود من هم بودند مثل امیر قلعهنویی در یک رفتار حرفهای با من تماس گرفتند و درباره جذب یکی از بازیکنانم صحبت کردیم و من هم به ایشان گفتم که باید به باشگاه نامه بزنند و مکاتبه کنند؛ ما هم حاضریم تعامل داشته باشیم.
خیلی خوب بود
واقعا از اینرو به اونرو شده تیم
فرصتهای گلزنی زیادی رو از دست دادیم