• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این هم سند بازگشت میلیچ به ایران.....دلم برای شوتهای زیرطاقش تنگ شده بود..خوش اومدی میلیچ
127488.jpg
+از بازگشت به استقلال خوشحالم. صبرم تمام شده است. می‌خواهم دوباره در استقلال بازی کنم.
+جدایی از استقلال برای من خیلی سخت بود. در آستانه دربی از استقلال رفتم. فکر می‌کنم تصمیمم درست بود. نمی‌خواهم درباره گذشت حرفی بزنم. احترام خاصی برای فرهاد مجیدی قائل هستم. او مربی خوبی است. باشگاه استقلال آینده خوبی با مجیدی دارد.
+زمانی که مجیدی سرمربی شد برای من احترام خاصی قائل شد. امیدوارم بتوانم زحمات او را جبران کنم. دو ماه از تمرینات دور بودم، اما هر روز تمرین می‌کردم. زیر نظر مربی این کار را انجام می‌دادم.
+استقلال چهار امتیاز از سپاهان و پرسپولیس عقب است، اما مهم نیست. می‌توان این اختلاف را جبران کرد. تمام بازی‌های استقلال را دنبال می‌کردم. انرژی تازه‌ای در تیم دمیده شده است.
+ همیشه می‌خواهم صادق باشم. زمانی بوده که من ۱۰ ماه حقوق نگرفته بودم. استقلال حدود ۲۰۰ هزار دلار به من باید پرداخت می‌کرد، اما این موضوع عملی نشد. پول بلیت بازگشت به ایران را خودم دادم. مجیدی با من تماس گرفت و از من خواست تا به ایران برگردم. من هم آمدم.
+ رابطه من با مجیدی و کادر فنی خوب است. دلم برای بازیکنان و هواداران استقلال تنگ شده است.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
از لحاظ روانی خیلی خوب بود ))

جام حذفی بخوریم بهشون حال میده
بعید میدونم تو این وانفسای پول و بازیکن، اینو صرفا برای جنگ روانی رو تیم روبرو خریده باشن..خصوصا اینکه فراز کمالوند هم نظر میده رو بازیکن
در جایی که قاسمی نژاد با انتقالش به مشکل خورده و مجتبی حقدوست رو هم ذوب اهن آزاد نکرده، شاید چاره ای نداشتن بجز خرید آرمان رمضانی...تنها پوئن مثبتش قد 194 سانتی آرمان رمضانی هست که میتونه از روی نیمکت بهتر دیده بشه!!!..مگر اینکه فرهاد و فراز براش برنامه داشته باشن........ولی حیف سجاد آقایی!!!!

تنها عمل موثر آرمان رمضانی به دیدار مقابل الشارجه برمی‌گردد که با ضربه سر مهدی عبدی را در موقعیت گلزنی قرار داد تا یک پاس گل به نامش ثبت شود.

باشگاه پرسپولیس درباره او نوشته: «آرمان بازیکنی با اخلاق و به لحاظ تاکتیکی، مهاجمی آینده‌دار به حساب می‌آید اما به اصطلاح فوتبالی‌ها، توپ برای او نچرخید تا باعث از بین رفتن شانس ادامه حضورش در پرسپولیس شود. در فضایی دوستانه و به دور از تنش و جنجال با آرمان خداحافظی می‌کنیم و برایش آرزوی موفقیت در دوران فوتبال داریم. امیدواریم باردیگر این بازیکن مودب بتواند با ارائه بازی‌های خوب در لیگ برتر، اقبال بازگشت به پرسپولیس را به دست بیاورد.»

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

me22

Registered User
لایک‌ها
574
اومدن کمالوند رو به فال نیک میگیرم، قبولش دارم واقعا.

