dooste.man83
Registered User
- نوشتهها
- 6,371
- لایکها
- 7,353
فعلا در رفتیم از تساوی این مهم بود ... بازی های بعدی باید ببینیم چی میشههر چند این بازی رو بردیم ولی تو بازی با فولاد بازنده ایم مگر آرمان از دقیقه 1 بازی کنه!
فعلا در رفتیم از تساوی این مهم بود ... بازی های بعدی باید ببینیم چی میشههر چند این بازی رو بردیم ولی تو بازی با فولاد بازنده ایم مگر آرمان از دقیقه 1 بازی کنه!
فرهاد غلط کرد!حتما فرهاد قبولش داره که نمیکشه بیرون
فرهاد خرابش کرد..این ارسلان مطهری خیلی گل زن خوبی بود از وقتی اومد استقلال گل زدن یادش رفته چرا !!!
نگرانی های من نبود الان مساو کرده بودیم!!!خوب مساوی کردن و اختلاف شد 6 امتیاز
این ارسلان مطهری خیلی گل زن خوبی بود از وقتی اومد استقلال گل زدن یادش رفته چرا !!!
دقیقا تو چه تیمی گل زدن خوبی بود که ما یادمون نیست؟؟!!! همیشه یک مهاجم متوسط بود و هیچ وقت گلزن قهاری نبود ، اون چند ماه اول هم که اومده بود استقلال چون خیلی تو جو بود فقط غیرت بازی کردنش بیشتر بود و از جون مایه میزاشت. من بارها گفتم ارسلان بازیکن 90 دقیقه نیست و هر وقت از اول بازی کرده نیمه دوم انگار انگیزش میاد پایین! ارسلان باید وسطای نیمه دوم بیاد تو زمین.فرهاد خرابش کرد..
واقعا این فاز هواداری رو درک نمیکنم!!!جلوی تیم آخر جدول که بدترین خط دفاع رو داشت ، تو تهران ، جلو تماشاگر ، بعد دونستن نتیجه بازی تیم رقیب ، مردیم تا بردیم!
در یک لیگ نرمال ، استقلال اصلا لیاقت قهرمانی رو نداره ، ولی تو لیگ ایران هیچ تیمی دیگری هم لیاقت قهرمانی رو نداره!
تمام امیدمون به بازی بعدی تیم رقیب با سپاهانه ، اگه اون بازی نتیجه دلخواه ما دربیاد ، شانس قهرمانی زیاده . . .
دقیقا تو چه تیمی گل زدن خوبی بود که ما یادمون نیست؟؟!!! همیشه یک مهاجم متوسط بود و هیچ وقت گلزن قهاری نبود ، اون چند ماه اول هم که اومده بود استقلال چون خیلی تو جو بود فقط غیرت بازی کردنش بیشتر بود و از جون مایه میزاشت. من بارها گفتم ارسلان بازیکن 90 دقیقه نیست و هر وقت از اول بازی کرده نیمه دوم انگار انگیزش میاد پایین! ارسلان باید وسطای نیمه دوم بیاد تو زمین.
این شهر خودرو اگر بازی هاش رو دیده باشین اصلا توانایی گل زدن ندارن یعنی ما دروازه بان هم نداشتیم اینا نمیتونستن گل بزنن ( با یکم اغراق )تبریک به همه
بازم تعویض ها نجاتمون داد
بهترین کادر فنی رو داریم خیلی از بازی ها رو انصافا درآوردن
شهرخودرو کلا رو زمین خوابیده بودن و تیم خیلی خوبی هم هستن طبیعی بود بازی گره بخوره
به جای پیگیری بازی های اسب سواری بازی های خودمون رو پیگیری کنید مطمئن باشید قهرمان میشیم
فولاد هم یه مساوی بگیریم کافیه..
همین شهر خودرو سه تا به گل گهر زده بزرگوار!!!این شهر خودرو اگر بازی هاش رو دیده باشین اصلا توانایی گل زدن ندارن یعنی ما دروازه بان هم نداشتیم اینا نمیتونستن گل بزنن ( با یکم اغراق )
استقلال تا قبل اومدن رمضانی اصلا موقعیت خطرناک نمیتوست خلق کنه ... تعویض ها قطعا خوب بود اما تیمی که از اول تو زمین بود خوب بازی نکرد