چکار کردن که خسته ن؟ باید نیمه اول هم مثل نیمه دوم بازی میکردن.. الان ما تو نیم فصل دومیم و وقت برداشته... حق اشتباه ندارنتبریک میگم بردیم.من فکر میکنم بچه ها خسته ن یکم.تیم شاداب نیست به امید بازی های بهتر در اینده
دیاباته هم اینقدر بازی نکرد که ژستد بازی کرده... آخه گلم نمیزنه بدبختی!! .. فرهاد باید یکم مرخصی بده به ژستد
من آرمان رمضانی یا ارسلان رو از ژستد موثرتر میدونم!
من که نیمه دوم بازیو دیدم... کمک داور چهارم بیشتر از ژستد تحرک داشت.. نیمه اول چکار کرده؟ژستد تمام نبرد های هوایی رو میبره و قشنگ توپ پخش میکنه ، اتفاقا این بازی چند صحنه قشنگ از بازیش دیدم ....
تبریک میگم بردیم.من فکر میکنم بچه ها خسته ن یکم.تیم شاداب نیست به امید بازی های بهتر در اینده
من که نیمه دوم بازیو دیدم... کمک داور چهارم بیشتر از ژستد تحرک داشت.. نیمه اول چکار کرده؟
کلا نیمه دوم استقلال تیکی تاکا بازی کرد. من که لذت بردم. سید عالی بود.. ولی نزدیک بود دقایق آخر گل بخوریمنفس تنگی حاصل از کرونا به این زودیا از بین نمیره ، این بازی چند صحنه خیلی خوب از پاسکاری داشت من که لذت بردم ، توپ رو بلافاصله منتقل میکردن که بازیکنای ذوب با اینکه انگیزه خوبی داشتن گیج میشدن ...
کلا نیمه دوم استقلال تیکی تاکا بازی کرد. من که لذت بردم. سید عالی بود.. ولی نزدیک بود دقایق آخر گل بخوریم
ژستد تو نیمه دوم فروغی نداشت.. من که چیزی ندیدم
من انتظارم از ژستد خیلی بیشتر از چندتا پاسکاری ساده بود... بقیه هم کرونا گرفته بودن
ژستد بدرد استقلال تو این شرایط نمیخوره. ما یکیو میخوایم در حد تیام که به همین ذوب آهن گل زد