درباره نقل و انتقالات یکم متعجب شدم. داریم مهاجم میخریم در حالی که مدافعان تیم ما واقعا در حد لیگ ایران هم نیستن چه برسه آسیا و این گروه!
واقعا گل‌هایی که میخوریم خیلی بچگانه‌ست، از لحاظ اسم روی نیمکت، مدافع‌های خوبی داریم اما در عمل در حد محلات!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اخراجیها:
1.محمد دانشگر
2.عارف غلامی
3.فرشید باقری

فقط نمیدونم با پنجره بسته چه جوری دارن دفاع رو خلوت میکنن و هی مهاجم میخرن؟؟؟
درسته دیگه چوب خط دانشگر پر شده ولی تیم دفاع میخواد.
نکنه دیاباته و ارسلان رو میخوان بذارن دفاع؟؟!!
دانشگر گل 3 امتیازی و دربی کم نزده برامون. ... کاش میشد ریست فاکتوری دانشگر رو فعال کنی اخلاقش خوب شه!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
همچین بد هم نیستا....ممد دانشگر و فرشید باقری رو بدیم، میلاد جهانی رو از ذوب اهن بگیریم..اونا هم چراغ سبز نشون دادن....فقط موندم گلای تو دربی رو کی بزنه برامون؟ کی برامون مثل لات ها شادی بعد گل کنه؟:) فقط امیدوارم دانشگر سر از تیم روبرو در نیاره!!! بنظرم بهتره مجیدی رگ خوابشو بدست بیاره و ادمش کنه و نگهش داره

که شنیده می‌شود مدیران استقلال بر سر انتقال هافبک سپاهان به توافق رسیده‌اند و رضا میرزایی به زودی آبی‌پوش خواهد شد. باشگاه سپاهان هنوز درباره این انتقال احتمالی واکنش نشان نداده است.

فکر کنم یه نفر باید ورودی خروجی ها و خریدهای تیم رو مدیریت کنه....بعضی از خریدا خیلی طولانی شد..

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دانشگر گل 3 امتیازی و دربی کم نزده برامون. ... کاش میشد ریست فاکتوری دانشگر رو فعال کنی اخلاقش خوب شه!
دانشگر اصلا دفاع خوبی هم نیست
بسیار هواس پرت

این و غلامی شدیدا مشکل تمرکز دارن ..

کاش میشد پژمان برگردوند ، یک بزرگتر نیاز داره این دفاع

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اینا رو برای خالی نبودن عریضه میخرن یا واقعا مطابق با برنامه کادر فنیه؟

بازیهای امسال سپاهان دیدیم

رضا میرزایی خیلی سرعتی هست و حمل توپش خیلی خوبه

ذخیره خوبی هست

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دانشگر اصلا دفاع خوبی هم نیست
بسیار هواس پرت

این و غلامی شدیدا مشکل تمرکز دارن ..

کاش میشد پژمان برگردوند ، یک بزرگتر نیاز داره این دفاع
گل های 3 امتیازی حساسی میزنه دانشگر..میترسم از استقلال بره بشه سرخیو راموس!!

این کارا همون یه چیکه انگیزه ای که بازیکن داره رو از بین میبره..اگر قانونا بازیکن حق انتخاب نداره پس اینکارا چیه؟ بزنید پس کله اش بفرستید اصفهان..اگر هم حق انتخاب داره چرا اول با خودش در میون نمیذارید و بعد رسانه ای کنید؟
پ.ن: بنظرم نقل و انتقالات باشگاه یکم زیادی گرد و خاک کرده و رسانه ای شده...بیشتر شبیه دشمن تراشیه تا نقل و انتقالات!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

صیادمنش در خصوص علت جدایی‌اش از باشگاه استقلال اظهار داشت:
من در تمامی مصاحبه‌هایم این را گفته‌ام که وقتی از استقلال جدا شدم واقعا مصدوم بودم. اولین بار در بازی با فولاد مصدوم شدم، دو ماه از میادین دور بودم. زمانی هم که برگشتم دقیقا قبل از بازی با الهلال در قطر بود که متاسفانه دوباره از همان ناحیه قبلی(همسترینگ)مصدوم شدم. اگر دقت کرده باشید این اتفاق برای چندین بازیکن دیگر هم رخ داده است. مثلا سیاوش یزدانی که یکی از دوستان بسیار خوب خودم هم است چندین بار از این ناحیه مصدوم شده است. دلیل بازی نکردن من فقط مصدومیت بود. حتی می‌توانید این را از دکتر نوروزی هم سوال کنید و بپرسید که من چقدر دوست داشتم برای استقلال بازی کنم و ریکاوری شوم ولی نشد.
وی در مورد اینکه دوست داشت از استقلال جدا شود یا خیر گفت: استقلال باشگاه بزرگ پرطرفداری است ولی قطعا دوست داشتم که ترنسفر شوم تا بتوانم در اروپا فوتبالم را ادامه دهم. بخش اصلی این اتفاق هم توسط باشگاه استقلال پس از مذاکره با باشگاه ترکیه‌ای رقم خورد همه چیز تمام شده بود. بعد از آن که من از این موضوع مطلع شدم دیدم که شرایط خوبی است بنابراین تصمیم گرفتم که آن را بپذیرم. وگرنه ترنسفر شدنم به ترکیه هیچ ربطی به حواشی ایجاد شده پشت سرم و بازی نکردنم برای استقلال ندارد.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پیروز قربانی که دوباره داره میاد؟؟؟!!! اَه!!!

فایده آرمان رمضانی از قول فرارو:
آرمان رمضانی در لیست ابتدای فصل فرهاد نیز حضور داشت، اما پس از استعفای این سرمربی و حضور فکری در استقلال این انتقال کنسل شد. اگر نگاهی به کادرفنی استقلال بیاندازیم بعد از فرهاد به نام فراز کمالوند می‌رسیم. این مهاجم‌ها در دستگاه تاکتیکی فراز کمالوند و هم دوره هایش جایگاه ویژه‌ای دارند. فراز از مکتبی می‌آید که معتقد است این بازیکنان مناسب زمانی هستند که بازی گره می‌خورد و تیم باید فقط روی توپ‌های بلند به گل برسد. در شیوه‌ای که فراز کمالوند می‌پسندد، مهاجمی مثل آرمان رمضانی می‌تواند در دقایقی که بازی گره می‌خورد، در ایستگاهی‌ها و ارسال‌های بلند، به اصطلاح روی مدافعان حریف خراب شود و همبازیانش را در موقعیت گل قرار بدهد. تصور کنید، یک مهاجم قد بلند در محوطه جریمه حضور داشته باشد، دست کم دو مدافع حریف ناچارند با او برای دور کردن توپ بلند شوند و این یعنی در ریباند احتمالی، تیم مهاجم، یک بازیکن اضافه و شانس بیشتر برای تصاحب توپ دارد. همچنین بازیکنانی با این فیزیک، به خاطر گام‌های بلندشان می‌توانند با دویدن در عرض، تمرکز و تراکم خط دفاعی حریف را به هم بریزند.
استقلال شیخ دیاباته را به عنوان یک مهاجم بلند زن دراختیار دارد، اما از آن جایی که دیاباته بر خلاف استایلش بسیار شکننده است، آرمان می‌تواند آلترناتیو خوبی برای شیخ باشد. حتی این احتمال هم وجود دارد اگر کار استقلال خیلی گره بخورد آبی‌ها از دو مهاجم بلند زن استفاده کنند. دست فرهاد و فراز با آرمان برای این تغییرات بازتر است.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
محمد دانشگر در تماس هایی که با یحیی گل محمدی داشته از او خواسته زمینه انتقالش را به پرسپولیس فراهم کند

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
محمد دانشگر در تماس هایی که با یحیی گل محمدی داشته از او خواسته زمینه انتقالش را به پرسپولیس فراهم کند
آتیشی بود که خود مجیدی زیرشو روشن کرد...دانشگر موندنش تو استقلال دیگه فایده ای نداره..مگر اینکه مقصد بعدیش رو باشگاه تعیین کنه

الله اکبر!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
آتیشی بود که خود مجیدی زیرشو روشن کرد...دانشگر موندنش تو استقلال دیگه فایده ای نداره..مگر اینکه مقصد بعدیش رو باشگاه تعیین کنه
یحیی بازیکن های سابقشو میگیره.. با بازیکن جدید نمیتونه کارکنه

نمیگیرش

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یحیی بازیکن های سابقشو میگیره.. با بازیکن جدید نمیتونه کارکنه

نمیگیرش
امیدوارم...
ولی ظاهرا قضیه جدی شده!!!!

Last edited:

me22

Registered User
لایک‌ها
574

من با موندن دانشگر موافق نیستم حتی اگر گل دقیقه نودی بزنه.
نظم و انضباط یه جور سرمایه‌گذاری بلندمدته برای تیم؛ همون‌کاری که برانکو سه چهار سال پیش کرد و الان هم بقیه مربی‌ها دارن نونش رو میخورن. بازیکن‌های خیلی بزرگتر از دانشگر رو کنار گذاشت بخاطر بی‌انضباطی که انتقاد شد بهش ولی نتیجه‌ش رو دید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا