• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مثلا چی میشد فرهاد اون قاسمی نژاد رو تا آخر فصل نگه میداشت و تو این بازی هم بهش بازی میداد

یعنی اگر فصل قبل هم قایدی وسط فصل میگفت میخوام برم بهش اجازه می‌داد؟ تو مصاحبه دیروز فرهاد گفته هر کی دلش با استقلال نیست بره! خیلی از روی شکم سیری حرف می‌زد.. من احتمال دادم خیال میکنه قهرمان لیگ برتر شده!
گفتم امروز بازیو باختیم ولی خدا رو شکر بردیم و خدا رو شکر که فرهاد به اینا نمیبازه!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

فرهاد مجیدی تبدیل به اولین سرمربی تاریخ لیگ برتر شد که با حضور در کمتر از ۵۰ بازی روی نیمکت مربیگری، به رکورد حداقل 100 امتیاز رسیده است. علیرغم اشکالات قابل توجه به سبک بازی استقلال در هفته های اخیر، فرهاد مجیدی تیم قابل احترامی ساخته که بر هر نحوی موفق به کسب سه امتیاز می شود و این شاید مهم ترین ویژگی برای یک تیم قهرمان است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد رکورد 100 امتیازی زده با کمتر از 50 تا بازی
17 تا بازی نباختیم
ولی اگر امسال جام نگیریم اینا هیچ ارزشی ندازه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حسین زاده گفته دیگه چکار کنیم که از ما گلایه نکنید؟
هیچی عجالتا شما فرصت کردی یه گل برای ما بزن!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
به فرهاد میگن ذوبیا معتقدن ما بهتر بازی کردیم و 90 دقیقه توپ دست ما بود
فرهاد میگه میتونن توپ رو با خودشون ببرن اصفهان!!
یه همچین سرمربی جنتلمن و بانمکی داریم ما:)

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من که نیمه دوم بازیو دیدم... کمک داور چهارم بیشتر از ژستد تحرک داشت.. نیمه اول چکار کرده؟
هیچ خاصیتی نداره ! دیاباته توپ دستش میرسید تبدیل به گل میشد یا پنالتی میگرفت ! حداقل بازی های مهم نجاتمون میداد ..

فرهاد با ژستد یک رو دروایسی داره !

ارسلان اورد تو زمین یک موقعیت خیلی عالی درست کرد ! که ژستد تو 88دقیقه نتونست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
هیچ خاصیتی نداره ! دیاباته توپ دستش میرسید تبدیل به گل میشد یا پنالتی میگرفت ! حداقل بازی های مهم نجاتمون میداد ..

فرهاد با ژستد یک رو دروایسی داره !

ارسلان اورد تو زمین یک موقعیت خیلی عالی درست کرد ! که ژستد تو 88دقیقه نتونست
مهاجم گلزن اسمش روشه! این ژستد هیچ فایده ای نداشته برامون جزاینکه یه پنالتی گل کرده
از همه عجیبتر اصرار فرهاد به فیکس بازی دادن ژستده!! گاو نر شیر نمیده حالا تو هی بدوشش!!!
قاسمی نژاد از ژستد بهتر بازی کرد تو بازی‌های قبلی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
مهاجم گلزن اسمش روشه! این ژستد هیچ فایده ای نداشته برامون جزاینکه یه پنالتی گل کرده
از همه عجیبتر اصرار فراد به فیکس بازی دادن ژستده!! گاو نر شیر نمیده حالا تو هی بدوشش!!!

تصمیم فرهاد هست دیگه ! مهاجم 35 ساله قرضی میده و جوان هارا آزاد میکنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بردن این بازی از نون شب واجب‌تر بود.. نان پدر حلالت کوین یامگا

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بازی دادن به حردانی ریسک بالایی داشت
ولی خب راه افتاد شکر خدا
همینطور آمانوف.. اگر اشتباه نکنم بازی بعدمون با فجرسپاسی باشه بهتر تو ترکیب جا میفتن این دو تا تازه وارد

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
منم با ژستد موافقم گلزن نیست
اما کادر فنی هم ازش انتظار گلزنی نداره و هدفشون دوندگی و شرکت هم در دفاع و هم در حمله است. واقعیت اینه که از پس این کار به بهترین شکل بر اومده. قدرت بدنی فوق العاده ای داره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
منم با ژستد موافقم گلزن نیست
اما کادر فنی هم ازش انتظار گلزنی نداره و هدفشون دوندگی و شرکت هم در دفاع و هم در حمله است. واقعیت اینه که از پس این کار به بهترین شکل بر اومده. قدرت بدنی فوق العاده ای داره
بنظر شما منطقیه یه بازیکن رو از فرانسه با هزینه قابل توجه بکشونیم بیاریم بیشتر از 10 تا بازی هم فیکس بازی کنه اونوقت کادر فنی ازش انتظار گلزنی نداشته باشه؟؟!!!

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
از همه عجیبتر اصرار فرهاد به فیکس بازی دادن ژستده!! گاو نر شیر نمیده حالا تو هی بدوشش!!!
منم قبول دارم ژستد اونجور ک باید خوب نبوده
ولی یادتون باشه بازی پیکان یا هوادار بود که آرمان نیمه اولو بازی کرد.بعد ژستد اومد تو تیم تازه راه افتاد.
مشکل تیم کلی هست به یه بازیکن نیست.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
شما نفوذ های چپ و راست رو ببینید ، یه بازیکن داریم که فقط با راه رفتن یا یک بدل ساده دو یا سه مدافع حریف رو از روند بازی خارج میکنه ، خب قرار نیست این بازیکن گل بزنه اما همین بازیکن تمام نبردهای حساس هوایی میبره و بیشتر توپ ها رو دشت میکنه !

اتفاقا ژستد مهره خوبیه که با دوندگی و قدرت بدنی بالا هم تو دفاع شرکت میکنه هم تو حمله ، کاشته ها و پرتاب هایی که رو دروازه استقلال میریزن نیازمند بازیکنای بلند قامتی مثل ژستده ، از طرفی از نظر اخلاقی تا الان بی نقص عمل کرده و من ازش راضیم ....

در مورد ارسلان بنظرم بازیکن با تعصب و با غیرتیه که باید بیشتر بازی بهش برسه همینطور آرمان رمضانی که انگیزه خوبی داره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
شما نفوذ های چپ و راست رو ببینید ، یه بازیکن داریم که فقط با راه رفتن یا یک بدل ساده دو یا سه مدافع حریف رو از روند بازی خارج میکنه ، خب قرار نیست این بازیکن گل بزنه اما همین بازیکن تمام نبردهای حساس هوایی میبره و بیشتر توپ ها رو دشت میکنه !

اتفاقا ژستد مهره خوبیه که با دوندگی و قدرت بدنی بالا هم تو دفاع شرکت میکنه هم تو حمله ، کاشته ها و پرتاب هایی که رو دروازه استقلال میریزن نیازمند بازیکنای بلند قامتی مثل ژستده ، از طرفی از نظر اخلاقی تا الان بی نقص عمل کرده و من ازش راضیم ....

در مورد ارسلان بنظرم بازیکن با تعصب و با غیرتیه که باید بیشتر بازی بهش برسه همینطور آرمان رمضانی که انگیزه خوبی داره
این بحث شبیه همون بحث قدیمی قشنگ بازی کردن و نتیجه گرفتنه...ما هر چقدر گل نخوریم، یه بازیکنی باید بیاد برامون حداقل یه دونه گل بزنه که ببریم....حالا ژستد میخواد بازیکن حریفو محو کنه یا تو نبرد هوایی علیه گلادیاتورها موفق بشه و دوندگی ش هم خوب باشه و تو دفاع و دروازه هم خوب عمل کنه، هر کاری بکنه وظیفه اش گلزنی هست!!!!!
وظیفه ژستد= گلزنی...
تا گل نزنیم تیم نمیبره..
چرا باید هر بازی ارسلان دقیقه 80 به بعد بیاد و یه توپ رو تو دروازه کنه یا یامگا برامون گل بزنه؟
بازیکنی که از دقیقه 1 تو زمینه، وظیفه ش گلزنیه، نبرد هوایی موفق پیشکش...
باور کنید یه بازی اگر ارسلان نتونه گل بزنه یا یامگا گل نزنه و مساوی بگیریم بیشتر متوجه خواهیم شد که ژستد جای یه مهاجم تمام عیار رو پر کرده که برامون گل نمیزنه!
محو کردن بازیکن حریف و اخلاق خوب هم برای ما گل نمیشه...راستی تا حالا نشستید حساب کنید ژستد چند تا موقعیت گل خراب کرده برامون؟!

