• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
با کمال احترام ، با کلمه کلمه پستتون مخالفم!:) (شدم شبیه بعضی کاربرای بن شده:)
اصلا چرا خریدیمش ؟

همین ارسلان چرا مربی تشخیص داد که بازیکن نود دقیقه ای نیست و افت شدیدی میکنه ؟

مسئله عادت کردنه ، وقتی شما میبینی تیم از زمین خودمون بیرون میاد و تو زمین حریف قشنگ پرس میکنه بعد از یکمدت چشمت و ذهنت عادت میکنه به این خوب بودن و سطح انتظاراتت بالاتر میره

ژستد در تیم های مطرحی بازی کرده که مربی های بنامی هم داشته و از تجربه بالایی برخورداره با سی و سه سال سن قدرت بدنیش از خیلی از بازیکنامون بهتره ، بنظر من انتظار مجیدی از ژستد قبل از گلزنی مسائل فنی دیگه ای هست و الا اگر به دید من و شما باشه ارسلان مطهری رو تو ترکیب اصلی وارد زمین میکردیم

بازم همین ژستد ۳۳ ساله با ۱۳ بازی که واسمون انجام داده دو گل زده و دو پاس گل داده !

یادتون باشه دست مجیدی اونقدرها هم باز نیست و نمیتونه هر بازیکنی که دلش خواست رو جذب کنه ، مثل یه تیمی که به میلیون دلار از صندوق اشتغالزایی محرومان بدهی هاشو پرداخت میکنه یا برای فسخ یه بازیکن ۳۱ ساله با یه تیم عربی ۱۶ میلیارد ناقابل غیر از قرار داد خودش پول میده !

و ما نتونستیم ژان کارلوس رو به خدمت بگیریم ...
از اول شروع میکنم
اصلا چرا خریدیمش ؟
من مقصر نیستم..من اگر بودم بازیکن دیگه ای میخریدم..من الان منتقد ژستد هستم و شما مدافعش..
همین ارسلان چرا مربی تشخیص داد که بازیکن نود دقیقه ای نیست و افت شدیدی میکنه ؟

مسئله عادت کردنه ، وقتی شما میبینی تیم از زمین خودمون بیرون میاد و تو زمین حریف قشنگ پرس میکنه بعد از یکمدت چشمت و ذهنت عادت میکنه به این خوب بودن و سطح انتظاراتت بالاتر میره
من بحثم ژستد هست..اینکه ارسلان 90 دقیقه ای هست یا تیم خوب پرس میکنه بحث جدایی هست، من میگم ژستد باید گل بزنه

بازم همین ژستد ۳۳ ساله با ۱۳ بازی که واسمون انجام داده دو گل زده و دو پاس گل داده !
هنر کرده! همین رو هم انجام نمیداد! ژستد باید گل بزنه!
یادتون باشه دست مجیدی اونقدرها هم باز نیست و نمیتونه هر بازیکنی که دلش خواست رو جذب کنه ، مثل یه تیمی که به میلیون دلار از صندوق اشتغالزایی محرومان بدهی هاشو پرداخت میکنه یا برای فسخ یه بازیکن ۳۱ ساله با یه تیم عربی ۱۶ میلیارد ناقابل غیر از قرار داد خودش پول میده !
اینم از اون حرفها بود...چطور یامگا رو خریدیم..شکر خدا این فصل دست مجیدی به اندازه کافی باز بود..نمونه اش آمانوف، ژستد و یامگا..حساب بقیه تیمها جداست..ولی آجورلو داره هم خوب درآمدزایی میکنه و هم صرفه جویی..نمونه بارز صرفه جویی رشید مظاهری
و ما نتونستیم ژان کارلوس رو به خدمت بگیریم ...
هر قرارادادی دو طرفه است..خود بازیکن هم باید بخواد که بیاد...بازم من و حتی تیم در قضیه ژان کارلوس مقصر نیسست!!

دوست عزیز باز هم میگم:
ژستد جلو بازی میکنه پس فوروارده، پس باید گل بزنه!!!
با محو کردن بازیکن حریف و پاس گل دادن و سرمربی تشخیص داده این خوب جا گیری کنه بحث رو منحرف نکنیم...مهاجمی که گل نزنه بدرد نیمکت میخوره..دیاباته و تیام رو یادتون بیارید...من یه همچین انتظاری از ژستد دارم..والا قایم موشک بازی که همه بلدن...

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بنظرم بهتره منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه ، باید دید ژستد انتظارات سرمربی رو چطور برآورده میکنه ، هر چند من بعنوان هوادار از عملکردش راضیم ناگفته نماند من خودم اومیکرون گرفتم و میفهمم بدن چقدر تحلیل میره به حدی که با یک پیاده روی تند دچار نفس تنگی میشم ، در تعجبم چطور یک بازیکن خارجی غیرت میذاره و نود دقیقه تمام تلاشش رو برای موفقیت تیم انجام میده

در نهایت به این استقلال باید افتخار کرد ، تیمی که تو روزهای بدش هم نتیجه لازم رو کسب کرده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بنظرم بهتره منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه ، باید دید ژستد انتظارات سرمربی رو چطور برآورده میکنه ، هر چند من بعنوان هوادار از عملکردش راضیم ناگفته نماند من خودم اومیکرون گرفتم و میفهمم بدن چقدر تحلیل میره به حدی که با یک پیاده روی تند دچار نفس تنگی میشم ، در تعجبم چطور یک بازیکن خارجی غیرت میذاره و نود دقیقه تمام تلاشش رو برای موفقیت تیم انجام میده

در نهایت به این استقلال باید افتخار کرد ، تیمی که تو روزهای بدش هم نتیجه لازم رو کسب کرده
ما هم به این تیم دوست داشتنی افتخار میکنیم
نه تنها الان بلکه همیشه
و قدردان تمامی زحمات کادر فنی و تک تک بازیکنا هستیم
تا همینجا هم در کل عالی بودن
ولی ژستد باید گل بزنه:)

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
ذوب شدگان آتیشی شدن علیه فرهاد بیانیه دادن ...

خوب همه یادگرفتن زارت و زارت بیانیه میدن ...

samanni

Registered User
لایک‌ها
725

کیا؟چی گفتن؟باور کنید این کارها همه طرح و نقشه اس.خوبه هنو فرهاد نتیجه گرفت.اگه نتیجه نمیگرفت چیکار میکردن.برا ارسلان حاشیه بسازن که چرا فیکس نیست ژستد چرا گل نمیزنه تیم چرا زیبا بازی نمیکنه و...خب چی میخوایم از یک تیم؟همین ارسلان چهار روز دیگه گرفتار حاشیه نشه خوبه.بهرحال حرفها رو ادم تاثیر میزاره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

سرمربی تیمشون حمله کرده و هر چی خواسته به مجیدی گفته...
بنظرم این نشون میده تیم ما دیروز خوب عمل کرده و اظهار نظر مجیدی هم دندانشکن بوده! خوب جوابشونو با همون نصف جمله داده..دمش گرم
فقط شما به یاد بیارید یه بار این آقای تارتار جلوی پیروزی اینجوری با چنگ و دندون بازی کرده باشه! خوب تیمی رو بردیم..نوش جونمون

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سایت ورزش 3 هستند، دارن راهکارهای بردن استقلال رو به بقیه تیمها اموزش میدن و البته مجیدی رو میبرن گوشه رینگ!:

بردن استقلال در لیگ امسال نیازمند خلاص شدن از فشار بی‌امان آبی‌ها در زمین حریف است. تیمی که بتواند خود را به زمین استقلال برساند و در آنجا بماند. نه همچون ذوب آهن که وقت زیادی را صرف در آوردن توپ از زمین خودی و رساندن آن به منطقه دفاعی استقلال می‌کرد.
هر چند نمی‌توان با اطمینان از پاسخگو بودن این سبک بازی استقلال تا پایان فصل گفت اما بردن این استقلال هم با سبک بازی همیشگی و فرمول‌های نخ‌نما شده‌ی تاکتیکی در لیگ برتر به راحتی امکان‌پذیر نیست. چه بسا در مقابل این استقلال باید کمی ساده‌تر بازی کرد. چه بسا لازم باشد زیر توپ زد، پاس بلند داد و جلوه‌گری تاکتیکی را فراموش کرد.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من بیانیه ذوب رو نخونده بودم ولی خیلی آسمون به ریسمون بافته بودن ظاهرا... برای چی برای جبران باختتون میخواید مجیدی رو در مقابل مردم اصفهان قرار بدید ؟!!آخه شقایق چه ربطی داره به گودرز؟!!!
خوبه که باشگاه ما هم سرش درد میکنه برای اینکارا....

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد یه نیم خط جمله آخر مصاحبه اش گفت، ببین چه آتیشی براه انداخته!:) دو تا بیانیه، تارتار، چینی، ستارهمدانی و.....فرهاد جان وقت کردی بازم از این جمله ها بگو داداش:)

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
حالا خدایی جواب کوبنده ای داد فرهاد
همه جاشون سوخته

قشنگ مشخصه این بیانیه ی ذوبی ها کار خود تارتاره ...

جالب اینکه همه دارن این بیانیه رو به تمسخر میگیرن ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
قابل توجه ذوبیا:ا اگر خیلی ناراحتید که فرهاد گفته توپ رو ببرید اصفهان، میخواید توپ رو بیارید تهران:)

باشه بابا تو خوبی!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
شکر خدا الان تو هر تیم لیگ برتری یه نماینده داریم!!!! میگم یوخ بلای جونمون نشن اینا؟
به این تیما تو نیم فصل دوم بازیکن دادیم: {فولاد-گل گهر-سپاهان- هوادار- نساجی-آلومینیوم-پدیده}

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
علی چینی از همه بهتر خدایی حرف زده
اون چیزی که من میبینم خدانکنه یه باخت بیاریم همه از غار بیرون میان

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
جعفر هم عالی بوده

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بنظر شما منطقیه یه بازیکن رو از فرانسه با هزینه قابل توجه بکشونیم بیاریم بیشتر از 10 تا بازی هم فیکس بازی کنه اونوقت کادر فنی ازش انتظار گلزنی نداشته باشه؟؟!!!
حرف عجیب غریبی بود

دفاعمون بهترین گلزن هستش ، مهاجما گل نمیزنن

انتظار گلزنی نداره کادر فنی! دو مهاجم طلا رو پارسال کادر فنی ول کرد رفت!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حرف عجیب غریبی بود

یعنی چی؟ من که میگم وظیفه ژستد گل زدنه حرف عجیب و غریبیه؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کلا همه زوم کردن رو استقلال! همه منتظرن این تیم زمین بخوره!!! فرهاد بیاد پاشنه های کفشش رو محکم بکشه و منتظر اتفاقات ریز و درشت بعدی باشه...هفته های سختی رو در پیش رو داریم..امیدوارم از همه مشکلات سربلند بیرون بیاییم و قهرمان بشیم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
حرف عجیب غریبی بود

تاکتیک اصلی کادرفنی امسال نباختن و گل نخوردن هست و موفق هم بوده تو همچین آرایشی مهاجم باید دونده باشه که هم تو حمله باشه و هم تو دفاع
چیزی که ما میبینیم فعلا مربی موفق بوده و هوادار هم از کادر فنی راضیه پس نتیجه اینه که بازیکن عملکرد بدی نداشته از اونور هم بهترین خط حمله رو داریم!!! بهترین خط حمله هم یعنی تیم تو فاز هجومی هم عملکرد خوبی داشته

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا