با کمال احترام ، با کلمه کلمه پستتون مخالفم! (شدم شبیه بعضی کاربرای بن شده
دوست عزیز باز هم میگم:
ژستد جلو بازی میکنه پس فوروارده، پس باید گل بزنه!!!
با محو کردن بازیکن حریف و پاس گل دادن و سرمربی تشخیص داده این خوب جا گیری کنه بحث رو منحرف نکنیم...مهاجمی که گل نزنه بدرد نیمکت میخوره..دیاباته و تیام رو یادتون بیارید...من یه همچین انتظاری از ژستد دارم..والا قایم موشک بازی که همه بلدن...
از اول شروع میکنماصلا چرا خریدیمش ؟
همین ارسلان چرا مربی تشخیص داد که بازیکن نود دقیقه ای نیست و افت شدیدی میکنه ؟
مسئله عادت کردنه ، وقتی شما میبینی تیم از زمین خودمون بیرون میاد و تو زمین حریف قشنگ پرس میکنه بعد از یکمدت چشمت و ذهنت عادت میکنه به این خوب بودن و سطح انتظاراتت بالاتر میره
ژستد در تیم های مطرحی بازی کرده که مربی های بنامی هم داشته و از تجربه بالایی برخورداره با سی و سه سال سن قدرت بدنیش از خیلی از بازیکنامون بهتره ، بنظر من انتظار مجیدی از ژستد قبل از گلزنی مسائل فنی دیگه ای هست و الا اگر به دید من و شما باشه ارسلان مطهری رو تو ترکیب اصلی وارد زمین میکردیم
بازم همین ژستد ۳۳ ساله با ۱۳ بازی که واسمون انجام داده دو گل زده و دو پاس گل داده !
یادتون باشه دست مجیدی اونقدرها هم باز نیست و نمیتونه هر بازیکنی که دلش خواست رو جذب کنه ، مثل یه تیمی که به میلیون دلار از صندوق اشتغالزایی محرومان بدهی هاشو پرداخت میکنه یا برای فسخ یه بازیکن ۳۱ ساله با یه تیم عربی ۱۶ میلیارد ناقابل غیر از قرار داد خودش پول میده !
و ما نتونستیم ژان کارلوس رو به خدمت بگیریم ...
من مقصر نیستم..من اگر بودم بازیکن دیگه ای میخریدم..من الان منتقد ژستد هستم و شما مدافعش..اصلا چرا خریدیمش ؟
من بحثم ژستد هست..اینکه ارسلان 90 دقیقه ای هست یا تیم خوب پرس میکنه بحث جدایی هست، من میگم ژستد باید گل بزنههمین ارسلان چرا مربی تشخیص داد که بازیکن نود دقیقه ای نیست و افت شدیدی میکنه ؟
مسئله عادت کردنه ، وقتی شما میبینی تیم از زمین خودمون بیرون میاد و تو زمین حریف قشنگ پرس میکنه بعد از یکمدت چشمت و ذهنت عادت میکنه به این خوب بودن و سطح انتظاراتت بالاتر میره
هنر کرده! همین رو هم انجام نمیداد! ژستد باید گل بزنه!بازم همین ژستد ۳۳ ساله با ۱۳ بازی که واسمون انجام داده دو گل زده و دو پاس گل داده !
اینم از اون حرفها بود...چطور یامگا رو خریدیم..شکر خدا این فصل دست مجیدی به اندازه کافی باز بود..نمونه اش آمانوف، ژستد و یامگا..حساب بقیه تیمها جداست..ولی آجورلو داره هم خوب درآمدزایی میکنه و هم صرفه جویی..نمونه بارز صرفه جویی رشید مظاهرییادتون باشه دست مجیدی اونقدرها هم باز نیست و نمیتونه هر بازیکنی که دلش خواست رو جذب کنه ، مثل یه تیمی که به میلیون دلار از صندوق اشتغالزایی محرومان بدهی هاشو پرداخت میکنه یا برای فسخ یه بازیکن ۳۱ ساله با یه تیم عربی ۱۶ میلیارد ناقابل غیر از قرار داد خودش پول میده !
هر قرارادادی دو طرفه است..خود بازیکن هم باید بخواد که بیاد...بازم من و حتی تیم در قضیه ژان کارلوس مقصر نیسست!!و ما نتونستیم ژان کارلوس رو به خدمت بگیریم ...
دوست عزیز باز هم میگم:
ژستد جلو بازی میکنه پس فوروارده، پس باید گل بزنه!!!
با محو کردن بازیکن حریف و پاس گل دادن و سرمربی تشخیص داده این خوب جا گیری کنه بحث رو منحرف نکنیم...مهاجمی که گل نزنه بدرد نیمکت میخوره..دیاباته و تیام رو یادتون بیارید...من یه همچین انتظاری از ژستد دارم..والا قایم موشک بازی که همه بلدن...