Last edited:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
سلام به همه طرفدارن تیم بزرگ آبی
من هنوزم معتقدم تیم خسته بود و حالا به هر دلیلی چه کرونا چه بازی قبلی
بازی بعد مشخص میشه به نظرم تیم خیلی بهتر بازی میکنه.
بهترین شرایط رو داریم حتی تو روزی که بد هم هستیم برنده بیرون میاییم و حتی گل نمیخوریم.واقعا به نظرم جای اعتراض نیست.من هم عاشق بازی زیبا و پر گلم به شرطی برنده تیم ما باشیم.ما قبلا بازی زیبا زیاد از تیم خودمون دیدیم که نتیجه با ما نبوده.به نظر من ژستد بازیکن خوبیه تاثیرگزار هست و کافیه تو تیم جابیوفته و پاش به گلزنی باز بشه.آمار هم که ماشالله همه با ماست رکوردها هم که همچنین.بهترین تیم چند سال گذشته رو داریم با یه مشت جوون دیگه انتقادها به چی هست من نمیدونم.من خودم قطعا جام میخوام ولی صادقانه بگم حتی جام نیاریم این کادر ارزش اینو داره بمونه برا سال بعد

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
این بحث شبیه همون بحث قدیمی قشنگ بازی کردن و نتیجه گرفتنه...ما هر چقدر گل نخوریم، یه بازیکنی باید بیاد برامون حداقل یه دونه گل بزنه که ببریم....حالا ژستد میخواد بازیکن حریفو محو کنه یا تو نبرد هوایی علیه گلادیاتورها موفق بشه و دوندگی ش هم خوب باشه و تو دفاع و دروازه هم خوب عمل کنه، هر کاری بکنه وظیفه اش گلزنی هست!!!!!
وظیفه ژستد= گلزنی...
تا گل نزنیم تیم نمیبره..
چرا باید هر بازی ارسلانی دقیقه 80 به بعد بیاد و یه توپ رو تو دروازه کنه یا یامگا برامون گل بزنه؟
بازیکنی که از دقیقه 1 تو زمینه، وظیفه ش گلزنیه، نبرد هوایی موفق پیشکش...
باور کنید یه بازی اگر ارسلان نتونه گل بزنه یا یامگا گل نزنه و مساوی بگیریم بیشتر متوجه خواهیم شد که ژستد جای یه مهاجم تمام عیار رو پر کرده که برامون گل نمیزنه!
محو کردن بازیکن حریف و اخلاق خوب هم برای ما گل نمیشه...راستی تا حالا نشستید حساب کنید ژستد چند تا موقعیت گل خراب کرده برامون؟!

اصلا چرا خریدیمش ؟

همین ارسلان چرا مربی تشخیص داد که بازیکن نود دقیقه ای نیست و افت شدیدی میکنه ؟

مسئله عادت کردنه ، وقتی شما میبینی تیم از زمین خودمون بیرون میاد و تو زمین حریف قشنگ پرس میکنه بعد از یکمدت چشمت و ذهنت عادت میکنه به این خوب بودن و سطح انتظاراتت بالاتر میره

ژستد در تیم های مطرحی بازی کرده که مربی های بنامی هم داشته و از تجربه بالایی برخورداره با سی و سه سال سن قدرت بدنیش از خیلی از بازیکنامون بهتره ، بنظر من انتظار مجیدی از ژستد قبل از گلزنی مسائل فنی دیگه ای هست و الا اگر به دید من و شما باشه ارسلان مطهری رو تو ترکیب اصلی وارد زمین میکردیم

بازم همین ژستد ۳۳ ساله با ۱۳ بازی که واسمون انجام داده دو گل زده و دو پاس گل داده !

یادتون باشه دست مجیدی اونقدرها هم باز نیست و نمیتونه هر بازیکنی که دلش خواست رو جذب کنه ، مثل یه تیمی که به میلیون دلار از صندوق اشتغالزایی محرومان بدهی هاشو پرداخت میکنه یا برای فسخ یه بازیکن ۳۱ ساله با یه تیم عربی ۱۶ میلیارد ناقابل غیر از قرار داد خودش پول میده !

و ما نتونستیم ژان کارلوس رو به خدمت بگیریم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا